کاربر:Kave/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

۱٬۶۸۱ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱۹ فوریهٔ ۲۰۱۸
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۶: خط ۶:


== زندگی‌نامه ==
== زندگی‌نامه ==
محمدحسین نقدی درسال 1330 در یزد متولد شد. در دوران دانشجویی که مقارن سالهای آخر دهه 40 بود چندین بار به دلیل اعتراضات دانشجویی و هواداری از جنبش انقلابی، دستیگر و زندانی شد. پس از پایان تحصیلات دانشگاهی، مدتی در شرکت نفت و سپس در سازمان انرژی اتمی مشغول به‌کار شد. در سال 1359 با استفاده از یک بورس تحصیلی به ایتالیا رفت و در مدرسه مدیریت میلان دوره تخصصی عالی را به‌پایان رساند. پس از بازگشت از ایتالیا، در اوایل سال 60 به‌استخدام وزارت‌خارجه درآمد و به‌عنوان کاردار سفارت ایران در رم، به‌کار مشغول شد. اما 8 ماه بعد يعني در اسفند 1360 وي سفارت را ترك و به شورای ملی  مقاومت ايران پيوست و عضو هيأت نمايندگي شوراي‌ملي مقاومت در ايتاليا و سپس از سال63 نمايندهٌ مسئول شورا در اين كشور شد.پ <ref>سازمان مجاهدین خلق ایران - ب[https://event.mojahedin.org/events/4776 ه‌یاد نقدی، آن‌که همیشه زنده است]</ref>
محمدحسین نقدی درسال 1330 در یزد متولد شد. در دوران دانشجویی که مقارن سالهای آخر دهه 40 بود چندین بار به دلیل اعتراضات دانشجویی و هواداری از جنبش انقلابی، دستیگر و زندانی شد. پس از پایان تحصیلات دانشگاهی، مدتی در شرکت نفت و سپس در سازمان انرژی اتمی مشغول به‌کار شد. در سال 1359 با استفاده از یک بورس تحصیلی به ایتالیا رفت و در مدرسه مدیریت میلان دوره تخصصی عالی را به‌پایان رساند. پس از بازگشت از ایتالیا، در اوایل سال 60 به‌استخدام وزارت‌خارجه درآمد و به‌عنوان کاردار سفارت ایران در رم، به‌کار مشغول شد. اما 8 ماه بعد يعني در اسفند 1360 وي سفارت را ترك و به شورای ملی  مقاومت ايران پيوست و عضو هيأت نمايندگي شوراي‌ملي مقاومت در ايتاليا و سپس از سال63 نمايندهٌ مسئول شورا در اين كشور شد.او سالها نماینده شورا در ایتالیا بود و در مهرماه ۱۳۷۰ به عضویت شورا درآمد <ref>سازمان مجاهدین خلق ایران - ب[https://event.mojahedin.org/events/4776 ه‌یاد نقدی، آن‌که همیشه زنده است]</ref>
 
== فعالیتها ==
طی سالها اتلاش او با اکثر دولتمردان, شخصیتها و مسئولان احزاب, سندیکاها و مجامع حقوق بشری در ایتالیا آشنا شد و حمایت بسیاری از آنان را از شورای ملی مقاومت جلب کرد. از آخرین اقدامات موفّق او در زمینه دیپلوماتیک, جلب حمایت ۳۷۷تن از نمایندگان پارلمان ایتالیا از شورا  و انتشار بیانیه مشترکشان در این رابطه بود. 
 
بر اثر فعالیتهای نقدی بود که در آذرماه ۱۳۷۱, دولت ایتالیا طرح نمایندگان این کشور را, مبنی بر شناسایی شورای ملی مقاومت و تحریم تسلیحاتی رژیم ایرانرا به عنوان توصیه پذیرفت. این طرح دولت ایتالیا را متعهّد می سازد که از هر اقدامی که حتی کمک غیرمستقیم به رژیم ایران  باشد, پرهیز کند.
 
آخرین تلاش نقدی در راه تشکیل «کمیته همبستگی پارلمان با شورای ملی مقاومت» پس از ترور او به بارنشست. این کمیته یک روز پس از ترور او توسط عده یی از نمایندگان پارلمان ایتالیا, با حضور دبیرارشد شورای ملی مقاومت جلسه یی تشکیل داد و موجودیت خود را به طور رسمی اعلام کرد.


== فتوای ترور نقدی ==
== فتوای ترور نقدی ==
۴۷۶

ویرایش