درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲۷۷ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
پراتیک جوانان شورشگر در شهرهای میهن - ۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه [[علی خامنه‌ای]] - ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - همزمان با دفـن خامنه‌ای، مجتبی خامنه‌ای، در مراسم «نماز میت» بر تابوت پدر و سایر اعضای خانواده‌اش در مصلی تهران حضور پیدا نکرد. مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای،از صبح سه‌شنبه۱۶ تیرماه در قم آغاز شد- رویترز: نمایش قدرت در مراسم خامنه‌ای، نارضایتی عمیق اقتصادی و سیاسی در ایران را پنهان نمی‌کند(۱۶ تیر ۱۴۰۵)


[[پرونده:Earth2.png|40px|alt=|پیوند=]] از میان خبرها
سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)


[[پرونده:Earth2.png|40px|alt=|پیوند=]] از میان خبرها
صدا و سیمای رژیم: نفتکش قطری که در [[تنگه هرمز]] هدف گرفتیم، تحت اسکورت آمریکا بود- عراقچی: با ادامه تهدیدها، مذاکرات توافق نهایی آغاز نمی‌شود- [[سپاه پاسداران]] در میان مراسم تشییع جنازه [[سید علی خامنه ای|خامنه‌ای]] به ۲ کشتی در تنگه هرمز حمله کرد- سنتکام اعلام کرد در واکنش به حمله جمهوری اسلامی به کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز، بیش از ۸۰ هدف را در ایران هدف قرار داده است. [[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی|سپاه پاسداران]] اعلام کرد که یکی از نیروهای آن در حمله آمریکا به ماهشهر کشته شده است- سپاه: به ۸۵ هدف در بحرین و کویت حمله کرده است. - ترامپ: آتش‌بس با ایران به پایان رسید و باید سرطان را ازبین برد(۱۷ تیر ۱۴۰۵)
* مریم رجوی: مردم و مقاومت ایران منتظر اعلام لیست‌گذاری [[سپاه پاسداران]] توسط اتحادیه اروپا در اجلاس ویژه شورای وزیران صبح پنجشنبه هستند؛ سپاه ارگان محوری سرکوب و تروریسم است (۹ بهمن ۱۴۰۴)
</div>
 
روبرتا متسولا، رئیس [[پارلمان اروپا]]، تأکید کرد که اروپا وظیفه دارد [[سپاه پاسداران]] را به‌عنوان سازمان تروریستی معرفی کند (۸ بهمن ۱۴۰۴)
 
بیانیه ۶۰ تن از ورزشکاران و قهرمانان ملی و جهان در حمایت از قیام مردم ایران (۸ بهمن ۱۴۰۴)
 
تظاهرات یاران شورشگر در بروکسل برای حمایت از قیام مردم ایران (۸ بهمن ۱۴۰۴)
 
رسایی، عضو مجلس رژیم، اعلام کرد چهار شوک اقتصادی دولت پزشکیان معیشت مردم را به مرز انفجار رسانده است (۸ بهمن ۱۴۰۴)
 
کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام وارد سومین سال شد و در ۵۶ زندان تداوم یافت (۸ بهمن ۱۴۰۴)
 
ترامپ فشار بر ایران را افزایش داد و هشدار داد که در صورت عدم مذاکره برای توافق هسته‌ای جدید، اقدام نظامی ممکن است (۲۹ ژانویه ۲۰۲۶)
 
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، عملیات نظامی در ونزوئلا را دفاع کرد (۲۹ ژانویه ۲۰۲۶)
 
طوفان زمستانی شدید در آمریکای شمالی ادامه دارد؛ میلیون‌ها نفر بدون برق و در معرض سرمای مرگبار (۲۹ ژانویه ۲۰۲۶)
 
قیمت طلا به رکورد جدید رسید و بازارهای جهانی سهام با خوش‌بینی به سودآوری شرکت‌ها افزایش یافت (۲۹ ژانویه ۲۰۲۶)
 
حمله پهبادی روسیه در منطقه زاپوریژیا اوکراین سه کشته بر جای گذاشت (۲۹ ژانویه ۲۰۲۶)
 
ترامپ برنامه «حساب‌های ترامپ» برای کمک به خانواده‌ها در ساخت ثروت بلندمدت برای کودکان را رونمایی کرد (۲۹ ژانویه ۲۰۲۶)
 
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۱۰:۵۲

از میان خبرها

پراتیک جوانان شورشگر در شهرهای میهن - ۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه علی خامنه‌ای - ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - همزمان با دفـن خامنه‌ای، مجتبی خامنه‌ای، در مراسم «نماز میت» بر تابوت پدر و سایر اعضای خانواده‌اش در مصلی تهران حضور پیدا نکرد. مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای،از صبح سه‌شنبه۱۶ تیرماه در قم آغاز شد- رویترز: نمایش قدرت در مراسم خامنه‌ای، نارضایتی عمیق اقتصادی و سیاسی در ایران را پنهان نمی‌کند(۱۶ تیر ۱۴۰۵)

سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)

صدا و سیمای رژیم: نفتکش قطری که در تنگه هرمز هدف گرفتیم، تحت اسکورت آمریکا بود- عراقچی: با ادامه تهدیدها، مذاکرات توافق نهایی آغاز نمی‌شود- سپاه پاسداران در میان مراسم تشییع جنازه خامنه‌ای به ۲ کشتی در تنگه هرمز حمله کرد- سنتکام اعلام کرد در واکنش به حمله جمهوری اسلامی به کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز، بیش از ۸۰ هدف را در ایران هدف قرار داده است. سپاه پاسداران اعلام کرد که یکی از نیروهای آن در حمله آمریکا به ماهشهر کشته شده است- سپاه: به ۸۵ هدف در بحرین و کویت حمله کرده است. - ترامپ: آتش‌بس با ایران به پایان رسید و باید سرطان را ازبین برد(۱۷ تیر ۱۴۰۵)