اشرف ۳: تفاوت میان نسخه‌ها

۱۲٬۲۱۷ بایت اضافه‌شده ،  ‏۳۰ اوت ۲۰۲۳
←‏ساختن اشرف ۳ در آلبانی: تصحیح املایی و دستوری
بدون خلاصۀ ویرایش
(←‏ساختن اشرف ۳ در آلبانی: تصحیح املایی و دستوری)
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۲۴۸: خط ۲۴۸:
اشرف ۳ به گفته‌ی خبرنگاران و بازدید‌کنندگان هم اکنون یک شهر کامل با تمامی امکانات شهری است. اشرف ۳ دارای آب تصفیه شده، بیمارستان، نانوایی، سالن‌های کنفرانس، سالن‌های ورزشی، پارک‌ها، فروشگاه‌ها، کتابخانه، رستوران‌ها، خیابان‌ها و نمادهایی است که بارنگ‌های و طرح‌های بسیار دقیق و مهندسی‌شده در کنار هم قرار گرفته‌اند.
اشرف ۳ به گفته‌ی خبرنگاران و بازدید‌کنندگان هم اکنون یک شهر کامل با تمامی امکانات شهری است. اشرف ۳ دارای آب تصفیه شده، بیمارستان، نانوایی، سالن‌های کنفرانس، سالن‌های ورزشی، پارک‌ها، فروشگاه‌ها، کتابخانه، رستوران‌ها، خیابان‌ها و نمادهایی است که بارنگ‌های و طرح‌های بسیار دقیق و مهندسی‌شده در کنار هم قرار گرفته‌اند.


ساخت و تکمیل اشرف ۳ کمتر از ۲۰ماه به طول انجامید. این شهر توسط اعضاء سازمان مجاهدین با مشارکت کمپانی های مختلف بنا شد. [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] در تیرماه ۱۳۹۸ در جریان گردهمایی بین المللی مجاهدین از اشرف ۳ بطور کامل رونمایی کرد. در این گردهمایی نزدیک به ۳۵۰ شخصیت سیاسی از سراسر جهان در اشرف ۳ حاضر شده و در یک جلسه بزرگ در سالن اجتماعات پیشرفته اشرف ۳ شرکت کردند. همچنین آنها از اماکن ساخته شده در اشرف ۳  از جمله  موزه « ۱۲۰ سال مباررزه برای آزادی» بازدید کردند، با ساکنان اشرف ۳ سخن گفتند و در مورد این شهر گزارشاتی تهیه نمودند.
ساخت و تکمیل اشرف ۳ کمتر از ۲۰ماه به طول انجامید. این شهر توسط اعضاء سازمان مجاهدین با مشارکت کمپانی های مختلف بنا شد. [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] در تیرماه ۱۳۹۸ در جریان گردهمایی بین المللی مجاهدین از اشرف ۳ بطور کامل رونمایی کرد. در این گردهمایی نزدیک به ۳۵۰ شخصیت سیاسی از سراسر جهان در اشرف ۳ حاضر شده و در یک جلسه بزرگ در سالن اجتماعات پیشرفته اشرف ۳ شرکت کردند. همچنین آنها از اماکن ساخته شده در اشرف ۳  از جمله  موزه « ۱۲۰ سال مباررزه برای آزادی» بازدید کردند، با ساکنان اشرف ۳ سخن گفتند و در مورد این شهر گزارش‌هایی تهیه نمودند.


== اشرف ۱ و اشرف ۲ ==
== اشرف ۱ و اشرف ۲ ==
خط ۲۸۲: خط ۲۸۲:


== ساختن اشرف ۳ در آلبانی ==
== ساختن اشرف ۳ در آلبانی ==
مجاهدین خلق ایران پس از استقرار در تیرانا پایخت آلبانی با خرید قطعه زمینی در نزدیکی شهرهای شمال غرب تیرانا اشرف ۳ را از ابتدای سال ۱۳۹۶بنا کردند. درعرض کمتر از یکسال اعضای سازمان مجاهدین خلق در آلبانی در آن ساکن شده و به ساخت وساز اماکن تکمیلی پرداختند. ساختن اشرف ۳ توسط اعضاء سازمان مجاهدین خلق در زیر باران‌های سیل آسای شهر دورس که در نزدیکی دریا قرار داشت بصورت شبانه روزی ادامه یافت و سرانجام در یک زمان‌بندی غیرمتعارف برای اجلاس بین المللی که در ژوئیه ۲۰۱۹ در این شهر برگزار شد رونمایی گشت.در این کنفرانس صدها شخصیت سیاسی از سراسر جهان و صدها خبرنگار شرکت یافته، تصاویر و مشاهدات خود از اشرف ۳ را مخابره و نقل نمودند.
مجاهدین خلق ایران پس از استقرار در تیرانا پایخت آلبانی با خرید قطعه زمینی در نزدیکی شهرهای شمال غرب تیرانا، ساخت پایگاه اشرف ۳ را از سال ۱۳۹۶ آغاز کردند. درعرض کمتر از یک‌سال اعضای سازمان مجاهدین خلق در آلبانی در آن ساکن شده و به ساخت و ساز اماکن تکمیلی پرداختند. ساختن اشرف ۳ توسط اعضاء سازمان مجاهدین خلق زیر باران‌های سیل‌آسای شهر دورس که در نزدیکی دریا قرار داشت، به‌صورت شبانه‌روزی ادامه یافت و سرانجام در یک زمان‌بندی غیرمتعارف برای اجلاس بین المللی که در ژوئیه ۲۰۱۹ (تیرماه ۱۳۹۸) در این شهر برگزار شد رونمایی گشت. در این کنفرانس صدها شخصیت سیاسی از سراسر جهان و صدها خبرنگار شرکت یافته، تصاویر و مشاهدات خود از اشرف ۳ را مخابره و نقل نمودند.


اشرف ۳ هم اکنون یک شهر زیبا با استانداردهای بسیار بالای شهرسازی است که شامل مجتمع‌های مسکونی،سالن‌های کنفرانس، بیمارستان، نانوایی، فروشگاه، رستوران، میادین و نمادهای تاریخی، موزه، کتابخانه، فورشگاه، پارکهای مختلف، سالن‌های ورزشی، استخر کارگاههای نجاری و آهنگری و ... می‌شود.
اشرف ۳ هم اکنون یک شهر زیبا با استانداردهای بسیار بالای شهرسازی است که شامل مجتمع‌های مسکونی،سالن‌های کنفرانس، بیمارستان، نانوایی، فروشگاه، رستوران، میادین و نمادهای تاریخی، موزه، کتابخانه، فروشگاه، پارک‌های مختلف، سالن‌های ورزشی، استخر کارگاه‌های نجاری و آهنگری و... می‌شود.


=== سرعت ساخت و ساز در اشرف ۳ ===
=== سرعت ساخت و ساز در اشرف ۳ ===
[[پرونده:نمای بیرونی موزه اشرف ۳.jpg|جایگزین=نمای بیرونی موزه اشرف ۳|بندانگشتی|نمای بیرونی موزه اشرف ۳]]
[[پرونده:نمای بیرونی موزه اشرف ۳.jpg|جایگزین=نمای بیرونی موزه اشرف ۳|بندانگشتی|نمای بیرونی موزه اشرف ۳]]
سرعت ساخت و ویژگی‌های اشرف ۳ بسیار بالا بود. به گفته شاهدین بسیار از کمپانی‌های که با اعضاء سازمان مجاهدین همکاری می‌کردند از همپایی با مجاهدین و ارائه سرعت مطلوب آنها اظهار ناتوانی کرده و کار‌ را به خود آنها واگذار می‌کردند. سرعت در ساخت و ساز اشرف ۳ بخصوص باعث شگفتی کسانی شد که چند ماه پیش از آن از این شهر که یک مکان کاملا خالی با خیابان‌های خاکی و ساختمان های نیمه‌کاره بود بازدید کرده بودند.  واشنگتن تایمز در این باره نوشت:‌<blockquote>«سرعت ساخت اشرف ۳  با پارکها، سالنهای کنفرانس، مراکز خرید، و دیگر بناها تکمیل شده جولیانی از نیویورک را شگفت زده کرد».<ref>[https://www.washingtontimes.com/news/2019/jul/13/free-iran-conference-highlights-alleged-iranian-co/ MEK vows to step up fight against Tehran from new Ashraf-3 base camp]</ref></blockquote>استفن هارپر نخست وزیر پیشین کانادا که در سال‌‌‌های بین ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ نخست وزیر این کشور بود در سخنرانی خود در اشرف ۳ گفت:‌<blockquote>«قبل از هر چیز اجازه بدهید این‌را بگویم که همه ما شگفت‌زده شده‌ایم از آن‌چه شما در اینجا یعنی در اشرف۳ ساخته‌اید؛ عجب دستاورد خارق‌العاده‌ای است، تبریک!»<ref>[[سخنرانی استفن هارپر – نخست‌وزیر کانادا]] </ref></blockquote>اینگرید بتانکور کاندیدای پیشین ریاست جمهوری کلمبیا در مورد سرعت ساخت اشرف ۳ می‌گوید:‌<blockquote>«من شش ماه پیش اینجا بودم. بعد از شش ماه حتی نمی‌توانستم به خواب ببینم، چیزی را که شما در این محل انجام داده‌اید. شگفت انگیز است. ساختمان‌ها، درخت‌ها، محوطه‌ سازی‌ها و خیابان‌ها.  فداکاری‌های شما امروز اولین ثمره خود را به بار نشانده است. ما آنرا اینجا به عنوان یک نمونه می‌بینیم. اینجا در شهر اشرف ۳. زیرا ما معنی آن چیزی را که بعنوان یک معجزه می‌بینیم، می دانیم. یعنی از روی ساختن این محل شگفت انگیز در یک ناکجا آباد می توانم بدانم که قادر خواهید بود ، وقتی به ایران باز گردید، چه چیزی بسازید.»<ref>[[سخنرانی اینگرید بتانکور در جلسه‌ای تحت عنوان بزرگداشت  نبرد تاریخی مردمی ایران برای آزادی]] </ref> </blockquote>
سرعت ساخت و ویژگی‌های اشرف ۳ بسیار بالا بود. به‌گفته‌ی شاهدین، بسیار از کمپانی‌هایی که با اعضاء سازمان مجاهدین همکاری می‌کردند، از همپایی با مجاهدین و ارائه سرعت مطلوب آنها اظهار ناتوانی کرده و حتی کار‌ را به خود آنها واگذار می‌کردند. سرعت در ساخت و ساز اشرف ۳ به‌خصوص باعث شگفتی کسانی شد که چند ماه پیش‌تر، از این شهر که یک مکان کاملا خالی با خیابان‌های خاکی و ساختمان های نیمه‌کاره بود بازدید کرده بودند.  واشنگتن تایمز در این‌باره نوشت:‌<blockquote>«سرعت ساخت اشرف ۳ با پارک‌ها، سالن‌های کنفرانس، مراکز خرید، و دیگر بناها تکمیل شده جولیانی از نیویورک را شگفت زده کرد».<ref>[https://www.washingtontimes.com/news/2019/jul/13/free-iran-conference-highlights-alleged-iranian-co/ MEK vows to step up fight against Tehran from new Ashraf-3 base camp]</ref></blockquote>استفن هارپر نخست وزیر پیشین کانادا که در سال‌‌‌های بین ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ نخست وزیر این کشور بود در سخنرانی خود در اشرف ۳ گفت:‌<blockquote>«قبل از هر چیز اجازه بدهید این‌را بگویم که همه ما شگفت‌زده شده‌ایم از آن‌چه شما در این‌جا یعنی در اشرف۳ ساخته‌اید؛ عجب دستاورد خارق‌العاده‌ای است، تبریک!»<ref>[[سخنرانی استفن هارپر – نخست‌وزیر کانادا]] </ref></blockquote>اینگرید بتانکور کاندیدای پیشین ریاست جمهوری کلمبیا در مورد سرعت ساخت اشرف ۳ می‌گوید:‌<blockquote>«من شش ماه پیش اینجا بودم. بعد از شش ماه حتی نمی‌توانستم به خواب ببینم، چیزی را که شما در این محل انجام داده‌اید. شگفت انگیز است. ساختمان‌ها، درخت‌ها، محوطه‌سازی‌ها و خیابان‌ها. فداکاری‌های شما امروز اولین ثمره خود را به بار نشانده است. ما آن‌را این‌جا به‌عنوان یک نمونه می‌بینیم. این‌جا در شهر اشرف ۳. زیرا ما معنی آن چیزی را که به‌عنوان یک معجزه می‌بینیم، می‌دانیم. یعنی از روی ساختن این محل شگفت‌انگیز در یک ناکجا‌آباد می‌توانم بدانم که قادر خواهید بود، وقتی به ایران بازگردید، چه چیزی بسازید.»<ref>[[سخنرانی اینگرید بتانکور در جلسه‌ای تحت عنوان بزرگداشت  نبرد تاریخی مردمی ایران برای آزادی]] </ref> </blockquote>


=== کیفیت ساخت و ساز در اشرف ۳ ===
=== کیفیت ساخت و ساز در اشرف ۳ ===
اشرف ۳ با استانداردهای بالای مهندسی شهرسازی ساخته شده. دیوار اماکن آن بشکل حساب‌شده‌ و هماهنگی رنگ آمیزی شده است. یکی از ویژگی های برجسته در اشرف ۳ این است که در هر گوشه از آن  میتوان نماد یا تصویری را دید که بیانگر بخش یا بخش هایی از مبارزات تاریخی مردم ایران یا سمبلی از آن است. این نمادها و تصاویر تمامیت اشرف ۳ را به یک سایت جذاب و آموزشی تبدیل کرده است.
اشرف ۳ با استانداردهای بالای مهندسی شهرسازی ساخته شده است. دیوار اماکن آن به‌شکل حساب‌شده‌ و هماهنگی رنگ آمیزی گردیده است. یکی از ویژگی‌های برجسته در اشرف ۳ این است که در هر گوشه از آن  می‌توان نماد یا تصویری را دید که بیان‌گر بخش یا بخش هایی از مبارزات تاریخی مردم ایران یا سمبلی از آن است. این نمادها و تصاویر تمامیت اشرف ۳ را به یک سایت جذاب و آموزشی تبدیل کرده است.


رودی جولیانی مشاور رئیس جمهور ترامپ و شهردار پیشین نیویورک طی سخنانی درباره ساخت اشرف ۳ گفت:  
رودی جولیانی مشاور رئیس جمهور ترامپ و شهردار پیشین نیویورک طی سخنانی درباره ساخت اشرف ۳ گفت: <blockquote>«اگر ما می‌خواستیم این محل را در شهر نیویورک بسازیم، نیاز به ۱۵ سال کار و ۱۴ تحقیقات در رابطه با فساد مالی بود؛ شما آن را در عرض چند ماه ساختید! من یک سال و نیم پیش این‌جا بودم، این محل در اینجا قرار نداشت؛ ساختمان بزرگ در طرف دیگر خیابان در این‌جا قرار نداشت؛ اقامتگاه زیبایی که دارید، حتی یک اتاق برای من دادید که حتی می‌توانم به آن اسباب‌کشی کنم!»</blockquote>میشل آلیوماری در جلسه‌ای تحت عنوان بزرگ‌داشت نبرد تاریخی مردم ایران در خصوص ساخت اشرف ۳ گفت:‌<blockquote>«من کشوری را نمی‌شناسم که دارای یک دستگاه اداری ریزبافت مثل فرانسه باشد و یا این قدر دینامیسم داشته باشد که بتواند چنین کاری را در چنین مدت کوتاهی محقق کند. این کنتراست تمام مبارزه شما را به نمایش می‌گذارد. این مبارزه در مواجهه با بدترین شداید، کشتارها و شکنجه‌ها، الگوهایی می‌سازد، الگوهای امید، الگوهایی برای آینده‌ای که برای هر فردی ارائه می‌دهید. فکر می‌کنم این همان چیزی است که ما را برمی‌انگیزد و بسیار تاثیرگذار است در این دیداری که از اشرف ۳ داریم.» <ref>سخنرانی میشل آلیو- ماری وزیر ارشد در دولت سابق فرانسه  در جلسه‌ای تحت عنوان بزرگداشت  نبرد تاریخی مردمی ایران برای آزادی -  اشرف ۳ - جمعه ۲۱ تیرماه ۱۳۹۸</ref></blockquote>دیوید ایمس نماینده‌ ارشد پارلمان انگلیس هم در این خصوص گفت:‌<blockquote>«خانمها و آقایان، اجازه بدهید روراست بگویم. عجب نمونه‌ای است! ساختن این کمپ فوق‌العاده در زمانی چنین کوتاه. خدای من! اگر این کار در انگلستان انجام می‌شد، نشست‌های متعدد طرح و برنامه، تحقیقات عمومی، بحث‌های کارشناسان سلامتی و ایمنی و خلاصه قبل از پایان این ساخت و ساز، همه‌مان از دنیا رفته بودیم! ولی این افراد فوق‌العاده این کمپ را ساختند. فوق‌العاده شگفت‌انگیز است!»</blockquote>منبع:‌ سخنرانی دیوید ایمس نماینده ارشد پارلمان در انگلستان در گردهمایی اعضا و هواداران مجاهدین همراه با شخصیت‌های سیاسی جهان در اشرف ۳
 
اگر ما می‌خواستیم این محل را در شهر نیویورک بسازیم، نیاز به ۱۵ سال کار و ۱۴ تحقیقات در رابطه با فساد مالی بود. شما آن را در عرض چند ماه ساختید، من یک سال و نیم پیش اینجا بودم، این محل در اینجا قرار نداشت، ساختمان بزرگ در طرف دیگر خیابان، در اینجا قرار نداشت، اقامتگاه زیبایی که دارید، حتی یک اتاق برای من دادید که حتی می‌توانم به آن اسباب‌کشی کنم.
 
آلیوماری در جلسه‌ای تحت عنوان بزرگداشت نبرد تاریخی مردم ایران در خصوص ساخت اشرف ۳ گفت:‌
 
من کشوری را نمی‌شناسم که دارای یک دستگاه اداری ریزبافت مثل فرانسه باشد و یا این قدر دینامیسم داشته باشد که بتواند چنین کاری را در چنین مدت کوتاهی محقق کند. این کنتراست تمام مبارزه شما را به نمایش می‌گذارد. این مبارزه در مواجهه با بدترین شداید، کشتارها و شکنجه‌ها، الگوهایی می‌سازد، الگوهای امید، الگوهایی برای آینده‌ای که برای هر فردی ارائه می‌دهید. فکر می‌کنم این همان چیزی است که ما را برمی‌انگیزد و بسیار تاثیرگذار است در این دیداری که از اشرف ۳ داریم. <ref>سخنرانی میشل آلیو- ماری وزیر ارشد در دولت سابق فرانسه  در جلسه‌ای تحت عنوان بزرگداشت  نبرد تاریخی مردمی ایران برای آزادی -  اشرف ۳ - جمعه ۲۱ تیرماه ۱۳۹۸</ref>  
 
دیوید ایمس نماینده‌ ارشد پارلمان انگلیس هم در این خصوص گفت:‌
 
خانمها و آقایان، اجازه بدهید روراست بگویم. عجب نمونه‌ای است، ساختن این کمپ فوق‌العاده در زمانی چنین کوتاه. خدای من، اگر این کار در انگلستان انجام می‌شد، نشست‌های متعدد طرح و برنامه، تحقیقات عمومی، بحث‌های کارشناسان سلامتی و ایمنی و خلاصه قبل از پایان این ساخت و ساز، همه‌مان از دنیا رفته بودیم. ولی این افراد فوق‌العاده این کمپ را ساختند. فوق‌العاده شگفت‌انگیز است.
 
منبع:‌ سخنرانی دیوید ایمس نماینده ارشد پارلمان در انگلستان در گردهمایی اعضا و هواداران مجاهدین همراه با شخصیت‌های سیاسی جهان در اشرف ۳


== اماکن اشرف ۳ ==
== اماکن اشرف ۳ ==
اشرف ۳ دارای اماکن بسیاری است که در اجلاس بین المللی در ژوئیه ۲۰۱۹ مورد بازدید خبرنگاران و شخصیت‌های سیاسی قرار گرفت. اماکن معروف اشرف ۳ که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت عبارتند از :[[پرونده:موزه اشرف ۳ ـ ورودی.jpg|جایگزین=موزه اشرف ۳ ـ ورودی|بندانگشتی|موزه اشرف ۳ ـ ورودی|229x229پیکسل]]
اشرف ۳ دارای اماکن بسیاری است که در اجلاس بین المللی در ژوئیه ۲۰۱۹ مورد بازدید خبرنگاران و شخصیت‌های سیاسی قرار گرفت. اماکن معروف اشرف ۳ که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت عبارتند از:[[پرونده:موزه اشرف ۳ ـ ورودی.jpg|جایگزین=موزه اشرف ۳ ـ ورودی|بندانگشتی|موزه اشرف ۳ ـ ورودی|229x229پیکسل]]
=== موزه ۱۲۰ سال نبرد برای آزادی در اشرف ۳ ===
=== موزه ۱۲۰ سال نبرد برای آزادی در اشرف ۳ ===
در موزه یا نمایشگاه اشرف ۳ که به شکلی دقیق طراحی شده تاریخ مبارزاتی ۱۲۰ سال اخیر مردم ایران برای آزادی به تصویر کشیده شده است.بیرون این موزه یا نمایشگاه با پرتره‌های بسیار بزرگ مبارزان و آزادیخواهان ایران از زمان مشروطه تا کنون پوشیده شده است.<ref>[https://www.washingtontimes.com/news/2019/jul/24/exhibition-captures-suffering-and-resolve-to-succe/ واشنگتن تایمز -Exhibition captures suffering]</ref>   
در موزه یا نمایشگاه اشرف ۳ که به شکلی دقیق طراحی شده تاریخ مبارزاتی ۱۲۰ سال اخیر مردم ایران برای آزادی به تصویر کشیده شده است.بیرون این موزه یا نمایشگاه با پرتره‌های بسیار بزرگ مبارزان و آزادیخواهان ایران از زمان مشروطه تا کنون پوشیده شده است.<ref>[https://www.washingtontimes.com/news/2019/jul/24/exhibition-captures-suffering-and-resolve-to-succe/ واشنگتن تایمز -Exhibition captures suffering]</ref>   
خط ۴۱۰: خط ۳۹۸:


خانم رجوی ضمن خیرمقدم به آقای پمپئو گفت:<blockquote>کسانی که در این جا اجتماع کرده‌اند، امتداد مبارزه ۱۲۰ساله ایرانیان برای آزادی‌اند. از جمله هزار زندانی شکنجه شده در دیکتاتوری شاه و دیکتاتوری آخوندها</blockquote><blockquote>در بازدید از موزه مقاومت، شما گوشه‌یی از درد و رنج مردم و از طرف دیگر مقاومت آنها برای آزادی را به‌رغم شدید‌ترین سرکوب مشاهده کردید.</blockquote><blockquote>از ۴۳سال قبل یک نبرد سهمگین بین مردم ایران و فاشیسم دینی جریان داشته و تا رسیدن به جمهوری دمکراتیک و آزاد ادامه خواهد داشت.</blockquote>خانم رجوی افزود:<blockquote>این روزها قیمت نان که غذای اصلی مردم است چندبرابر شده. برای همین شهرها یکی بعد از دیگری علیه رژیم آخوندی برمی خیزند.</blockquote><blockquote>نبرد در ایران امروز با دو خصوصیت ممتاز می‌شود؛</blockquote><blockquote>-ضعف حداکثری در رژیم از یک‌سو و خشم و نارضایتی حداکثری مردم از سوی دیگر که نتیجه آن اعتلای مقاومت سازمان‌یافته است.</blockquote><blockquote>مردم و مقاومت سازمان‌یافتهٔ آنها به‌عنوان فاکتور تعیین‌کننده در هر تحولی در ایران، همان چیزی است که ۴دهه در سیاست غرب فراموش شده و ملایان را به آستانهٔ بمب اتمی رسانده است.</blockquote>خانم رجوی خاطرنشان کرد: <blockquote>امروز هم ما هشدار می‌دهیم که نباید تأخیر کرد.</blockquote><blockquote>می‌گوییم که می‌توان و باید ایران و منطقه و جهان را از شر ملایان هسته‌یی خلاص کرد.</blockquote><blockquote>اول- با تحریم همه‌جانبه و طرد فاشیسم دینی و قرار دادن این رژیم در ذیل ماده ۴۱ فصل هفت منشور ملل متحد</blockquote><blockquote>دوم- ارجاع پرونده نقض حقوق‌بشر و تروریسم رژیم آخوندی به‌ویژه قتل‌عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال۶۷ و کشتار خیابانی ۱۵۰۰تظاهر کننده در قیام آبان ۹۸به شورای امنیت</blockquote><blockquote>سوم- به‌رسمیت شناختن مبارزه مشروع جوانان شورشگر با سپاه پاسداران و مبارزه عموم مردم ایران برای سرنگونی رژیم</blockquote><blockquote>و سرانجام، همان‌طور که شما گفتید «در پایان، مردم ایران یک حکومت بر پایه جدایی دین از دولت، دمکراتیک و جمهوری غیرهسته‌یی خواهند داشت».</blockquote><blockquote>زنان و مردانی که اینجا نشسته‌اند خود را تا آخرین نفس وقف همین آرمان کرده‌اند.<ref>[https://news.mojahedin.org/i/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D9%85%D9%BE%D8%A6%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%B1% سایت سازمان مجاهدین خلق ایران ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱]</ref></blockquote>
خانم رجوی ضمن خیرمقدم به آقای پمپئو گفت:<blockquote>کسانی که در این جا اجتماع کرده‌اند، امتداد مبارزه ۱۲۰ساله ایرانیان برای آزادی‌اند. از جمله هزار زندانی شکنجه شده در دیکتاتوری شاه و دیکتاتوری آخوندها</blockquote><blockquote>در بازدید از موزه مقاومت، شما گوشه‌یی از درد و رنج مردم و از طرف دیگر مقاومت آنها برای آزادی را به‌رغم شدید‌ترین سرکوب مشاهده کردید.</blockquote><blockquote>از ۴۳سال قبل یک نبرد سهمگین بین مردم ایران و فاشیسم دینی جریان داشته و تا رسیدن به جمهوری دمکراتیک و آزاد ادامه خواهد داشت.</blockquote>خانم رجوی افزود:<blockquote>این روزها قیمت نان که غذای اصلی مردم است چندبرابر شده. برای همین شهرها یکی بعد از دیگری علیه رژیم آخوندی برمی خیزند.</blockquote><blockquote>نبرد در ایران امروز با دو خصوصیت ممتاز می‌شود؛</blockquote><blockquote>-ضعف حداکثری در رژیم از یک‌سو و خشم و نارضایتی حداکثری مردم از سوی دیگر که نتیجه آن اعتلای مقاومت سازمان‌یافته است.</blockquote><blockquote>مردم و مقاومت سازمان‌یافتهٔ آنها به‌عنوان فاکتور تعیین‌کننده در هر تحولی در ایران، همان چیزی است که ۴دهه در سیاست غرب فراموش شده و ملایان را به آستانهٔ بمب اتمی رسانده است.</blockquote>خانم رجوی خاطرنشان کرد: <blockquote>امروز هم ما هشدار می‌دهیم که نباید تأخیر کرد.</blockquote><blockquote>می‌گوییم که می‌توان و باید ایران و منطقه و جهان را از شر ملایان هسته‌یی خلاص کرد.</blockquote><blockquote>اول- با تحریم همه‌جانبه و طرد فاشیسم دینی و قرار دادن این رژیم در ذیل ماده ۴۱ فصل هفت منشور ملل متحد</blockquote><blockquote>دوم- ارجاع پرونده نقض حقوق‌بشر و تروریسم رژیم آخوندی به‌ویژه قتل‌عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال۶۷ و کشتار خیابانی ۱۵۰۰تظاهر کننده در قیام آبان ۹۸به شورای امنیت</blockquote><blockquote>سوم- به‌رسمیت شناختن مبارزه مشروع جوانان شورشگر با سپاه پاسداران و مبارزه عموم مردم ایران برای سرنگونی رژیم</blockquote><blockquote>و سرانجام، همان‌طور که شما گفتید «در پایان، مردم ایران یک حکومت بر پایه جدایی دین از دولت، دمکراتیک و جمهوری غیرهسته‌یی خواهند داشت».</blockquote><blockquote>زنان و مردانی که اینجا نشسته‌اند خود را تا آخرین نفس وقف همین آرمان کرده‌اند.<ref>[https://news.mojahedin.org/i/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D9%85%D9%BE%D8%A6%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%B1% سایت سازمان مجاهدین خلق ایران ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱]</ref></blockquote>
== دیدار مایک پنس از اشرف ۳ ==
بعد از ظهر پنجشنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۱ مایک پنس معاون اول دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا برای دیدار با خانم مریم رجوی وارد آلبانی شد. بعد از دیدار آقای پمپئو از اشرف ۳ این بالاترین مقام آمریکایی است که از اشرف ۳ دیدار می‌کند.
خبرها وگزارش‌های منتشر شده از سوی مقاومت ایران حاکی است که آقای مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا تا ژانویه ۲۰۲۱، بعد از ورود به اشرف ۳ با خانم مریم رجوی دیدار و سپس از موزه مقاومت در اشرف ۳ دیدن کرد.
مایک پنس و همسرش که برای نخستین بار به‌ آلبانی سفر کرده‌اند، بعدازظهر پنجشنبه ۲تیر۱۴۰۱ با رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران دیدار و گفتگو کرد. مارک شورت مدیر سابق قانونگذاری کاخ‌سفید آقای پنس را در این سفر همراهی می‌کردند.
=== بخشی از سخنان آقای مایک پنس در اشرف ۳ ===
آقای مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا طی دیدار خود از اشرف ۳ سخنان زیر را ایراد کردند.<blockquote>«افتخار بزرگی است که در اجلاس ایران ۲۰۲۲ سخنرانی می‌کنم. امروز در ایران و سراسر جهان ما جمع شده‌ایم برای آزادی ایران از چند دهه استبداد و استقرار ایران آباد و دمکراتیک. از همه شما متشکرم برای این‌که ایستاده‌اید برای آزادی مردم ایران.</blockquote><blockquote>این اولین فرصت است بعد از دولت قبلی آمریکا به‌طور مفصل سخن می‌گویم و با قطعیت اعلام می‌کنم مردم ایران با شما هستند و از یک ایرانی دمکراتیک حمایت می‌کنند. بسیاری از خانواده‌های شما در ایران زندگی‌شان مملو از رنج است و تاریخ به‌عنوان یک فاجعه از جنایت رژیم یاد می‌کند. مردم ایران همواره درقلب من است و امیدوار بودم مردم ایران قیام می‌کنند تا حق‌شان را به دست آورند.</blockquote><blockquote>... ما قاطعانه‌ترین اقدام علیه قاسم سلیمانی خطرناکترین تروریست جهان را انجام دادیم. شما می‌دانید که اکنون رژیم به‌شدت ضعیف شده، فساد به بالاترین حد رسیده و همه می‌دانند مردم ایران آماده تغییر هستند. همه علایم نشان می‌دهد عمر رژیم به شمارش معکوس رسیده و ریاست‌جمهوری رئیسی هم نشانه شدت ضعف آن است. رئیسی یک قاتل و قاتل زندانیان سیاسی در سال۱۳۶۷ است. ابراهیم رئیسی بسیاری از اعضای خانواده‌های شما را به‌قتل رسانده است، جنایات رئیسی نباید بدون مجازات باشد. ابراهیم رئیسی باید به‌خاطر جنایت علیه بشریت و قتل‌عام محاکمه شود. امروز همه علایم نشان می‌دهد مقاومت ایران بسیار قوی است و کانونهای مقاومت نقطه امید مردم ایران است. مردم ایران قاطعانه در کنار مقاومت ایران و مردان آن ایستاده‌اند.</blockquote><blockquote>یکی از دروغهای بزرگی که رژیم به خورد جهان داده که وضعیت همین‌طور ثابت است اما در مقابل آن یک مقاومت و یک آلترناتیو است به نام سازمان مجاهدین خلق است. مقاومتی وجود دارد که خانم مریم رجوی در رأس آن است، خانم رجوی یک برنامه ۱۰ ماده‌ای برای آینده ایران دارد. در مقابل رژیم یک مقاومت و یک آلترناتیو به نام سازمان مجاهدین خلق وجود دارد. ما در آمریکا مردم ایران را می‌شناسیم چون دست‌آوردهای شما را در اینجا دیده‌ایم و ما در کنار مردم پرافتخار ایران ایستاده‌ایم. من از صمیم قلب اعتقاد دارم روزی فرامی‌رسد که حکومت سرکوبگرانه آنها به پایان می‌رسد و روزی با شکوه برای مردم ایران می‌رسد. از صمیم قلب دعا می‌کنم آن روز فرامی‌رسد و اعتقاد داریم روز آزادی ایران به‌زودی فرامی‌رسد.</blockquote>
* <blockquote>همهٔ کشورهای آزاد جهان باید از مردم ایران حمایت کنند و من مفتخرم که در کنار مردم ایران هستم.</blockquote>
* <blockquote>رژیم ایران می‌خواهد مردم را فریب بدهد که گویا مردم ایران خواستار دیکتاتوری سلطنتی هستند.</blockquote>
* <blockquote>به‌شما تضمین می‌دهیم که ما فریب این دروغ را نمی‌خوریم که این دیکتاتوری با یک دیکتاتوری سلطنتی عوض شود.</blockquote>
* <blockquote>ده ماده‌ای خانم مریم رجوی، متضمن آزادی برای همهٔ مردم ایران است.</blockquote>
* <blockquote>این جنبش بیش از هر زمان دیگری با رهبری خانم مریم رجوی قدرتمند است.</blockquote>
* <blockquote>کانونهای شورشی امروز مرکز امید مردم ایران هستند.</blockquote>
* <blockquote>من معتقدم که آمریکا باید رژیم ایران را منزوی کند و در کنار شما بایستد.</blockquote>
* <blockquote>همهٔ کشورهای آزاد جهان باید از مردم ایران حمایت کنند و من مفتخرم که در کنار مردم ایران هستم.</blockquote>
* <blockquote>ایمان داشته باشید که سرنوشت سرکوبگران حاکم در ایران نابودی است.</blockquote>
* <blockquote>رژیم ایران هیچ‌گاه به اندازه امروز ضعیف نبوده است. بزرگترین نشانهٔ ضعف رژیم، انتصاب رئیسی به‌عنوان رئیس‌جمهور است.</blockquote>
* <blockquote>جنایتهای رئیسی بی‌پاسخ نخواهد ماند؛ او باید به‌خاطر جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محاکمه شود.</blockquote>
* <blockquote>شعلهٴ اعتراضات امروز بیش از هر زمان دیگری به یمن وجود شما فروزان است. ایمان داشته باشید که سرنوشت سرکوبگران حاکم بر ایران نابودی است.</blockquote>
* <blockquote>من در چهره‌های امید و در شما می‌بینم که مردم ایران آزاد خواهند شد.<ref name=":1">[https://news.mojahedin.org/i/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%B1%D9%81%DB%B3 سایت سازمان مجاهدین خلق ایران]</ref></blockquote>
=== بخشی از سخنان خانم مریم رجوی در دیدار مایک پنس از اشرف ۳ ===
<blockquote>آقای معاون رئیس‌جمهور،</blockquote><blockquote>خانم پنس عزیز!</blockquote><blockquote>به اشرف۳ خانه مقاومت ایران خوش آمدید. من می‌خواهم با خاطره‌یی از اشرف نخستین شروع کنم:</blockquote><blockquote>در حملات روزهای ۶ و ۷مرداد ۱۳۸۸، ما ۱۳ شهید و ۵۰۵ مجروح داشتیم. که اغلب آنها این‌جا هستند. دو روز بعد دوستان مقاومت ایران در کنگره آمریکا، قطعنامه ۷۰۴ را ارائه کردند که به اکثریت دو حزبی رسید.</blockquote><blockquote>این قطعنامه کشتار ساکنان اشرف را قویاً محکوم می‌کند، خواستار تضمین سلامت ساکنان می‌شود و از رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد «کلیه اقدامات لازم و مناسب برای پایبندی به تعهدات ایالات متحده را تحت قوانین بین‌المللی و وظایف ناشی از توافقنامه با ساکنان اشرف برای تضمین امنیت فیزیکی و حفاظت آنها انجام بدهد».<ref name=":1" /></blockquote>[[پرونده:پنس.JPG|بندانگشتی|'''عکس از آژانس آسوشیتدپرس''']]
=== انعکاس رسانه‌های بین‌المللی از سفر مایک پنس و دیدار از اشرف۳ ===
==== آژانس عکس آسوشیتدپرس پنجشنبه، ۲۳ژوئن ۲۰۲۲ ====
مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا، وسط، به همراه همسرش کارن پنس، سمت راست، همراه با رهبر مجاهدین خلق ایران مریم رجوی از مقر مخالفان ایران در آلبانی بازدید کردند، جایی که حدود ۳۰۰۰ عضو مجاهدین خلق در اشرف-۳ در شهر مانزا، در حدود ۳۰ کیلومتری (۱۶ مایلی) غرب تیرانا، آلبانی ساکن هستند.
==== رادیو فردا ====
مایک پنس در بازدید از اردوگاه اشرف: توافق اتمی «رژیم فاسد» را قدرتمند می‌کند.<ref>[https://www.radiofarda.com/a/vice-president-trump-visits-opposition-camp-iran/31913222.html سایت رادیو فردا فارسی ۴ تیر ۱۴۰۱]</ref>
==== صدای آمریکا فارسی ====
مایک پنس در اشرف ۳: تجدید توافق هسته‌ای به هیچ وجه به نفع مردم ایران نیست.<ref>[https://ir.voanews.com/a/us-vice-president-mike-pence-denounces-tehran-brutality/6631139.html سایت صدای آمریکا فارسی ۴ تیر ۱۴۰۱]</ref>
==== سایت ایران اینترنشنال ====
مایک پنس، معاون رییس‌جمهوری پیشین آمریکا، در دیدار از اشرف۳ و ملاقات با مریم رجوی، گفت: ما هدف مشترکی داریم که رهایی مردم ایران از ده‌ها سال استبداد و تولد دوباره یک ایران آزاد، صلح‌آمیز و دموکراتیک است. پنس از جو بایدن خواست در کنار مردم ایران بایستد و از مذاکرات هسته‌ای خارج شود.<ref>[https://www.iranintl.com/202206235628 سایت ایران اینترنشنال]</ref>
==== سایت دویچه‌وله فارسی ====
معاون رئیس جمهوری پیشین آمریکا در بازدید از کمپ مجاهدین خلق در آلبانی خواستار توقف مذاکرات احیای برجام شد. مایک پنس در این دیدار از دولت جو بایدن خواست از احیای توافق هسته‌ای خودداری کند.<ref>[https://www.dw.com/fa-ir/%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D9%86%D8%B3-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%B6%D8%B9%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%A سایت دویچه‌وله فارسی]</ref>


== منابع ==
== منابع ==
<references />
<references />
۱۱

ویرایش