کاربر:Hossein/1صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
سایبری جمهوری اسلامی  
سایبری جمهوری اسلامی  


اطلاعات سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات رژيم اقدام به راه اندازي يك شبكه گسترده در زمينه سايبري كرده اند، آنها بطور سيستماتيك اقدام به استخدام شركتها و متخصصين هكر در ايران كرده و آنها را براي پيشبرد اهداف خود بكار ميگيرند. افرادي كه توسط وزارت دادگستري آمريكا تحت تعقيب قرار گرفته اند، عده اي از هكرهاي جمهوری اسلامی هستند كه توسط اطلاعات سپاه و نيروي قدس و وزارت اطلاعات رژیم ايران بكار گرفته شده و استخدام شده اند.  در یکی دو ساله اخیر اصطلاح ارتش سایبری جمهوری اسلامی در رسانه‌های جهانی بازتابهای فراوانی داشته است. از طرف دیگر کلمه سایبری بطور خاص در توییتر به حسابهای فیک وابسته به جمهوری اسلامی نام‌گذاری شده است که در ظاهر دارای نمای مخالف و یا منتقد جمهوری اسلامی هستند ولی در عمل و بعضا به شکل‌های پیچیده‌ای خطوط جمهوری اسلامی را پیش برده و در خدمت اهداف آن می‌باشند. بسیاری از فعالین تویتری مطرح می‌کنند که این حسابها در خدمت شیطان‌سازی و از دور خارج کردن حسابهای وابسته به بزرگترین اپوزسیون ایران یعنی سازمان مجاهدین بوده و تلاششان بر این است که با استفاده از شیوه‌های گوناگون و سوار شدن روی گرایشات ضد جمهوری اسلامی نسل‌های جوان فعال در توییتر فاصله آنها از مجاهدین را حفظ کنند. ناظران آگاه و همچنین مجاهدین خلق معتقدند از جمله شاخصهای برجسته این حسابها اسلام سیتزی است که با هدف سوق دادن نوک حمله فعالین توییتری از حمله به نظام جمهوری اسلامی به سوی اهدافی است که در وهله اول دست یافتنی نیست و در وهله بعد باعث حمله یه بزرگترین نیروی برانداز همین نظام که مجاهدین مسلمان هستند شده و عملا جمهوری اسلامی می‌تواند خطر دشمن اصلی‌اش را از سر خودش دور کند.
اطلاعات سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات رژیم اقدام به راه اندازی یك شبكه گسترده در زمینه سایبری كرده اند، آنها بطور سیستماتیك اقدام به استخدام شركتها و متخصصین هكر در ایران كرده و آنها را برای پیشبرد اهداف خود بكار میگیرند. افرادی كه توسط وزارت دادگستری آمریكا تحت تعقیب قرار گرفته اند، عده ای از هكرهای جمهوری اسلامی هستند كه توسط اطلاعات سپاه و نیروی قدس و وزارت اطلاعات رژیم ایران بكار گرفته شده و استخدام شده اند.  در یکی دو ساله اخیر اصطلاح ارتش سایبری جمهوری اسلامی در رسانه‌های جهانی بازتابهای فراوانی داشته است. از طرف دیگر کلمه سایبری بطور خاص در توییتر به حسابهای فیک وابسته به جمهوری اسلامی نام‌گذاری شده است که در ظاهر دارای نمای مخالف و یا منتقد جمهوری اسلامی هستند ولی در عمل و بعضا به شکل‌های پیچیده‌ای خطوط جمهوری اسلامی را پیش برده و در خدمت اهداف آن می‌باشند. بسیاری از فعالین تویتری مطرح می‌کنند که این حسابها در خدمت شیطان‌سازی و از دور خارج کردن حسابهای وابسته به بزرگترین اپوزسیون ایران یعنی سازمان مجاهدین بوده و تلاششان بر این است که با استفاده از شیوه‌های گوناگون و سوار شدن روی گرایشات ضد جمهوری اسلامی نسل‌های جوان فعال در توییتر فاصله آنها از مجاهدین را حفظ کنند. ناظران آگاه و همچنین مجاهدین خلق معتقدند از جمله شاخصهای برجسته این حسابها اسلام سیتزی است که با هدف سوق دادن نوک حمله فعالین توییتری از حمله به نظام جمهوری اسلامی به سوی اهدافی است که در وهله اول دست یافتنی نیست و در وهله بعد باعث حمله یه بزرگترین نیروی برانداز همین نظام که مجاهدین مسلمان هستند شده و عملا جمهوری اسلامی می‌تواند خطر دشمن اصلی‌اش را از سر خودش دور کند.


== ارتش سایبری - مفهوم عام ==
== مفهوم عام ==
با ورود فناوری‌های نوین مانند رایانه و تکنولوژی "آی‌تی" در کنار ورود  فضای مجازی به زندگی بشر، واژه‌های ارتش و جنگ تحت تاثیر این دانش‌های جدید قرار گرفت و شکل کلاسیک این دو واژه را که تداعی سلاح‌های شناخته‌شده و یونیفرم‌های یک شکل بود تغییر داد.
با ورود فناوری‌های نوین مانند رایانه و تکنولوژی "آی‌تی" در کنار ورود  فضای مجازی به زندگی بشر، واژه‌های ارتش و جنگ تحت تاثیر این دانش‌های جدید قرار گرفت و شکل کلاسیک این دو واژه را که تداعی سلاح‌های شناخته‌شده و یونیفرم‌های یک شکل بود تغییر داد.


در کنار این واژه‌ها باید به فضای مجازی و هکرها(که بصورت تلویحی شامل ویروس‌های رایانه‌ای نیز می‌شود) نیز اشاره کرد. این دو واژه به عنوان ابزار، نقش سلاح و کاربر آن، مابه ازای سرباز ارتش و سلاحش در ارتش‌های کلاسیک بازی می‌کنند. اسلحه ای که حتی بعضا مخرب‌تر و خطرناک‌تر از بمب‌ها و موشک‌های معمولی در دنیای واقعی است! برخی دولت‌ها با استفاده از این فضا قصد کردند تا منافع حیاتی دیگر کشورها را مورد تهدید قرار دهند و با بهره‌گیری از سلاح‌های سایبری به زیرساخت‌های حساس و حیاتی دیگر کشورها حمله کنند.
در کنار این واژه‌ها باید به فضای مجازی و هکرها (که بصورت تلویحی شامل ویروس‌های رایانه‌ای نیز می‌شود) نیز اشاره کرد. این دو واژه به عنوان ابزار، نقش سلاح و کاربر آن، مابه ازای سرباز ارتش و سلاحش در ارتش‌های کلاسیک بازی می‌کنند. اسلحه ای که حتی بعضا مخرب‌تر و خطرناک‌تر از بمب‌ها و موشک‌های معمولی در دنیای واقعی است! برخی دولت‌ها با استفاده از این فضا قصد کردند تا منافع حیاتی دیگر کشورها را مورد تهدید قرار دهند و با بهره‌گیری از سلاح‌های سایبری به زیرساخت‌های حساس و حیاتی دیگر کشورها حمله کنند.


ارتش سایبری بصورت کلی در دو بخش فعالیت می‌کند
ارتش سایبری بصورت کلی در دو بخش فعالیت می‌کند
خط ۱۴: خط ۱۴:
ب -  بخش جاسوسی خارجی
ب -  بخش جاسوسی خارجی


== ارتش سایبری - مفهوم خاص ==
== مفهوم خاص ==
"ارتش سایبری جمهوری اسلامی"، به یک دلیل مشخص نامی شناخته شده در فضای مجازی ایران است: از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تا کنون، تعداد زیادی از سایت های اینترنتی خبری و غیر خبری در داخل و خارج ایران، توسط تشکیلاتی با نام "ارتش سایبری ایران" هک شده است. ارتش سایبری جمهوری اسلامی، گروهی متشکل از تعدادی از متخصصان عملیات هک و نفوذ اینترنتی است که اعضای آن، تاکنون هویت خود را مخفی نگه داشته اند.
"ارتش سایبری جمهوری اسلامی"، به یک دلیل مشخص نامی شناخته شده در فضای مجازی ایران است: از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تا کنون، تعداد زیادی از سایت های اینترنتی خبری و غیر خبری در داخل و خارج ایران، توسط تشکیلاتی با نام "ارتش سایبری ایران" هک شده است. ارتش سایبری جمهوری اسلامی، گروهی متشکل از تعدادی از متخصصان عملیات هک و نفوذ اینترنتی است که اعضای آن، تاکنون هویت خود را مخفی نگه داشته اند.


خط ۸۴: خط ۸۴:


== سپاه در فضای مجازی ==
== سپاه در فضای مجازی ==
سپاه پاسداران جمهوری اسلامی از سال ۲۰۰۷ بطور فعال وارد تهاجم سايبري جهت سركوب در داخل و ضربه به سايت هاي ضد بنيادگرائي و تروريسم در خارج كشور شده است. در آموزش هاي سپاه در جنگ سايبري مطرح ميكنند كه: جنگ نرم تهديد جدي در شرايط كنوني براي نظام بشمار ميايد، با توجه اينكه  مقابله با هرگونه تهديد از سوي دشمنان عليه موجوديت نظام از وظايف ذاتي سپاه است.  وظيفه سپاه است كه وارد اين عرصه شود.  
سپاه پاسداران جمهوری اسلامی از سال ۲۰۰۷ بطور فعال وارد تهاجم سایبری جهت سركوب در داخل و ضربه به سایت های ضد بنیادگرائی و تروریسم در خارج كشور شده است. در آموزش های سپاه در جنگ سایبری مطرح میكنند كه: جنگ نرم تهدید جدی در شرایط كنونی برای نظام بشمار میاید، با توجه اینكه  مقابله با هرگونه تهدید از سوی دشمنان علیه موجودیت نظام از وظایف ذاتی سپاه است.  وظیفه سپاه است كه وارد این عرصه شود.  


=== مراكز ونهادهای سايبري سپاه ===
=== مراكز ونهادهای سایبری سپاه ===
درآذر ۸۹ ستاد كل نيروهاي مسلح رژيم براي تصميم گيري روي جايگاه و سازمان كار سايبري سپاه جلسه اي داشته است كه درآن محمد علي جعفري فرمانده سپاه، مجيد صادقيانان فرمانده سايبري سپاه، و طائب رئيس سازمان اطلاعات سپاه. در اين جلسه همه روي جايگاه سايبري سپاه براي حفظ نظام تأكيد داشتند كه در دو زمينه مقابله با  جنگ نرم و سخت (سانسور و دستگيري) در داخل و ضربه به دشمنان نظام در خارج در اين شرايط بدان نيازمندند و تأكيد كردند كه  قيام سال ۲۰۰۹ (سال ۸۸)در ايران و ضربه از ويروس استاكس نت، ضرورت ارتقاء سايبري را به يك نيرو يا يك سازمان بخوبي روشن كرده است.
درآذر ۸۹ ستاد كل نیروهای مسلح رژیم برای تصمیم گیری روی جایگاه و سازمان كار سایبری سپاه جلسه ای داشته است كه درآن محمد علی جعفری فرمانده سپاه، مجید صادقیانان فرمانده سایبری سپاه، و طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه. در این جلسه همه روی جایگاه سایبری سپاه برای حفظ نظام تأكید داشتند كه در دو زمینه مقابله با  جنگ نرم و سخت (سانسور و دستگیری) در داخل و ضربه به دشمنان نظام در خارج در این شرایط بدان نیازمندند و تأكید كردند كه  قیام سال ۲۰۰۹ (سال ۸۸)در ایران و ضربه از ویروس استاكس نت، ضرورت ارتقاء سایبری را به یك نیرو یا یك سازمان بخوبی روشن كرده است.


جعفري فرمانده سپاه از طرح نيروي سايبري بعنوان نيروي ششم سپاه حمايت ميكند
جعفری فرمانده سپاه از طرح نیروی سایبری بعنوان نیروی ششم سپاه حمایت میكند


==== فرماندهی فضای مجازی سپاه پاسداران ====
==== فرماندهی فضای مجازی سپاه پاسداران ====
سپاه پاسداران داراي يك ارگان بنام فرماندهي فضاي مجازي يا پدافند سايبري است. رئيس اين قسمت فردي بنام صادقي است. صادقي معاون فني و سايبري سپاه است كه مصاحبه هايي بصورت علني كرده است. صادقي با روغنگرها مدير معاونت فناوري در واجا (وزارت اطلاعات ج ا ) در ارتباط است. مجموعه ارگانهاي ديگر آفندي سايبري سپاه زير مجموعه اين ارگان است.
سپاه پاسداران دارای یك ارگان بنام فرماندهی فضای مجازی یا پدافند سایبری است. رئیس این قسمت فردی بنام صادقی است. صادقی معاون فنی و سایبری سپاه است كه مصاحبه هایی بصورت علنی كرده است. صادقی با روغنگرها مدیر معاونت فناوری در واجا (وزارت اطلاعات ج ا ) در ارتباط است. مجموعه ارگانهای دیگر آفندی سایبری سپاه زیر مجموعه این ارگان است.


يك گروه از هكرهاي سپاه نزد شركت آشنا ايمن كه رياست آن با صمدي است آموزش نفوذ گرفته اند, سرگروه آنها فردي بنام ابراهيمي بوده است. بخشي از قسمت نفوذ سپاه تحت پوش يك شركت در يك ساختمان مستقل قرار دارد كه فردي بنام دكتر صادقي اداره كننده آن است.(اين فرد در ارتباط با سردار قائمي مدير فاوا پدافند غيرعامل است) فردي بنام عسگري كه قبلا گروه هك سيمرغ را اداره ميكرده  از سال 1388 با سپاه كار ميكند.
یك گروه از هكرهای سپاه نزد شركت آشنا ایمن كه ریاست آن با صمدی است آموزش نفوذ گرفته اند, سرگروه آنها فردی بنام ابراهیمی بوده است. بخشی از قسمت نفوذ سپاه تحت پوش یك شركت در یك ساختمان مستقل قرار دارد كه فردی بنام دكتر صادقی اداره كننده آن است.(این فرد در ارتباط با سردار قائمی مدیر فاوا پدافند غیرعامل است) فردی بنام عسگری كه قبلا گروه هك سیمرغ را اداره میكرده  از سال 1388 با سپاه كار میكند.


==== مركز مبارزه با جرائم سازمان يافته ====
==== مركز مبارزه با جرائم سازمان یافته ====
فرماندهي فضاي مجازي سپاه يا پدافند سايبري داراي يك مركز موسوم به «مركز مبارزه با جرائم سازمان يافته»  ميباشد كه از اواخر سال 1387 فعاليت خودش را شروع كرده و داراي يك سايت بيروني بنام '''گرداب''' هست. فردي بنام «سعيدي» (احتمالا مستعار) رئيس اين سايت است.  
فرماندهی فضای مجازی سپاه یا پدافند سایبری دارای یك مركز موسوم به «مركز مبارزه با جرائم سازمان یافته»  میباشد كه از اواخر سال 1387 فعالیت خودش را شروع كرده و دارای یك سایت بیرونی بنام '''گرداب''' هست. فردی بنام «سعیدی» (احتمالا مستعار) رئیس این سایت است.  


براساس گزارش منابع سپاهی ،اساس كار نفوذ توسط گرداب انجام ميشود و نفرات هكري كه جمهوری اسلامی دارد در حال حاضر در مركز گرداب سپاه هستند. مركز گرداب براي هك كردن 50% از نفرات سپاه  و 50% از بيرون سپاه استفاده ميكنند. گروههاي كه ازبيرون سپاه با گرداب كار ميكنند شامل گروه آشيانه و شركت نورا و شركت كهكشان هستند.  
براساس گزارش منابع سپاهی ،اساس كار نفوذ توسط گرداب انجام میشود و نفرات هكری كه جمهوری اسلامی دارد در حال حاضر در مركز گرداب سپاه هستند. مركز گرداب برای هك كردن 50% از نفرات سپاه  و 50% از بیرون سپاه استفاده میكنند. گروههای كه ازبیرون سپاه با گرداب كار میكنند شامل گروه آشیانه و شركت نورا و شركت كهكشان هستند.  


===== سایت پوششی گرداب =====
===== سایت پوششی گرداب =====
مركز مبارزه با جرائم سازمان يافته سپاه داراي سايتي به نام '''گرداب''' است  كه در يك ساختمان سه طبقه در نزديك فرماندهي سپاه پاسداران در نيروي هوايي تهران مستقر هستند.  
مركز مبارزه با جرائم سازمان یافته سپاه دارای سایتی به نام '''گرداب''' است  كه در یك ساختمان سه طبقه در نزدیك فرماندهی سپاه پاسداران در نیروی هوایی تهران مستقر هستند.  


در دوره فرماندهي پاسدار محمدعلي جعفري نهادي به اسم ارتش سايبري  شكل گرفت كه با تشكيل سازمان اطلاعات سپاه در سال88 اين مركز سايبري تحت فرماندهي سازمان اطلاعات سپاه قرار گرفته است.  وظيفه ارتش سايبري جنگ رواني، كار غير قانوني، هك كردن و  تبلیغ آن در سايت هاي سپاه است. از جمله در تبلیغات آن آمده است که به شبكه‌هاي توئيتر و فيس‌بوك و جستجوگر چيني بايدو حمله كرده است. در سال 1389 اين سايت  ادعا كرد كه  500 سايت را  به طور همزمان هك كرده است. این همچنین از طرف نهاد سایبری «ارتش آفتاب» مطرح شده است.<ref>شیعه نیوز - ارتش آفتاب بیش از ۵۰۰ وب سایت را هک [https://www.shia-news.com/fa/news/24850/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DB%B5%DB%B0%DB%B0-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%D کرد]</ref>
در دوره فرماندهی پاسدار محمدعلی جعفری نهادی به اسم ارتش سایبری  شكل گرفت كه با تشكیل سازمان اطلاعات سپاه در سال88 این مركز سایبری تحت فرماندهی سازمان اطلاعات سپاه قرار گرفته است.  وظیفه ارتش سایبری جنگ روانی، كار غیر قانونی، هك كردن و  تبلیغ آن در سایت های سپاه است. از جمله در تبلیغات آن آمده است که به شبكه‌های توئیتر و فیس‌بوك و جستجوگر چینی بایدو حمله كرده است. در سال 1389 این سایت  ادعا كرد كه  500 سایت را  به طور همزمان هك كرده است. این همچنین از طرف نهاد سایبری «ارتش آفتاب» مطرح شده است.<ref>شیعه نیوز - ارتش آفتاب بیش از ۵۰۰ وب سایت را هک [https://www.shia-news.com/fa/news/24850/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DB%B5%DB%B0%DB%B0-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%D کرد]</ref>


==== دفتر سايبري در اطلاعات ستاد مشترك سپاه ====
==== دفتر سایبری در اطلاعات ستاد مشترك سپاه ====
واحد سايبري سپاه, براي هماهنگي كارهاي خارج از محدوده يك دفتر تحت عنوان دفتر سايبري در اطلاعات ستاد مشترك سپاه دارد كه فردی به نام نيك پور كليه هماهنگي هاي سايبري را در آنجا انجام مي دهد.
واحد سایبری سپاه, برای هماهنگی كارهای خارج از محدوده یك دفتر تحت عنوان دفتر سایبری در اطلاعات ستاد مشترك سپاه دارد كه فردی به نام نیك پور كلیه هماهنگی های سایبری را در آنجا انجام می دهد.


==== مركز تحقيقاتي بنام  جواد الائمه ====
==== مركز تحقیقاتی بنام  جواد الائمه ====
مسئول آن فردي بنام '''كردستاني''' است , به این مركز ”مركز ارزشيابي حفيظ” هم مي گويند. دراين مركز روي ويروسها كار مي كنند.
مسئول آن فردی بنام '''كردستانی''' است , به این مركز ”مركز ارزشیابی حفیظ” هم می گویند. دراین مركز روی ویروسها كار می كنند.


=== برخی فعالیتهای سایبری سپاه ===
=== برخی فعالیتهای سایبری سپاه ===
-خريد نفرات متخصص خارجي براي ورود به سيستم هاي كاري
-خرید نفرات متخصص خارجی برای ورود به سیستم های كاری


-بكارگيري نيروهاي خارجي درماموريت هاي خروجي يا عملياتي ( هك ونفوذ)
-بكارگیری نیروهای خارجی درماموریت های خروجی یا عملیاتی ( هك ونفوذ)


-خريد نرم افزاهاي مانيتوركننده براي كنترل شبكه هاي اينترنتي و فيلتركردن
-خرید نرم افزاهای مانیتوركننده برای كنترل شبكه های اینترنتی و فیلتركردن


-كنترل شبكه اينترنتي و گزارش موارد تخلف بعنوان جرايم رايانه اي به مركز مبازره با جرايم سايبري كه منجر به دستگيري نفرات ميشود.
-كنترل شبكه اینترنتی و گزارش موارد تخلف بعنوان جرایم رایانه ای به مركز مبازره با جرایم سایبری كه منجر به دستگیری نفرات میشود.


-مديريت تك سايبري با مسئوليت سايت گرداب روي وب سايت ها
-مدیریت تك سایبری با مسئولیت سایت گرداب روی وب سایت ها


===شرکتها و افراد فعال در سایبری جمهوری اسلامی ===
===شرکتها و افراد فعال در سایبری جمهوری اسلامی ===
'''شركت داده پردازان مرصاد'''
'''شركت داده پردازان مرصاد'''


يكي از شركتهايي كه توسط دادگستري آمريكا اعلام جرم شده است، شركت داده پردازان مرصاد ميباشد كه توسط '''محمد صادق احمدزادگان''' در مرداد1390 تاسيس شده است.<ref>شرکت داده‌پردازان [https://rasm.io/company/10320609976/%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D8%B1%D8%B5%D8%A7%D8%AF/ مرصاد]</ref> او متولد ۵ آبان ۱۳۷۱ بوده و به نامهای صادق احمدزادگان و صادق نیتروژن نیز معروف است. اين شركت وبلاگي بنام مرصاد دارد.  
یكی از شركتهایی كه توسط دادگستری آمریكا اعلام جرم شده است، شركت داده پردازان مرصاد میباشد كه توسط '''محمد صادق احمدزادگان''' در مرداد1390 تاسیس شده است.<ref>شرکت داده‌پردازان [https://rasm.io/company/10320609976/%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D8%B1%D8%B5%D8%A7%D8%AF/ مرصاد]</ref> او متولد ۵ آبان ۱۳۷۱ بوده و به نامهای صادق احمدزادگان و صادق نیتروژن نیز معروف است. این شركت وبلاگی بنام مرصاد دارد.  


آدرس اين شركت طبق آنچه در صفحه‌ای به این نام که در شبکه اینترنت موجود است تهران – خیابان شریعتی – سه راه طالقانی – خیابان خواجه نصیر – پلاک 288 – طبقه 4 – واحد 16 – می‌باشد. اطلاعات دیگر حاکی است که آدرس این شرکت در تهران سي متري نيروي هوايي خيابان نهاوند پلاك 8 ميباشد.  
آدرس این شركت طبق آنچه در صفحه‌ای به این نام که در شبکه اینترنت موجود است تهران – خیابان شریعتی – سه راه طالقانی – خیابان خواجه نصیر – پلاک 288 – طبقه 4 – واحد 16 – می‌باشد. اطلاعات دیگر حاکی است که آدرس این شرکت در تهران سی متری نیروی هوایی خیابان نهاوند پلاك 8 میباشد.  


رئيس هيئت مديره شركت داده پردازان مرصاد ، جعفر احمدزادگان پدر محمد صادق احمدزادگان<ref>محمدصادق [https://rasm.io/person/h/D50496/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82%20%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86/ احمدزادگان]</ref> است كه يكي از پرسنل وزارت خارجه رژيم است. وي مدتي در كشور اوكراين از طرف وزارت خارجه رژيم مامور بوده است. (محمد صادق احمدزادگان يك پروژه براي ارتباطات اتاق كنفرانسهاي وزارت خارجه در سال 1389 اجرا كرده است.)  
رئیس هیئت مدیره شركت داده پردازان مرصاد ، جعفر احمدزادگان پدر محمد صادق احمدزادگان<ref>محمدصادق [https://rasm.io/person/h/D50496/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82%20%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86/ احمدزادگان]</ref> است كه یكی از پرسنل وزارت خارجه رژیم است. وی مدتی در كشور اوكراین از طرف وزارت خارجه رژیم مامور بوده است. (محمد صادق احمدزادگان یك پروژه برای ارتباطات اتاق كنفرانسهای وزارت خارجه در سال 1389 اجرا كرده است.)  


محمد صادق احمدزادگان بنیانگزار و عضو هيئت مديره شرکت مرصاد است. محمد صادق احمدزادگان كه متخصص ارتباطات و هكر است، ابتدا عضو گروه هكر آشيانه بوده است. از حدود سال 1388  عضو گروه هكر آفتاب شده و با اطلاعات سپاه كار ميكرده اند. وي با اطلاعات سپاه  و نيروي قدس و وزارت اطلاعات همكاري ميكند. وی همچنین عضو سابق گروههای نفوذ رایانه ای ایرانی به نامهای گروه امنیت دیجیتالی آشیانه و سان آرمی است. ظاهراً وی بات نت مرصاد را برای حملات دی داس مدیریت کرده است، همچنین در آمورش دادن پرسنل اطلاعاتی ایران نیز دست داشته و درطی حملات دی داس به بات نت کاماکازی دسترسی داشته و فرمان می فرستاده است.
محمد صادق احمدزادگان بنیانگزار و عضو هیئت مدیره شرکت مرصاد است. محمد صادق احمدزادگان كه متخصص ارتباطات و هكر است، ابتدا عضو گروه هكر آشیانه بوده است. از حدود سال 1388  عضو گروه هكر آفتاب شده و با اطلاعات سپاه كار میكرده اند. وی با اطلاعات سپاه  و نیروی قدس و وزارت اطلاعات همكاری میكند. وی همچنین عضو سابق گروههای نفوذ رایانه ای ایرانی به نامهای گروه امنیت دیجیتالی آشیانه و سان آرمی است. ظاهراً وی بات نت مرصاد را برای حملات دی داس مدیریت کرده است، همچنین در آمورش دادن پرسنل اطلاعاتی ایران نیز دست داشته و درطی حملات دی داس به بات نت کاماکازی دسترسی داشته و فرمان می فرستاده است.


محمد صادق احمدزادگان به همراه پدرش جعفر احمدزادگان شركت كامپيوتري ديگري بنام يزدان مداران پايتخت در سال 1388 ايجاد كرده است. در اين شركت محمد صادق احمدزادگان رئيس هيئت مديره و پدرش عضو هيئت مديره هستند.  
محمد صادق احمدزادگان به همراه پدرش جعفر احمدزادگان شركت كامپیوتری دیگری بنام یزدان مداران پایتخت در سال 1388 ایجاد كرده است. در این شركت محمد صادق احمدزادگان رئیس هیئت مدیره و پدرش عضو هیئت مدیره هستند.  


محمدصادق احمدزادگان رئيس هئيت مديره شركت رايان ايمن آرما ميباشد كه در آبان 1389 شروع به كار كرده است. اميرايلخاني عضو ديگر اين شركت است.
محمدصادق احمدزادگان رئیس هئیت مدیره شركت رایان ایمن آرما میباشد كه در آبان 1389 شروع به كار كرده است. امیرایلخانی عضو دیگر این شركت است.


محمد صادق احمدزادگان عضو گروه هكري آفتاب نيز ميباشد كه در قسمت بعدي وضعيت اين شركت  توضيح داده ميشود.
محمد صادق احمدزادگان عضو گروه هكری آفتاب نیز میباشد كه در قسمت بعدی وضعیت این شركت  توضیح داده میشود.


در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک احمدزادگان را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردیده است.<ref name=":1">هفت ایرانی تحریم شده چه کسانی هستند. سایت صدای [https://ir.voanews.com/persiannewsiran/iran-sanction-2 آمریکا]</ref>
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک احمدزادگان را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردیده است.<ref name=":1">هفت ایرانی تحریم شده چه کسانی هستند. سایت صدای [https://ir.voanews.com/persiannewsiran/iran-sanction-2 آمریکا]</ref>


گروه مرصاد علاوه بر هك كردن سايتهاي آمريكايي اقدام به هك كردن سايتهاي كشورهاي همسايه ايران نيز نموده است. اين گروه اقدام به ساختن سايتهاي جعلي مختلف در خدمت نيروي قدس براي دروغ پراكني در سوريه نموده است.  
گروه مرصاد علاوه بر هك كردن سایتهای آمریكایی اقدام به هك كردن سایتهای كشورهای همسایه ایران نیز نموده است. این گروه اقدام به ساختن سایتهای جعلی مختلف در خدمت نیروی قدس برای دروغ پراكنی در سوریه نموده است.  


'''سينا قيصر'''(در ترجمه ها كيسر نوشته اند) متولد ۳۰ اردیبهشت ۱۳۶۹ که دارای قد ۱۷۷ سانتیمتر و وزن ۶۸کیلوگرم می‌باشد نیز کارمند مرصاد بوده و به نمایندگی از جانب جمهوری اسلامی فعالیت می‌کرد.  در سایت صدای آمریکا به زبان فارسی در مورد او آمده است:   
'''سینا قیصر'''(در ترجمه ها كیسر نوشته اند) متولد ۳۰ اردیبهشت ۱۳۶۹ که دارای قد ۱۷۷ سانتیمتر و وزن ۶۸کیلوگرم می‌باشد نیز کارمند مرصاد بوده و به نمایندگی از جانب جمهوری اسلامی فعالیت می‌کرد.  در سایت صدای آمریکا به زبان فارسی در مورد او آمده است:   


سینا کیسر به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد. کیسر کارمند مرصاد ، یک شرکت خصوصی امنیت رایانه ای بود، که به نمایندگی از جانب دولت ایران فعالیت میکرد. ظاهر ا وی پروژه های حمله به کامپیوتر که از جانب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود را انجام می داد. وی متهم است که با استفاده از سرورهای مرصاد در ایالت متحده، موفق به دسترسی و دستکاری بات نت مرصاد درحملات دی داس (DDoS) به بخش صنایع خدمات مالی شده است. کیسر همچنین متهم به انجام تستهای اولیه، دسترسی و صدور فرمان بر روی همین بات نت، قبل از استفاده از آن در حملات دی داس شده است.
سینا کیسر به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد. کیسر کارمند مرصاد ، یک شرکت خصوصی امنیت رایانه ای بود، که به نمایندگی از جانب دولت ایران فعالیت میکرد. ظاهر ا وی پروژه های حمله به کامپیوتر که از جانب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود را انجام می داد. وی متهم است که با استفاده از سرورهای مرصاد در ایالت متحده، موفق به دسترسی و دستکاری بات نت مرصاد درحملات دی داس (DDoS) به بخش صنایع خدمات مالی شده است. کیسر همچنین متهم به انجام تستهای اولیه، دسترسی و صدور فرمان بر روی همین بات نت، قبل از استفاده از آن در حملات دی داس شده است.
خط ۱۸۰: خط ۱۸۰:
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک شکوهی را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردیده. <ref name=":1" />
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک شکوهی را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردیده. <ref name=":1" />


'''شركت «فن آوري و ارتباطات ايمن آفتاب نهان» (ارتش آفتاب)'''  
'''شركت «فن آوری و ارتباطات ایمن آفتاب نهان» (ارتش آفتاب)'''  


'''اميد غفاري نيا'''، از بنیان‌گذاران مرصاد است. او مشهور به نام Plus متولد ۳ تیر ۱۳۶۹ دارای قد ۱۷۰ سانتیمتر و وزن ۶۳ کیلوگرم ساكن شهر كرج بوده و يكي از هكرهايي است كه مدتي با گروه آشيانه كار ميكرده است.  
'''امید غفاری نیا'''، از بنیان‌گذاران مرصاد است. او مشهور به نام Plus متولد ۳ تیر ۱۳۶۹ دارای قد ۱۷۰ سانتیمتر و وزن ۶۳ کیلوگرم ساكن شهر كرج بوده و یكی از هكرهایی است كه مدتی با گروه آشیانه كار میكرده است.  


بنا بر گفته سایت صدای آمریکا امید غفاری نیا به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد.  وی همچنین عضو سابق گروههای نفوذ رایانه ای ایرانی به نامهای گروه امنیت دیجیتالی آشیانه و سان آرمی است. او بدافزاری را ساخت که میتوانتست از راه دور به سیستمهای کامپیوتری نفوذ کند که قسمتی از آن برای ایجاد بات نت مرصاد در حملات دی داس استفاده شد. و در طی حملات دی داس، متن حمله که توسط بات نت کاماکازی استفاده شده را نوشته است. غفاری نیا مدعی است که با موفقیت توانسته است به هزاران سرورهای کامپیوتری که درایالت متحده، انگلستان واسرائیل تحت نفوذ قرارگرفتند، دست یابد.  
بنا بر گفته سایت صدای آمریکا امید غفاری نیا به اتهام دست داشتن در توطئه برای انجام حملات گروهی دی داس (DDoS) بر علیه بخشهای مالی و دیگر شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱٣۸٩ تا ۱٣٩١ تحت تعقیب قانونی قرار دارد.  وی همچنین عضو سابق گروههای نفوذ رایانه ای ایرانی به نامهای گروه امنیت دیجیتالی آشیانه و سان آرمی است. او بدافزاری را ساخت که میتوانتست از راه دور به سیستمهای کامپیوتری نفوذ کند که قسمتی از آن برای ایجاد بات نت مرصاد در حملات دی داس استفاده شد. و در طی حملات دی داس، متن حمله که توسط بات نت کاماکازی استفاده شده را نوشته است. غفاری نیا مدعی است که با موفقیت توانسته است به هزاران سرورهای کامپیوتری که درایالت متحده، انگلستان واسرائیل تحت نفوذ قرارگرفتند، دست یابد.  
خط ۱۸۸: خط ۱۸۸:
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک غفاری نیا را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردید.<ref name=":1" />
در تاریخ ۲۱ ژانویه ۲۰۱۶ میلادی ، یک هیئت عالی منصفه دادگاه ناحیه ای ایالات متحده ، در ناحیه جنوبی نیویورک غفاری نیا را به اتهام دست داشتن در توطئه تحت تعقیب قانونی قرار داده و پس از محکوم شدن به توطئه برای ارتکاب، همدستی و همکاری در نفوذ کامپیوتری، حکم دستگیری فدرال برای او صادر گردید.<ref name=":1" />


اميد غفاري نياز به همراه 5 نفر ديگر از جمله محمد صادق احمد زادگان در سال 1388 (بعد از قيام)  از گروه آشيانه خارج شده و گروه هكر آفتاب را درست كردند كه با اطلاعات سپاه كار ميكنند.
امید غفاری نیاز به همراه 5 نفر دیگر از جمله محمد صادق احمد زادگان در سال 1388 (بعد از قیام)  از گروه آشیانه خارج شده و گروه هكر آفتاب را درست كردند كه با اطلاعات سپاه كار میكنند.


اين گروه در مهر 1389 يك شركت بنام '''«فن آوري و ارتباطات ايمن آفتاب نهان»''' را ثبت كردند كه بتوانند كارهايشان را در پوش اين شركت دنبال كنند.  
این گروه در مهر 1389 یك شركت بنام '''«فن آوری و ارتباطات ایمن آفتاب نهان»''' را ثبت كردند كه بتوانند كارهایشان را در پوش این شركت دنبال كنند.  


در اين شركت شش نفر از هكرها بنامهاي سيد مصطفي مطهريان، رئيس هيئت مديره و محمد صادق احمدزادگان، اميد غفاري نيا، محسن نوري، سجاد پورعلي، مهدي اربابي اعضاي هيئت مديره هستند.
در این شركت شش نفر از هكرها بنامهای سید مصطفی مطهریان، رئیس هیئت مدیره و محمد صادق احمدزادگان، امید غفاری نیا، محسن نوری، سجاد پورعلی، مهدی اربابی اعضای هیئت مدیره هستند.


اين گروه كه اسم «ارتش آفتاب» روي خودش گذاشته، زير مجموعه هاي سايبري سپاه است. اين گروه در طي سال 1388 و 1389 مدعي هك كردن سايتها مختلف, از جمله 9 سايت ناسا, 500 سايت آمريكا و سايتهاي مخالفين رژيم بوده و خبرگزاري فارس به تبليغ عمليات اين گروه ميپردازد. اين گروه داراي يك سايت بوده كه اسم آن سايت هك و امنيت آفتاب است. <ref>گزارش جامعه اطلاعاتی [https://ir.voanews.com/persiannewsiran/us-iran-7 آمریکا]</ref> <references />
این گروه كه اسم «ارتش آفتاب» روی خودش گذاشته، زیر مجموعه های سایبری سپاه است. این گروه در طی سال 1388 و 1389 مدعی هك كردن سایتها مختلف, از جمله 9 سایت ناسا, 500 سایت آمریكا و سایتهای مخالفین رژیم بوده و خبرگزاری فارس به تبلیغ عملیات این گروه میپردازد. این گروه دارای یك سایت بوده كه اسم آن سایت هك و امنیت آفتاب است. <ref>گزارش جامعه اطلاعاتی [https://ir.voanews.com/persiannewsiran/us-iran-7 آمریکا]</ref>
 
== منابع ==
<references />
۱٬۶۵۱

ویرایش