کاربر:Omid/صفحه تمرین5: تفاوت میان نسخه‌ها

۱۲٬۱۶۲ بایت اضافه‌شده ،  ‏۹ سپتامبر ۲۰۲۰
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۹: خط ۳۹:
چکیده ی سخنان مهرداد خدیر در یک جمله ی پرسشی به سالومه باز می گردد و آن سخن ساده و نغز این است:« … واقعاً خجالت نکشیدی؟ » به راستی خجالت هم دارد. چگونه کسی می تواند کلاً روشنفکرهای کشور خود را و قهرمان ملی میهن خود؛ دکتر محمد مصدق را که بزرگترین کشور استعماری جهان، انگلیس را شکست داد و نفت را ملی کرد و انگلیس ها را با خواری و سرشکستگی پس از پانصد سال از ایران بیرون راند، خائن بنامد؟
چکیده ی سخنان مهرداد خدیر در یک جمله ی پرسشی به سالومه باز می گردد و آن سخن ساده و نغز این است:« … واقعاً خجالت نکشیدی؟ » به راستی خجالت هم دارد. چگونه کسی می تواند کلاً روشنفکرهای کشور خود را و قهرمان ملی میهن خود؛ دکتر محمد مصدق را که بزرگترین کشور استعماری جهان، انگلیس را شکست داد و نفت را ملی کرد و انگلیس ها را با خواری و سرشکستگی پس از پانصد سال از ایران بیرون راند، خائن بنامد؟


== اطلاعیه تحقیقی-تحلیلی جمعی اتحاد زندانیان سیاسی ==
== درباره شبکه من و تو ==
'''مرزبندی های سفت و سختی که با نیروی برانداز از یکطرف و از طرف دیگر با ولایت خامنه ای دارد'''
اتحاد زندانیان سیاسی درباره شبکه من و تو اطلاعیه تحقیقی-تحلیلی تهیه کرده بودند. بخشی از این اطلاعیه به شرح زیر است:<blockquote>«تمامی اطلاعاتی که از این شبکه در ویکی پدیا مندرج است به مانند اطلاعاتی که از تلویزیون اینترنشنال وجود دارد مخدوش، غیر واقعی و گمراه کننده است. در حالی که گرداننده تلویزیون اینترنشنال علی‌ اصغر رمضان پور معاون سابق وزارت ارشاد است، ویکی پدیا، عرب بی‌‌نام و نشانی‌ را به عنوان صاحب و گرداننده این تلویزیون معرفی‌ می‌کند.<ref>[https://www.youtube.com/watch?time_continue=1524&v=XVsHlgix0JM مصاحبه تلویزیون رنگارنگ با حسن حبیبی]، یوتیوب</ref></blockquote><blockquote>یک سال بعد از تاسیس این تلویزیون، یعنی در سال ۲۰۱۱ میلادی، یک اطاق فکر انگلیسی به نام فارین پالیسی سنتر نوشت که این شبکه به مرجان و کیوان عباسی تعلق دارد و بودجه خود را از تعدادی سرمایه‌گذار خطر پذیر دریافت می‌کند. به گفته خبرنگار رویتر کیوان و مرجان عباسی خود را از توجه رسانه‌ها به دور نگه می‌دارند و مانند دیگر مقامات شبکه من و تو علیرغم درخواست‌های مکرر برای اظهار نظر حاضر به مصاحبه نیستند.</blockquote><blockquote>برای انحراف اذهان عمومی سعید کمالی خبرنگار نفوذی اطلاعات سپاه در روزنامه گاردین نوشت: برداشت عمومی چنین است که شبکه به سلطنت طلبان نزدیک است، او اضافه کرد که بیلان مالی شبکه نشان می‌دهد که طی سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ به میزان ۳۳ میلیون پوند ضرر کرده است. تا همین جا پیدا کردن سرمایه‌گذار خطرپذیری که توانایی ضرر ۳۳ میلیون پوندی را داشته باشد زیاد مشکل به نظر نمی‌رسد.</blockquote><blockquote>به این نکته نیز باید توجه کرد که در سال ۲۰۱۸ و سالی‌ که در آن هستیم هیچ اتفاق سود آوری نه تنها اتفاق نیفتاده بلکه از ظواهر برنامه‌ها چنین به نظر می‌رسد که بودجه بسیار بیشتری صرف این رسانه می‌شود .گویا که سرمایه‌گذاران خطرپذیر از باخت چند ده میلیونی سالانه ابایی ندارند و برایشان مهم این است که آنتن فعال باشد.</blockquote><blockquote>باید دانست که گردانندگان این تلویزیون با بهره وری از آخرین دستاوردهای روان‌شناسی‌، جامعه شناسی، مردم شناسی و روانکاوی به طور هنرمندانه‌ای تلاش می‌کنند که با بینندگان خود در همه برنامه‌ها رابطه برقرار کرده و از این طریق به طور مداوم رشد بیننده داشته باشند. به همین خاطر است که ظرف مدت کمتر از ۱۰ سال تقریبا تمامی تلویزیون‌های لس آنجلس را به حاشیه رانده و با پشت سر گذاشتن تلویزیون‌های دولتی مثل بی بی سی و صدای آمریکا به پربیننده‌ترین تلویزیون خارج کشوری تبدیل شده است.</blockquote><blockquote>از آن‌جا که گردنندگان تلویزیون از همان اول کار تمامی‌ در‌های شفاف سازی را بسته و گل گرفته‌ا‌ند و با تمام قوا تلاش کرده و می‌کنند که ناشناس باقی‌ بمانند ناگزیر برای شناخت ماهیت آن‌ها باید به اهداف و سیاست‌گذاری آن‌ها در برنامه‌های مختلف و به هدف نهایی این مجموعه پرداخت.»</blockquote>
 
== برنامه‌های شبکه من و تو ==
'''سمت نو'''
 
سمت نو یا ماهیت اجتماعی تلاش می کند با طرح مشکلات اجتماعی مردم ایران ضمن جذب بیننده پای رژیم و سیستم آخوندی را از همه نابسامانی های اجتماعی بیرون بکشد . طراحان این برنامه حتی وقتی از اعدام در ملا عام برنامه می سازند پای عالم و آدم را به میان می کشند الا عامل و مبتکر اصلی آن یعنی حکومت آخوندی ،این برنامه در سفیدسازی رژیم مکمل برنامه های مهران مدیری در تلویزیون داخل ایران است.
 
'''شبکه نیم'''
 
برنامه عروسکی با ماهیت طنز سیاسی،در این برنامه از همه سردمداران رژیم نام برده میشود و برای هرکدام یک چهره کریه عروسکی ساخته شده الا خامنه ای زیرا خامنه ای مرز سرخ سپاه است.
 
'''تونل زمان'''
 
تونل زمان با ماهیت تبلیغ برای سلطنت با در اختیار داشتن سخاوتمندانه تمامی آرشیو تلویزیون ملی ایران در زمان رژیم سابق به تبلیغ برای سلطنت پهلوی می پردازد و با القاء این نکته که ایران در زمان پهلوی بهشت برین بوده و هیچ نقطه ضعف و اشکال چشمگیری وجود نداشته تقریبا بر تمامی جنایات رژیم پهلوی و وابستگی تام و تمام محمدرضا پهلوی به آمریکا سرپوش گذاشته می شود.
 
مصاحبه های مفصل این شبکه با رضا پهلوی، پیداشدن ناگهانی مومیایی رضا شاه، شعار رضا شاه روحت شاد در چند نقطه ایران ، با ملاقات رضا پهلوی با سناتور فقید مک کین و سفارش سپاه پاسداران به او ،لباس سپاه پوشیدن مجری خبری این تلویزیون در روز نامگذاری سپاه به عنوان نیروی تروریستی، سکوت معنادار رضا پهلوی نسبت به این نامگذاری و سکوت رضا پهلوی نسبت به تحریم نفتی رژیم همه در یک پکیج داد و ستدی قابل تحلیل و مطالعه است.
 
کلید معما را می‌توان در متنی که نماینده معلمین ایران آقای هاشم خواستار چندی پیش انتشار داد پیدا کرد .آقای خواستار در آن متن نوشت : ” از طرف سپاه پاسداران به بنده مراجعه کردند و گفتند اگر میخواهی‌ فعالیت سیاسی بکنی بیا با آقای رضا پهلوی فعالیت کن اگر خواستی‌ تلفن دستی‌ ایشان را هم بهت میدهیم.”
 
'''رو برو'''
 
برنامه روبرو با ماهیت سیاسی در دهن کجی با شعار مردم ایران (اصلاح طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا ) از دو عنصر حراف و ورشکسته به نام های نجاح محمد علی عراقی الاصل طرفدار سر سخت خامنه‌ای و سپاه که به همه شرکت کنندگان توهین میکند و رضا علی خانی که خط اصلاح طلبان را با نام مستعار تحول خواهی دنبال می کند، استفاده بهینه می شود. ضدیت کور این شبکه با نیروهای برانداز که از جنس دقیق سپاه پاسداران است را میتوان در تبلیغ همین برنامه از کلمات انتخاباتی همین دو نفر در آن تبلیغ به وضوح دید.
 
'''بفرمایید شام'''
 
با ماهیت سرگرمی و جذب نیرو با یک مجری نه چندان با ادب و با پرداخت جایزه هفتگی در جذب بیننده برای این شبکه نقش اساسی دارد.
 
'''من و تو پلاس'''
 
این برنامه با ماهیت سرگرمی و تبلیغ برای فیلم های بنجل داخلی و برجسته کردن هنرپیشه های سپاه نشان همانند پرویز پرستویی، محمد رضا گلزار و الهام چرخنده مکمل برنامه رامبد جوان در داخل می باشد. انرژی عظیمی که برای این برنامه با حاشیه های گوناگون گذاشته می شود یکی از اهداف اصلی گردانندگان پشت پرده این رسانه را برای کوچاندن مردم از مسائل سیاسی به سرگرمی های اجتماعی را برملا می کند.
 
'''شعر یادت نره'''
 
این برنامه با ماهیت ابتذال و با مجری پاسدار نشانی که هیچ ابائی ندارد که در مقابل دوربین از پاسدار سلیمانی دفاع می کند ابتذال را بطور عریان به نمایش می گذارد.
 
'''ببین تی وی'''
 
با ماهیت القاء ,همه اجزا آن اعم از اظهار نظرکنندگان، برنامه ها و انتخاب نظرات کاملا گزینشی عمل می کند. این که به نظر دهندگان دستمزد پرداخت می شود یا خیر هنوز معلوم نیست اما آنچه کاملا مشهود است غیر سیاسی بودن و در مواردی جهت دار بودن آنان است . این برنامه یکی‌ از مزخرفترین برنامه‌های این شبکه است.
 
== جمعبندی ==
تلویزیون من و تو به دلیل ماهیت و عملکرد آن در اقمار تلویزیون های خارج کشوری جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرد . همه نمودها مغایر با شئونات اسلامی مورد ادعای آخوندی که در این تلویزیون مشاهده میشود را باید در خط کلی‌ (حفظ نظام از اوجب واجبات است ) تفسیر و تبیین کرد . پنهان نگاه داشتن گردانندگان اصلی‌ و فرار از شفاف سازی برای این رسانه بسیار پر فایده است ،هم از نظر جذب بیننده هم از نظر جذب معدود هنرمندان خوشنام مثل پرویز صیاد و هم از نظر ساختن برنامه‌های فریب مثل فرستادن خبر نگار به اسرائیل و تهیه رپرتاژ از سیستم آب رسانی آن کشور.
 
از آنجا که هدف و استراتژی این بنگاه به انفعال کشاندن بینندگان هم در خارج و هم در داخل ایران است سود مالی بطور مطلق مد نظر گردانندگان نیست به همین خاطر در هر برنامه‌ای به طور مدام تبلیغ برنامه‌های دیگر در دستور کار است.
 
خرج هنگفت و بریز و بپاش بی‌ حد در این تلویزیون نشان میدهد که سرمایه داران خطر پذیر تماما جیبشان به شیر نفت ملتی وصل است که برای سیر کردن شکمشان یا باید اعضاء بدنشان را بفروشند و یا باید در سطل‌های زباله دنبال غذا باشند . و در نهایت بر خلاف آنچه سعید کمالی عنصر نفوذ ی سپاه در روز نامه گاردین القاء می‌کند این شبکه هیچ ربطی‌ به سلطنت طلبان ندارد و همانطوری که همگان شاهد هستند تبلیغ سلطنت در این تلویزیون مزد خود را در سکوت رضا پهلوی نسبت به لیست گذاری تروریستی سپاه و تحریم نفتی‌ دریافت می‌کند.


== منابع مالی شبکه من و تو ==
== منابع مالی شبکه من و تو ==
خط ۵۴: خط ۹۸:
'''توییت من و تو'''
'''توییت من و تو'''


پس از اینکه دولت آمریکا در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ برابر با ۸ آوریل ۲۰۱۹، سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار داد، حساب کاربری توئیتر شبکه من و تو نظرسنجی برگزار کرد. سوال این نظرسنجی به این شرح بود: «آیا شما با تصمیم دولت آمریکا مبنی بر تروریستی شناختن #سپاه پاسداران موافقید؟» در این نظرسنجی دو جواب بله، خیر وجود داشت.
پس از اینکه دولت آمریکا در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ برابر با ۸ آوریل ۲۰۱۹، سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار داد، حساب کاربری توئیتر شبکه من و تو نظرسنجی برگزار کرد. سوال این نظرسنجی به این شرح بود: «آیا شما با تصمیم دولت آمریکا مبنی بر تروریستی شناختن #سپاه پاسداران موافقید؟» در این نظرسنجی فقط دو جواب بله، خیر وجود داشت.


'''مهمان عراقی تلویزیون من و تو'''
'''مهمان عراقی تلویزیون من و تو'''
۱٬۶۵۱

ویرایش