درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳۱۱ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
سخنرانی خانم مریم رجوی در جلسه استماع کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا - سایت سنای ایتالیا - جلسه استماع در کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا با حضور خانم مریم رجوی -سخنرانی خانم مریم رجوی در بنیاد اینائودی ایتالیا (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


ادامه قیام سراسری مردم ایران در هفته سوم با وجود سرکوب شدید و قطعی اینترنت؛ گزارش [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] از بیش از ۳۰۰۰ شهید و ۵۰ هزار بازداشت تا ۲۴ دی ۱۴۰۴ (۲۵ دی ۱۴۰۴)
پیام خانم مریم رجوی به گردهمایی ایرانیان آزاده در ایتالیا: شما نیروی اصلی مستقل و دموکراتیک برای تغییر در ایران هستید (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


اعلام اسامی ۲۹ شهید دیگر قیام سراسری توسط [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] (قیام سراسری – شماره ۴۷) و تأکید بر ادامه مقاومت علی‌رغم جنایات رژیم (۲۵ دی ۱۴۰۴)
[[مریم رجوی]]: از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری [[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی|سپاه پاسداران]]، هر‌چند که با تاخیر بسیار انجام شده، قدردانی می‌کنم. این اقدام لازمه صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان است. مقاومت ایران سپاه پاسداران را از آغاز، ارگان محوری قهر و سرکوب فاشیسم دینی در ایران اعلام کرده است.(۲۳ تیر ۱۴۰۵)


پیام [[مریم رجوی]] در حمایت از قیام: قتل‌عام جوانان و دستگیری‌های گسترده نشان استیصال خامنه‌ای است و قیام تا پیروزی ادامه خواهد یافت
اعدام دو تن از دستگیر شدگان قیامهای [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ ایران|۱۴۰۱]] و [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|۱۴۰۴]] [[عارف خوشکار]] و [[محمد امینی دهاقانی]] در زندانهای قزلحصار کرج و اصفهان (۲۵ تیر ۱۴۰۵)


فعالیت شورشگران و درگیری‌های جنگ‌وگریز با نیروهای رژیم در تهران (خیابان گرگان و تهرانپارس) و خوی؛ تظاهرات هواداران در هانوفر و لندن (۲۵ دی ۱۴۰۴)
اعتصاب غذا و تحصن ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در [[زندان قزلحصار|زندان قزل‌حصار]] چهارمین روز خود را پشت سرگذاشت  (۲۶ تیر ۱۴۰۵)
کومله انقلابی زحمتکشان کردستان ایران: حمله موشکی رژیم به مقرات و پایگاه‌ها در ساعت ۶صبح امروز در حومه زرگویز باعث جان باختن ۹ تن از پیشمرگان شد-محکوم کردن این حمله توسط سازمان مجاهدین (۲۶ تیر ۱۴۰۵)


تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه علی لاریجانی و سرکردگان سپاه و نیروی انتظامی به دلیل سرکوب قیام
بیانیه ۱۰۰۰ جوان [[نسل_Z|نسـل زد]]، ضددیکتاتوری و وابستگی با چراغ راهنمای ”نه شاه نه شیخ“ : شاخص آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی، به‌رسمیت شناختن مرزبندی ملی ایرانیان با دیکتاتوری و وابستگی است که در اصل ”نه شاه، نه شیخ“ خلاصه می‌شود.(۲۴ تیر ۱۴۰۵)


تظاهرات حامیان [[شورای ملی مقاومت ایران]] مقابل دفتر نخست‌وزیری انگلستان طبق گزارش رویترز (۲۵ دی ۱۴۰۴)
سنتکام اعلام کرد نیروهای آمریکایی هفتمین شب پیاپی حملات به [[ایران]] را ساعت ۵ صبح ایران به پایان رساندند- [[سپاه پاسداران]] اعلام کرد دو نفتکش هنگام عبور از یک مسیر مین‌گذاری‌شده در جنوب [[تنگه هرمز]] منفجر شدند و آتش گرفتند- (۲۷ تیر ۱۴۰۵)
 
</div>
ترامپ تهدید به اقدام قاطع علیه رژیم ایران در صورت ادامه کشتار؛ وضعیت آماده‌باش بمب‌افکن‌های آمریکایی تعلیق شد (۱۵ ژانویه ۲۰۲۶)
 
محکومیت سابق رئیس‌جمهور کره جنوبی یون سوک یول به ۵ سال زندان به دلیل اعلام وضعیت اضطراری (۱۶ ژانویه ۲۰۲۶)
 
نیوزیلند سفارت خود در تهران را تعطیل و دیپلمات‌ها را خارج کرد و به شهروندان هشدار خروج داد به دلیل وضعیت ناامن ایران
 
 
      </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۸:۴۷

از میان خبرها

سخنرانی خانم مریم رجوی در جلسه استماع کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا - سایت سنای ایتالیا - جلسه استماع در کمیسیون حقوق‌بشر سنای ایتالیا با حضور خانم مریم رجوی -سخنرانی خانم مریم رجوی در بنیاد اینائودی ایتالیا (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

پیام خانم مریم رجوی به گردهمایی ایرانیان آزاده در ایتالیا: شما نیروی اصلی مستقل و دموکراتیک برای تغییر در ایران هستید (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

مریم رجوی: از اقدام دولت انگلستان برای لیست‌گذاری سپاه پاسداران، هر‌چند که با تاخیر بسیار انجام شده، قدردانی می‌کنم. این اقدام لازمه صلح و ثبات و امنیت در منطقه و جهان است. مقاومت ایران سپاه پاسداران را از آغاز، ارگان محوری قهر و سرکوب فاشیسم دینی در ایران اعلام کرده است.(۲۳ تیر ۱۴۰۵)

اعدام دو تن از دستگیر شدگان قیامهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۴ عارف خوشکار و محمد امینی دهاقانی در زندانهای قزلحصار کرج و اصفهان (۲۵ تیر ۱۴۰۵)

اعتصاب غذا و تحصن ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار چهارمین روز خود را پشت سرگذاشت (۲۶ تیر ۱۴۰۵) کومله انقلابی زحمتکشان کردستان ایران: حمله موشکی رژیم به مقرات و پایگاه‌ها در ساعت ۶صبح امروز در حومه زرگویز باعث جان باختن ۹ تن از پیشمرگان شد-محکوم کردن این حمله توسط سازمان مجاهدین (۲۶ تیر ۱۴۰۵)

بیانیه ۱۰۰۰ جوان نسـل زد، ضددیکتاتوری و وابستگی با چراغ راهنمای ”نه شاه نه شیخ“ : شاخص آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی، به‌رسمیت شناختن مرزبندی ملی ایرانیان با دیکتاتوری و وابستگی است که در اصل ”نه شاه، نه شیخ“ خلاصه می‌شود.(۲۴ تیر ۱۴۰۵)

سنتکام اعلام کرد نیروهای آمریکایی هفتمین شب پیاپی حملات به ایران را ساعت ۵ صبح ایران به پایان رساندند- سپاه پاسداران اعلام کرد دو نفتکش هنگام عبور از یک مسیر مین‌گذاری‌شده در جنوب تنگه هرمز منفجر شدند و آتش گرفتند- (۲۷ تیر ۱۴۰۵)