درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳۰۱ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
پراتیک جوانان شورشگر در شهرهای میهن - ۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه [[علی خامنه‌ای]] - ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - همزمان با دفـن خامنه‌ای، مجتبی خامنه‌ای، در مراسم «نماز میت» بر تابوت پدر و سایر اعضای خانواده‌اش در مصلی تهران حضور پیدا نکرد. مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای،از صبح سه‌شنبه۱۶ تیرماه در قم آغاز شد- رویترز: نمایش قدرت در مراسم خامنه‌ای، نارضایتی عمیق اقتصادی و سیاسی در ایران را پنهان نمی‌کند(۱۶ تیر ۱۴۰۵)


ادامه خیزش سراسری در ایران برای بیش از یک هفته با کشته شدن چندین معترض در ملکشاهی و تهدیدهای خامنه‌ای (۱۵ دی ۱۴۰۴)
سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)


فعالیت واحدهای مقاومت [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] در حمایت از قیام مردم و انتشار اسامی شهدای بیشتر اعتراضات
صدا و سیمای رژیم: نفتکش قطری که در [[تنگه هرمز]] هدف گرفتیم، تحت اسکورت آمریکا بود- عراقچی: با ادامه تهدیدها، مذاکرات توافق نهایی آغاز نمی‌شود- [[سپاه پاسداران]] در میان مراسم تشییع جنازه [[سید علی خامنه ای|خامنه‌ای]] به ۲ کشتی در تنگه هرمز حمله کرد- سنتکام اعلام کرد در واکنش به حمله جمهوری اسلامی به کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز، بیش از ۸۰ هدف را در ایران هدف قرار داده است. [[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی|سپاه پاسداران]] اعلام کرد که یکی از نیروهای آن در حمله آمریکا به ماهشهر کشته شده است- سپاه: به ۸۵ هدف در بحرین و کویت حمله کرده است. - ترامپ: آتش‌بس با ایران به پایان رسید و باید سرطان را ازبین برد(۱۷ تیر ۱۴۰۵)
 
</div>
پیام [[مریم رجوی]] در تأکید بر اینکه ۸۰ میلیون ایرانی دشمن رژیم هستند و قیام تا پیروزی ادامه دارد
 
حمایت دونالد ترامپ از معترضان ایرانی و تهدید به دخالت در صورت کشتار بیشتر توسط رژیم
 
گسترش اعتراضات به بیش از ۳۰ شهر ایران با شعارهای سرنگونی‌طلبانه علیه دیکتاتوری دینی
 
ظاهر شدن نیکلاس مادورو در دادگاه فدرال نیویورک برای مواجهه با اتهامات پس از دستگیری توسط نیروهای آمریکایی (۱۵ دی ۱۴۰۴)
 
آغاز نمایشگاه CES ۲۰۲۶ در لاس‌وگاس با تمرکز بر فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک
 
حفظ تولید نفت اوپک‌پلاس علی‌رغم ناآرامی‌ها در اعضای گروه
 
      </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۱۰:۵۲

از میان خبرها

پراتیک جوانان شورشگر در شهرهای میهن - ۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه علی خامنه‌ای - ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - همزمان با دفـن خامنه‌ای، مجتبی خامنه‌ای، در مراسم «نماز میت» بر تابوت پدر و سایر اعضای خانواده‌اش در مصلی تهران حضور پیدا نکرد. مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای،از صبح سه‌شنبه۱۶ تیرماه در قم آغاز شد- رویترز: نمایش قدرت در مراسم خامنه‌ای، نارضایتی عمیق اقتصادی و سیاسی در ایران را پنهان نمی‌کند(۱۶ تیر ۱۴۰۵)

سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)

صدا و سیمای رژیم: نفتکش قطری که در تنگه هرمز هدف گرفتیم، تحت اسکورت آمریکا بود- عراقچی: با ادامه تهدیدها، مذاکرات توافق نهایی آغاز نمی‌شود- سپاه پاسداران در میان مراسم تشییع جنازه خامنه‌ای به ۲ کشتی در تنگه هرمز حمله کرد- سنتکام اعلام کرد در واکنش به حمله جمهوری اسلامی به کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز، بیش از ۸۰ هدف را در ایران هدف قرار داده است. سپاه پاسداران اعلام کرد که یکی از نیروهای آن در حمله آمریکا به ماهشهر کشته شده است- سپاه: به ۸۵ هدف در بحرین و کویت حمله کرده است. - ترامپ: آتش‌بس با ایران به پایان رسید و باید سرطان را ازبین برد(۱۷ تیر ۱۴۰۵)