درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
(۱۸۵ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
تظاهرات پرشور هواداران [[شورای ملی مقاومت ایران]] در لندن با حضور گسترده ایرانیان؛ شرکت‌کنندگان با شعار «سال ۱۴۰۵ سال آزادی» و «مرگ بر دیکتاتوری» در خیابان‌ها حضور یافتند (هشتم فروردین ۱۴۰۵)
سخنرانی خانم مریم رجوی در جلسه استماع کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا - سایت سنای ایتالیا - جلسه استماع در کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا با حضور خانم مریم رجوی (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


تظاهرات ایرانیان آزاده مقابل سفارت رژیم در کپنهاگ و استکهلم در حمایت از اعلام دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت (نهم فروردین ۱۴۰۵)
پیام خانم مریم رجوی به گردهمایی ایرانیان آزاده در ایتالیا: شما نیروی اصلی مستقل و دموکراتیک برای تغییر در ایران هستید (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


سی‌امین روز جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران؛ گزارش‌ها از انفجار شدید در نزدیکی زندان اوین در شمال‌غرب تهران و انتشار تصاویر دود در آسمان شب تهران (نهم فروردین ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]]: از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری [[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی|سپاه پاسداران]]، هر‌چند که با تاخیر بسیار انجام شده، قدردانی می‌کنم. این اقدام لازمه صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان است. مقاومت ایران سپاه پاسداران را از آغاز، ارگان محوری قهر و سرکوب فاشیسم دینی در ایران اعلام کرده است.(۲۳ تیر ۱۴۰۵)


فعالیت‌های مقاومت داخل ایران با عملیات کانون‌های شورشی و آتش زدن نمادهای رژیم گزارش شده است (نهم فروردین ۱۴۰۵)
اعدام دو تن از دستگیر شدگان قیامهای [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ ایران|۱۴۰۱]] و [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|۱۴۰۴]] [[عارف خوشکار]] و [[محمد امینی دهاقانی]] در زندانهای قزلحصار کرج و اصفهان (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


حوثی‌های یمن وارد جنگ شده و موشک‌هایی به سمت اسرائیل شلیک کرده‌اند؛ این اولین عملیات نظامی مستقیم حوثی‌ها در حمایت از رژیم ایران است (نهم فروردین ۱۴۰۵)
اعتصاب غذا و تحصن ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در [[زندان قزلحصار|زندان قزل‌حصار]] چهارمین روز خود را پشت سرگذاشت  (۲۶ تیر ۱۴۰۵)
کومله انقلابی زحمتکشان کردستان ایران: حمله موشکی رژیم به مقرات و پایگاه‌ها در ساعت ۶صبح امروز در حومه زرگویز باعث جان باختن ۹ تن از پیشمرگان شد-محکوم کردن این حمله توسط سازمان مجاهدین (۲۶ تیر ۱۴۰۵)


دیدار نمایندگان قدرت‌های منطقه‌ای (از جمله عربستان، ترکیه، مصر و پاکستان) در اسلام‌آباد برای بحث درباره پایان جنگ خاورمیانه (نهم فروردین ۱۴۰۵)
بیانیه ۱۰۰۰ جوان [[نسل_Z|نسـل زد]]، ضددیکتاتوری و وابستگی با چراغ راهنمای ”نه شاه نه شیخ“ : شاخص آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی، به‌رسمیت شناختن مرزبندی ملی ایرانیان با دیکتاتوری و وابستگی است که در اصل ”نه شاه، نه شیخ“ خلاصه می‌شود.(۲۴ تیر ۱۴۰۵)


استقرار نیروهای بیشتر آمریکایی در منطقه؛ گزارش‌هایی از ورود حدود ۲۵۰۰ نیروی دریایی آمریکا (نهم فروردین ۱۴۰۵)
سنتکام: ششمین شب حملات به ایران با هدف قرار دادن ده‌ها موضع نظامی پایان یافت - جمهوری اسلامی به اهدافی در سوریه، قطر، اردن، کویت و بحرین حمله کرد- چین و پاکستان خواستار از سر گیری گفت‌و‌گوها میان تهران و واشینگتن شدند- ترامپ: همان‌طور که داعش را نابود کردیم ممکن است [[سپاه پاسداران|سپاه]] را هم از بین ببریم - سخنگوی [[قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا|قرارگاه ضد خاتم‌الانبیا]]، آمریکا را به حمله به زیرساخت‌های منطقه تهدید کرداحضار دیپلمات‌های جمهوری اسلامی از سوی نیوزیلند و بریتانیا- آمریکا بیش از ۱۳۰ میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال بانک مرکزی رژیم ایران را مسدود کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۵)
 
</div>
 
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ ‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۱۵:۲۹

از میان خبرها

سخنرانی خانم مریم رجوی در جلسه استماع کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا - سایت سنای ایتالیا - جلسه استماع در کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا با حضور خانم مریم رجوی (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

پیام خانم مریم رجوی به گردهمایی ایرانیان آزاده در ایتالیا: شما نیروی اصلی مستقل و دموکراتیک برای تغییر در ایران هستید (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

مریم رجوی: از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران، هر‌چند که با تاخیر بسیار انجام شده، قدردانی می‌کنم. این اقدام لازمه صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان است. مقاومت ایران سپاه پاسداران را از آغاز، ارگان محوری قهر و سرکوب فاشیسم دینی در ایران اعلام کرده است.(۲۳ تیر ۱۴۰۵)

اعدام دو تن از دستگیر شدگان قیامهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۴ عارف خوشکار و محمد امینی دهاقانی در زندانهای قزلحصار کرج و اصفهان (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

اعتصاب غذا و تحصن ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار چهارمین روز خود را پشت سرگذاشت (۲۶ تیر ۱۴۰۵) کومله انقلابی زحمتکشان کردستان ایران: حمله موشکی رژیم به مقرات و پایگاه‌ها در ساعت ۶صبح امروز در حومه زرگویز باعث جان باختن ۹ تن از پیشمرگان شد-محکوم کردن این حمله توسط سازمان مجاهدین (۲۶ تیر ۱۴۰۵)

بیانیه ۱۰۰۰ جوان نسـل زد، ضددیکتاتوری و وابستگی با چراغ راهنمای ”نه شاه نه شیخ“ : شاخص آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی، به‌رسمیت شناختن مرزبندی ملی ایرانیان با دیکتاتوری و وابستگی است که در اصل ”نه شاه، نه شیخ“ خلاصه می‌شود.(۲۴ تیر ۱۴۰۵)

سنتکام: ششمین شب حملات به ایران با هدف قرار دادن ده‌ها موضع نظامی پایان یافت - جمهوری اسلامی به اهدافی در سوریه، قطر، اردن، کویت و بحرین حمله کرد- چین و پاکستان خواستار از سر گیری گفت‌و‌گوها میان تهران و واشینگتن شدند- ترامپ: همان‌طور که داعش را نابود کردیم ممکن است سپاه را هم از بین ببریم - سخنگوی قرارگاه ضد خاتم‌الانبیا، آمریکا را به حمله به زیرساخت‌های منطقه تهدید کرداحضار دیپلمات‌های جمهوری اسلامی از سوی نیوزیلند و بریتانیا- آمریکا بیش از ۱۳۰ میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال بانک مرکزی رژیم ایران را مسدود کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۵)