جورج واشنگتن: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «جورج واشنتگتن (زاده ۲۲ فوریه ۱۷۳۲ – درگذشته ۱۴ دسامبر ۱۷۹۹) یکی از رهبران ان...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۸ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
جورج واشنتگتن (زاده ۲۲ فوریه ۱۷۳۲ – درگذشته ۱۴ دسامبر ۱۷۹۹) یکی از رهبران انقلابی آمریکا و اولین رئیس جمهور ایالات متحده از سال ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۷ بود. جرج واشنگتن از پدران بنیان‌گذار آمریکا به شمار می‌رود.  
{{جعبه اطلاعات سیاست‌مدار
جرج واشنگتن توانست مستعمرات آمریکا را از دست انگلیس بیرون آورده و تمامی آمریکا را زیر پرچم یک حکومت فدرال گرد هم آورد. وی با شکست نیروهای مسلح انگلیس در جریان جنگ‌های آمریکا توانست آمریکایی مستقل را بنا کند.  
| نام              = جورج واشنگتن(واشینگتن)
جرج واشنگتن که یک ژنرال نظامی نیز بود سنت‌هایی دموکراتیک را در آمریکا به وجود آورد. از جمله اصطلاح «آقای رئیس جمهور» از سوابق اوست. همچنین برخی از سخنرانی‌های او به عنوان بیانیه‌های جمهوری‌خواهی در آمریکا شناخته می‌شود. جرج واشنتگتن خود صاحب برده بود اما آن‌ها را در سال ۱۷۹۹ آزاد کرد هر چند برای جلوگیری از درگیری با برده‌داران بزرگ آمریکایی با برخیه ا مصوبه‌های محافظت از برده داری موافقت کرده بود.  
| تصویر            =جورج واشنگتن.jpg
| شرح تصویر        =
| نام کامل        = جرج واشینگتن (به انگلیسی: George Washington)
| معروف به        =
| نام مستعار      =
| زادروز          =
| شهر تولد        = ویرجینیا
| کشور تولد        =
| تاریخ مرگ        = ۱۴ دسامبر ۱۷۹۹ (۶۷ سال)
| شهر مرگ          =
| کشور مرگ        =  آمریکا
| نام همسر        = مارتا داندریج کاستیس
| فرزندان          =
|خویشاوندان سرشناس =
| تحصیلات          =
| دین              = مسیحیت
| حزب سیاسی        = مستقل
| سمت              =
| پست‌های قبلی      = رهبر سیاسی نظامی و ژنرال ارتش، نماننده کنگره از ویرجینیا
| فعالیت‌ها        =
| قبل از          = توماس جفرسون
| بعد از          =
| وب‌گاه رسمی      =
| امضا            = پرونده:امضا جورج واشنگتن.JPG
| زیرنویس          =
آغازعملیات
پایان عملیات
مکان عملیات
فرماندهی
سازمان عمل کننده
}}جورج واشنگتن (زاده ۲۲ فوریه ۱۷۳۲ – درگذشته ۱۴ دسامبر ۱۷۹۹) یکی از رهبران انقلابی آمریکا و اولین رئیس جمهور ایالات متحده از سال ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۷ بود. جرج واشنگتن از پدران بنیان‌گذار آمریکا به شمار می‌رود.  
جرج واشنگتن توانست مستعمرات آمریکا را از دست انگلیس بیرون آورده و تمامی آمریکا را زیر پرچم یک حکومت فدرال گرد هم آورد. وی با شکست نیروهای مسلح انگلیس در جریان جنگ‌های آمریکا توانست آمریکایی مستقل را بنا کند. جرج واشنگتن که یک ژنرال نظامی نیز بود سنت‌هایی دموکراتیک را در آمریکا به وجود آورد. از جمله اصطلاح «آقای رئیس جمهور» از سوابق اوست. همچنین برخی از سخنرانی‌های او به عنوان بیانیه‌های جمهوری‌خواهی در آمریکا شناخته می‌شود. جرج واشنتگتن خود صاحب برده بود اما آن‌ها را در سال ۱۷۹۹ آزاد کرد هر چند برای جلوگیری از درگیری با برده‌داران بزرگ آمریکایی با برخی  مصوبه‌های محافظت از برده داری موافقت کرده بود.<ref>[https://www.1pezeshk.com/archives/2020/06/%D8%AC%D8%B1%D8%AC-%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%DA%AF%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%9F.html جرج واشنگتن که بود]</ref> <ref>[https://ir.usembassy.gov/fa/george-washington-mount-vernon/ جورج واشنگتن و عمارت مانت ورنان]</ref>


زندگی‌نامه جرج واشنگتن
== زندگی‌نامه جرج واشنگتن ==
جورج واشينگتن  George Washington درسال ۱۷۳۲ در ايالت ويرجينياي امريكا به دنيا آمد. پدرش مردي ثروتمند بود و هنگامي که درگذشت جورج كودكي خردسال بود.
جورج واشینگتن George Washington درسال ۱۷۳۲ در ایالت ویرجینیای آمریکا به دنیا آمد. پدرش، آگوستین واشنگتن بود، و بیش از ۱۰،۰۰۰ هکتار زمین داشت.<ref>[https://fa.eferrit.com/%D8%A8%DB%8C%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%B1%D8%AC-%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%86%DA%AF%D8%AA%D9%86/ بیوگرافی جورج واشنگتن]</ref> هنگامی که درگذشت جورج کودکی خردسال بود. واشنگتن علی‌رغم ازدست دادن پدر، تحصیلات خود را ادامه داد و از جوانی با شکار و جنگ آشنا شد. او تا سن ۲۲ سالگی یعنی پیش از اینکه با درجه سرهنگ دومی وارد خدمت نظامی شود، یک کشاورز بود. در آن زمان آمریکا تحت استعمار انگلیس‌ها قرار داشت.  
علي‏رغم ازدست دادن پدر، تحصيلات خود را ادامه داد و از جواني با شكار و جنگ آشنا شد. او تا سن 22 سالگي يعني پيش از اينكه با درجه سرهنگ دومي وارد خدمت نظامي شود، يك كشاورز سختكوش بود. در آن زمان آمريكا تحت استعمار انگليسيها قرار داشت.  
شرایط سیاسی آمریکا


در واقع از سال 1600 به تدريج گروه‌هاي اروپاييان به قاره جديد آمده و در آنجا زندگي تازه‌اي را شروع كرده بودند. مهاجران در سرزمين بزرگ و دست‌نخورده‌ آمريکا براي خود شهرها و تأسيساتي به وجود آوردند
== شرایط سیاسی آمریکا ==
و از حدود نيمه‌ي قرن هيجدهم، قيموميت استعمار بريتانيا بر ساکنان اين سرزمين تقريباً قطعي شد.
در واقع از سال ۱۶۰۰ به تدریج گروه‌های اروپاییان به قاره جدید آمده و در آنجا زندگی تازه‌ای را شروع کرده بودند. مهاجران در سرزمین بزرگ و دست‌نخورده آمریکا برای خود شهرها و تأسیساتی به وجود آوردند و از حدود نیمه‌ی قرن هیجدهم، قیمومیت استعمار بریتانیا بر ساکنان این سرزمین تقریباً قطعی شد.
تجارت, كشاورزي و صنعت آمريكا در جهت بر آوردن احتياجات بريتانيا اداره ميشد. اين نظام, سيستم تجارتي نام داشت و هدفش قدرتمند كردن بريتانيا از طريق تامين تجارت و اندوختن ثروت بود. بسياري از مردم آمريكا بر اين عقيده بودن كه اگر بتونن از چنگ نظام تجارتي بريتانيا خلاص بشن, ثروت بيشتري به دست ميارن.
در طول سالهاي 1756 تا 1763 اروپا گرفتار جنگ هفت ساله شد. بريتانيا و فرانسه براي توسعه امپراتوري و ثروت خود اين جنگ را تا شمال آمريكا و هندوستان نيز توسعه دادند.
بريتانيا با نگراني از افزيش بدهكاريهايش بر آن شد كه آمريكا را نيز در پرداخت هزينههاي جنگ سهيم سازد. طي سالهاي1764 تا 1770 بريتانيا براي جبران بدهيهايش ماليات كالاهاي آمريكايي را افزايش داد و به شدت با تجارت قاچاق به مبارزه پرداخت.
افزايش ماليات و مبارزه با تجارت قاچاق، بازرگانان آمريكايي را خشمگين ساخت. هيچ يك از بازرگانان آمريكايي حاضر به پرداخت ماليات اضافي نبود.حرفِ آنها اين بود كه تا زمانيكه آمريكا در پارلمان بريتانيا نماينده نداشته باشد پرداخت ماليات اضافي نادرست است.
شعار ((بدون داشتن نماينده در پارلمان بريتانيا از پرداخت ماليات خبري نيست، به شعار هميشگيِ بازرگانان آمريكايي تبديل شده بود. آن چيزي كه اقتصاد آمريكاييها را تهديد ميكرد همان مسالهاي بود كه آزادي و قوانين داخلي آمريكا را نيز مورد تهديد قرار ميداد. آنها حقوق خود را ميخواستند و ديگر تحمل زندگي زير فشار حكومتي استعمار گر و غير مردمي را نداشتند. مردمان فقير در اين درگيري چيزي نداشتند كه از دست بدهند و به همين خاطر از انجام هر كاري براي آزادي كوتاهي نميكردند.
دولت بريتانيا به كمپاني انگليسي هند شرقي اجازه داد تا چاي را با بهاي اندك در اختيار مردم آمريكا قرار دهد. در اين ميان كمپاني هند شرقي سود فراوان برد اما بازرگانان آمريكايي زيان ديده و سخت خشمگين شدند و بار ديگر احساسات ضد انگليسي به اوج خود رسيد. گروهي از بازرگانان بوستون خود را به شكل سرخپوستان در آوردند و با رفتن به كشتيهاي انگليسي صندوقهاي چاي را در دريا خالي كردند. دولت بريتانيا به كيفر اين كار، بندر بوستون را تعطيل و كارگزاران آمريكايي را اخراج كرد.  در پاسخ اين كار نشستي از نمايندگان مجالس سيزده مستعمره نشين آمريكايي به نام كنگره قارهاي تشكيل شد و تجارت با بريتانيا را تحريم كرد. به علاوه در اين نشست, كنگره تشكيلِ گروههاي رزمنده را براي نبرد با بريتانيا تصويب كرد.  


بيانيه كنگره نمايندگان قاره آمريكا
تجارت، کشاورزی و صنعت آمریکا در جهت بر آوردن احتیاجات بریتانیا اداره می‌شد. این نظام، سیستم تجارتی نام داشت و هدفش قدرتمند کردن بریتانیا از طریق تامین تجارت و اندوختن ثروت بود. بسیاری از مردم آمریکا بر این عقیده بودند که اگر بتوانند از چنگ نظام تجارتی بریتانیا خلاص بشوند، ثروت بیشتری به دست می‌آورند.


در طول سالهای ۱۷۵۶ تا ۱۷۶۳ اروپا گرفتار جنگ هفت ساله شد. بریتانیا و فرانسه برای توسعه امپراتوری و ثروت خود این جنگ را تا شمال آمریکا و هندوستان نیز توسعه دادند.


گزيدهاي از بيانيه كنگره نمايندگان قاره آمريكا در جولاي 1774 چنین بود:
بریتانیا با نگرانی از افزیش بدهکاریهایش بر آن شد که آمریکا را نیز در پرداخت هزینه‌های جنگ سهیم سازد. طی سالهای ۱۷۶۴ تا ۱۷۷۰ بریتانیا برای جبران بدهیهایش مالیات کالاهای آمریکایی را افزایش داد و به شدت با تجارت قاچاق به مبارزه پرداخت. افزایش مالیات و مبارزه با تجارت قاچاق، بازرگانان آمریکایی را خشمگین ساخت. هیچ یک از بازرگانان آمریکایی حاضر به پرداخت مالیات اضافی نبود. حرفِ آنها این بود که تا زمانیکه آمریکا در پارلمان بریتانیا نماینده نداشته باشد پرداخت مالیات اضافی نادرست است. شعار (بدون داشتن نماینده در پارلمان بریتانیا از پرداخت مالیات خبری نیست)، به شعار همیشگیِ بازرگانان آمریکایی تبدیل شده بود. آن چیزی که اقتصاد آمریکاییها را تهدید می‌کرد همان مساله‌ای بود که آزادی و قوانین داخلی آمریکا را نیز مورد تهدید قرار می‌داد. آنها حقوق خود را می‌خواستند و دیگر تحمل زندگی زیر فشار حکومتی استعمار‌گر و غیر مردمی را نداشتند. مردمان فقیر در این درگیری چیزی نداشتند که از دست بدهند و به همین خاطر از انجام هر کاری برای آزادی کوتاهی نمی‌کردند.
اكنون در برابر ما دو راه قرار دارد: تسليم شدن به ظلم و ستم يا مقاومت. ما دومين راه را بر ميگزينيم. چرا كه چيزي ناگوارتر از تن دادن به بردگي نيست. شرافت, عدالت و انسانيت, ما را از تسليم در برابر آنچه كه آزاديِ ميراثِ نياكانِ دلاور ما را نابود ميكند باز ميدارد. فداكاري و اتحاد ما، مايه رستگاري است. ما براي دفاع از آزادي كه درخشان ترين ميراثي است كه تا كنون از آن بهره مند شده ايم سلاح به دست ميگيريم. و زماني سلاح را بر زمين خواهيم گذاشت كه دشمني و تجاوز نابود شده و خطراتي كه آزادي ما را تهديد ميكند از ميان برداشته شود.
 
دولت بریتانیا به کمپانی انگلیسی هند شرقی اجازه داد تا چای را با بهای اندک در اختیار مردم آمریکا قرار دهد. در این میان کمپانی هند شرقی سود فراوان برد اما بازرگانان آمریکایی زیان دیده و سخت خشمگین شدند و بار دیگر احساسات ضد انگلیسی به اوج خود رسید. گروهی از بازرگانان بوستون خود را به شکل سرخپوستان در آوردند و با رفتن به کشتی‌های انگلیسی صندوقهای چای را در دریا خالی کردند. دولت بریتانیا به کیفر این کار، بندر بوستون را تعطیل و کارگزاران آمریکایی را اخراج کرد. در پاسخ این کار نشستی از نمایندگان مجالس سیزده مستعمره نشین آمریکایی به نام کنگره قاره‌ای تشکیل شد و تجارت با بریتانیا را تحریم کرد. به علاوه در این نشست، کنگره تشکیلِ گروههای رزمنده را برای نبرد با بریتانیا تصویب کرد. 
 
=== بیانیه کنگره نمایندگان قاره آمریکا ===
گزیده‌ای از بیانیه کنگره نمایندگان قاره آمریکا در جولای ۱۷۷۴ چنین بود:اکنون در برابر ما دو راه قرار دارد: تسلیم شدن به ظلم و ستم یا مقاومت. ما دومین راه را بر می‌گزینیم. چرا که چیزی ناگوارتر از تن دادن به بردگی نیست. شرافت، عدالت و انسانیت، ما را از تسلیم در برابر آنچه که آزادیِ میراثِ نیاکانِ دلاور ما را نابود می‌کند باز می‌دارد. فداکاری و اتحاد ما، مایه رستگاری است. ما برای دفاع از آزادی که درخشان ترین میراثی است که تا کنون از آن بهره‌مند شده ایم سلاح به دست می‌گیریم؛ و زمانی سلاح را بر زمین خواهیم گذاشت که دشمنی و تجاوز نابود شده و خطراتی که آزادی ما را تهدید می‌کند از میان برداشته شود.
 
== سخنرانی تاریخی وداع با هموطنان ==
جورج واشنگتن در آخرین سخنرانی مهمی که در مقام رئیس جمهور آمریکا خطاب به مردم ایراد کرد، نسبت به دست‌بردن در قانون اساسی شدیدا هشدار داد. او باور داشت که تجربه، بهتر از هر آزمون دیگری قابلیت‌های قانون اساسی جدید را نشان می‌دهد.
 
او در سخنرانی‌اش ضمن تایید جنبه‌های مثبت حضور احزاب در کشورهای آزاد، از خطرات احتمالی ناشی از آن ابراز نگرانی کرد. او به‌ویژه نگران بود وابستگی‌های حزبی به تفکیک قوا و نظارت و توازن پیش‌بینی‌شده در قانون اساسی، آسیب وارد کند؛ مثلا اینکه نمایندگان کنگره و قضات هوادار حزب جمهوری‌خواه نسبت به رئیس جمهور برآمده از حزب متبوعشان تمکین بی‌مورد نشان دهند.
 
واشنگتن باور داشت که «فضیلت یا اخلاق ضرورتا سرچشمه هر حکومت مردمی است»
 
و خطاب به مردم گفت:
 
«تلاش کنید اولین و مهم‌ترین هدفتان ایجاد موسساتی برای گسترش و اشاعه معرفت باشد.»
 
== منابع ==
<references />

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ دسامبر ۲۰۲۱، ساعت ۱۷:۳۶

جورج واشنگتن(واشینگتن)
جورج واشنگتن.jpg
شناسنامه
نام کاملجرج واشینگتن (به انگلیسی: George Washington)
زادگاهویرجینیا،
تاریخ مرگ۱۴ دسامبر ۱۷۹۹ (۶۷ سال)
محل مرگآمریکا
همسر(ان)مارتا داندریج کاستیس
دینمسیحیت
اطلاعات سیاسی
حزب سیاسیمستقل
سمت‌های پیشینرهبر سیاسی نظامی و ژنرال ارتش، نماننده کنگره از ویرجینیا
پیش ازتوماس جفرسون
آغازعملیات

پایان عملیات مکان عملیات فرماندهی

سازمان عمل کننده

جورج واشنگتن (زاده ۲۲ فوریه ۱۷۳۲ – درگذشته ۱۴ دسامبر ۱۷۹۹) یکی از رهبران انقلابی آمریکا و اولین رئیس جمهور ایالات متحده از سال ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۷ بود. جرج واشنگتن از پدران بنیان‌گذار آمریکا به شمار می‌رود.

جرج واشنگتن توانست مستعمرات آمریکا را از دست انگلیس بیرون آورده و تمامی آمریکا را زیر پرچم یک حکومت فدرال گرد هم آورد. وی با شکست نیروهای مسلح انگلیس در جریان جنگ‌های آمریکا توانست آمریکایی مستقل را بنا کند. جرج واشنگتن که یک ژنرال نظامی نیز بود سنت‌هایی دموکراتیک را در آمریکا به وجود آورد. از جمله اصطلاح «آقای رئیس جمهور» از سوابق اوست. همچنین برخی از سخنرانی‌های او به عنوان بیانیه‌های جمهوری‌خواهی در آمریکا شناخته می‌شود. جرج واشنتگتن خود صاحب برده بود اما آن‌ها را در سال ۱۷۹۹ آزاد کرد هر چند برای جلوگیری از درگیری با برده‌داران بزرگ آمریکایی با برخی مصوبه‌های محافظت از برده داری موافقت کرده بود.[۱] [۲]

زندگی‌نامه جرج واشنگتن

جورج واشینگتن George Washington درسال ۱۷۳۲ در ایالت ویرجینیای آمریکا به دنیا آمد. پدرش، آگوستین واشنگتن بود، و بیش از ۱۰،۰۰۰ هکتار زمین داشت.[۳] هنگامی که درگذشت جورج کودکی خردسال بود. واشنگتن علی‌رغم ازدست دادن پدر، تحصیلات خود را ادامه داد و از جوانی با شکار و جنگ آشنا شد. او تا سن ۲۲ سالگی یعنی پیش از اینکه با درجه سرهنگ دومی وارد خدمت نظامی شود، یک کشاورز بود. در آن زمان آمریکا تحت استعمار انگلیس‌ها قرار داشت.

شرایط سیاسی آمریکا

در واقع از سال ۱۶۰۰ به تدریج گروه‌های اروپاییان به قاره جدید آمده و در آنجا زندگی تازه‌ای را شروع کرده بودند. مهاجران در سرزمین بزرگ و دست‌نخورده آمریکا برای خود شهرها و تأسیساتی به وجود آوردند و از حدود نیمه‌ی قرن هیجدهم، قیمومیت استعمار بریتانیا بر ساکنان این سرزمین تقریباً قطعی شد.

تجارت، کشاورزی و صنعت آمریکا در جهت بر آوردن احتیاجات بریتانیا اداره می‌شد. این نظام، سیستم تجارتی نام داشت و هدفش قدرتمند کردن بریتانیا از طریق تامین تجارت و اندوختن ثروت بود. بسیاری از مردم آمریکا بر این عقیده بودند که اگر بتوانند از چنگ نظام تجارتی بریتانیا خلاص بشوند، ثروت بیشتری به دست می‌آورند.

در طول سالهای ۱۷۵۶ تا ۱۷۶۳ اروپا گرفتار جنگ هفت ساله شد. بریتانیا و فرانسه برای توسعه امپراتوری و ثروت خود این جنگ را تا شمال آمریکا و هندوستان نیز توسعه دادند.

بریتانیا با نگرانی از افزیش بدهکاریهایش بر آن شد که آمریکا را نیز در پرداخت هزینه‌های جنگ سهیم سازد. طی سالهای ۱۷۶۴ تا ۱۷۷۰ بریتانیا برای جبران بدهیهایش مالیات کالاهای آمریکایی را افزایش داد و به شدت با تجارت قاچاق به مبارزه پرداخت. افزایش مالیات و مبارزه با تجارت قاچاق، بازرگانان آمریکایی را خشمگین ساخت. هیچ یک از بازرگانان آمریکایی حاضر به پرداخت مالیات اضافی نبود. حرفِ آنها این بود که تا زمانیکه آمریکا در پارلمان بریتانیا نماینده نداشته باشد پرداخت مالیات اضافی نادرست است. شعار (بدون داشتن نماینده در پارلمان بریتانیا از پرداخت مالیات خبری نیست)، به شعار همیشگیِ بازرگانان آمریکایی تبدیل شده بود. آن چیزی که اقتصاد آمریکاییها را تهدید می‌کرد همان مساله‌ای بود که آزادی و قوانین داخلی آمریکا را نیز مورد تهدید قرار می‌داد. آنها حقوق خود را می‌خواستند و دیگر تحمل زندگی زیر فشار حکومتی استعمار‌گر و غیر مردمی را نداشتند. مردمان فقیر در این درگیری چیزی نداشتند که از دست بدهند و به همین خاطر از انجام هر کاری برای آزادی کوتاهی نمی‌کردند.

دولت بریتانیا به کمپانی انگلیسی هند شرقی اجازه داد تا چای را با بهای اندک در اختیار مردم آمریکا قرار دهد. در این میان کمپانی هند شرقی سود فراوان برد اما بازرگانان آمریکایی زیان دیده و سخت خشمگین شدند و بار دیگر احساسات ضد انگلیسی به اوج خود رسید. گروهی از بازرگانان بوستون خود را به شکل سرخپوستان در آوردند و با رفتن به کشتی‌های انگلیسی صندوقهای چای را در دریا خالی کردند. دولت بریتانیا به کیفر این کار، بندر بوستون را تعطیل و کارگزاران آمریکایی را اخراج کرد. در پاسخ این کار نشستی از نمایندگان مجالس سیزده مستعمره نشین آمریکایی به نام کنگره قاره‌ای تشکیل شد و تجارت با بریتانیا را تحریم کرد. به علاوه در این نشست، کنگره تشکیلِ گروههای رزمنده را برای نبرد با بریتانیا تصویب کرد.

بیانیه کنگره نمایندگان قاره آمریکا

گزیده‌ای از بیانیه کنگره نمایندگان قاره آمریکا در جولای ۱۷۷۴ چنین بود:اکنون در برابر ما دو راه قرار دارد: تسلیم شدن به ظلم و ستم یا مقاومت. ما دومین راه را بر می‌گزینیم. چرا که چیزی ناگوارتر از تن دادن به بردگی نیست. شرافت، عدالت و انسانیت، ما را از تسلیم در برابر آنچه که آزادیِ میراثِ نیاکانِ دلاور ما را نابود می‌کند باز می‌دارد. فداکاری و اتحاد ما، مایه رستگاری است. ما برای دفاع از آزادی که درخشان ترین میراثی است که تا کنون از آن بهره‌مند شده ایم سلاح به دست می‌گیریم؛ و زمانی سلاح را بر زمین خواهیم گذاشت که دشمنی و تجاوز نابود شده و خطراتی که آزادی ما را تهدید می‌کند از میان برداشته شود.

سخنرانی تاریخی وداع با هموطنان

جورج واشنگتن در آخرین سخنرانی مهمی که در مقام رئیس جمهور آمریکا خطاب به مردم ایراد کرد، نسبت به دست‌بردن در قانون اساسی شدیدا هشدار داد. او باور داشت که تجربه، بهتر از هر آزمون دیگری قابلیت‌های قانون اساسی جدید را نشان می‌دهد.

او در سخنرانی‌اش ضمن تایید جنبه‌های مثبت حضور احزاب در کشورهای آزاد، از خطرات احتمالی ناشی از آن ابراز نگرانی کرد. او به‌ویژه نگران بود وابستگی‌های حزبی به تفکیک قوا و نظارت و توازن پیش‌بینی‌شده در قانون اساسی، آسیب وارد کند؛ مثلا اینکه نمایندگان کنگره و قضات هوادار حزب جمهوری‌خواه نسبت به رئیس جمهور برآمده از حزب متبوعشان تمکین بی‌مورد نشان دهند.

واشنگتن باور داشت که «فضیلت یا اخلاق ضرورتا سرچشمه هر حکومت مردمی است»

و خطاب به مردم گفت:

«تلاش کنید اولین و مهم‌ترین هدفتان ایجاد موسساتی برای گسترش و اشاعه معرفت باشد.»

منابع