کاربر:Javad/صفحه تمرین1: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۶: خط ۲۶:
=== همکاری با بزرگان موسیقی ===
=== همکاری با بزرگان موسیقی ===
[[پرونده:علیرضا شوریده در گروه کر تالار رودکی.jpg|جایگزین=علیرضا شوریده در گروه کر تالار رودکی|بندانگشتی|'''علیرضا شوریده در گروه کر تالار رودکی''']]
[[پرونده:علیرضا شوریده در گروه کر تالار رودکی.jpg|جایگزین=علیرضا شوریده در گروه کر تالار رودکی|بندانگشتی|'''علیرضا شوریده در گروه کر تالار رودکی''']]
علیرضا شوریده در عرصه موسیقی در گروه کُر تالار رودکی عضو شد و ترانه های محلی را خواند. وی مبانی علم موسیقی را در هنرستان ملی موسیقی و در کلاسهای شبانه تکمیل کرد. عبور از کلاسهای استاد خانم اولین باغچه‌بان و استاد اسماعیل مهرتاش و استاد کریمی از علیرضا شوریده به سرعت استادی با خلاقیت ساخت. در ادامه همکاری با فرامرز پایور و عبدالله ملت‌پرست از او خواننده ای مجرب ساخت.  
علیرضا شوریده در عرصه موسیقی در گروه کُر تالار رودکی عضو شد و ترانه های محلی را خواند. وی مبانی علم موسیقی را در هنرستان ملی موسیقی و در کلاسهای شبانه تکمیل کرد. عبور از کلاسهای استاد خانم «اولین باغچه‌بان» و استاد «اسماعیل مهرتاش» و استاد «کریمی» از علیرضا شوریده به سرعت استادی با خلاقیت ساخت. در ادامه همکاری با «فرامرز پایو»ر و «عبدالله ملت‌پرست» از علیرضا شوریده خواننده‌ای مجرب ساخت.  


=== اجرای ترانه میرزا ===
=== اجرای ترانه میرزا ===
یکی از کارهای ماندگار در تاریخ ایران ترانه ماندگار و خاطره انگیز «میرزا» بود که در سال ۱۳۵۶ با آهنگ سازی عبدالله ملت پرست انجام شد. اجرای این ترانه یکی از علتهای ماندگاری میرزا کوچک و مبارزاتش در تاریخ مبارزات ایران است. همچنین وی مدتی هم به همراه گروه عشاق در خارج از ایران چندین ترانه محلی را اجرا کرد.  
یکی از کارهای ماندگار در تاریخ ایران ترانه‌ی خاطره انگیز «میرزا» بود که در سال ۱۳۵۶ با آهنگ سازی عبدالله ملت پرست انجام شد. اجرای این ترانه یکی از علتهای ماندگاری میرزا کوچک خان و مبارزاتش در تاریخ مبارزات ایران است. همچنین وی مدتی هم به همراه گروه عشاق در خارج از ایران چندین ترانه محلی را اجرا کرد.  


=== اجرای ترانه‌های انقلابی ===
=== اجرای ترانه‌های انقلابی ===
خواندن ترانه میرزا، علیرضا شوریده را با مبارزه آشنا کرد. علیرضا شوریده در اواسط دهه ۵۰ وارد تدریس موسیقی شد که بعد از انقلاب ۵۷ و تحولات در ایران، وی ترانه «شور انقلاب» را اجرا کرد. انقلاب ضد سلطنتی و تحولات آن روزها علیرضا شوریده را با آرمانهای انقلابیونی مانند میرزا کوچک آشنا کرد که برای آزادی مردم جان خویش را میدهند، به همین دلیل وی با همکاری با نهاد ترانه_سرود مجاهدین خلق وارد دوران تازه ای از فعالیتهای هنری شد و در ادامه همکاری با این نهاد در سالهای ۱۳۵۸ و ۱۳۵۹ ترانه‌های «شهادت احمد(دی‌بلال)« و «همسفر» و سرودهای «فردا روشن است» و «شهادت» را اجرا کرد که بعد از انقلاب اجرای این ترانه سرودها استقبال جوانان زیادی را به دنبال داشت.
در آن ایام، خواندن ترانه «میرزا»، علیرضا شوریده را با مبارزه آشنا کرد. علیرضا شوریده در اواسط دهه ۵۰ به تدریس و تعلیم موسیقی پرداخت. که بعد از انقلاب ۵۷ و تحولات گوناگون در ایران، وی ترانه «شور انقلاب» را اجرا کرد. انقلاب ضد سلطنتی و تحولات آن روزها، علیرضا شوریده را با آرمانهای انقلابیونی مانند میرزا کوچک آشنا کرد که برای آزادی مردم جان خویش را میدهند، به همین دلیل وی با همکاری با نهاد ترانه_سرود مجاهدین خلق وارد دوران تازه‌ای از فعالیتهای هنری شد و در ادامه همکاری با این نهاد در سالهای ۱۳۵۸ و ۱۳۵۹ ترانه‌های «شهادت احمد(دی‌بلال)« و «همسفر» و سرودهای «فردا روشن است» و «شهادت» را اجرا کرد که بعد از انقلاب، اجرای این ترانه سرودها استقبال جوانان زیادی را به دنبال داشت.


=== سالهای فقر و تنگدستی ===
=== سالهای فقر و تنگدستی ===
۱٬۶۶۴

ویرایش