خروج نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست تروریستی انگلستان: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «پرونده:دادگاه پوئک انگلستان.JPG|جایگزین=حکم دادگاه پوئک انگلستان به خروج نام...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:دادگاه پوئک انگلستان.JPG|جایگزین=حکم دادگاه پوئک انگلستان به خروج نام سازمان مجاهدین از فهرست ممنوعه|بندانگشتی|حکم دادگاه پوئک انگلستان به خروج نام سازمان مجاهدین از فهرست ممنوعه ]]
[[پرونده:دادگاه پوئک انگلستان.JPG|جایگزین=حکم دادگاه پوئک انگلستان به خروج نام سازمان مجاهدین از فهرست ممنوعه|بندانگشتی|حکم دادگاه پوئک انگلستان به خروج نام سازمان مجاهدین از فهرست ممنوعه ]]
'''خروج نام [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] از لیست تروریستی انگلستان''' با حکم دادگاه پوئک، در تاریخ ۹ آذر سال ۱۳۸۶ طی حکمی صادر و برچسب تروریستی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران باطل اعلام شد. دادگاه انگلستان به وزیر کشور دستور داد حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست سازمانهای ممنوعه (پوئک) را به پارلمان انگلستان ارائه دهد. کمیسیون استیناف سازمان‌های ممنوعه طی حکمی تأکید کرد که نام‌گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران باطل اعلام می‌شود و دولت انگلستان را موظف کرد تا رفع ممنوعیت سازمان مجاهدین را به اجرا درآورد.     
'''خروج نام [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] از لیست تروریستی انگلستان''' با حکم دادگاه پوئک، در تاریخ ۹ آذر سال ۱۳۸۶ طی حکمی صادرگردید و برچسب تروریستی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران باطل اعلام شد. دادگاه انگلستان به وزیر کشور دستور داد حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست سازمانهای ممنوعه (پوئک) را به پارلمان انگلستان ارائه دهد. کمیسیون استیناف سازمان‌های ممنوعه طی حکمی تأکید کرد که نام‌گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران باطل اعلام می‌شود و دولت انگلستان را موظف کرد تا رفع ممنوعیت سازمان مجاهدین را به اجرا درآورد.     


در سال ۱۳۷۹، نام سازمان مجاهدین خلق ایران در لیست تروریستی «ممنوعه» در انگلستان قرار گرفت. پس از هفت سال در ۹ آذر ۱۳۸۶ کمسیون استیناف سازمان‌های ممنوعه (پوئک) حکم به حذف نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی داد. با این‌همه دولت انگلستان از اجرای حکم سرباز زد و خواستار فرجام شد. قاضی پرونده به دولت اعلام کرد که این فرجام‌خواهی هیچ‌ شانسی برای پیروزی ندارد اما دولت انگلستان مصرانه خواستار استنیفاف شد. در دادگاه استیناف قاضی مجددا حکم به حذف نام سازمان مجاهدین خلق داده و از قانون‌شکنی دولت انگلستان اظهار تأسف کرد.     
در سال ۱۳۷۹، نام سازمان مجاهدین خلق ایران در لیست تروریستی «ممنوعه» در انگلستان قرار گرفت. پس از هفت سال در ۹ آذر ۱۳۸۶ کمسیون استیناف سازمان‌های ممنوعه (پوئک) حکم به حذف نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی داد. با این‌همه دولت انگلستان از اجرای حکم سرباز زد و خواستار فرجام شد. قاضی پرونده به دولت اعلام کرد که این فرجام‌خواهی هیچ‌ شانسی برای پیروزی ندارد اما دولت انگلستان مصرانه خواستار استیناف شد. در دادگاه استیناف قاضی مجددا حکم به حذف نام سازمان مجاهدین خلق داد و از قانون‌شکنی دولت انگلستان اظهار تأسف کرد.     


دولت انگلستان به دلیل روابط خود با ایران تمایلی به حذف نام این سازمان از لیست تروریستی خود نداشت.     
دولت انگلستان به دلیل روابط خود با ایران تمایلی به حذف نام این سازمان از لیست تروریستی خود نداشت.     
خط ۱۴: خط ۱۴:


=== روزنامه تایمز لندن ===
=== روزنامه تایمز لندن ===
روزنامه تایمز لندن در رابطه با خروج نام سازمان مجاهدین خلق از فهرست گروه‌های ممنوعه نوشت، به دولت بریتانیا فرمان داده شده تا نام مقاومت ایران را از لیست سازمان‌های ممنوعه تروریستی خارج کند. روزنامه تایمز لندن با اشاره به حکم قاضی دادگاه نوشت: قاضی دادگاه حکم کرد که گروه ایرانی در تروریسم دخالت نداشته است . همچنین اضافه کرد: در یک ضربه دیگر به قانون ضدتروریسم، لرد فیلیپس، رئیس کل دادگاه استیناف انگلستان گفت هیچ مدرکی دال بر اینکه [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] اخیرا در تروریسم دخالتی داشته است، وجود ندارد.<ref>روزنامه تایمز لندن</ref>
روزنامه تایمز لندن در رابطه با خروج نام سازمان مجاهدین خلق از فهرست گروه‌های ممنوعه نوشت، به دولت بریتانیا فرمان داده شده تا نام مقاومت ایران را از لیست سازمان‌های ممنوعه تروریستی خارج کند. روزنامه تایمز لندن با اشاره به حکم قاضی دادگاه نوشت: قاضی دادگاه حکم کرد که گروه ایرانی در تروریسم دخالت نداشته است . همچنین اضافه کرد: در یک ضربه دیگر به قانون ضدتروریسم، لرد فیلیپس، رئیس کل دادگاه استیناف انگلستان گفت هیچ مدرکی دال بر این که [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] اخیرا در تروریسم دخالتی داشته است، وجود ندارد.<ref>روزنامه تایمز لندن</ref>


=== روزنامه واشینگتن پست ===
=== روزنامه واشینگتن پست ===
روزنامه واشینگتن پست در مورد حذف نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی انگلستان، تحت این عنوان نوشت:«مقاومت ایران براساس حکم دادگاه بر دولت انگلستان پیروز شد.»
روزنامه واشینگتن پست در مورد حذف نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی انگلستان، تحت این عنوان نوشت:«مقاومت ایران براساس حکم دادگاه بر دولت انگلستان پیروز شد.»


واشینگتن پست در ادامه پرداختن به حذف نام سازمان از لیست تروریستی از قول [[مریم رجوی]] نوشت: «دولت‌های غربی و انگلستان به مردم و مقاومت ایران بخاطر برچسب ننگین وخفت آور تروریستی باید عذرخواهی کنند. زمان آن رسیده که آنها مقاومت مردم ایران را برای کسب دموکراسی به رسمیت بشناسند.» واشینگتن پست با اشاره به سخنان مریم رجوی به عنوان پرزیدنت شورای ملی مقاومت از قول او در همین رابطه نوشت: «امیدوار است حکم دادگاه انگلستان به خاتمه ممنوعیت‌های مشابهی که توسط اتحادیه اروپا اعمال شده، راه ببرد. انگلستان و اتحادیه اروپا باید مقاومت ایران را به رسمیت بشناسند. تغییر رژیم توسط مردم و مقاومت سازمان‌یافته ایران تنها چاره برای مقابله با تهدید فزاینده رژیم ملاهای ایران است»<ref>روزنامه واشینگتن پست</ref>.
واشینگتن پست در ادامه پرداختن به حذف نام سازمان از لیست تروریستی از قول [[مریم رجوی]] نوشت: «دولت‌های غربی و انگلستان از مردم و مقاومت ایران بخاطر برچسب ننگین وخفت آور تروریستی باید عذرخواهی کنند. زمان آن رسیده که آنها مقاومت مردم ایران را برای کسب دموکراسی به رسمیت بشناسند.» واشینگتن پست با اشاره به سخنان مریم رجوی به عنوان پرزیدنت شورای ملی مقاومت از قول او در همین رابطه نوشت: «امیدوار است حکم دادگاه انگلستان به خاتمه ممنوعیت‌های مشابهی که توسط اتحادیه اروپا اعمال شده، راه ببرد. انگلستان و اتحادیه اروپا باید مقاومت ایران را به رسمیت بشناسند. تغییر رژیم توسط مردم و مقاومت سازمان‌یافته ایران تنها چاره برای مقابله با تهدید فزاینده رژیم ملاهای ایران است»<ref>روزنامه واشینگتن پست</ref>.


=== روزنامه نیویورک تایمز ===
=== روزنامه نیویورک تایمز ===
روزنامه نیویورک تایمز در عنوان خبر خود نوشت:« دادگاه انگلستان حکم داد که مقاومت ایران یک گروه تروریستی نیست.» نیویورک تایمز در ادامه خروج نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی نوشت: «در میان جشن و سرور هواداران سازمان مجاهدین که به طور هم‌زمان در لندن، پاریس و عراق، برگزار شد، این سازمان اعلام کرد گام بعدی لغو نامگذاری تروریستی توسط اتحادیه اروپا است. این روزنامه اضافه کرد بعد از یک نبرد ۷ ساله، دادگاه استیناف بریتانیا روز چهارشنبه حکمی صادر کرد مبنی‌بر اینکه دولت این کشور اقدامش برای قرار دادن نام سازمان مجاهدین خلق در لیست گروه های تروریستی اشتباه بوده است<ref>روزنامه نیویورک تایمز</ref>.
روزنامه نیویورک تایمز در عنوان خبر خود نوشت:« دادگاه انگلستان حکم داد که مقاومت ایران یک گروه تروریستی نیست.» نیویورک تایمز در ادامه خروج نام سازمان مجاهدین از لیست تروریستی نوشت: «در میان جشن و سرور هواداران سازمان مجاهدین که به طور هم‌زمان در لندن، پاریس و عراق، برگزار شد، این سازمان اعلام کرد گام بعدی لغو نامگذاری تروریستی توسط اتحادیه اروپا است. این روزنامه اضافه کرد بعد از یک نبرد ۷ ساله، دادگاه استیناف بریتانیا روز چهارشنبه حکمی صادر کرد مبنی‌بر این که دولت این کشور اقدامش برای قرار دادن نام سازمان مجاهدین خلق در لیست گروه های تروریستی اشتباه بوده است<ref>روزنامه نیویورک تایمز</ref>.


=== روزنامه هرالد تریبیون ===
=== روزنامه هرالد تریبیون ===
۱٬۶۶۴

ویرایش