کاربر:Sayfe/صفحه تمرین-آتنا دائمی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه زندگینامه
'''آتنا دائمی''' ، با نام اصلی فاطمه خشکنودهانی (زاده‌ی۱۳۶۷در تهران) زندانی سیاسی، فعال مدنی و مدافع حقوق زنان و کودکان است که بارها توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی دستگیر و مورد آزار قرار گرفته است. او در اعتراض به محکومیت خواهرانش از تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ به مدت ۵۴ روز در زندان دست به اعتصاب غذا زد. آتنا دائمی و [[گلرخ ایرایی|'''گلرخ ابراهیمی''']] پس از جابه‌جایی که در ۴بهمن ماه ۱۳۹۶ همراه با ضرب و شتم و بدرفتاری انجام گرفت، اعتراض خود را با اعتصاب غذای تر و خشک نشان دادند. وی هم‌اکنون به جرم تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به خامنه‌ای و اختفای ادله جرم در زندان اوین به سر می‌برد.
 
آتنا دائمی دو خواهر دارد. او درجوانی با گوش کردن به ترانه‌های رپ به دنیای سیاست علاقه‌مند شد و سپس از طریق دوستانش به محافل سیاسی راه یافت. وی به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور به صرف‌نظر کردن از تحصیلات دانشگاهی شد. {{جعبه زندگینامه
|نام_شخص=آتنا دائمی
|نام_شخص=آتنا دائمی
|تصویر  =آتنا دائمی01.JPG
|تصویر  =آتنا دائمی01.JPG
خط ۱۴: خط ۱۶:
|همسر=
|همسر=
|والدین= حسین دائمی- معصومه نعمتی
|والدین= حسین دائمی- معصومه نعمتی
}}'''آتنا دائمی''' ، با نام اصلی فاطمه خشکنودهانی (زاده‌ی۱۳۶۷در تهران) زندانی سیاسی، فعال مدنی و مدافع حقوق زنان و کودکان است که بارها توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی دستگیر و مورد آزار قرار گرفته است. او در اعتراض به محکومیت خواهرانش از تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ به مدت ۵۴ روز در زندان دست به اعتصاب غذا زد. آتنا دائمی و [[گلرخ ایرایی|'''گلرخ ابراهیمی''']] پس از جابه‌جایی که در ۴بهمن ماه ۱۳۹۶ همراه با ضرب و شتم و بدرفتاری انجام گرفت، اعتراض خود را با اعتصاب غذای تر و خشک نشان دادند. وی هم‌اکنون به جرم تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به خامنه‌ای، اختفای ادله جرم در زندان اوین به سر می‌برد.
}}
 
آتنا دائمی دو خواهر دارد. او درجوانی با گوش کردن به ترانه‌های رپ به دنیای سیاست علاقه‌مند شد و سپس از طریق دوستانش به محافل سیاسی راه یافت. وی به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور به صرف‌نظر کردن از تحصیلات دانشگاهی شد.
 
== زندگی‌نامه آتنا دائمی ==
== زندگی‌نامه آتنا دائمی ==
آتنا دائمی در سال ۱۳۶۷ در تهران متولد شد. آتنا ۲ خواهر دارد. پدر و مادر وی شغل آزاد دارند. به دلیل مشکلات فقر و مشکلات اقتصادی که در خانه داشتند از گرفتن دیلپم و رفتن به دانشگاه صرف‌نظر کرد و در باشگاه ورزشی انقلاب در سمت منشی مشغول به کار شد. وی در کنار این کار همراه با مادرش به کار آرایشگری نیز مشغول بود.
آتنا دائمی در سال ۱۳۶۷ در تهران متولد شد. آتنا ۲ خواهر دارد. پدر و مادر وی شغل آزاد دارند. به دلیل مشکلات اقتصادی که در خانه داشتند از گرفتن دیلپم و رفتن به دانشگاه صرف‌نظر کرد و در باشگاه ورزشی انقلاب در سمت منشی مشغول به کار شد. وی در کنار این کار همراه با مادرش به کار آرایشگری نیز می‌پرداخت.


آتنا دائمی پس از مدتی با دوستانی که با او طرز تفکر و گرایشات اعتراضی مشترکی داشتند در شبکه اجتماعی آشنا شد. یکی از علائقی که او و دوستانش را گردهم آورده بود؛ علاقه به ترانه‌های رپر معترض ایرانی «شاهین نجفی» بود. البته این علاقه بعدها در شمار اتهامات او به‌شمار آمد!<ref>[https://web.archive.org/web/20180315131204/https://tavaana.org/fa/atena%20daemi/ آتنا دائمی عصیانگری که از بیان حقیقت نمی‌هراسد - توانا]</ref>
آتنا دائمی پس از مدتی با دوستانی که با او طرز تفکر و گرایشات اعتراضی مشترکی داشتند در شبکه اجتماعی آشنا شد. یکی از علائقی که او و دوستانش را گردهم آورده بود؛ علاقه به ترانه‌های رپر معترض ایرانی «شاهین نجفی» بود. البته این علاقه بعدها در شمار اتهامات او به‌شمار آمد!<ref>[https://web.archive.org/web/20180315131204/https://tavaana.org/fa/atena%20daemi/ آتنا دائمی عصیانگری که از بیان حقیقت نمی‌هراسد - توانا]</ref>
خط ۲۵: خط ۲۴:
== فعالیت‌های سیاسی آتنا دائمی ==
== فعالیت‌های سیاسی آتنا دائمی ==
[[پرونده:دائمی44.JPG|جایگزین=آتنا دائمی همراه با پدرش|بندانگشتی|300x300پیکسل|آتنا دائمی همراه با پدرش]]
[[پرونده:دائمی44.JPG|جایگزین=آتنا دائمی همراه با پدرش|بندانگشتی|300x300پیکسل|آتنا دائمی همراه با پدرش]]
آتنا دائمی، فعال حقوق کودکان و فعال مدنی در ۲۹ مهر ۱۳۹۳ بازداشت شد. وی بمدت ۸۶ روز در سلول انفرادی بند ۲ الف زیر بازجویی بود و در تاریخ ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۳ دوره بازجویی‌اش به پایان رسید و به بند زنان زندان اوین انتقال یافت. آتنا دائمی در ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ در دادگاهی که قاضی مقیسه آن را ریاست می‌کرد، محاکمه شد. وی به دلیل توهین به خامنه‌ای، فعالیت‌های مدنی مسالمت‌آمیز و تبلیغ علیه نظام و به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و پنهان کردن ادله جرم به ۱۴ سال زندان محکوم شد. پایه‌ی تمامی این اتهامات، شرکت در تجمعات اعتراضی مثل تجمع در حمایت از کودکان کوبانی و یا نوشته‌هایش در فیس‌بوک، می‌باشد. صفحه فیس‌بوک آتنا دائمی پس از بازداشت وی بسته شد. او در صفحه فیس‌بوک خود در اعتراض به برخی از اتفاقات و حوادث اجتماعی مطلب می‌نوشت.
آتنا دائمی، فعال حقوق کودکان و فعال مدنی در ۲۹ مهر ۱۳۹۳ بازداشت شد. وی بمدت ۸۶ روز در سلول انفرادی بند ۲ الف زیر بازجویی بود و در تاریخ ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۳ دوره بازجویی‌اش به پایان رسید و به بند زنان زندان اوین انتقال یافت. آتنا دائمی در ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ در دادگاهی که قاضی مقیسه آن را ریاست می‌کرد، محاکمه شد. وی به دلیل توهین به خامنه‌ای، فعالیت‌های مدنی مسالمت‌آمیز و تبلیغ علیه نظام و به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و پنهان کردن ادله جرم، به ۱۴ سال زندان محکوم شد. پایه‌ی تمامی این اتهامات، شرکت در تجمعات اعتراضی مثل تجمع در حمایت از کودکان کوبانی و یا نوشته‌هایش در فیس‌بوک، است. صفحه فیس‌بوک آتنا دائمی پس از بازداشت وی بسته شد. او در صفحه فیس‌بوک خود در اعتراض به برخی از اتفاقات و حوادث اجتماعی مطلب می‌نوشت.


خانم معصومه نعمتی مادر آتنا دائمی ضمن مصاحبه‌ای در همین رابطه گفت؛ فعالیت‌های دخترش در حوزه کودکان با راه‌اندازی نمایشگاه‌های نقاشی برای کودکان کار و خیابان یا برپایی کلاس‌های آموزش نقاشی یا مشارکت در اعتراضات به وضعیت بچه‌های کوبانی و غزه بوده است. آتنا دائمی همراه با مریم اکبری منفرد و گلرخ ایرایی، هنگام انتقال زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر به سالن فوق امنیتی ۱۰ و اعتصاب غذای این زندانیان، با نوشتن نامه‌ای خواهان رسیدگی به وضعیت زندانیان سیاسی رجایی شهر شدند. آتنا دائمی همچنین با نوشتن نامه‌هایی حمایت خود را از اعتراضات و قیام‌های اخیر مردمی اعلام داشت؛ که همین اعلام مواضع و بیانیه‌ها باعث پرونده‌سازی بیشتر و انتقال او و گلرخ ابراهمیی، همراه با ضرب و شتم به زندان قرچک ورامین در تاریخ ۴ بهمن ۱۳۹۶ شد.
خانم معصومه نعمتی مادر آتنا دائمی ضمن مصاحبه‌ای در همین رابطه گفت: فعالیت‌های دخترش در حوزه کودکان با راه‌اندازی نمایشگاه‌های نقاشی برای کودکان کار و خیابانی یا برپایی کلاس‌های آموزش نقاشی یا مشارکت در اعتراضات به وضعیت بچه‌های کوبانی و غزه بوده است. آتنا دائمی همراه با مریم اکبری منفرد و گلرخ ایرایی، هنگام انتقال زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر به سالن فوق امنیتی ۱۰ و اعتصاب غذای این زندانیان، با نوشتن نامه‌ای خواهان رسیدگی به وضعیت زندانیان سیاسی رجایی شهر شدند. آتنا دائمی همچنین با نوشتن نامه‌هایی حمایت خود را از اعتراضات و قیام‌های اخیر مردمی اعلام کرد؛ که همین اعلام مواضع و بیانیه‌ها باعث پرونده‌سازی بیشتر و انتقال او و گلرخ ابراهمیی، همراه با ضرب و شتم به زندان قرچک ورامین در تاریخ ۴ بهمن ۱۳۹۶ شد.


آتنا دائمی در یک فایل صوتی از زندان قرچک ورامین علت انتقالش را این‌طور گفت:<blockquote>«آن‌ها گفتند که از مبارزات ما خسته شده‌اند. ما توسط مأموران مزدور جمهوری اسلامی و سپاه ضرب‌وشتم و به قرنطینه میان زندانیان عادی قرچک منتقل شدیم».<ref name=":1">[https://javanehha.com/2018/10/29/%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D8%AA%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/ زندانی سیاسی آتنا دائمی کیست- سایت حقوق بشری جوانه‌ها]</ref></blockquote>
آتنا دائمی در یک فایل صوتی از زندان قرچک ورامین علت انتقالش را این‌طور بیان کرد:<blockquote>«آن‌ها گفتند که از مبارزات ما خسته شده‌اند. ما توسط مأموران مزدور جمهوری اسلامی و سپاه ضرب‌وشتم و به قرنطینه میان زندانیان عادی قرچک منتقل شدیم».<ref name=":1">[https://javanehha.com/2018/10/29/%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D8%AA%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/ زندانی سیاسی آتنا دائمی کیست- سایت حقوق بشری جوانه‌ها]</ref></blockquote>


== دستگیری‌ها ==
== دستگیری‌ها ==
۸٬۸۹۰

ویرایش