کاربر:Javad/صفحه تمرین10: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
قتل کشیش‌های مسیحی، در ۱۳ تیر ۱۳۷۳ اسقف تتهیس میکائیلیان رئیس شورای پروتستانهای ایران در سن ۶۲ سالگی در مسیر رفتن به دانشگاه تهران، با شلیک گلوله به قتل رسید. کشیش میکائیلیان جانشین کشیش هوسپیان‌مهر بود که رئیس پیشین شورای کشیشان پروتستان ایران بود که ۶ ماه پیش از آن ربوده و به قتل رسیده بود<ref>[https://www.iran-efshagari.com/%d9%82%d8%aa%d9%84-%d8%b3%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c%d8%b4-%d8%b4%d8%b1%db%8c%d9%81-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%88-%d9%86%d8%b3%d8%a8%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%86-%d8%a7%db%8c%d9%86/ قتل سه کشیش شریف ایرانی و نسبت دادن این توطئه جنایتکارانه به مجاهدین-سایت ایران افشاگر]</ref>.
قتل کشیش‌های مسیحی، '''اسقف هوسپیان مهر گزارش مفصلی از نقض آزادیهای مذهبی توسط رژیم آخوندی تهیه کرده و از نماینده ویژه کمیسیون حقوق‌بشر ملل ‌متحد خواسته بود که از ایران دیدن کند. وی با آزادمنشی و جسارت و به‌رغم تهدیدهایی که متوجه او بود سرکوب هموطنان مسیحی توسط رژیم را افشا و محکوم می‌کرد و هرگز زیر بار امضای نامه تأییدآمیز که رژیم خواستار آن بود نرفت کشیش هائیک هوسپیان مهر در مسیر فرودگاه مهرآباد تهران ربوده شد و کمتر از ۲۴ ساعت پس از ربوده شدن در سن ۴۸ سالگی به قتل رسید'''<ref>[https://akhtar-shabane.blogspot.com/2019/01/ghatle-kashish-hosepian.html سالروز قتل کشیش هائیک هوسپیان مهر-سایت اختر شبانه]</ref>'''.'''
 
در ۱۳ تیر ۱۳۷۳ اسقف تتهیس میکائیلیان رئیس شورای پروتستانهای ایران در سن ۶۲ سالگی در مسیر رفتن به دانشگاه تهران، با شلیک گلوله به قتل رسید. کشیش میکائیلیان جانشین کشیش هوسپیان‌مهر بود که رئیس پیشین شورای کشیشان پروتستان ایران بود که ۶ ماه پیش از آن ربوده و به قتل رسیده بود<ref>[https://www.iran-efshagari.com/%d9%82%d8%aa%d9%84-%d8%b3%d9%87-%da%a9%d8%b4%db%8c%d8%b4-%d8%b4%d8%b1%db%8c%d9%81-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%88-%d9%86%d8%b3%d8%a8%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%86-%d8%a7%db%8c%d9%86/ قتل سه کشیش شریف ایرانی و نسبت دادن این توطئه جنایتکارانه به مجاهدین-سایت ایران افشاگر]</ref>.


'''آدمکشان و جنایتکاران وزارت اطلاعات رژیم خمینی، هوسپیان را در مسیر فرودگاه مهرآباد تهران ربودند و چون می‌دانستند که نمی‌توانند او را تحت شکنجه و آزارهای وحشیانه به سکوت و تمکین وادار کنند، کمتر از 24ساعت پس از آن که او را ربودند سبعانه به قتل رساندند. هائیک هوسپیان مهر در زمان کشته شدن، 48سال داشت.'''
'''آدمکشان و جنایتکاران وزارت اطلاعات رژیم خمینی، هوسپیان را در مسیر فرودگاه مهرآباد تهران ربودند و چون می‌دانستند که نمی‌توانند او را تحت شکنجه و آزارهای وحشیانه به سکوت و تمکین وادار کنند، کمتر از 24ساعت پس از آن که او را ربودند سبعانه به قتل رساندند. هائیک هوسپیان مهر در زمان کشته شدن، 48سال داشت.'''

نسخهٔ ‏۵ نوامبر ۲۰۱۹، ساعت ۱۸:۵۳

قتل کشیش‌های مسیحی، اسقف هوسپیان مهر گزارش مفصلی از نقض آزادیهای مذهبی توسط رژیم آخوندی تهیه کرده و از نماینده ویژه کمیسیون حقوق‌بشر ملل ‌متحد خواسته بود که از ایران دیدن کند. وی با آزادمنشی و جسارت و به‌رغم تهدیدهایی که متوجه او بود سرکوب هموطنان مسیحی توسط رژیم را افشا و محکوم می‌کرد و هرگز زیر بار امضای نامه تأییدآمیز که رژیم خواستار آن بود نرفت کشیش هائیک هوسپیان مهر در مسیر فرودگاه مهرآباد تهران ربوده شد و کمتر از ۲۴ ساعت پس از ربوده شدن در سن ۴۸ سالگی به قتل رسید[۱].

در ۱۳ تیر ۱۳۷۳ اسقف تتهیس میکائیلیان رئیس شورای پروتستانهای ایران در سن ۶۲ سالگی در مسیر رفتن به دانشگاه تهران، با شلیک گلوله به قتل رسید. کشیش میکائیلیان جانشین کشیش هوسپیان‌مهر بود که رئیس پیشین شورای کشیشان پروتستان ایران بود که ۶ ماه پیش از آن ربوده و به قتل رسیده بود[۲].

آدمکشان و جنایتکاران وزارت اطلاعات رژیم خمینی، هوسپیان را در مسیر فرودگاه مهرآباد تهران ربودند و چون می‌دانستند که نمی‌توانند او را تحت شکنجه و آزارهای وحشیانه به سکوت و تمکین وادار کنند، کمتر از 24ساعت پس از آن که او را ربودند سبعانه به قتل رساندند. هائیک هوسپیان مهر در زمان کشته شدن، 48سال داشت.

آدمکشان رژیم خمینی در هراس از افشای هر چه بیشتر نقش و نحوه جنایتشان تا ده روز سکوت کردند و آنگاه پس از این مدت، اعلام کردند که جسد وی پیدا شده است. اما در عین‌حال که هیچ مسئولیتی در رابطه با این جنایت نپذیرفتند، چیزی جز عکس جنازه او را به خانواده‌اش نشان ندادند و او را مخفیانه به‌خاک سپردند. به‌دنبال افشای این جنایت، مسعود رجوی مسئول شورای ملی مقاومت طی اطلاعیه‌یی این ترور جنایتکارانه توسط دیکتاتوری تروریستی حاکم بر ایران را قویاً محکوم و هدف آن را ایجاد رعب و وحشت در میان عموم مردم ایران به‌ویژه مسیحیان ایرانی توصیف کرد[۳].

منابع