کاربر:Alizade/صفحه تمرین مرتضی کیوان: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۷۴: خط ۷۴:
میلاد که هنگام شهادت ۲۴ سال داشت، در کودکی پدرش را از دست داده و با زحمات بسیار مادرش بزرگ شده بود. وی در آخرین سال‌های عمرش اقدام به  راه‌اندازی فروشگاه بازی‌های کامپیوتری کرد تا از عهده امرار معاش خود و مادر و خواهر کوچکترش برآید.  
میلاد که هنگام شهادت ۲۴ سال داشت، در کودکی پدرش را از دست داده و با زحمات بسیار مادرش بزرگ شده بود. وی در آخرین سال‌های عمرش اقدام به  راه‌اندازی فروشگاه بازی‌های کامپیوتری کرد تا از عهده امرار معاش خود و مادر و خواهر کوچکترش برآید.  


میلاد در روز شهادت تلفنی به مادرش اطلاع داده بود که درحال بازگشت به منزل است، اما چنین نشد. مادر میلاد پس از گذشت یک روز به مراکز امنیتی مراجعه و از طریق مانیتور چهره پسرش را شناسایی کرد و دریافت که کشته شده است اما نیروهای امنیتی از تحویل‌دهی پیکر میلاد خودداری کردند و  تنها پس از گذشت سه روز و پس از تهدید و اخذ تعهد از مادرش مبنی بر اینکه  از برگزاری مراسم ترحیم و تدفین خودداری کند، جسد او را تحویل دادند.  
میلاد در روز شهادت تلفنی به مادرش اطلاع داده بود که درحال بازگشت به منزل است، اما چنین نشد. مادر میلاد پس از گذشت یک روز به مراکز امنیتی مراجعه و از طریق مانیتور چهره پسرش را شناسایی کرد و دریافت که کشته شده است اما نیروهای امنیتی از تحویل‌دهی پیکر میلاد خودداری کردند و  تنها پس از گذشت سه روز و پس از تهدید و اخذ تعهد از مادرش مبنی بر اینکه  از برگزاری مراسم ترحیم و تدفین خودداری کند، جسد او را تحویل دادند. به گفته‌ی یکی از نزدیکان میلاد، «پیکر میلاد به کهریزک منتقل شده بود و پس از سه روز به خانواده اش بازگردانده شد». اجازه چاپ اعلامیه به خانواده‌اش ندادند و اجازه دفن در محل زندگی‌اش به خانواده اش داده نشد و در اطراف ورامین که بسیار دور از محل زندگیشان بود، به خاک سپرده شد. 


== سخنان مادر میلاد ==
== سخنان مادر میلاد ==
[[پرونده:میلااد2.JPG|جایگزین=مزار میلاد محققی|بندانگشتی|220x220پیکسل|مزار میلاد محققی]]
مادر میلاد محققی در جریان قیام تشنگان در خوزستان پیامی خطاب به مردم خوزستان منتشر کرد و در این پیام چنین گفت:[[پرونده:میلااد2.JPG|جایگزین=مزار میلاد محققی|بندانگشتی|220x220پیکسل|مزار میلاد محققی]]
«درود بر خوزستان و درود بر تشنه لبان خوزستان من مادر شهید آبان خونین ۹۸ میلاد محققی هستم و از همین‌جا میخواستم همدردی و حمایت خودم را و مادران آبان را از خوزستانی های  عزیز اعلام کنم و بهشون بگم شما تنها نیستید. ما همه درد مشترک داریم؛ و به امید روزی که بتوانیم تو خاک خودمون تو کشور خودمون با آرامش و بدون ظلم زندگی کنیم.»  
«درود بر خوزستان و درود بر تشنه لبان خوزستان من مادر شهید آبان خونین ۹۸ میلاد محققی هستم و از همین‌جا می‌خواستم همدردی و حمایت خودم را و مادران آبان را از خوزستانی‌های عزیز اعلام کنم و بهشون بگم شما تنها نیستید. ما همه درد مشترک داریم؛ و به امید روزی که بتوانیم تو خاک خودمون تو کشور خودمون با آرامش و بدون ظلم زندگی کنیم.»  
<references />
<references />
۱۳٬۱۸۸

ویرایش

منوی ناوبری