کاربر:Hossein/صفحه تمرین1409: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «احمدرضا رادان احمدرضا رادان فرمانده فراجا (نیروی انتظامی) نظام جمهوری اسلامی است که در تاریخ ۱۷ دی ۱۴۰۱ به این سمت منصوب شد. او از سال ۱۳۵۹ وارد بسیج شد سپس عضو سپاه پاسداران ایران شد و در طول جنگ ایران و عراق بعنوان یک سپاهی در جنگ شرکت داشت. پس...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
احمدرضا رادان
احمدرضا رادان


احمدرضا رادان فرمانده فراجا (نیروی انتظامی) نظام جمهوری اسلامی است که در تاریخ ۱۷ دی ۱۴۰۱ به این سمت منصوب شد. او از سال ۱۳۵۹ وارد بسیج شد سپس عضو سپاه پاسداران ایران شد و در طول جنگ ایران و عراق بعنوان یک سپاهی در جنگ شرکت داشت. پس از جنگ به نیروی انتظامی منتقل شد و مدتی فرمانده نیروی انتظامی کردستان و سپس از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۳ فرمانده نیروی انتظامی بود.
احمدرضا رادان زاده ۱۳۴۲ یک بسیجی و پاسدار و سپس از فرماندهان [[نیروی انتظامی جمهوری اسلامی|نیروی انتظامی]] (فراجا) در نظام جمهوری اسلامی می‌باشد که نامش با ماجرای کهریزک بسیار شهرت یافت. احمدرضا رادان در تاریخ ۱۷ دی ۱۴۰۱ توسط خامنه‌ای به این سمت منصوب شد. او جانشین حسین اشتری شد که پیش از فرماندهی کل نیروی انتظامی، رئیس پلیس اطلاعات امنیت کشور بود.<ref name=":0">[https://ir.voanews.com/a/6908380.html صدای آمریکا - بازگشت یک برکنار شده]</ref> او از سال ۱۳۵۹ وارد بسیج شد سپس عضو سپاه پاسداران ایران شد و در طول جنگ ایران و عراق بعنوان یک سپاهی در جنگ شرکت داشت. پس از جنگ به نیروی انتظامی منتقل شد و مدتی فرمانده نیروی انتظامی کردستان و ...شد و سپس بین سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۳ مسئولیت جانشینی اسماعیل احمدی مقدم٬ فرمانده وقت نیروی انتظامی را برعهده داشت.<ref name=":0" />


=== سابقه احمدرضا رادان ===
== سابقه مقام‌های احمدرضا رادان ==
احمدرضا رادان متولد سال ۱۳۴۲ در شهر اصفهان است و به عنوان بسیجی داوطلب فعالیت نظامی خود را از سال ۱۳۵۹ آغاز کرد و در ادامه به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست.
احمدرضا رادان متولد سال ۱۳۴۲ در شهر اصفهان است و به عنوان بسیجی داوطلب فعالیت نظامی خود را از سال ۱۳۵۹ آغاز کرد و در ادامه به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست.


او در طول هشت سال جنگ ایران و عراق بعنوان یک سپاهی در آن شرکت داشت و پس از جنگ به نیروی انتظامی پیوست. وی از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ فرماندهی انتظامی کردستان و از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳ فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان و از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۵ نیز فرمانده انتظامی خراسان رضوی را بر عهده داشته است، وی در سال ۱۳۸۵ به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ منصوب شد و تا سال ۱۳۸۷ نیز در این جایگاه فعالیت کرد. رادان از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۳ جانشین فرمانده نیروی انتظامی بود. احمدرضا رادان از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۱ ریاست مرکز مطالعات راهبردی فراجا را برعهده داشت. رادان از ۱۷دی‌ماه ۱۴۰۱ به عنوان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.  
او در طول هشت سال جنگ ایران و عراق بعنوان یک سپاهی در آن شرکت داشت و پس از جنگ به نیروی انتظامی پیوست. وی از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ فرماندهی انتظامی کردستان و از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳ فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان و از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۵ نیز فرمانده انتظامی خراسان رضوی را بر عهده داشته است، وی در سال ۱۳۸۵ به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ منصوب شد و تا سال ۱۳۸۷ نیز در این جایگاه فعالیت کرد. رادان از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۳ جانشین فرمانده نیروی انتظامی بود. احمدرضا رادان از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۱ ریاست مرکز مطالعات راهبردی فراجا را برعهده داشت. رادان از ۱۷دی‌ماه ۱۴۰۱ طی حکم خامنه‌ای به عنوان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.<ref>[https://www.imna.ir/news/632022/%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA خبرگزاری ایمنا - احمدرضا رادان کیست؟]</ref>
 
== مواضع و نظرگاه احمدرضا رادان ==
احمدرضا رادان از جمله حامیان سرسخت طرحی است که جمهوری اسلامی از آن بعنوان طرح ارتقا امنیت اجتماعی و اخلاقی نام می‌برد. ناظران این طرح را پدیدآورنده گشت ارشاد می‌دانند که با قتل [[مهسا امینی]] جنجالی شد. طرح ارتقا امنیت اجتماعی و اخلاقی که سال ۱۳۸۶ به اجرا درآمد٬ از یک سو بر نظارت بر پوشش شهروندان٬ به ویژه زنان٬ تاکید داشت و از دیگر سو بر مقابله با بزهکاری و بازداشت افرادی تحت عنوان «اراذل و اوباش». احمدرضا رادان در سمت جانشینی فرمانده پلیس٬ در اجرای این طرح شورای عالی انقلاب فرهنگی نقش مهمی در آن سال‌ها داشت.<ref name=":0" />
 




وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در مهرماه سال ۱۳۸۹ و اتحادیه اروپا در سال ۱۳۹۰ احمدرضا رادان را مورد تحریم‌های ظالمانه قرار داده است.
وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در مهرماه سال ۱۳۸۹ و اتحادیه اروپا در سال ۱۳۹۰ احمدرضا رادان را مورد تحریم‌های ظالمانه قرار داده است.
۱٬۰۶۶

ویرایش