گردهمایی سالانه مجاهدین: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۶ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱٬۱۹۸: خط ۱٬۱۹۸:


== گردهمایی سالانه مجاهدین ـ ۱۳۹۸ (۲۰۱۹) ==
== گردهمایی سالانه مجاهدین ـ ۱۳۹۸ (۲۰۱۹) ==
هر ساله در این ایام گردهمایی بزرگی توسط مقاومت ایران در پاریس برگزار می‌شد، اما در سال ۱۳۹۸ بنا به فراخوان مسعود رجوی، مسئول شورای ملی مقاومت ایران، این گردهمایی سالانه به ویژه به دلیل تهدید بمب‌گذاری که در سال ۱۳۹۷ منجر آشکار شد و منجر به دستگیری اسدالله اسدی گشت، به‌صورت سلسله تظاهراتی در شهرهای بزرگ در اروپا و آمریکا برگزار شد.


=== شرایط سیاسی هنگام برگزاری گردهمایی مجاهدین - ۱۳۹۸ ===
این تظاهرات‌ شامل تظاهرات هزاران نفر در برلین، لندن، استکهلم، واشنگتن می‌شد
* [[تظاهرات برلین ۱۳۹۸|'''تظاهرات برلین ۱۳۹۸''']]
* [[تظاهرات لندن ۱۳۹۸|'''تظاهرات لندن ۱۳۹۸''']]
* [[تظاهرات استکهلم ۱۳۹۸|'''تظاهرات استکهلم ۱۳۹۸''']]
* [[تظاهرات واشنگتن|'''تظاهرات واشنگتن''']]


=== شخصیتهای شرکت کننده در گردهمایی  سالانه مجاهدین - ۱۳۹۸ ===
== [[گردهمایی جهانی ایران آزاد ۱۳۹۹|گردهمایی سالانه مجاهدین ـ ۱۳۹۹]] (۲۰۲۰) ==
گردهمایی سالانه مجاهدین خلق در سال ۱۳۹۹ در شرایط کرونا و قرنطینه به صورت آنلاین برگزار شد. بسیاری این گردهمایی را بزگترین گردهمایی اینترنتی جهان نامیدند. در این گردهمایی که [[گردهمایی جهانی ایران آزاد ۱۳۹۹|'''گردهمایی جهانی ایران آزاد''']] نام داشت  ده‌ها هزار نفر از ۳۰ هزار نقطه در جهان (۱۰۰ کشور جهان) شرکت کردند و خواهان تغییر دموکراتیک در ایران شدند. در این گردهمایی که با مرکزیت اشرف ۳ قرارگاه مجاهدین خلق در آلبانی برگزار شد، هنرمندان مختلفی از نقاط مختلف دنیا ترانه‌های را در حمایت از قیام و تظاهرات مردم ایران اجرا کردند و شخصیت‌های مختلف به سخنرانی پرداختند. 
 
== [[گردهمایی جهانی ایران آزاد ۱۴۰۰|گردهمایی سالانه مجاهدین ـ ۱۴۰۰]] (۲۰۲۱) ==
این گردهمایی از ۱۹ تیرماه سال ۱۴۰۰ به مدت ۳ روز در اشرف ۳ برگزار شد.
 
گردهمایی جهانی ایران آزاد ۱۴۰۰ در تاریخ ۱۹ تا ۲۱ تیر (۱۰ تا ۱۲ ژولای ۲۰۲۱) برگزار شد. در این گردهمایی ده‌ها هزار نفر از ۵۰ هزار نقطه از ۱۰۵ کشور جهان شرکت کردند. در گردهمایی اینترنتی ایران آزاد صدها شخصیت برجسته‌ی سیاسی شرکت داشتند. این گردهمایی با سخنرانی مریم رجوی آغاز شد. پس از آن مایک پمپئو وزیر خارجه‌ی پیشین دولت آمریکا و یانس یانشا، نخست‌وزیر کنونی اسلوونی به ایراد سخنرانی پرداختند. در گردهمایی جهانی ایران آزاد همچنین پیام‌های تصویری ۱۰۰۰ تن از فعالان، هوادارن و کانون شورشی مجاهدین خلق در داخل پخش شد که برای تحقق سرنگونی رژیم ایران «حاضر،‌حاضر» می‌گفتند. در این گردهمایی تعدادی از کانون‌های شورشی مجاهدین خلق نیز از داخل به طور زنده شرکت کرده و با حاضرین سخن گفتند. در گردهمایی جهانی ایران آزاد ۱۰۲۹ شخصیت های سیاسی از سراسر دنیا، ۱۱ نخست وزیر و ۷۰ وزیر پیشین از اروپا، آمریکای شمالی و خاورمیانه و همچنین ۳۰ شخصیت برجسته آمریکایی، حضور داشتند.
 
== گردهمایی سالانه مجاهدین ـ ۱۴۰۱ (۲۰۲۲) ==
گردهمایی سال ۱۴۰۱ بدنبال تهدیدات امنیتی از طرف جمهوری اسلامی علیه اپوزیسیون ایران و میهمانان این گردهمایی و هشدار دولت آلبانی و سفارت امریکا ابتدا به تعویق افتاد و نهایتا
 
علیرغم تهدیدات تروریستی و محدودیت‌ها، شورای ملی مقاومت و مجاهدین خلق ایران گردهمایی سالانه خود را در اشرف ۳  با عنوان کهکشان مقاومت ایران و ارتش آزادی ...«می‌توان وباید» برگزار کردند. 
 
یکی از عناوین این گردهمایی «ایران در آستانه انقلاب و سرنگونی» بود، بسیاری از ایرانیان و شخصیتهای سیاسی از ۱۰۱ کشور جهان شامل: ۲رئیس‌جمهور، ۹نخست‌وزیر، ۳رئیس پارلمان، ۲مشاور امنیت ملی، ۹وزیر خارجه و ۲۹وزیر پیشین از کشورهای مختلف در آن شرکت داشتند.
 
هم چنین ۴۲ سناتور و نماینده کنگره آمریکا، ۱۴شخصیت برجسته آمریکایی، ۷۹ قانونگذار از کشورهای اروپایی، عربی و کانادا از شرکت کننده‌گان این گردهمایی سالانه بودند.
 
خبرگزاری آسوشیتدپرس چنین گزارش داد:
 
ناراضیان ایرانی در آلبانی روز جمعه گفتند که به دنبال هشدار مقامات محلی در مورد تهدید احتمالی تروریستی، گردهمایی [سالانه] را لغو کرده‌اند.
 
حدود ۳ هزار اعضای مجاهدین خلق، در  اشرف ۳ در مانز، ۳۰ کیلومتری (۱۹ مایلی) غرب پایتخت آلبانی، تیرانا، مستقر هستند.
 
آنها قصد داشتند در قرارگاه خود، اجلاس جهانی ایران آزاد را با حضور سناتورها و نمایندگان کنگره آمریکا و دیگر شخصیت‌های سابق کشورهای غربی در روزهای ۲۳ تا ۲۴ ژوئیه برگزار کنند تا «از دولت بایدن بخواهند سیاستی قاطع علیه رژیم تهران اتخاذ کند».
 
=== حمایت زندانیان سیاسی گوهردشت ===
بیانیه حمایت جمعی از زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین در زندان گوهردشت از گردهمایی سالانه مقاومت ایران<blockquote>از گردهمایی جهانی ایران آزاد در سال۱۴۰۰ تاکنون، بی‌گمان یک‌سال گذشته یکی از استثنائی‌ترین و فرخنده‌ترین سال‌ها برای مقاومت مردم ایران بوده است. سالی که مقاومت مردم ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران به‌دست بازوان پرتوان کانون‌های شورشی در داخل میهن بزرگترین عملیات‌های اختناق‌شکن میدانی و سایبری را برعلیه رژیم محقق کرده، تا افشاگریهای مستمر از برنامه‌های جنایتکارانه و تروریستی رژیم در داخل و خارج میهن، تا افشای ابعاد دهشتناک سیاست‌های رژیم در تحمیل کردن کلان تلفات چند صد هزار نفری در پاندمی کرونا به مردم ایران برای صف بستن در برابر قیام‌ها، تا گسترده‌ترین حمایتهای احزاب و شخصیت‌های تراز اول جهانی از سازمان مجاهدین خلق ایران به‌عنوان تنها راه‌حل و تنها آلترناتیو دمکراتیک آینده ایران و از همه موخرتر به سرانجام رساندن محکومیت حبس ابد دژخیم حمید نوری در کارزار گسترده جنبش دادخواهی و احقاق خون شهدای قتل‌عام ۶۷ در ابعاد بین‌المللی و جهانی و... همه و همه مبین پیروزیهای بزرگ مقاومت مردم ایران در جنگی است واقعی با رژیم که حتی یک ثانیه هم بیرق آن بر زمین گذاشته نشده است.</blockquote><blockquote>از این رو ما جمعی از زندانیان سیاسی هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران در زندان گوهردشت کرج در آستانه برگزاری گردهمایی جهانی ایران آزاد ۱۴۰۱ ضمن اعلام حمایت خود از برگزاری این کهکشان ابراز می‌داریم که این کهکشان نشان‌دهنده و معرف آلترناتیو اصلی در میدان واقعی و عینی پراتیک انقلابی با رژیم می‌باشد و از این رو هر چه بزرگتر و باشکوه‌تر برگزار کردن این کارزار در دنیای تعادل‌قوای بین نیروهای خلقی و ضدخلقی بیانگر قدرت بیکران مقاومت مردم ایران و خنثی کننده همه توطئه‌های رژیم و مماشاتگران برعلیه مردم ایران است. لذا از تک‌تک یاران و هواداران مقاومت و اشرف‌نشانها در سراسر جهان استدعا داریم تا با حضور و حمایت خود از این کهکشان سرنوشت ساز، رقم زننده برگی درخشان از تاریخ مبارزاتی و آزادیخواهانه مردم ایران با شاخص «نه به شیخ و شاه و دیکتاتوری – آری به جمهوری و دموکراسی» باشند</blockquote><blockquote>جمعی از زندانیان سیاسی هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران در زندان گوهردشت</blockquote><blockquote>۲۹تیر۱۴۰۱</blockquote>
 
== گردهمایی ایران آزاد ۱۴۰۲ ==
گردهمایی سالانه مقاومت ایران با نام «ایران آزاد» همه ساله در ماه‌های ژوئن و ژوئیه و همزمان با سالروز آغاز مقاومت انقلابی علیه جمهوری اسلامی و همچنین در سالگرد حمله پلیس فرانسه به دفتر شورای ملی مقاومت ایران در سال ۲۰۰۳ و نیز در بزرگداشت تاسیس شورای ملی مقاومت ایران در ۳۰ تیر ۱۳۶۰ برگزار می‌شود.
 
در سال ۱۴۰۲ این گردهمایی در ۴ روز متوالی بین ۹ تا ۱۲ تیرماه برگزار شد. البته جلسه‌ای نیز در اول تیر ۱۴۰۲ برگزار گردید که در آن تعدادی از رهبران پیشین جهان در دفتر شورای ملی مقاومت ایران در اورسوراواز حضور یافتند و ضمن دیدار با خانم مریم رجوی به نمایندگی از ۱۲۰ تن از رهبران سابق جهان نامه امضا شده توسط آنان در حمایت از قیام مردم ایران و برنامه ده ماده‌ای خانم رجوی برای ایران آزاد را اعلام کردند.
 
== جلسه دیدار با تعدادی از رهبران پیشین جهان ==
این جلسه درتاریخ ۱ تیر ۱۴۰۲ در دفتر شورای ملی مقاومت ایران با حضور خانم مریم رجوی رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران در اورسوراواز برگزار شد. در این جلسه خانم یولیا تیموشنکونخست وزیرپیشین اوکراین و آقایان گی فرهوفشتاد نخست وزیر سابق بلژیک، ماتئو رنتسی نخست وزیر سابق ایتالیا، فرناندو گویروکا رئیس جمهور پیشین بولیوی، ژوام بارتومئو نخست وزیر سابق اندورا، آندره کسیکا رئیس جمهور سابق اسلواکی و آقایان آلخو ویدال کوادراس نایب رئیس پیشین پارلمان اروپا و رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت و استراون استیونسون نماینده پیشین پارلمان اروپا وهماهنگ کننده کارزار تغییر برای ایران شرکت کردند.
 
== اولین روز گردهمایی ایران آزاد ـ کنفرانس‌های بین‌المللی ==
اولین روز گردهمایی ایران آزاد در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. در این روز ۴ کنفرانس بین‌المللی با شرکت شخصیتها، متخصصان و سیاستمداران برجسته از سراسر جهان برگزار شد.
 
=== کنفرانس پیامدهای بیسج رژیم آخوندی برای شیطان سازی و اطلاعات گمراه کننده ===
در این کنفرانس استرون استیونسون هماهنگ کننده کارزار تغییر برای ایران، خانم کندیس برگن رهبر پیشین حزب محافظه کار کانادا و وزیر توسعه اجتماعی، لویی فری رئیس پیشین اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی)، سفیر لینکلن بلومفیلد معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا و استیو مک کیپ نماینده پارلمان انگلستان در مورد بسیج شیطان سازی رژیم آخوندی برای شیطان سازی علیه مقاومت ایران سخنرانی کردند.
 
=== کنفرانس آلترناتیو حکومت آخوندی ===
در کنفرانس آلترناتیوحکومت آخوندی سخنرانان به بررسی آلترناتیوهای مطرح شده برای حکومت آخوندی و واقعیتهای موجود و جدی بودن آنها پرداختند. سخنرانان آلترناتیو سازی‌ها برای گمراه کردن قیام مردم ایران به خصوص قیام سال ۱۴۰۱ را نیز مورد بحث و بررسی قرار دادند.
 
در این کنفرانس سناتور رابرت توریسلی، خانم لیندا چاوز مدیر پیشین روابط عمومی کاخ سفید، تونی کلمنت وزیر خزانه داری و وزیر صنایع پیشین کانادا، سناتور جوزف لیبرمن کاندیدای سابق معاون ریاست جمهوری آمریکا، مارک شورت مدیر قانونگذاری کاخ سفید در ۲۰۱۸ شرکت کردند.
 
=== کنفرانس سیاست آمریکا در قبال ایران ===
در این کنفرانس سفیر رابرت جوزف معاون پیشین وزیرامورخارجه آمریکا، ژنرال چاک والد جانشین فرمانده نیروهای آمریکا در اروپا در ۲۰۰۶، و سفیر میچل ریس مدیر پیشین سیاست‌گذاری وزارت خارجه آمریکا در ۲۰۰۵ در مورد سیاست آمریکا در قبال ایران به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 
=== کنفرانس سیاست اروپا در قبال ایران ===
در کنفرانس سیاست اروپا در قبال ایران دکتر آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت، پتر آلتمایررئیس دفترصدراعظم آنگلا مرکل در ۲۰۱۸ و وزیر اقتصاد و انرژی آلمان در ۲۰۲۱، کیموساسی وزیر پیشین تجارت خارجی و ترابری فنلاند، اودرونیوس آژوبالیس وزیر خارجه لیتوانی۲۰۱۲ و عضو کمیته خارجی پارلمانو باب بلکمن نماینده پارلمان انگلستان شرکت کردند. در این کنفرانس سیاست اروپا در مورد ایران و راه‌کارهای درست مقابله با اقدامات خصمانه جمهوری اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.
 
== دومین روز گردهمایی سالانه ایران آزاد ==
در روز ۱۰ تیر ۱۴۰۱ دومین روز و برنامه اصلی کنفرانس سالانه مقاومت ایران برگزار شد. این برنامه در دو بخش برگزار شد. بخش اول تظاهرات ده‌ها هزارنفر از ایرانیان در میدان ووبان پاریس بود و بخش دوم کنفرانس با شرکت ۵۰۰ شخصیت و سیاستمدار از جمله روسای جمهور و نخست وزیران پیشین و وزرای کابینه و پارمانترها و شخصیهای برجسته بین‌المللی در مقر شورای ملی مقاومت ایران در اورسورواز.
 
=== تظاهرات ایرانیان ===
درتاریخ ۱۰ تیر ۱۴۰۲ تظاهراتی با شرکت ده‌ها هزار نفر از ایرانیان از سراسر دنیا در میدان ووبان برگزار شد. برگزاری این تظاهرات از حدود یک و نیم ماه قبل توسط کمیته برگزاری اعلام شده و برای آن مجوز گرفته شده بود. این تظاهرات با حاشیه‌های بسیاری همراه بود. ۱۰ روز قبل از تظاهرات استانداری پاریس اعلام کرد که مجوز این تظاهرات لغو شده است. علت لغو، عوامل ژئوپولیتیکی که باعث اخلال در نظم عمومی می‌شود عنوان شده بود. پلیس و مقامات شهر پاریس با استناد به سابقه قبلی و سال ۲۰۱۸ که توطئه بمب گذاری درگردهمایی مقاومت ایران درویلپنت توسط دیپلمات رژیم ایران «اسدالله اسدی»، خنثی شده بود استدلال می‌کردند که این تهدید برای این تظاهرات نیز همچنان وجود دارد. لغو تظاهرات واکنش‌های بسیاری را برانگیخت. خبرگزاری‌ها و رسانه‌های بسیاری به این خبر واکنش نشان دادند و آنرا به مکالمه تلفنی یک و نیم ساعته رئیس جمهور فرانسه و ابراهیم رئیسی مرتبط دانستند که در آن ابراهیم رئیسی از امانوئل ماکرون خواسته است مجاهدین خلق را محدود کند.
 
کمیته برگزاری تظاهرات متشکل از شهرداران و شخصیتهای فرانسوی به ریاست فرانسوا لوگاره شهردار سابق منطقه یک پاریس و رئیس حفظ میراث پاریس علیه حکم استانداری پاریس شکایت کردند. یک روز قبل از تاریخ برگزاری تظاهرات دادگاه اداری پاریس به نفع مقاومت ایران و برگزاری مراسم حکم داد و دولت فرانسه را به پرداخت ۱۵۰۰ یورو جریمه متهم کرد. دادگاه استدلال مقامات پاریس را درمورد اینکه این تظاهرات با توجه به سابقه قبلی که دیپلمات تروریست جمهوری اسلامی و همکارانش می‌خواستند گردهمایی مقاومت ایران در ویلپنت را بمب گذاری کنند و این تهدید برای این تظاهرات نیز وجود دارد را رد کرد و تاکید کرد که فقط در صورتی می‌توان تظاهرات را لغوکرد که اقدامات برگزار کنندگان ضد امنیت باشد و درغیر اینصورت پلیس موظف است امنیت تظاهرات را تامین کند. در روزهای منتهی به تظاهرات مقاومت ایران، شهر پاریس شاهد شورش‌ها و آشوب‌های گسترده‌ای دراعتراض به قتل یک جوان الجزایری الاصل به دست پلیس بود. فرمانداری و شورای شهر پاریس به حکم دادگاه اعتراض کرده و استیناف خواستند و استدلال‌های جدیدی را مطرح کردند که به علت شورش‌ها در پاریس پلیس هیچ نیرویی برای تامین امنیت تظاهرات ندارد. همزمان با تظاهرات ایرانیان دو کنسرت از خوانندگان مشهور فرانسه در پاریس که از یک سال قبل هماهنگ شده و مجوز آن صادر شده بود لغو شد.
 
نمایندگان مقاومت ایران و کمیته برگزاری متعهد به تامین امنیت این برنامه شدند. دادگاه بار دیگر استدلال مقامات شهر پاریس را برای لغو تظاهرات رد کرد و حکم به برگزاری تظاهرات داد. البته تا زمان شروع مراسم هنوز حکم دادگاه صادر نشده بود.
 
در نهایت تظاهرات ایرانیان با حضور ده‌ها هزار ایرانی در ساعت ۱۵۰۰ به وقت محلی و در نهایت نظم برگزار شد. هیچ نیروی پلیس فرانسوی برای حفظ امنیت تظاهرات حضور نداشت و تامین امنیت تماما به عهده‌ی برگزار کنندگان بود. در این تظاهرات برنامه‌های مختلفی مانند سخنرانی، اجرای ترانه و پخش کلیپهایی از رهبر مقاومت ایران و مسئول شورای ملی مقاومت ایران آقای مسعود رجوی اجرا شد. در این تظاهرات آقایان گی فرهوفشتات نخست وزیر سابق بلژیک و پاتریک کندی نماینده سابق کنگره آمریکا سخنرانی کردند. نکته جالب در این تظاهرات حضور پاتریک کندی به همراه همسر و فرزندانش بر روی سن مراسم بود. اعضای خانواده‌ی کندی همگی تیشرت زرد رنگی پوشیده بودند که روی آن نوشته شده بود: «من اشرفی هستم»
 
=== اجلاس جهانی ایران آزاد ۲۰۲۳، به‌سوی جمهوری دموکراتیک ===
در روز شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲ برنامه اصلی گردهمایی ایران آزاد طی کنفرانسی با نام «اجلاس جهانی ایران آزاد۲۰۲۳ـ به سوی جمهوری دموکراتیک» در مقر شورای ملی مقاومت ایران در اورسوراواز برگزار شد.
 
بیش از ۵۰۰تن از قانونگذاران، روسای جمهور، نخست وزیران، وزرا و مقامات پیشین از آمریکا و اروپا و خاورمیانه در این اجلاس حضور کردند و شماری از آن‌ها سخنرانی کردند. معاون رئیس جمهور مایک پنس، استفن هارپر (نخست وزیر سابق کانادا) گی ورهوفشتاد، نخست وزیر سابق بلژیک، خانم ریتا زوسموث رئیس سابق پارلمان فدرال آلمان و آقای جان برکو، رئیس پیشین مجلس عوام انگلستان، سفیر جان بولتون و ژنرال جیمز جونز، مشاوران امنیت ملی پیشین روسای جمهور آمریکا، برنارد کوشنر و میشل آلیو ماری و ودرین وزرای خارجه پیشین فرانسه، سناتور جولیو‌ترتزی وزیرخارجه سابق ایتالیا، جان برد، وزیرخارجه پیشین کانادا، دکتر لیام فاکس، وزیر دفاع پیشین انگلستان، ژنرال وسلی کلارک، فرمانده سابق پیمان آتلانتیک شمالی و سناتور جوزف لیبرمن، لنس گودن، نماینده کنگره آمریکا از تکزاس و رئول رویز، نماینده کنگره آمریکا از کالیفرنیا در این شماربودند. خانم لیزتراس نخست‌وزیر سابق انگلستان و آقای پمپئو وزیر خارجه آمریکا تا سال ۲۰۲۱ به‌صورت آنلاین در این جلسه سخنرانی کردند.  
 
==== اسامی تعدادی ازشخصیتهای شرکت کننده دراین کنفرانس ====
 
* مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا (۲۰۲۱)
* لیز‌تراس - نخست‌وزیر انگلستان (۲۰۲۲)
* استفن هارپر – نخست‌وزیر کانادا (۲۰۱۵-۲۰۰۶)
* اندا کنی – نخست‌وزیر جمهوری ایرلند (۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷)
* یانس یانشا - نخست‌وزیر اسلوونی (۲۰۲۲)، رهبر حزب دموکراتیک
* گیر هیلمر هارده - نخست‌وزیر ایسلند (۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹)
* پتره رومن - نخست وزير پیشین روماني
* عبدالله هوتی – نخست‌وزیر کوزوو (۲۰۲۱)
* گی فرهوفشتاد – نخست‌وزیر بلژیک (۱۹۹۹ تا ۲۰۰۸)
* مایک پمپئو – وزیر خارجة آمریکا (۲۰۲۱)
* اوبر ودرین - وزیر خارجة فرانسه (۲۰۰۲)
* برنارد کوشنر – وزیر خارجة فرانسه (۲۰۱۰)
* جان برد - وزیر خارجة کانادا (۲۰۱۵)
* سناتور جولیو‌ترتزی - رئیس کمیسیون سیاست‌های اروپا در سنای ایتالیا، وزیر خارجه (۲۰۱۳)
* میشل آلیو ماری – وزیر ارشد دولت فرانسه (۲۰۱۱)
* مایکل موکیزی - وزیر دادگستری آمریکا (۲۰۰۹)
* دکتر موسی خلف فیاض معانی – وزیر مشاور در دولت اردن (۲۰۰۶)
* جودی اسگرو – وزیر مهاجرت کانادا (۲۰۰۵)، رئیس کمیتة تجارت بین‌المللی پارلمان
* ریشارد چارنسکی - عضو کنفرانس رؤسای هیأت‌های پارلمان اروپا، وزیر پیشین امور اروپایی لهستان-هیات
* دیوید جونز – نمایندة پارلمان انگلستان، وزیر برگزیت (۲۰۱۷)
* پتر آلتمایر – رئیس دفتر صدر اعظم آنگلا مرکل (۲۰۱۸)، وزیر اقتصاد و انرژی آلمان (۲۰۲۱)
* جان برکو - رئیس و سخنگوی پارلمان انگلستان (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹)
* سناتور لیزا چمبرز - رهبری سنای ایرلند
* پرفسور ریتا زوسموت - رئیس پیشین مجلس فدرال آلمان به‌مدت ۱۰سال
* لنس گودن - نمایندة کنگرة آمریکا، عضو کمیتة قضایی
* دکتر رائول روییز - نمایندة کنگرة آمریکا، عضو کمیتة انرژی و تجارت
* نمایندگان پارلمان‌های اروپایی
* ایوان استفانتس - نمایندة پارلمان اروپا
* هلموت گویکینگ - نمایندة پارلمان اروپا از آلمان
* دورین روکماکر - نمایندة پارلمان اروپا از هلند
* آنا فرث-نماینده پارلمان انگلستان-هیات
* استیو مک‌کیب - نمایندة پارلمان انگلستان
* امانوئله پوتزولو - عضو کمیسیون خارجی پارلمان ایتالیا
* کی‌را رودیک – نمایندة پارلمان اوکراین، رهبر حزب هولوس، نایب‌رئیس اتحاد لیبرال‌ها و دموکرات‌های اروپا
* برنارد گرچ - نمایندة پارلمان مالت، رهبر اپوزیسیون
* لورانس فلمان ریل - عضو کمیتة قضایی پارلمان سوئیس-هیات
* بن‌اونی آردلان – نایب‌رئیس کمیتة خارجی پارلمان رومانی، نایب‌رئیس حزب لیبرال
* پاول پوپسکو - عضو کمیسیون دفاع پارلمان رومانی
* کارستن مولر - نمایندة مجلس فدرال آلمان
* اروه سولیناک - نایب رئیس کمیته پارلمانی برای ایران دموکراتیک در مجلس ملی فرانسه- تظاهرات
* ژنرال جیمز جونز – نخستین مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور اوباما، فرمانده پیشین ناتو
* جان بولتون
* ژنرال وسلی کلارک –کاندیدای ریاست‌جمهوری (۲۰۰۴) فرمانده نیروهای ناتو در اروپا (۲۰۰۰)
* سناتور جوزف لیبرمن – کاندیدای معاون ریاست‌جمهوری آمریکا (۲۰۰۰)
* لویی فری – رئیس پیشین ادارة تحقیقات فدرال آمریکا (اف. بی. آی. )
* پاتریک کندی
* اینگرید بتانکور - کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری کلمبیا
* دومینیک آتیاس - رئیس شورای اداری بنیاد وکلای اروپایی، رئیس پیشین کانون وکلای اروپا با بیش از یک میلیون عضو
* فرماندار گری لاک - وزیر بازرگانی آمریکا (۲۰۱۱)
* اد ملکرت – نمایندة ویژة دبیرکل ملل متحد در عراق (۲۰۱۱)
* لیندا چاوز - مدیر پیشین روابط عمومی کاخ سفید
* ژنرال چاک والد - جانشین فرمانده نیروهای آمریکا در اروپا (۲۰۰۶)
* سفیر میچل ریس – مدیر سیاست‌گذاری وزارت خارجة آمریکا (۲۰۰۵)
* ژان پیر برار - عضو افتخاری مجلس ملی فرانسه
* برونو ماسه - شهردار ویلیه‌آدام فرانسه
* و نمایندگان و اعضای تشکلها و جوامع ایرانیان در کشورهای مختلف
 
==== سخنرانی خانم مریم رجوی دردومین روز اجلاس ایران آزاد ====
در آغاز این اجلاس، مریم رجوی در ارتباط آنلاین با تظاهرات ایرانیان در میدان ووبان پاریس در سخنرانی خود با عنوان لحظه سرنوشت برای انقلاب ایران گفت:<blockquote>«هم‌میهنان!
 
زنان و مردان شریفی که از سراسر جهان در این تظاهرات شرکت کرده‌اید؛
 
شما امروز، هم گواهان پیروزی عدالت برای مقاومت‌اید؛ هم مبشران شکست قطعی رژیم ولایت فقیه و پیروزی آزادی در ایران، ایران آزاد.
 
هموطنان عزیز!
 
از خانه قدیمی مقاومت جایی که مسعود رجوی در تابستان داغ ۱۳۶۰ به آن وارد شد، با شما صحبت می‌کنم و به همه شما درود می‌فرستم.
 
مردم به‌ستوه آمده‌یی که در شهرها و روستاهای ایران صدای مرا می‌شنوید!
 
برای کشور ما، برای جنبش و انقلاب ما، لحظه سرنوشت فرا رسیده است. فرصتی پیش آمده که در تاریخ ملت‌ها نادر است؛‌ یا استبداد دینی و ولایت فقیه ادامه پیدا می‌کند، یا انقلاب می‌کنیم، آخوندها را سرنگون و یک جمهوری دموکراتیک با جدایی دین و دولت بنا می‌کنیم و مردم‌ و کشورمان آزاد و رها می‌شوند.
 
این سرنوشت است که بر در می‌کوبد؛ کدام را می‌خواهیم؟
 
جواب انقلاب است. اما قیمت دارد. مقاومت ما تابه‌حال بالاترین قیمت را در تاریخ ایران در طولانی‌ترین زمان و بغرنج‌ترین شرایط پرداخته است.
 
پس این پرسش زمانه‌ ماست: آیا باز روزگار تاریکی و نیستی ادامه پیدا می‌کند؟ و آیا باز شب است و چهره میهن سیاه است؟
 
نه، هرگز، ما سپیده فرح‌بخش رهایی را در افق می‌بینیم که پیدا و پیداتر شده است. ما مقصد پرشکوه آزادی را می‌بینیم که دست‌یافتنی‌تر شده است؛ پس‌ای سرودآوران سپیده، یک جهش مانده؛ یک خیز؛ یک گام؛ برای آن به‌پاخیزیم.
 
حتمیت سرنگونی رژیم
 
می‌گویند رژیم بعد از قیام ۱۴۰۱ ناگزیر عقب‌ نشینی می‌کند. و زهر می‌خورد و دوباره بشکه‌های پول سرازیر می‌شوند و جیب آخوندها را پر می‌کنند و باز دوباره مذاکره و سازش و مماشات و استمالت در درجه اول هم از حساب ملت و مقاومت.
 
ما می‌گوییم بفرمایید برای صدمین و هزارمین بار تجربه کنید!
 
ما می‌گوییم که شاه نه پول کم داشت و نه حمایت آمریکا و اروپا را. مدال رسمی ژاندارم منطقه را به او داده بودند. ارتش او در ظفار می‌جنگید و اطلاعات و ساواک او در عراق دنبال کودتا بودند. اما از نظر مردم ایران به آخر خط رسیده بود.
 
از لحاظ سیاسی و تاریخی، دیکتاتوری دینی هم مثل دیکتاتوری سلطنتی به آخر خط رسیده. نه آن یکی را توانستید نگه دارید و نه این یکی را می‌توان با هر چوبی در زیر بغل او یا هر چماقی بر سر مقاومت ایران سر پا نگه‌داشت.
 
ما می‌گوییم با برجام و بی‌برجام، آفتاب عمر فاشیسم دینی رسیده بر لب بام! بام سقوط و سرنگونی.
 
چرا خامنه‌ای می‌ترسد؟
 
خامنه‌ای کمتر از یک‌ماه قبل بر سر قبر خمینی گفت: «ما امروز در سرتاسر کشور هزاران هسته مقاومت در مساجد و در هیات‌ها داریم، از این هسته‌های مقاومت جوان‌هایی برمی‌خیزند به عنوان مدافع حرم، جوان‌هایی برمی‌خیزند به عنوان مدافع امنیت، جوان‌هایی بر‌می‌خیزند به‌عنوان بسیجی».
 
راستی چرا یک رژیم حاکم که هم سپاه دارد و هم ارتش، هم وزارت اطلاعات و نیروی قدس و نیروی بسیج و قرارگاه‌های متعدد و از لباس شخصی‌ها، چرا به هسته‌های مقاومت محتاج شده؟‌
 
آیا دلیل آن، قیام‌های پیش‌بینی‌ناپذیر و اعتلای جایگزین دموکراتیک است؟
 
چرا به همه دولت‌های جهان برای اعمال فشار به مقاومت ایران التماس می‌کند؟
 
زیرا صدای پای گردان‌های قیام و نیروهای انقلاب دموکراتیک را می‌شنود.
 
زیرا عزم مردم ما برای ساختن یک جامعه‌ عادلانه، قوی‌تر از‌ترس‌شان از سرکوب است.
 
زیرا قیام‌های نوخاسته پس از هر بار سرکوب، قوی‌تر سربرآورده‌ و چالاک‌تر شده‌اند.
 
زیرا در خط مقدم این قیام، زنان شجاعی پیکار می‌کنند که امتداد نسل‌در‌نسل زنان مقاومی هستند که در مبارزه با هیولای خمینی هزار هزار شکنجه و اعدام شدند. همان نسل صدهزاران، نسل بی‌شماران، نسل خجسته مسعود، ستارگان شبکوب و همیشه فروزان آسمان ایران.
 
بله، یک جنبش سازمان‌یافته با کانون‌های شورشی، موتور این قیام است که خلق ستم‌زده روز به روز بیشتر به‌آن رو می‌‌آورد. جنبشی که دستور کارش سرنگونی است و انقلاب برای آزادی، دموکراسی و برابری.
 
آیا خامنه‌ای و نیروهای سرکوبش کاری هست که برای توقف قیام‌ها نکرده باشند؟ نه، هیچ کار؛
 
اما نتوانستند و نمی‌توانند قیام‌هایی را که محصول شرایط عینی است، از میان بردارند.
 
کمک‌کاران آن‌ها به خاطر منافع خودشان می‌‌خواستند انقلاب دموکراتیک ایران را درهم بشکنند. اما شکست خوردند.
 
برای لغو همین تظاهرات هم به هر کاری دست زدند، اما شکست خوردند.
 
بله، شما شکست‌شان دادید.
 
راستی در بانگ و فریاد شما برای آزادی چه نیرویی نهفته است که حکومت آخوندها را می‌لرزاند؟
 
و چرا خامنه‌ای و رئیسی از تظاهرات آن هم در فاصله ۵هزار کیلومتری تهران این چنین می‌‌ترسند؟ راستی چرا می‌ترسند و می‌لرزند؟
 
برای مدافعان مماشات در وزارت خارجه آمریکا که هم‌زمان از فاجعه در اشرف۳ حمایت کردند، همین بس که آخوندها برای آن‌ها عمامه تکان دادند و مداحی خواندند.
 
در همین‌جا اجازه بدهید از همه گروه‌ها، احزاب و شخصیت‌هایی که به‌رغم عقاید مختلف، در این ایام با مقاومت ایران همدردی کردند، صمیمانه سپاسگزاری کنم. جبهه همبستگی ملی میان ایرانیانی که در پی ایران آزاد و یک جمهوری به واقع دموکراتیک هستند، فاشیسم دینی را می‌لرزاند و به روند سرنگونی رژیم شتاب می‌بخشد.
 
اما ببینیم موضوع چیست؟ چه دعوایی در بین است؟ این کشاکشی است در قلب قیام مردم ایران.
 
بازهم به همان شعارهای انقلاب کبیر فرانسه می‌رسیم؛ آزادی، برابری (بدون هیچ امتیاز موروثی یا دینی) و برادری.
 
مماشات با رژیم آخوندی نمی‌تواند آن را از سرنگونی نجات بدهد
 
خامنه‌ای و سپاه پاسداران‌اش به وضوح می‌بینند که قیام‌های بزرگ بعدی در راه‌اند. این است که به آمریکا و اروپا متوسل شده‌اند، تا جلوی تغییر در ایران را بگیرند. تا پیشتازان و راهگشایان قیام خلق را ببندند، مهار کنند و از پایه‌یی‌ترین حقوق آزادی بیان و اجتماعات و فعالیت‌ سیاسی به بهانه امنیت یا حاکمیت محروم کنند. آیا این اروپای قرن بیست و یکم است؟
 
من به‌یاد می‌آورم که در ۱۹اسفند ۱۳۸۹ درست یک‌ماه قبل از حمله خونین ۱۹فروردین ۱۳۹۰ به اشرف، پارلمان اروپا در قطعنامه‌اش با استقبال از محکومیت رژیم ایران تصریح کرد که «موضوع حاکمیت و قلمرو داخلی دیگر نمی‌تواند به عنوان سپری برای جلوگیری از مورد تحقیق قرار گرفتن پیشینه حکومت‌ها در زمینه حقوق بشر مورد استفاده قرار بگیرد».
 
اما بگذارید آن‌چه را که از روح زمانه می‌جوشد به شما بگویم:
 
مماشات با رژیم آخوندی ممکن است خون بیشتری از پیکر مردم و مقاومت ما جاری کند، ممکن است فهرست اعدام‌ها را طولانی‌تر کند، ممکن است زندان‌های خامنه‌ای را از دلاوران شورشگر پر و پرتر کند، اما غیرممکن است خامنه‌ای را از سرنگونی نجات بدهد و محال است رژیم به بن‌بست‌رسیده را به‌تعادل پیشین برگرداند و آتشفشان قیام را خاموش کند.
 
از یاری رساندن به آخوندها دست بردارید
 
باید تکرار کنم: ما هرگز از دولت‌های جهان نخواسته و نمی‌خواهیم که برای سرنگونی رژیم به مردم و مقاومت ما یاری برساند. بلکه به‌آن‌ها می‌گوییم از یاری رساندن به آخوندها دست بردارید.
 
به آن‌ها می‌‌‌گوییم به مردم آمریکا و ملت‌های اروپا نگاه کنید که چگونه با قیام ایران همبستگی نشان می‌دهند. به قطعنامه اکثریت نمایندگان منتخب مردم آمریکا نگاه کنید. بیانیه‌های ۳۶۰۰نماینده در ۶۱مجلس قانونگذاری در ۴۰کشور را ببینید. از جمله اکثریت اعضای ۲۹مجلس که هم فاشیسم سلطنتی هم فاشیسم دینی را مردود شناخته و از برنامه‌ ده ماده‌یی این مقاومت، از خواست مردم ایران برای یک جمهوری دموکراتیک و ایران غیراتمی حمایت می‌کنند. درود بر همه آن‌ها.
 
جرم این مقاومت چیست؟
 
راستی جرم این مقاومت چیست؟ بزرگ‌ترین جرم‌اش این است که حتی یک روز و یک ساعت را در مبارزه برای سرنگونی رژیم از دست نمی‌دهد. یک‌سره در پی سازمان‌دادن مقاومت و قیام‌ است.
 
با اعضای فداکاری که از خانه و خانمان دست‌شسته‌اند با فرهنگ جنسیت و فردیت یعنی اول من درافتادند و عهدشان این است که ما زنده‌ایم و نفس می‌کشیم برای قیام برای انقلاب و برای آزادی.
 
زن ایرانی را شایسته آن می‌داند که آزادانه انتخاب کند و در رهبری جامعه، مشارکت فعال و برابر داشته باشد. شعارش این است: نه حجاب اجباری، نه دین اجباری، نه حکومت اجباری.
 
برای ملیت‌های ستم‌زده، از کردستان تا بلوچستان و از مردم‌ترکمن تا هموطنان عرب خود، خودمختاری می‌خواهد. آن‌ها که از هر کجای ایران می‌گویند جانم فدای ایران.
 
برخاسته است برای پایان بیکاری و فقر میلیون‌ها میلیون کارگر ایرانی.
 
بله مقاومت ما برخاسته است برای پایان دادن به بی‌خانمانی یک سوم جمعیت کشور و ۸۰درصدی که زیر خط فقر بسر می‌برند.
 
اگر این‌ها در شریعت ارتجاع و استبداد و استعمار جرم است، بله ما با سربلند این جرم را می‌پذیریم و به آن افتخار می‌کنیم. اما آن‌چه را که نمی‌پذیریم این است که: هرگز استقلال جنبش مقاومت و استقلال ایران‌ زمین را با بزرگ‌ترین دارایی‌های جهان عوض نمی‌کنیم، هرگز اصول و ارزش‌های انسانی، مبارزاتی و آرمانی را به‌خاطر کسب قدرت کنار نمی‌گذاریم.
 
گردی از شاه و شیخ و مرام استبدادی آن‌ها را بر خود تحمل نمی‌کنیم و برای آزادی ایران به هیچ قدرتی چشم نمی‌دوزیم.
 
حالا در تاریکی‌ ایران خمینی‌زده، یکی هست که در تمام سال شب را به‌آتش می‌کشد، از خیابانی به خیابان دیگر و از این شهر به آن شهر مراکز سرکوب و غارت و دجالیت را طعمه خشم خلق می‌کند. صبح امید است، فراخوان زنده انقلاب و آزادی است امروز نام‌اش کانون شورشی است.
 
پاسخ انقلاب است
 
یاران مقاومت!
 
از این جا که می‌روید به هر هموطنی که می‌رسید بگویید که راه را یافته‌اید.
 
بگویید: پاسخ انقلاب است. بگویید: می‌توان و باید.
 
از ما می‌پرسند با مانع‌ها و سختی‌های بسیار چه می‌کنید؟ پاسخ ما این است که همه را می‌توان درنوردید. یک روز حنیف کبیر گفت ما از هیچ و فی‌ الواقع از هیچ سازمان مجاهدین را بنا گذاشتیم.
 
روزگاری دیگر وقتی که مجاهدین سراپا غرقه در خون بودند، درست در همان روزگار مسعود ارتش آزادی را تأسیس کرد.
 
در دقیقه‌ قتل‌عام مجاهدین در اشرف، وقتی که پیکره اصلی جنبش شما در قتل‌گاه لیبرتی در معرض انهدام بود، مسعود کانون شورشی را بنیان گذاشت که نتایج آن در استمرار قیام پیوسته بارز می‌شود.
 
بله، تاریخچه این جنبش، تاریخچه ابتکارها و آفرینش‌های انقلابی است. با نگاه به رهبری فداکارانه و خلاقانه مسعود است که می‌گوییم از آن ماست پیروزی، از آن ماست فردا.
 
از ما و خلق ما می‌پرسند که این هیولای خونریز چگونه سرنگون می‌شود؟
 
ما می‌گوییم با مقاومت حداکثر، با نبرد صدبرابر، با کانون شورشی و با قیام و با ارتش آزادی.
 
اما چگونه به این مقصد می‌رسیم؟
 
با کار و پیکار مستمر، توقف نکردن، هر راهی را آزمودن، هر بارقه انسانی را شعله‌‌ور‌کردن، هر جوانه‌یی از مقاومت را شکفتن، و هر وجدان خفته‌یی را بیدار کردن و آن قدر مقاومت‌کردن و جنگیدن و جنگیدن تا این زنجیر بگسلد، تا این راه گشوده شود و تا این دیوار فرو بریزد.
 
آری، می‌توان و باید.
 
سلام بر مردم ایران ـ سلام بر آزادی -پیروز باد انقلاب دموکراتیک مردم ایران»</blockquote>
 
==  سومین روز گردهمایی سالانه ایران آزاد ۱۴۰۲ ==
سومین روز گردهمایی سالانه ایران آزاد به کنفرانس شخصیتهای عربی و اروپایی اختصاص داشت. در این کنفرانس بسیاری از مقامات سابق و پارلمانترهای کشورهای عربی و اروپایی و شخصیتهای برجسته این کشورها حضور داشتند. خانم مریم رجوی نیز در این کنفرانس شرکت و سخنرانی کرد.
 
در این کنفرانس تعدادی از شخصیتهای شرکت کننده سخنرانی کردند که اسامی آنها به شرح زیر است.
 
* ­مکفوله آگاط وزیر مشاور در امور آفریقا و مغرب عربی موریتانی (۲۰۱۴)
* سهام بادی - وزیر زنان تونس (۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴)
* دکتر برکات عوجان - وزیر فرهنگ اردن (۲۰۱۳)
* ماریو گالئا – وزیر امور سالمندان مالت (۲۰۰۸)
* احمد کامل – از شخصیت‌های اپوزیسیون سوریه
* دکتر عید نعیمات - نمایندة پارلمان اردن
* دکتر اسماء رواحنه - نمایندة پارلمان اردن، رئیس فراکسیون ائتلاف ملی
* دکتر عبدالسلام حرمه - نمایندة پارلمان موریتانی، رئیس حزب صواب
* احمد مسیبلی - مشاور وزیر تبلیغات یمن
* عبدالوهاب معوضه – نمایندة پارلمان یمن، نایب‌رئیس کمیتة خارجی پارلمان عربی
* دکتر عبده مغلس - دبیرکل مجلس شورای یمن
* فدا اکرم حورانی - اپوزیسیون سوریه
* ربا حبوش نایب رئیس ائتلاف ملی سوریه
* آلیونا شکرم - نماينده پارلمان اوكراين
* دورین روکماکر - نمایندة پارلمان اروپا از هلند
* راضی نورالله‌اف- نمایندة پارلمان جمهوری آذربایجان
* عاطف مخالیف - نمایندة پیشین پارلمان مصر
* دکتر انور مالک – گزارشگر پیشین سوریه در اتحادیة عرب – الجزایر
* جانا گانچا - نمایندة پارلمان اروپا از ایتالیا
* لوئيس لیته راموس نایب رئيس فراکسیون حزب مردم اروپا در شورای اروپا
* ۲۰۲۲
* کاک بابا شیخ حسینی دبیرکل سازمان خبات کردستان ایران
 
== چهارمین روز گردهمایی سالانه ایران آزاد ۱۴۰۲ ==
چهارمین روز گردهمایی سالانه ایران آزاد طی کنفرانسی با عنوان «دادخواهی» برگزار شد. در این کنفرانس خانم مریم رجوی شرکت کرده و سخنرانی کردند. بسیاری از شخصیتهای برجسته حقوق بشری و گزارشگران ویژه سازمان ملل در این کنفراس شرکت کردند و تعدادی از آنان سخنرانی کردند. سخنرانان نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرده و بر لزوم حسابرسی بین‌المللی از این رژیم برای نقض سیستماتیک و روزانه حقوق بشرو مصونیت مقامات ناقض حقوق بشر دراین رژیم تاکید کردند. شرکت کنندگان در کنفرانس قتل عام ۳۰ هزار زندانی در سال ۱۳۶۷ (۱۹۸۸) را با عنوان جنایت علیه بشریت و مصداق ناپدید سازی اجباری شناختند که هنوز هم ادامه دارد و بر لزوم حسابرسی از رژیم ایران در رابطه با این قتل عام تاکید کردند.
 
اسامی تعدادی ازسخنرانان این کنفرانس به شرح زیر است:
 
* سفیر یوآخیم روکر - رئیس شورای حقوق‌بشر ملل‌متحد (۲۰۱۵)، سفیر آلمان در این شورا (۲۰۱۶)
* زوریکا ماریچ - سفیر مونته‌نگرو در شورای حقوق‌بشر (۲۰۱۵)، معاون پیشین وزیر خارجه
* پیر سانه - مدیرکل عفو بین‌الملل ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۱
* پروفسور آریل دولیتسکی - رئیس کارگروه سازمان‌ملل در رابطه با ناپدیدشدگان اجباری (۲۰۱۵)
* آناند گروور - گزارشگر ویژة ملل‌متحد برای حق درمان (۲۰۱۴)
* اینگرید بتانكور -کاندیدای پیشین ریاست جمهوری کلمبیا
* استانیسلاو پاولووشی - وزیر دادگستری مولداوی (۲۰۱۹)
* سناتور اریک ابتز – وزیر کار استرالیا (۲۰۱۵)، رئیس کمیتة خارجی سنا (۲۰۲۲)
* دکتر ملانی اوبراین - رئیس انجمن بین‌المللی محققان نسل‌کشی
* ایرنه ویکتوریا ماسیمینو – بنیانگذار و مدیر قانونی بنیاد لمکین برای مقابله با نسل‌کشی
* شهردار ژان فرانسوا لوگاره – رئيس کمیته حفظ میراث پاریس
* ژیلبر میتران - رئیس فرانس‌لیبرته (بنیاد دانیل میتران)
* طاهر بومدرا - مدیر بنیاد عدالت برای قربانیان قتل‌عام۶۷
* کنت لوییس - وکیل مجاهدین
* زینت میرهاشمی-سردبیر نشریه نبرد خلق، عضو کمیته مرکزی سازمان چریکهای فدایی خلق ایران
 
== اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران در مورد حکم دادگاه پاریس ==
شورای ملی مقاومت ایران در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۲پس از حکم دادگاه فوری پاریس در مورد تعلیق تصمیم استانداری پاریس مبنی برلغو تظاهرات ایرانیان اطلاعیه زیر را صادر کرد:
 
=== اطلاعيه شورای ملی مقاومت - دادگاه فوري پاريس قضات رسیدگی سریع به اتفاق آرا ===
دستور استاندار پاریس مبنی بر ممنوعیت این تظاهرات را كه تجاوز جدی و آشکار غیرقانونی به آزادی تظاهرات است به حالت تعلیق در می‌آورند
 
دادگاه اداری پاریس: تظاهرات در حمایت از قیام مردم ایران برای آزادی و دمکراسی
 
۳۰ ژوئن ۲۰۲۳
 
پس از توجه ویژه به تعهد کمیته سازماندهنده تظاهرات 1 ژوئیه 2023 مبنی بر محدود کردن آن به تجمع ایستاده از ساعت 14 تا 17 در میدان ووبان، قضات رسیدگی سریع به اتفاق آرا، در حكم شماره 2315021بتاریخ 29 ژوئن 2023 دستور استاندار پاریس به تاريخ 24 ژوئن 2023 مبنی بر ممنوعیت این تظاهرات را به حالت تعلیق در می‌آورند زيرا تجاوز جدی و آشکار غیرقانونی به آزادی تظاهرات را به همراه دارد.
 
کمیته سازماندهی تظاهرات 1 ژوئیه 2023 اطلاعیه‌ای برای تظاهرات در روز شنبه 1 ژوئیه 2023 بین ساعت 11 صبح تا 8 بعد از ظهر بین میدان ووبان و مدرسه نظامی در منطقه هفتم پاریس برای «حمایت از قیام مردم ایران برای آزادی و دموکراسی و جلب توجه افكار عمومی نسبت به افزایش بی‌سابقه تعداد اعدام‌ها در ایران» صادر کرده بودند.
 
با دستور 24 ژوئن 2023، استاندار پاریس این تظاهرات را به دلیل خطرات امنیتی بسیار برجسته درارتباط با حضور اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران ممنوع کرد بود. یک تجمع با هدف درخواست سرنگوني «رژیم آخوندی»، که برای همان اول ژوئیه 2023 برنامه ریزی شده بود، نیز توسط مقامات مرکز نمایشگاه ویلپنت که قرار بود در آنجا برگزار شود لغو شده بود. استاندار پاريس از چندین تلاش صورت گرفته برای حمله در سال 2018 در ویلپنت علیه این سازمان و همچنین در سال 2019 علیه این سازمان در آلبانی خبر داد.
 
همچنین یک حمله سایبری بزرگ که سرورهای ادارات دولتی آلبانی را در طول برگزاری تجمع مجاهدین خلق در تیرانا در ژوئیه 2022 فلج کرد.
 
همچنين 3 حمله تیراندازی با سلاح گرم، پرتاب کوکتل مولوتف و اقدام به آتش‌سوزی بین 31 می‌تا 13 ژوئن 2023 علیه اماکن وابسته به شورای ملی مقاومت ایران و انجمن سيما پشتیبان لجستیکی، تبلیغاتی و رسانه‌ای سازمان مجاهدین خلق ایران.
 
دادگاه با توجه به تعهد متقاضیان برای محدود کردن تظاهرات خود به تجمع ایستاده در میدان ووبان از ساعت 2 تا 5 بعد از ظهر، و افزایش بسیار قابل توجه خدمات امنیتی تضمین شده توسط یک شرکت تخصصی در مشاوره و هماهنگی در موضوع امنیتی و حفاظتی كه از سال 2003 برای فرماندهی پلیس شناخته شده است، و استفاده از خدمات امنیتی 10 انجمن شرکت کننده در این مراسم از یک سو، و از سوی دیگر با توجه به حضور سرویسهای انتظامی که ستاد فرماندهی پلیس برای بسیج در نظر گرفته، این دستور ممنوعيت تظاهرات را معلق كرد.
 
زیرا این دستور آزادی بنیادین تظاهرات را به طور مفرط نقض کرده است.


=== سخنرانی [[مریم رجوی]] در گردهمایی سالانه مجاهدین خلق - ۱۳۹۸ ===
نتيجه حكم
 خ


=== انعکاسات گردهمایی سالانه مجاهدین خلق - ۱۳۹۸ ===
ورود ليگ حقوق بشر به اين پرونده مجاز است


== گردهمایی سالانه مجاهدین ـ ۱۳۹۸ (۲۰۱۹) ==
ممنوعيت تظاهرات به حالت تعليق در مي‌آيد
گردهمایی سالانه مجاهدین خلق در سال ۱۳۹۹ در شرایط کرونا و قرنطینه به صورت آنلاین برگزار شد. بسیاری این گردهمایی را بزگترین گردهمایی اینترنتی جهان نامیدند. در این گردهمایی که [[گردهمایی جهانی ایران آزاد ۱۳۹۹|'''گردهمایی جهانی ایران آزاد''']] نام داشت  ده‌ها هزار نفر از ۳۰ هزار نقطه در جهان (۱۰۰ کشور جهان) شرکت کردند و خواهان تغییر دموکراتیک در ایران شدند. در این گردهمایی که با مرکزیت اشرف ۳ قرارگاه مجاهدین خلق در آلبانی برگزار شد، هنرمندان مختلفی از نقاط مختلف دنیا ترانه‌های را در حمایت از قیام و تظاهرات مردم ایران اجرا کردند و شخصیت‌های مختلف به سخنرانی پرداختند.
 
دولت به كميته برگزاركننده تظاهرات 1500 یورو جريمه مي‌دهد
 
رأي دادگاه به آقاي لوگاره، ليگ حقوق بشر و وزير كشور ابلاغ مي‌شود
 
== کنفرانس قیام و مقاومت علیه رژیم اعدام با حضور مایک پمپئو وزیرخارجه پیشین آمریکا ==
بعد از ظهر جمعه ۱۴ مهر ۱۴۰۲ مایک پمپئو وزیرامور خارجه سابق آمریکا تا ژانویه ۲۰۲۱ با خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران در اور سورواز دیدار و گفتگو کرد. او همچنین پس از این دیداربه همراه خانم رجوی در کنفرانسی با عنوان «قیام و مقاومت علیه رژیم اعدام» شرکت و سخنرانی کرد.<ref name=":4">[https://www.youtube.com/watch?v=cpjUNL7eLbA تلویزیون سیمای آزادی - ۱۴ مهر ۱۴۰۲]</ref>
 
=== '''سخنرانی مریم رجوی در کنفرانس''' ===
ـ مدت‌هاست که دیگر هیچ‌یک از مدافعان استمالت قادر نیستند به‌طور علنی از این رژیم قاتل دفاع کنند. دیگر کسی نمی‌تواند ادعا کند که در فاشیسم دینی یک جناح میانه‌رو وجود دارد.
 
ـ مماشات‌گران روی سه استدلال تکیه می‌کنند؛ آنها می‌گویند اگر این رژیم بیفتد اوضاع بدتر می‌شود؛ رژیم قادر است قیام‌ها را مهار کند و مهمتر این‌که آنها وجود یک آلترناتیو معتبر را انکار می‌کنند و می‌گویند که مجاهدین در داخل ایران حمایت ندارند.
 
ـ اخیراً دولت آمریکا یک کمک مالی قابل توجه به رژیم داد اما برای آخوندها بالاترین کمک‌رسانی انکار وجود یک آلترناتیو معتبر و نقش تعیین‌کننده مجاهدین و شورای ملی مقاومت در معادله ایران است.
 
ـ در روزهای اخیر فاش شد که رژیم آخوندی به‌خاطر سیاست مماشات شبکه‌یی از مأموران خودش را در ارگانهای مختلف دولت آمریکا نفوذ داده است. مغز متفکر و رابط این شبکه با رژیم یک عضو سپاه پاسداران است.
 
ـ وظیفه شبکه مأموران رژیم پمپاژ اطلاعات غلط مورد نظر رژیم به درون مراکز تصمیم‌گیری در آمریکا بوده است. وجه مشترک اعضای این شبکه دشمنی با مجاهدین است که بخشی از آن در دهها مقاله و بی‌شمار توئیت توسط همین افراد منعکس است.
 
­ـ آمادگی اجتماعی برای ادامه قیام‌ها در مورد قیام سال گذشته چند نتیجه‌گیری مهم و عملی هست که مایلم به آن اشاره کنم:
 
ـ اول، به‌رغم سرکوب‌ شدید، آمادگی اجتماعی برای ادامه قیام‌ها بیشتر شده است. خامنه‌ای و سپاه پاسداران نمی‌توانند از فوران دوباره این آتشفشان جلوگیری کنند.
 
ـ دوم، دولت‌های غرب به طور گسترده به رژیم کمک کرده‌اند. به‌عنوان مثال، شل‌ کردن تحریم‌ها درآمد نفت را افزایش داده است. با این حال خامنه‌ای و رئیس جمهور جلادش، ابراهیم رئیسی در خارج کردن رژیم از بن‌بست شکست خورده‌اند. بحران‌های اقتصادی- اجتماعی شدید‌تر شده و نارضایتی اجتماعی افزایش یافته است.
 
ـ رسانه‌های حکومتی، روزانه گزارش‌هایی از حملات فزاینده جوانان به سپاه پاسداران می‌دهند. این گزارش‌ها نشان می‌دهند که مردم از سپاه نمی‌ترسند.
 
ـ اما سومین نتیجه‌گیری این است که تاثیرات اجتماعی مجاهدین و شورای ملی مقاومت به‌طور خاص در داخل ایران پیشرفت چشم‌گیر داشته است. به‌رغم دستگیری هزاران عضو کانون شورشی، شبکه آن‌ها در  بسیاری از  استان‌های کشور گسترش یافته است.<ref name=":4" />
 
=== '''سخنرانی مایک پمپئو در کنفرانس''' ===
ـ هدف از قیام‌ها در ایران یک جمهوری دموکراتیک و ایران آزاد عاری از هر گونه دیکتاتوری است. ایران هرگز به دیکتاتوری شاه باز نمی‌گردد و به حکومت دینی کنونی رضایت نخواهد داد.
 
ـ من می‌خواهم روی سه نکته تأکید کنم:
 
اول- این رژیم هر کاری بکند محکوم به شکست است
 
دوم- تغییر در ایران فقط توسط کسانی حاصل می‌شود که دهه‌ها برای آن تلاش کرده‌اند. کسانی که بهای آن را پرداخته‌اند و ساختار سازمانی برای تحقق آن هدف را در خود دارند
 
سوم - سیاست ایالات متحده در قبال ایران باید حول محور حمایت از این اپوزیسیون سازمان یافته و افزایش فشار بر رژیم تا زمان سقوط آن باشد
 
ـ یک سال پیش من این افتخار را داشتم که به اشرف۳  بروم. من با مردان و زنان شجاع و شریف دیدار کردم که زندگی خود را با ریسک بالا برای خود و خانواده‌شان، وقف آزادی کشورشان کرده‌اند.
 
 
ـ بسیاری از آنها شاهدان و بازماندگان قتل‌عام سال ۱۹۸۸ بودند که توسط قصاب تهران همان مردی انجام شد که هفته گذشته در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کرد.
 
ـ بسیاری از قربانیان او متعلق به مجاهدین خلق بودند در واقع، آنها هدف اصلی او بودند اما به‌دلیل فداکاری، شجاعت و تعهدشان به آزادی تمام ایرانیان. آنها کانون خشم آخوندها هستند اما در چشم خدای ما به‌عنوان قهرمانان واقعی دیده می‌شوند.
 
ـ قطعنامه‌ای که پس از حمله به اشرف۳ در مجلس نمایندگان ارائه شد قبلاً مورد حمایت دو حزب قرار گرفته است و همه باید آن را امضا کنیم.
 
این قطعنامه از دولت ایالات متحده می خواهد که با همکاری آلبانی حفاظت کامل از پناهندگان سیاسی ایرانی را که در اشرف۳ به‌سر می‌برند تضمین کند.
 
ـ این قطعنامه باید راهنمای سیاست ایالات متحده و نحوه برخورد ما با قهرمانان اشرف۳ و مبتنی بر نفی رژیم ایران باشد.
 
ـ من نمی‌خواستم این فرصت را از دست بدهم، زیرا مانند شما، وقتی صحبت‌های پرزيدنت رجوی را می‌شنوم، الهام گرفته و دلگرم می‌شوم.
 
ـ شما (خانم رجوی) چقدر مهربان، چقدر گرامي و چقدر در عزم خود سرسخت هستید. من بسیار مطمئن هستم که همانطور که شما گفتید، یک روز ایران به آن کشور بسیار آزاد و بسیار دموکراتیکی تبدیل می‌شود که همه در این سالن برای آن مبارزه می‌کنند.
 
ـ ما اینجا هستیم تا یک سالگرد ویژه را جشن بگیریم و من البته میخواهم از رشادتها و فداکاریهای بسیاری از ایرانیان دلیر در سال گذشته قدردانی کنم. رژیم وحشی برای ساکت کردن صدای آنها جنایات زیادی مرتکب شده است.
 
ـ یک سال پس از شروع قیام، رژیم در بن بست کامل قرار دارد. راه برون رفت از بحران ندارد ، درگیری بین مردم و رژیم فقط تشدید شده است،
 
ـ ما، هر یک از ما، همه در سرتاسر جهان باید تشخیص دهیم که هدف این قیام‌ها چیست. هدف آنها یک جمهوری دموکراتیک و ایران آزاد است که عاری از هر گونه دیکتاتوری است. این هدف ماست، همه اینجا در این هدف مشترک هستند.<ref name=":4" />


== منابع ==
== منابع ==
<references />
<references />
۲٬۳۲۰

ویرایش