کاربر:Javad/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۰: خط ۳۰:
در تصاویر منتشر شده از قتل عام اشرف، در میان جانباختگان تبعیدی ایرانی در حمله اول سپتامبر به قرارگاه اشرف، در شرق عراق، تعدادی همزمان که دستهایشان از پشت با دستبند بسته شده، اثر شلیک به سرشان نیز دیده می شود. (شورای ملی مقاومت ایران)
در تصاویر منتشر شده از قتل عام اشرف، در میان جانباختگان تبعیدی ایرانی در حمله اول سپتامبر به قرارگاه اشرف، در شرق عراق، تعدادی همزمان که دستهایشان از پشت با دستبند بسته شده، اثر شلیک به سرشان نیز دیده می شود. (شورای ملی مقاومت ایران)


دو وزیر خارجه پیشین امور خارجه روز پنجشنبه به نمایندگان جهانی گفتند كه قتل عام در ماه جاری در یك اردوگاه تبعیدی ایرانیان در عراق كه منجر به كشته شدن ۵۲ نفر تحت حمایت بین المللی شد، یك كشتار از پیش تعیین شده بود و باید توسط سازمان ملل مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
وزیر خارجه پیشین فرانسه برنارد کوشنر و سید احمد غزالی نخست وزیر پیشین الجزایر روز پنجشنبه به نمایندگان جهانی گفتند كه قتل عام ماه جاری در قرارگاه  ایرانیان در عراق كه منجر به كشته شدن ۵۲ نفر که همزمان تحت حمایت بین الملل بودند شد، یك كشتار از پیش تعیین شده بود و باید توسط سازمان ملل مورد بررسی دقیق قرار گیرد. آنها همچنین در پانل سازمان ملل در ژنو تأکید کردند که حمله اول سپتامبر به پناهجویان تبعیدی معروف به قرارگاه  اشرف نشان دهنده "جنایتی علیه بشریت" است.


وزیران خارجه سابق برنارد کوشنر فرانسه و سید احمد غزالی از الجزایر به یک پانل سازمان ملل در ژنو گفتند که حمله اول سپتامبر به پناهجویان تبعیدی معروف به اردوگاه اشرف نشان دهنده "جنایتی علیه بشریت" است. دیپلماتهای ارشد سابق نیز گفتند که آنها قبر داشتند. از امنیت هفت نفر از بازماندگان این حمله که گروگان گرفته شده اند بترسید.
یک گروه از دگراندیشان ایرانی مستقر در پاریس، نیروهای امنیتی نخست وزیر نوری مالکی را به انجام این حمله به آخرین تبعیدان باقیمانده در اردوگاه متهم کرده است، که بغداد از سالها پیش تلاش کرده بود آن را ببندد.


یک گروه دگراندیشان ایرانی مستقر در پاریس ، شورای ملی مقاومت ایران ، نیروهای امنیتی عراق را در زمان نخست وزیر نوری مالکی به انجام یورش به آخرین تبعیدان باقیمانده در اردوگاه متهم کرده است ، که بغداد از آن زمان تلاش کرده تا از زمان نیروهای آمریکایی آن را ببندد. دو سال پیش عقب نشینی کرد
مقامات عراقی منکر دخالت در قتل عام تبعید شدگان هستند.


مقامات عراقی منکر بودن در پشت این قتل ها و مقصر بودن درگیری میان تبعید شدگان هستند.
قرارگاه اشرف تا قبل از اشغال عراق توسط  ایالات متحده بیش از 3000 ایرانی مخالف نظام ایران را در خود جای داده بود و در توافقی بین دولت عراق و ایالات متحده حفاظت قرارگاه از آمریکاییها به عراقیها محول گشته بود


اردوگاه اشرف در دهه 1980 ، هنگامی که سربازان صدام حسین در حال جنگ با ایران بودند ، در شرق بغداد در استان دیالی عراق مستقر شد و دشمنان دولت جمهوری اسلامی به آنها پناه بردند. برخی از اعضای گروه تبعید ، معروف به مجاهدین خلق یا مجاهدین خلق ، در جبهه عراق در تلاش بودند تا ببینند رژیم آخوندی در میهنشان شکست خورده است.
از زمان برکناری و اعدام حسین و نفوذ دوباره شیعیان تحت حمایت دولت ایران در دولت عراق، عراق هر چه بیشتر به تهران نزدیکتر شده و نسبت به تبعیدیانی که به دنبال سرنگونی دولت ایران هستند برخورد خصمانه ای در پیش گرفت. هنگام وقوع حمله اول سپتامبر ، حدود ۱۰۰ نفر در اردوگاه اشرف باقی مانده بودند. پنجاه و دو ایرانی به سبکی که دستهایشان از پشت با دستبند بسته و به سرشان شلیک شده بود به قتل رسیده بودند.


مجاهدین خلق متهم به انجام بمب گذاری و ترور در ایران در دهه 1980 بوده است. این گروه تبعید در فهرست ایالات متحده سازمان های تروریستی خارجی قرار داشت اما یک سال پیش پس از تلاش شدید لابی برای متقاعد کردن کنگره مبنی بر اینکه تبعید کنندگان از خشونت خودداری کرده بودند ، برداشته شدند.
سایت خبری ایران فوکوس گزارش داد که کمیته آزادی ایران، یکی دیگر از گروه های تبعیدی مخالف ایرانی، دولت مالکی را به "عمل کردن به عنوان یک دست نشانده" دولت تهران متهم کرد.
 
اردوگاه اشرف در زمان اشغال ایالات متحده بیش از 3000 تبعید ایرانی را در خود جای داده بود و توافق بین آمریکایی های در حال عزیمت و دولت مالکی خواستار انتقال فاز ایرانیان به حمایت از دیگر کشورها بود.
 
از زمان برکناری و اعدام حسین ، نفوذ دوباره شیعیان در دولت عراق به تهران نزدیکتر شده و نسبت به تبعیدیانی که به دنبال سرنگونی دولت ایران هستند خصمانه است. مقامات عراقی در ماه های اخیر انتقال تعداد زیادی از اردوگاه اشرف به پایگاه سابق ایالات متحده در نزدیکی بغداد را به عنوان مقدمه ای برای بستن پناهگاه طولانی مدت تبعیدگران آغاز کردند. هنگام وقوع حمله اول سپتامبر ، حدود 100 نفر در اردوگاه اشرف باقی مانده بودند. پنجاه و دو ایرانی به سبک اعدام قاتل پیدا شد ، که دستان آنها در پشت و زخم های گلوله در سر بسته شده بود.
 
سایت خبری ایران فوکوس گزارش داد که کمیته آزادی ایران ، یکی دیگر از گروه های تبعیدی مخالف ایرانی ، دولت مالکی را به "عمل کردن به عنوان یک دست نشانده" دولت تهران متهم کرد که در محافظت از تبعید نشده است.


علیرضا جعفرزاده ، نویسنده و تحلیلگر شورای ملی مقاومت ایران گفت: "خوب بود که آمریکایی ها از پناهندگان محافظت می کردند ، اما آنها در سال 2009 به نیروهای دولت عراق منتقل شدند."
علیرضا جعفرزاده ، نویسنده و تحلیلگر شورای ملی مقاومت ایران گفت: "خوب بود که آمریکایی ها از پناهندگان محافظت می کردند ، اما آنها در سال 2009 به نیروهای دولت عراق منتقل شدند."


این شورا از سایت قتل عام ، که جعفرزاده با لس آنجلس تایمز به اشتراک گذاشته بود ، پرونده سختی از عکس ها به دست آورد و آنها را در تلاش برای ایجاد خشم بین المللی در مورد این قتل ها منتشر کرده است. برخی از اعضای کنگره ، از جمله جودی چو ، دموکرات دره سان فرناندو ، در اعتراض به محکومیت این حمله و تحقیقات تجدید نظر کرده اند تا نشان دهند چه کسی در پشت آن است.
مریم رجوی رئیس جمهور شورای ملی مقاومت ایران گفت: "من از ناوی پیلا ، كمیسر عالی حقوق بشر ، می خواهم كه اقدامات لازم را برای نجات این گروگان ها انجام دهد." " این اولین قدم فراخوانی برای آزادی آنها است."
 
رئیس جمهور شورا ، مریم رضاوی ، روز پنجشنبه نیز در ژنو به درخواست تجدیدنظر در پنل حقوق بشر سازمان ملل برای مداخله برای محافظت از هفت گروگان ، شش تن از آنها ، زنان ، از تحویل به تهران و در معرض بدرفتاری به دست دولت که فرار کرده بودند ، بود. .
 
رجوی گفت: "من از ناوی پیلا ، كمیسر عالی حقوق بشر ، می خواهم كه اقدامات لازم را برای نجات این گروگان ها انجام دهد." "اولین قدم فراخوانی برای آزادی آنها است."


امدادگران ایالات متحده آمریکا سالها به اردوگاه اشرف كمك كرده اند ، اما بدن جهان تاكنون در مورد قتل های اول سپتامبر هیچ تحقیق رسمی انجام نداده است.
امداد گران ا سالها به اردوگاه اشرف كمك كرده اند ، اما بدن جهان تاكنون در مورد قتل های اول سپتامبر هیچ تحقیق رسمی انجام نداده است.


یک مقام مسئول سازمان ملل در عراق هفته گذشته اعلام كرد كه "جابجایی موفقیت آمیز آخرین گروه از ساكنان اردوگاه اشرف" به اتمام رسیده است ، همانطور كه ​​پیش بینی می شود طبق توافق نامه انتقال قدرت به مقامات عراقی پس از خروج آمریكا ، گزارشی در وب سایت سازمان ملل متحد پیش بینی شود. گفت
یک مقام مسئول سازمان ملل در عراق هفته گذشته اعلام كرد كه "جابجایی موفقیت آمیز آخرین گروه از ساكنان اردوگاه اشرف" به اتمام رسیده است ، همانطور كه ​​پیش بینی می شود طبق توافق نامه انتقال قدرت به مقامات عراقی پس از خروج آمریكا ، گزارشی در وب سایت سازمان ملل متحد پیش بینی شود. گفت
۱٬۶۶۴

ویرایش