کاربر:Javad/صفحه تمرین3: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
(جایگزینی صفحه با '== محمود بنی‌هاشمی، سرگرد ارتش در زمان شاه و بعد از انقلاب(متولد ) ==')
خط ۱: خط ۱:
== سکت و فرقه‌گرایی ==
== محمود بنی‌هاشمی، سرگرد ارتش در زمان شاه و بعد از انقلاب(متولد  ) ==
اتهام سکت و فرقه یکی دیگر از اتهاماتی است که به سازمان مجاهدین خلق ایران نسبت داده می‌شود. معادل کلمه فرقه در زبان انگلیسی سکت یا کالت است. سکت جزء فرقه‌های سیاسی و فلسفی و دینی تعریف می‌شود. کالت نیز شامل دسته‌ها و فرقه‌هایی است که پیرامون خواست‌های مشترک در گروه‌های مذهبی اجتماعی شکل می‌گیرد. امروزه فرقه و سکت را معادل یکدیگر می‌شناسند که شامل بنیادگرایی و انحصارطلبی است، اما هنوز تعریف جامع و کاملی از این پدیده به‌دلیل وجود زوایای ناشناخته‌ و پدیده‌های مشابه در تاریخ، ثبت نشده است.
 
اتهام سکت را رژیم ایران به مجاهدین خلق نسبت داده بود. خاستگاه این اتهام نیز اساسا موقعیت و هدف سازمان مجاهدین خلق ایران برای سرنگونی رژیم ایران بود و به همین دلیل رژیم ایران سعی در به انزوا کشیدن این سازمان داشت و در این مسیر هر اتهامی که به تخریب چهره سازمان مجاهدین خلق کمک می‌کرد و باعث بدنام شدن مجاهدین خلق می‌شد را به‌کار می‌گرفت.
 
مجاهدین در جواب اتهام سکت گفتند که اگر مجاهدین در بین مردم هیچ محبوبیت و حمایتی برخوردار نیستند و اگر سکت بی ارزش و اهمیتی هستند پس چرا به نگرانی اصلی رژیم ایران تبدیل شده اند. و چرا در ایران به شدت سرکوب می‌شوند. و چگونه است که رژیم ایران دائم از اروپاییان خواهان محدود کردن فعالیت‌های این سازمان در خارج از کشور هستند.
 
==== محدودیت در ارتباطات ====
در پی اتهام سکت رژیم ایران مدعی است که در درون سازمان مجاهدین ارتباط با بیرون از سازمان وجود ندارد و نیز اعضای این سازمان حق ندارند با افراد بیرون از سازمان ارتباط داشته باشند و خود سازمان نیز کمترین ارتباط را با بیرون از خود و جامعه دارد که در اساس این اتهامات برای بدنام کردن مجاهدین است و اگر چنین اتهاماتی صحیح بود این سازمان تابحال قطعا از دور مبارزه با رژیم ایران خارج می‌شد چون دیگر هیچ حامی و هواداری چه در داخل ایران چه در خارج ایران نداشت. اما شواهد حاکی از این امر است که این سازمان سالانه گردهمایی‌های بزرگی با حضور شخصیت‌های مطرح و مشهور جهان برگزار می‌کند. همچنین در داخل ایران نیز هواداران این سازمان در قالب تیم‌های کانون شورشی مشغول فعالیت علیه رژیم ایران هستند و بسیاری از هواداران و خانواده‌های اعضای سازمان مجاهدین خلق نیز در زندان‌های رژیم ایران در حبس قرار دارند یا طی سالیان گذشته اعدام شدند.
 
==== زندان سازی ====
رژیم ایران در ادامه اتهاماتی که متوجه سازمان مجاهدین خلق ایران می‌کند مدعی است که سازمان مجاهدین اعضایش را حبس کرده و در درون مقرهایش زندان‌سازی کرده و اعضای ناراضی را زندانی می‌کند چنانچه مدعی بود مجاهدین در کمپ اشرف زندان داشتند و این اتهام را توسط اعضای جدا شده از سازمان با تطمیع و تهدید به سازمان نسبت می‌دهد. البته بعد از بازدیدهای گسترده و گوناگون از اشرف از طرف سازمان ملل و آمریکاییان و عراقی‌ها. تمامی این اتهامات رد شد و همه چیز معلوم شد و مشخص شد که رژیم ایران فقط جهت بدنام کردن سازمان مجاهدین در اذهای جامعه بین‌الملل و مردم ایران و مردم عراق این اتهامات را به سازمان مجاهدین خلق ایران نسبت می‌دهد.
 
== منابع ==
<references />

نسخهٔ ‏۲۷ دسامبر ۲۰۱۹، ساعت ۰۷:۲۶

محمود بنی‌هاشمی، سرگرد ارتش در زمان شاه و بعد از انقلاب(متولد )