کاربر:Sayfe/صفحه تمرین-آتنا دائمی

آتنا دائمی
آتنا دائمی

آتنا دائمی (فاطمه خشکنودهانی) (زاده‌ی۱۳۶۷در تهران). آتنا ۲ خواهر دارد. پدر و مادر وی شغل آزاد دارند. به دلیل مشکلات فقر و مشکلات اقتصادی که در خانه داشتند از گرفتن دیلپم و رفتن به دانشگاه صرف‌نظر کرد و در باشگاه ورزشی انقلاب در سمت منشی مشغول به کار شد. وی در کنار این کار همراه با مادرش به کار آرایشگری نیز مشغول بود.

آتنا پس از مدتی با دوستانی که با او طرز تفکر و گرایشات اعتراضی مشترکی داشتند در شبکه اجتماعی آشنا شد. یکی از علائقی که او و دوستانش را گردهم آورده بود؛ علاقه به ترانه‌های رپر معترض ایرانی "شاهین نجفی" بود. البته این علاقه بعدها در شمار اتهامات او به حساب آمد!

***********************************************

https://taravat-bahar.org/barabaryab/vaje_search.php

***********************************************

زندگی‌نامه آتنا

آتنادائمی در سال ۱۳۶۷ در تهران متولد شد. آتنا ۲ خواهر دارد. پدر و مادر وی شغل آزاد دارند. به دلیل مشکلات فقر و مشکلات اقتصادی که در خانه داشتند از گرفتن دیلپم و رفتن به دانشگاه صرف‌نظر کرد و در باشگاه ورزشی انقلاب در سمت منشی مشغول به کار شد. وی در کنار این کار همراه با مادرش به کار آرایشگری نیز مشغول بود.

آتنا پس از مدتی با دوستانی که با او طرز تفکر و گرایشات اعتراضی مشترکی داشتند در شبکه اجتماعی آشنا شد. یکی از علائقی که او و دوستانش را گردهم آورده بود؛ علاقه به ترانه‌های رپر معترض ایرانی "شاهین نجفی" بود. البته این علاقه بعدها در شمار اتهامات او به شمار آمد![۱]

فعالیت‌های سیاسی آتنا دائمی

*********************

***********************

**********************

دستگیری‌ها

آتنا دائمی نخستین بار در پایان مهر سال ۱۳۹۳دستگیر شد. در ۲۵ اردیبهشت ماه سال بعد قاضی محمد مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران آتنا را با اتهاماتی مانند:« تبلیغ علیه نظام»، «توهین به ولی فقیه»، «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به ۱۴سال زندان محکوم کرد. در دادگاه تجدید نظر آن حکم به ۷ سال کاهش یافت. آتنا در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۴ با سپردن قرار وثیقه تا پایان دوران دادرسی از زندان آزاد شد.

از آذر ماه سال ۱۳۹۵ دوره محکومیت آتنا آغاز شد و در سال ۱۳۹۷ در حالی‌که محکومیت خود را در بند زنان زندان سپری می‌کرد، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران پرونده‌ی دیگری علیه وی گشوده شد،که طی آن آتنا به ۳ سال و ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد. دادگاه مربوطه آتنا را برای ۲ سال از عضویت در گروه‌ها و احزاب سیاسی محروم کرد. در مرحله تجدید نظر مدت ۲ سال و ۱ ماه از آن حکم علیه وی تایید و به اجرا در‌ آمد.

آتنا دائمی( فاطمه دائمی خشکنودهانی)، زندانی سیاسی، فعال حقوق مدنی و حقوق کودکان و از مدافعان حقوق بشر در ایران است.

در اسفندماه سال ۱۳۹۶ عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای نسبت به شرایط زندان «نامناسب و غیربهداشتی» آتنا و گلرخ ابراهیمی ایرایی ابراز نگرانی کرد و خواهان آزادی فوری هر دوی آنها شد.

همچنین رییس کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا، پییر آنتونیو پانزری،‌ با انتشار بیانیه‌ای نسبت به وضعیت آتنا و گلرخ قویاً ابراز نگرانی کرد و «رفتارهای ظالمانه، غیر انسانی و تحقیر‌آمیز» با آنها را در زندان شهر ری محکوم کرد. از نظر گزارشگران ویژه‌ی سازمان ملل متحد، آتنا دائمی و گلرخ ابراهیمی به جرم افشای «رفتارهای غیر انسانی» با آنها در زندان اوین، به زندان شهر ری منتقل شده بودند. برپایه‌ی این گزارش، رفتار با این کنشگران حقوق نشان‌دهنده‌ی:

«رویه جاری آزار و اذیت، ارعاب و به زندان انداختن افرادی است که در دفاع از حقوق بشر و حمایت از زندانیان عقیدتی در ایران فعالیت می‌کنند.»[۲]

 
آتنا دائمی

***********************************************

آتنا دائمی، فعال حقوق کودک در صفحه توییتر شخصی‌اش نوشت که حکم ۷ سال زندانش تایید شده است.

براساس رای دادگاه او به "اتهام اجتماع و تبانی به ۵ سال حبس و به اتهام توهین به رهبری به ۲ سال زندان" محکوم شده است.

آتنا دائمی، در مهر ماه سال ۱۳۹۳ بازداشت شد. وی به مواردی از قبیل "توهین به رهبری"، "توهین به مقدسات"، "اجتماع و تبانی به قصد برهم‌ زدن امنیت کشور" و "مخفی کردن ادله جرم" متهم شده است.

ماموران امنیتی در هنگام بازداشت خانم دایمی گفتند "فعالیتش در شبکه‌های مجازی زیاد" بوده است.

خانم دائمی در دادگاه بدوی به ۱۴ سال زندان محکوم شده بود.[۳]

 
آتنا دائمی

اعتصاب‌ها

........

منابع