کوروش کمپانی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات شاعر و نویسنده | نام =کلاهبرداری کوروش کمپانی | تصویر =شرکت کمپانی کوروش؛.JPG | توضیح تصویر = | تاریخ تولد = | محل تولد = | والدین = | تاریخ مرگ = | محل مرگ = | علت مرگ...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۶: خط ۱۶:
| جوایز                  =
| جوایز                  =
|اندازه تصویر=270 پیکسل}}
|اندازه تصویر=270 پیکسل}}
'''کوروش کمپانی'''، با نام رسمی کوروش پردازان آی‌سا است که با برند تجاری کوروش کمپانی شناخته می‌شود. شرکت کوروش کمپانی در سال ۱۳۹۹ توسط امیرحسین شریفیان تأسیس و راه‌اندازی شد. کوروش کمپانی جهت خرید و فروش تلفن همراه و لوازم الکتریکی، تعمیرات موبایل و لوازم جانبی، واردات و صادرات انواع کالاهای مرتبط با موبایل، در غرب تهران محله‌ی فردوس با سرمایه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیون تومان به ثبت رسید و سرمایه‌ی این شرکت در سال ۱۴۰۲، به ۹۵ میلیون تومان افزایش پیدا کرد. شرکت کوروش کمپانی پس وارد شدن به عرصه‌ی فروش تلفن همراه، اقدام به روند کلاهبرداری کرد. این شرکت گوشی آیفون ۱۳ را حدوداً با نصف قیمت یعنی با قیمت ۲۰ میلیون تومان به‌صورت پیش‌فروش به بازار عرضه کرد. این درحالی بود که انواع مختلف گوشی آیفون ۱۳ در سایت دیجی‌کالا بین ۳۷ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رفت. شرکت کوروش کمپانی مجوز واردات آیفون را نداشته است و موبایل‌ها را از طریق شرکت‌های واردکننده داخلی تهیه می‌کرد و می‌فروخت. براساس سندی که از طرف مال‌باختگان در فضای مجازی منتشر شده است، شرکت کوروش کمپانی حدوداً مبلغ ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به مردم بدهی دارد و شمار شاکیان بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند. این شرکت با تبلیغات گسترده از طریق سلبرتی‌ها و چهره‌های مشهور مانند ورزشکاران و سایر افراد سرشناس، موفق شد که هزاران نفر را که بیشتر آن‌ها جوانان بودند، طعمه‌ی کلاهبرداری خود کند. بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان بر این باورند که کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد تومانی شرکت کوروش کمپانی، جدا از ادعای صاحب فراری این شرکت، بدون ذینفع بودن و همراهی نهادهای امنیتی و قضایی حکومت جمهوری اسلامی امکان‌پذیر نبوده است. قوق قضاییه جمهوری اسلام سودبردنده‌ی این کلاهبرداری است، زیرا بر اساس اطلاعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، تصاویر منتشرشده‌ی فیش‌های پرداختی مالباختگان نشان می‌دهد که هزینه‌ی هر ثبت شکایت از شرکت کوروش کمپانی ۲۳۰ هزار تومان است. اگر میانگین مالباختگان ۱۰۰ هزار نفر درنظر گرفته شود، ثبت این میزان از شکایت برای قوه قضاییه بیش از ۲۳ میلیارد تومان درآمد خواهد داشت.
'''کوروش کمپانی'''، با نام رسمی کوروش پردازان آی‌سا است که با برند تجاری کوروش کمپانی شناخته می‌شود. شرکت کوروش کمپانی در سال ۱۳۹۹ توسط امیرحسین شریفیان تأسیس و راه‌اندازی شد. شرکت کوروش کمپانی پس وارد شدن به عرصه‌ی فروش تلفن همراه، اقدام به روند کلاهبرداری کرد. این شرکت گوشی آیفون ۱۳ را حدوداً با نصف قیمت یعنی با قیمت ۲۰ میلیون تومان به‌صورت پیش‌فروش به بازار عرضه کرد. این درحالی بود که انواع مختلف گوشی آیفون ۱۳ در سایت دیجی‌کالا بین ۳۷ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رفت. شرکت کوروش کمپانی مجوز واردات آیفون را نداشته است و موبایل‌ها را از طریق شرکت‌های واردکننده داخلی تهیه می‌کرد و می‌فروخت. براساس سندی که از طرف مال‌باختگان در فضای مجازی منتشر شده است، شرکت کوروش کمپانی حدوداً مبلغ ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به مردم بدهی دارد و شمار شاکیان بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند. این شرکت با تبلیغات گسترده از طریق سلبرتی‌ها و چهره‌های مشهور مانند ورزشکاران و سایر افراد سرشناس، موفق شد که هزاران نفر را که بیشتر آن‌ها جوانان بودند، طعمه‌ی کلاهبرداری خود کند. بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان بر این باورند که کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد تومانی شرکت کوروش کمپانی، جدا از ادعای صاحب فراری این شرکت، بدون ذینفع بودن و همراهی نهادهای امنیتی و قضایی حکومت جمهوری اسلامی امکان‌پذیر نبوده است. قوق قضاییه جمهوری اسلام سودبردنده‌ی این کلاهبرداری است، زیرا بر اساس اطلاعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، تصاویر منتشرشده‌ی فیش‌های پرداختی مالباختگان نشان می‌دهد که هزینه‌ی هر ثبت شکایت از شرکت کوروش کمپانی ۲۳۰ هزار تومان است. اگر میانگین مالباختگان ۱۰۰ هزار نفر درنظر گرفته شود، ثبت این میزان از شکایت برای قوه قضاییه بیش از ۲۳ میلیارد تومان درآمد خواهد داشت.


== پیشینه اختلاس و کلاهبرداری ==
== پیشینه اختلاس و کلاهبرداری ==