کاربر:Omid/2صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''مکانیزم ماشه''' همان «ساز و کار حل اختلافات» در بند‌های ۳۶ و ۳۷ در توافق هسته‌ای برجام است که در آن‌ها مسائل مربوط به حل و فصل اختلاف میان طرف‌های برجام، در صورت بروز مناقشه به طور مفصل شرح داده شده‌اند. این دو بند از آن‌جا که رجوع به آن‌ها می‌تواند به بازگشت خودکار تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران منجر شود به مکانیسم ماشه معروف شده‌اند. آلمان، انگلیس و فرانسه با انتشار بیانیه‌ای در بروکسل، روز سه‌شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۸، مکانیسم حل اختلاف در برجام، موسوم به مکانیسم ماشه را فعال کردند.
'''مکانیسم ماشه''' همان «ساز و کار حل اختلافات» در بند‌های ۳۶ و ۳۷ در توافق هسته‌ای برجام است که در آن‌ها مسائل مربوط به حل و فصل اختلاف میان طرف‌های برجام، در صورت بروز مناقشه به طور مفصل شرح داده شده‌اند. این دو بند از آن‌جا که رجوع به آن‌ها می‌تواند به بازگشت خودکار تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران منجر شود به مکانیسم ماشه معروف شده‌اند. آلمان، انگلیس و فرانسه با انتشار بیانیه‌ای در بروکسل، روز سه‌شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۸، مکانیسم حل اختلاف در برجام، موسوم به مکانیسم ماشه را فعال کردند.

نسخهٔ ‏۱۶ ژانویهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۱۶:۱۵

مکانیسم ماشه همان «ساز و کار حل اختلافات» در بند‌های ۳۶ و ۳۷ در توافق هسته‌ای برجام است که در آن‌ها مسائل مربوط به حل و فصل اختلاف میان طرف‌های برجام، در صورت بروز مناقشه به طور مفصل شرح داده شده‌اند. این دو بند از آن‌جا که رجوع به آن‌ها می‌تواند به بازگشت خودکار تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران منجر شود به مکانیسم ماشه معروف شده‌اند. آلمان، انگلیس و فرانسه با انتشار بیانیه‌ای در بروکسل، روز سه‌شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۸، مکانیسم حل اختلاف در برجام، موسوم به مکانیسم ماشه را فعال کردند.