کاربر:M.reza/صفحه تمرین2: تفاوت میان نسخه‌ها

خط ۵۲: خط ۵۲:


=== دستگیری کارگران فولاد اهواز: ===
=== دستگیری کارگران فولاد اهواز: ===
در ۲۶ آذرماه ۱۳۹۷ رسانه‌ها از دستگیری شبانه کارگران فولاد اهواز خبر دادند.  
در ۲۶ آذرماه ۱۳۹۷ رسانه‌ها از دستگیری شبانه کارگران فولاد اهواز خبر دادند. <blockquote>به گزارش بی بی سی فارسی ماموران دلیل بازداشت این کارگران را بینان نکرده و مشخص نیست آنها را به کجا منتقل کرده‌اند.</blockquote>همچنین سایت رادیو فردا به نقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران نوشت:<blockquote>اتحادیه آزاد کارگران ایران روز سه‌شنبه، ۲۷ آذرماه، از بازداشت «ده نفر» دیگر از کارگران گروه ملی فولاد اهواز خبر داد. به این ترتیب شمار کارگران بازداشت‌شده این کارخانه به «۴۱ تن» رسیده است.</blockquote><blockquote>ماموران امنیتی دست‌کم ۲۹ '''کارگر''' شرکت ملی فولاد اهواز را ساعت دو بامداد روز دوشنبه و دو تن دیگر را نیز در تجمع اعتراضی نسبت به بازداشت‌ها، بازداشت کرده بودند.</blockquote>به گزارش اتحادیه کارگران آزاد ایران، ده کارگر دیگر نیز نیمه‌شب گذشته با حمله «وحشیانه» ماموران امنیتی به منازل آنها بازداشت شده‌اند.
 
این گزارش، اسامی بازداشت‌شدگان شب گذشته را «بهزاد علیخانی، احمد باوی، آرش محمدپور، میثم أل‌مهدی، مصطفی موسوی، مجید موسوی، امیر دهقان، مجید جلالی، حسین عساکره و بهزاد شهبازی» اعلام کرد.
 
سایت رادیو فردا در خبر دیگری همچنین نوشت:<blockquote>ادامه بازداشت کارگران فولاد اهواز:‌ شمار بازداشتی‌ها به «۴۱ تن» رسید</blockquote><blockquote>«به گزارش اتحادیه کارگران آزاد ایران، ده کارگر دیگر نیز نیمه‌شب گذشته با حمله «وحشیانه» ماموران امنیتی به منازل آنها بازداشت شده‌اند.</blockquote><blockquote>این گزارش، اسامی بازداشت‌شدگان شب گذشته را «بهزاد علیخانی، احمد باوی، آرش محمدپور، میثم أل‌مهدی، مصطفی موسوی، مجید موسوی، امیر دهقان، مجید جلالی، حسین عساکره و بهزاد شهبازی» اعلام کرد.</blockquote><blockquote>۳۱ کارگر بازداشتی دوشنبه نیز به زندان مرکزی اهواز که «شیبان» نام دارد، منتقل شده‌اند.»</blockquote>
 
=== «سفره ما خالیه، ‌ظلم وستم کافیه!» ===
کارگران فولاد اهواز با بیان این شعار این حقیقت را بازگو می‌کردند که بلحاظ معیشتی در تنگنا قرار گرفته‌اند و انگیزه آنها از اعتصاب فقر و تنگدستی ناشی از سیاست خصوصی سازی است که عامل افت تولید فولاد اهواز و به تبع آن عدم دریافت حقوق ماهانه آنها شده است.
 
گروه ملی صنعت فولاد توسط گروه سرمایه‌گذار امیرمنصور آریا در اهواز اداره می‌شد. به‌گفته کارگران بعد از تشکیل پرونده قضایی برای متهم پرونده و اعدام او، این واحد صنعتی ابتدا به قوه قضاییه واگذار شد و سپس آن را به بانک ملی سپردند و بانک ملی هم آن را با قیمتی نازل به مافیای حکومتی تحت عنوان بخش خصوصی سپرد.
 
کارگران فولاد اهواز خواهان تعیین‌تکلیف وضعیت مالکیت کارخانه و خواستار بازگشت این کارخانه به جرگه کارخانه‌های تحت پوشش کارخانه‌های دولتی هستند.
 
کارگران فولاد اهواز می‌گویند فشار اقتصادی، عدم تأمین نیازهای خانواده، هزینه درمان و مشکلات عدیده دیگر که ناشی از عدم پرداخت مطالباتشان است، از دلایل تجمع اعتراضی آنان است.
 
آنها گفته‌اند تا زمانی که پاسخ روشنی از مدیران استانی، مسئولان بانک ملی و مدیران شرکت نگیرند، به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.
 
کارگران گروه ملی صنعت فولاد در زمره ۸۳درصد کارگرانی هستند که زیر خط مرگ زندگی می‌کنند.


به گزارش بی بی سی فارسی ماموران دلیل بازداشت این کارگران را بینان نکرده و مشخص نیست آنها را به کجا منتقل کرده‌اند.
== پانویس ==
== پانویس ==
{{پانویس|فرهنگ لغات|اندازه=ریز}}
{{پانویس|فرهنگ لغات|اندازه=ریز}}
۲۰۸

ویرایش