درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۹۵ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
اعدام جنایتکارانهٔ عامر رامش زندانی سیاسی بلوچ در زاهدان (۶اردیبهشت ۱۴۰۵)
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]] بمناسبت برگزاری گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ - پیش به‌سوی جمهوری دموکراتیک:با درود و سلام به یاران شورشگر و اشرف‌نشان شما با وفا و پرداخت بها، از شر کثیر خیر عظیم درو کردید-سناریو و طرح مشترک بقایای شیخ و شاه و اصحاب مماشات را برملاو به خود آنها برگرداندید(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


عرفان کیانی شورشگر دلیر از فرزندان مردم اصفهان به‌دست دیکتاتوری خون‌آشام آخوندها سر به‌دار شد و به دیگر شورشگران راه آزادی پیوست.(۵ اردیبهشت ۱۴۰۵)
[https://news.mojahedin.org/i/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D8 سخنرانی خانم مریم رجوی در تظاهرات بزرگ ایران آزاد در پاریس – ایران آزاد ۲۰۲۶] (۳۰خرداد ۱۴۰۵)


بزرگداشت شهیدان سرفراز حامد ولیدی و محمد معصوم‌شاهی در شهرهای میهن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۵)
[https://news.mojahedin.org/i/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DB%B2%DB%B0%DB% سخنرانی بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلستان ۲۰۱۹ ـ ۲۰۲۲ و شخصیت‌های سیاسی در گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶] (۳۰خرداد ۱۴۰۵)


فعالیت‌های شورشگران در زاهدان- مریم رجوی: اتحادیه اروپا بایستی روابط با رژیم را به توقف اعدام زندانیان سیاسی و کشتار معترضان مشروط کند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۵)
هزاران ایرانی آزاده در خیابان‌ها و میدان‌های مختلف شهر پاریس از جمله باستیل، ریپابلیک و تروکادرو تجمع کرده و با سر دادن شعارهایی دست به تظاهرات زدند (۳۰خرداد ۱۴۰۵)


انتقال ناگهانی و خشونت‌بار ۷زندانی سیاسی فرشید دولتیاری- مهدی وفایی ثانی - میریوسف یونسی- امید رهبر - ابوالفضل رهبراز اوین به واحد۳ زندان قزلحصار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]]: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم [[ایران|ايران]]، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)


واکنش بچه خامنه‌ای و سران رژیم به اظهارات ترامپ درباره شکاف‌های درونی: در اثر وحدت عجیب بین هموطنان، در دشمن شکستگی به‌وجود آمده.(۴ اردیبهشت ۱۴۰۵)
ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


تحریم‌های جدید آمریکا علیه رژیم ایران؛ هدف‌گیری پالایشگاه چینی، ناوگان کشتیرانی و شبکه رمزارزی (۴ اردیبهشت ۱۴۰۵)
مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)
  </div>
</div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ ژوئن ۲۰۲۶، ساعت ۰۹:۴۷

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی بمناسبت برگزاری گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ - پیش به‌سوی جمهوری دموکراتیک:با درود و سلام به یاران شورشگر و اشرف‌نشان شما با وفا و پرداخت بها، از شر کثیر خیر عظیم درو کردید-سناریو و طرح مشترک بقایای شیخ و شاه و اصحاب مماشات را برملاو به خود آنها برگرداندید(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

سخنرانی خانم مریم رجوی در تظاهرات بزرگ ایران آزاد در پاریس – ایران آزاد ۲۰۲۶ (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

سخنرانی بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلستان ۲۰۱۹ ـ ۲۰۲۲ و شخصیت‌های سیاسی در گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

هزاران ایرانی آزاده در خیابان‌ها و میدان‌های مختلف شهر پاریس از جمله باستیل، ریپابلیک و تروکادرو تجمع کرده و با سر دادن شعارهایی دست به تظاهرات زدند (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

مریم رجوی: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم ايران، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)

ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)