کاربر:Omid/2صفحه تمرین

از ایران پدیا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۶ دسامبر ۲۰۱۹، ساعت ۰۹:۴۲ توسط Omid (بحث | مشارکت‌ها)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

تروریسم

♦️ اگرمنظور از ترور، عمليات مجاهدين از فردای ۳۰ خرداد ۶۰  است، كه بايد گفت آنچه مجاهدين از فرداي ۳۰ خرداد انجام دادند، مقاومت عادلانه در برابر عمليات سركوب و تروري بود كه خمينی با فتاوي جنايتكارانه‌اش راه انداخت.در این عملیات تنها افراد نظامی یا جاسوس هایی مورد تهاجم قرار میگرفتند که دست در خون جوانان ایران داشتند. حتی اگر یک فرد غیر نظامی وجود داشت مطمئنا رژیم تا بحال در دادگاه های بین المللی آنرا علیه مجاهدین علم میکرد. کما اینکه مجاهدین نیز بارها اعلام کردند دراین رابطه حاضرند در دادگاه های رسمی بین المللی حاضر شده و با رژیم مقابله کنند. به شرط آن که آنها نیز حاضر باشند در مقابل بخاطر کشتار هزاران مجاهد و مبارز ، در دادگاه پاسخگو باشند.

🔹 تا همین جا نیز بیش از 20 دادگاه‌ اروپایی و آمریکای ا با بررسی دقیق و طولانی اسنادی که رژیم به عنوان تروریزم مجاهدین ارائه کرده بود ، همگی رای بر ساختگی بودن اتهامات رژیم داده و لیستهای تروریستی فروریخت. این درحالی است که این دادگاه ها بنا به خواست رژیم به دنبال محکوم کردن مجاهدین بودند.

🔹 همچنین قضاییه فرانسه در جریان یک بررسی فشرده و دقیق ده ساله سرانجام با حکم منع تعقیب در پرونده 17 ژوئن» تاکید کرد که مجاهدین هیچگونه فعالیت تروریستی نداشته اند و آنچه کرده اند یک مقاومت مشروع بوده است.

🔹 و اما اگر منظور از اين سوال، اعمالی است كه حكومت آخوندها با نشان دادن تصاوير وحشتناك و اجساد تکه تکه  شده تلاش مي كند به مجاهدين نسبت دهد، اساسا ساخته و پرداختة حكومت براي بدنام كردن مجاهدين است.ازین تصاویر(عکس اجساد متلاشی و...) در اینترنت و... بسیار وجود دارد. چگونه اثبات شده که این عکس های مضحک ربطی به مجاهدین دارند؟!

🔹 دقیقا به همین شیوه رژیم تلاش کرد با انفجار حرم مطهر امام رضا (ع) و انتساب آن به مجاهدين، آنها را بدنام كند اما كمي بعد در جريان درگيري‌هاي باندي درون رژيم، بهزاد نبوي گفت آن انفجار كار مجاهدين نبوده !

🔹 همينطور عمادالدين باقي از سركردگان باند خط امام هم در كتاب خود، واقعيت آن انفجار، همينطور قتل كشيشان مسيحي که میگفتند کار مجاهدین بود هاست را فاش کرده و نشان داد كه آن جنايت‌ها توسط وزارت اطلاعات رژيم براي ترور سياسي مجاهدين انجام گرفته است.

🔹 علاوه بر این  مهدي خزعلي . در نواري كه در يوتوب موجود است حقيقت آن دو واقعه را به شکل جزئی تر شرح داده و میگویند هيچكدام از آن‌ها كار مجاهدين نبوده و ساخته و پرداختة وزارت بدنام اطلاعات آخوندهاست. وزارتي كه تلاش كرده و مي كند تمامي تصفيه حساب‌هاي داخلي خود با مخالفان را با كشتار آنها و انتساب جنايت به مجاهدين، انجام دهد و دو قبضه سود ببرد!

لاجوردی، صیاد شیرازی، خمپاره به اطلاعات و... اعلام شده است.

(سند فرانسه)

نامه برادر به دبیرکل که ما مرز سرخ غیرنظامی داریم.

تروریسم

دادگاه عدالت اروپا ۴ بار به سود سازمان مجاهدین خلق ایران، مبنی بر خروج از لیست تروریستی اتحادیه اروپا حکم صادر کرده است. اولین حکم دادگاه عدالت اروپا، در ۲۱ آذر ۱۳۸۵ (۱۱ دسامبر ۲۰۰۶) صورت گرفت.

۲۵ تیر ۱۳۸۷ (۱۵ ژوئیه ۲۰۰۸)، دادگاه عدالت اروپا با صدور سومین حکم، برچسب تروریستی اتحادیه اروپا علیه سازمان مجاهدین خلق ایران را لغو کرد.[۱]

۲ آبان ۱۳۸۷ (۲۳ اکتبر ۲۰۰۸)، دادگاه عدالت اروپا تصمیم اتحادیه اروپا برای حفظ مجاهدین در لیست را لغو کرد و حکم داد که شورای وزیران اتحادیه اروپا مدارک و استدلال کافی برای تصمیم خود ارائه نکرده است.

۹ آذر ۱۳۸۶ (۳۰ نوامبر ۲۰۰۷)، دادگاه عالی انگلستان گفت: سازمان مجاهدین درگیر تروریسم نیست و حفظ آن در لیست تروریستی غیرعقلانی است.

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ (۷ مه ۲۰۰۸)، دادگاه استیناف انگلستان تصمیم دادگاه عالی انگلستان مبنی بر لغو ممنوعیت مجاهدین را ابقا نمود و تصریح کرد مدارک محرمانه نظر این دادگاه را مبنی بر این که سازمان مجاهدین درگیر تروریسم نیست، تقویت کرده است.

۳ تیر ۱۳۸۷ (۲۳ ژوئن ۲۰۰۸)، هر دو مجلس انگلستان باتفاق آرا، قطعنامه حذف نام مجاهدین از لیست تروریستی را تصویب کردند.[۲]

چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۰ (۲۱دسامبر ۲۰۱۱)، سیزده قاضی دیوان عدالت اروپا در لوگزامبورگ، فرجام‌خواهی دولت فرانسه از حکم ۴دسامبر ۲۰۰۸ دادگاه اتحادیه اروپا مبنی بر لغو برچسب تروریستی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران را مردود اعلام کرد و حکم دادگاه عدالت اروپا را که منجر به خروج سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست اتحادیه اروپا گردید، تأیید نمود.[۳][۴]

۲۵ تیر ۱۳۸۹ (۱۶ ژوئیه ۲۰۱۰)، دادگاه استيناف واشنگتن اتهام تروريستی عليه سازمان مجاهدين را نپذيرفت و آن را ناقض پروسه عادلانه دادرسی و فاقد شواهد لازم توصيف كرد و پرونده را برای تجديد نظر به وزير خارجه وقت، ارجاع داد.[۵]

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ (۱۲ مه ۲۰۱۱)، دادگستری فرانسه و قاضی تحقیق ضدتروریسم، دستور ابطال اتهام تروریسم علیه سازمان مجاهدین خلق ایران را صادر کرد.[۶]

۸ اسفند ۱۳۹۰ (۲۷ فوریه ۲۰۱۲)، دادگاه تجدید نظر ایالات متحده آمریکا به وزیر خارجه دستور داد تا سازمان مجاهدین خلق ایران را از فهرست سازمان‌های تروریستی (FTO) حذف کند.[۷]

شکنجه و سرکوب اعضا

رژیم ایران بارها مدعی شده است که مجاهدین اعضاء خود را شکنجه می‌کنند. اولین بار این اتهام پس از انقلاب ۵۷ مطرح شد... وقتی اعتراض کردند... خودشان خودشان را شکنجه میکنند.

این اتهام با توجه به داوطلبانه بودن عضویت و خروج از صفوف مجاهدین نمی‌تواند محلی از اعراب داشته باشد.

سازمان مجاهدین خلق از سال ۱۳۸۲ بارها مورد مصاحبه....

در لیبرتی در معرض مستقیم کمیساریا و...

هم اکنون در اروپا و تک تک اعضاء از حقوق شهروندی برخوردارند

بنابراین ممکن نیست.

منابع