درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۱۷۱ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
تظاهرات واشنگتن: فردا (۱۶ مه) بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ نفر مقابل کنگره؛  با شعار «نه به اعدام» (۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)


سازمان مجاهدین خلق ایران اقدام رذیلانه و شنیع بچه شاه در به راه‌انداختن دستهٔ ساواک با آرم ساواک در شهر رگنزبورگ دربایرن آلمان را قویاً محکوم می‌کند(۲۱اردیبهشت ۱۴۰۵)


اعدام دست‌کم ۷۲ زندانی در ایران از ۸ تا ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ توسط رژیم (۱۷ بهمن ۱۴۰۴)
[[امیرحسین مرادی]] از [[زندان اوین|اوین]]: «عفو ننگین شما را نمی‌خواهم» — رد قاطع عفو رژیم(۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)


حمایت بیش از ۳۵۰ نهاد و شخصیت بین‌المللی از تظاهرات بزرگ «ایران آزاد» در برلین (۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - آماده‌سازی و حمایت‌ها در جریان)
[[علی یونسی]] از [[زندان اوین|اوین]] «من هرگز تقاضای عفو نکرده و نخواهم کرد‌» رد قاطع عفو رژیم(۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)


ستاد اجتماعی [[سازمان مجاهدین خلق ایران]]: کلیپ قدیمی پخش‌شده درباره شعار «جاوید شاه» در مشهد جعلی، تقلب و صداگذاری‌شده است (به‌روزرسانی اخیر)
[[شورای ملی مقاومت ایران|NCRI]] درباره موج جدید اعدام‌ها هشدار داد — مقایسه با کشتار۶۷ -دژخیمان رژیم آخوندی بامداد سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت در ادامهٔ خون‌ریزیهای جنایتکارانهٔ روزانه عبدالجلیل شه‌بخش عضو انصارالفرقان را اعدام کرد(۲۲اردیبهشت ۱۴۰۵)


آماده‌سازی تظاهرات برلین در سرما و یخ؛ تأکید بر اراده آتشین برای ذوب زمستان رژیم (۱۷-۱۸ بهمن ۱۴۰۴)
اعدام جنایتکارانه شورشگر دلیر محمد عباسی در زندان قزلحصار به اتهام مشارکت در قتل یک سرهنگ سرکوبگر انتظامی در ملارد و شرکت در [[اعتراضات سراسری دی ۱۴۰۴|قیام۱۴۰۴]]-فاطمه عباسی دختر محمد نیز به ۲۵ سال زندان محکوم شده است.(۲۴اردیبهشت ۱۴۰۵)


پیام [[مریم رجوی]] به دانشجویان معترض تهران، مشهد، شیراز و تبریز: درود بر دانشجویان آزاده که علیه سرکوب برخاستند و دادخواه خون یاران شهید و آزادی زندانیان سیاسی هستند (به‌روزرسانی اخیر)
نشست ترامپ–شی در پکن: آمریکا و چین توافق کردند تنگه هرمز «باید باز بماند» و ایران «هرگز به سلاح هسته‌ای نرسد» — اما پکن آماده فشار واقعی بر تهران نیست (۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)


بیانیه مشترک وزیران خارجه استرالیا و آلمان: اقدامات وحشیانه رژیم ایران در جریان اعتراضات را محکوم می‌کنیم
کشتی ربوده‌شده: یک کشتی تجاری نزدیک فجیره امارات توقیف و به سمت ایران هدایت شد(۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)
 
حماسه شیراز در قیام دی‌ماه؛ از جنگ‌وگریز در معالی‌آباد تا تسخیر خیابان با لودر و آتش زدن پایگاه‌های رژیم
 
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در عمان آغاز شد؛ ترامپ دیپلماسی را ترجیح می‌دهد اما گزینه نظامی را رد نمی‌کند (۶ فوریه ۲۰۲۶)
 
روسیه و اوکراین ۳۱۴ اسیر جنگی را مبادله کردند؛ دور دوم مذاکرات صلح در ابوظبی بدون پیشرفت عمده پایان یافت (۶ فوریه ۲۰۲۶)
 
ادامه طوفان زمستانی شدید در آمریکای شمالی؛ میلیون‌ها نفر بدون برق و در معرض سرمای مرگبار (۶ فوریه ۲۰۲۶)
 
بازگشایی محدود گذرگاه رفح بین غزه و مصر ادامه دارد؛ اما مرگبارترین روز برای غیرنظامیان از زمان آتش‌بس گزارش شد (۶ فوریه ۲۰۲۶)
 
ترامپ: ایالات متحده گزینه‌های متعددی علیه رژیم ایران دارد؛ فشار حداکثری برای توافق هسته‌ای جدید ادامه خواهد یافت (۶ فوریه ۲۰۲۶)
 
چین تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر کالاهای آمریکایی اعمال کرد؛ تنش‌های تجاری جهانی افزایش یافت (۶ فوریه ۲۰۲۶)


نرگس محمدی با تودیع وثیقه به بیمارستانی در تهران منتقل شد-قوه‌قضاییه همچنان نظارت راادامه می‌دهد (۲۳اردیبهشت ۱۴۰۵)
   </div>
   </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۵ مهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۸:۰۷

از میان خبرها

تظاهرات واشنگتن: فردا (۱۶ مه) بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ نفر مقابل کنگره؛ با شعار «نه به اعدام» (۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)

سازمان مجاهدین خلق ایران اقدام رذیلانه و شنیع بچه شاه در به راه‌انداختن دستهٔ ساواک با آرم ساواک در شهر رگنزبورگ دربایرن آلمان را قویاً محکوم می‌کند(۲۱اردیبهشت ۱۴۰۵)

امیرحسین مرادی از اوین: «عفو ننگین شما را نمی‌خواهم» — رد قاطع عفو رژیم(۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)

علی یونسی از اوین «من هرگز تقاضای عفو نکرده و نخواهم کرد‌» رد قاطع عفو رژیم(۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)

NCRI درباره موج جدید اعدام‌ها هشدار داد — مقایسه با کشتار۶۷ -دژخیمان رژیم آخوندی بامداد سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت در ادامهٔ خون‌ریزیهای جنایتکارانهٔ روزانه عبدالجلیل شه‌بخش عضو انصارالفرقان را اعدام کرد(۲۲اردیبهشت ۱۴۰۵)

اعدام جنایتکارانه شورشگر دلیر محمد عباسی در زندان قزلحصار به اتهام مشارکت در قتل یک سرهنگ سرکوبگر انتظامی در ملارد و شرکت در قیام۱۴۰۴-فاطمه عباسی دختر محمد نیز به ۲۵ سال زندان محکوم شده است.(۲۴اردیبهشت ۱۴۰۵)

نشست ترامپ–شی در پکن: آمریکا و چین توافق کردند تنگه هرمز «باید باز بماند» و ایران «هرگز به سلاح هسته‌ای نرسد» — اما پکن آماده فشار واقعی بر تهران نیست (۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)

کشتی ربوده‌شده: یک کشتی تجاری نزدیک فجیره امارات توقیف و به سمت ایران هدایت شد(۲۵اردیبهشت ۱۴۰۵)

نرگس محمدی با تودیع وثیقه به بیمارستانی در تهران منتقل شد-قوه‌قضاییه همچنان نظارت راادامه می‌دهد (۲۳اردیبهشت ۱۴۰۵)