درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۱۱۹ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
۷۰روز قطع اینترنت — رکورد جهانی سانسور دیجیتال (۱۸اردیبهشت ۱۴۰۵)
سخنرانی خانم مریم رجوی در جلسه استماع کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا - سایت سنای ایتالیا - جلسه استماع در کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا با حضور خانم مریم رجوی (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


اعدام جنایتکارانه سه جوان شورشی [[مهدی رسولی]]، [[محمدرضا میری]] و [[ابراهیم دولت‌آبادی‌نژاد|ابراهیم دولت‌آبادی]] در مشهد (۱۴اردیبهشت ۱۴۰۵)
پیام خانم مریم رجوی به گردهمایی ایرانیان آزاده در ایتالیا: شما نیروی اصلی مستقل و دموکراتیک برای تغییر در ایران هستید (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


شورشگر دلیر [[محراب عبدالله‌زاده]] سربدار شد (۱۳اردیبهشت ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]]: از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری [[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی|سپاه پاسداران]]، هر‌چند که با تاخیر بسیار انجام شده، قدردانی می‌کنم. این اقدام لازمه صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان است. مقاومت ایران سپاه پاسداران را از آغاز، ارگان محوری قهر و سرکوب فاشیسم دینی در ایران اعلام کرده است.(۲۳ تیر ۱۴۰۵)


مسعود رجوی: ارتش آزادی تنها راه برای آزادی - زحمتکشان مسلح شوید (۱۴اردیبهشت ۱۴۰۵)
اعدام دو تن از دستگیر شدگان قیامهای [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ ایران|۱۴۰۱]] و [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|۱۴۰۴]] [[عارف خوشکار]] و [[محمد امینی دهاقانی]] در زندانهای قزلحصار کرج و اصفهان (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


اعدام جنایتکارانه ناصر بکرزاده و یعقوب کریم‌پور در ارومیه (۱۳اردیبهشت ۱۴۰۵)
اعتصاب غذا و تحصن ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در [[زندان قزلحصار|زندان قزل‌حصار]] چهارمین روز خود را پشت سرگذاشت  (۲۶ تیر ۱۴۰۵)
کومله انقلابی زحمتکشان کردستان ایران: حمله موشکی رژیم به مقرات و پایگاه‌ها در ساعت ۶صبح امروز در حومه زرگویز باعث جان باختن ۹ تن از پیشمرگان شد-محکوم کردن این حمله توسط سازمان مجاهدین (۲۶ تیر ۱۴۰۵)


فعالیت‌های آکسیون و تظاهرات هواداران [[مجاهدین خلق]] و [[شورای ملی مقاومت ایران]] در شهرهای اروپا در محکومیت اعدام‌ها و سرکوب (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵)
بیانیه ۱۰۰۰ جوان [[نسل_Z|نسـل زد]]، ضددیکتاتوری و وابستگی با چراغ راهنمای ”نه شاه نه شیخ“ : شاخص آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی، به‌رسمیت شناختن مرزبندی ملی ایرانیان با دیکتاتوری و وابستگی است که در اصل ”نه شاه، نه شیخ“ خلاصه می‌شود.(۲۴ تیر ۱۴۰۵)


قطعنامه علیه «باجگیری دریایی» ایران در شورای امنیت - قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه «باجگیری دریایی» رژیم ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شد. همزمان، اتحادیه
سنتکام: ششمین شب حملات به ایران با هدف قرار دادن ده‌ها موضع نظامی پایان یافت - جمهوری اسلامی به اهدافی در سوریه، قطر، اردن، کویت و بحرین حمله کرد- چین و پاکستان خواستار از سر گیری گفت‌و‌گوها میان تهران و واشینگتن شدند- ترامپ: همان‌طور که داعش را نابود کردیم ممکن است [[سپاه پاسداران|سپاه]] را هم از بین ببریم - سخنگوی [[قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا|قرارگاه ضد خاتم‌الانبیا]]، آمریکا را به حمله به زیرساخت‌های منطقه تهدید کرداحضار دیپلمات‌های جمهوری اسلامی از سوی نیوزیلند و بریتانیا- آمریکا بیش از ۱۳۰ میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال بانک مرکزی رژیم ایران را مسدود کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۵)
اروپا نیز هشدار جدی درباره بحران تنگه هرمز صادر کرد.(۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵)
</div>
 
ادامه تنش‌ها و تردد محدود کشتی‌ها در [[تنگه هرمز]] -حمله ایران به ۳ ناوشکن آمریکایی در تنگه هرمز- حمله آمریکا به ۲ نفتکش ایرانی در دریای عمان - هشدار ایران به شناورها: از ناوهای آمریکا فاصله بگیرید- ترامپ: آتش بس هنوز پابرجاست-  (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵)
 
قالیباف: جنگ وارد مرحله جدیدی شده؛ احتمال حملات نظامی و تروریستی را کم نمی‌دانیم(۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵)
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۱۵:۲۹

از میان خبرها

سخنرانی خانم مریم رجوی در جلسه استماع کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا - سایت سنای ایتالیا - جلسه استماع در کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا با حضور خانم مریم رجوی (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

پیام خانم مریم رجوی به گردهمایی ایرانیان آزاده در ایتالیا: شما نیروی اصلی مستقل و دموکراتیک برای تغییر در ایران هستید (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

مریم رجوی: از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران، هر‌چند که با تاخیر بسیار انجام شده، قدردانی می‌کنم. این اقدام لازمه صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان است. مقاومت ایران سپاه پاسداران را از آغاز، ارگان محوری قهر و سرکوب فاشیسم دینی در ایران اعلام کرده است.(۲۳ تیر ۱۴۰۵)

اعدام دو تن از دستگیر شدگان قیامهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۴ عارف خوشکار و محمد امینی دهاقانی در زندانهای قزلحصار کرج و اصفهان (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

اعتصاب غذا و تحصن ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار چهارمین روز خود را پشت سرگذاشت (۲۶ تیر ۱۴۰۵) کومله انقلابی زحمتکشان کردستان ایران: حمله موشکی رژیم به مقرات و پایگاه‌ها در ساعت ۶صبح امروز در حومه زرگویز باعث جان باختن ۹ تن از پیشمرگان شد-محکوم کردن این حمله توسط سازمان مجاهدین (۲۶ تیر ۱۴۰۵)

بیانیه ۱۰۰۰ جوان نسـل زد، ضددیکتاتوری و وابستگی با چراغ راهنمای ”نه شاه نه شیخ“ : شاخص آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی، به‌رسمیت شناختن مرزبندی ملی ایرانیان با دیکتاتوری و وابستگی است که در اصل ”نه شاه، نه شیخ“ خلاصه می‌شود.(۲۴ تیر ۱۴۰۵)

سنتکام: ششمین شب حملات به ایران با هدف قرار دادن ده‌ها موضع نظامی پایان یافت - جمهوری اسلامی به اهدافی در سوریه، قطر، اردن، کویت و بحرین حمله کرد- چین و پاکستان خواستار از سر گیری گفت‌و‌گوها میان تهران و واشینگتن شدند- ترامپ: همان‌طور که داعش را نابود کردیم ممکن است سپاه را هم از بین ببریم - سخنگوی قرارگاه ضد خاتم‌الانبیا، آمریکا را به حمله به زیرساخت‌های منطقه تهدید کرداحضار دیپلمات‌های جمهوری اسلامی از سوی نیوزیلند و بریتانیا- آمریکا بیش از ۱۳۰ میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال بانک مرکزی رژیم ایران را مسدود کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۵)