کاربر:Rah/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''روزبه عمادزاده''' آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده، رهبر ارکستر و خواننده‌ ایرانی است. او از  اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران است. روزبه عمادزاده از ۱۱ سالگی نوازندگی پیانو را آغاز کرد و سپس در مدرسه‌ی موسیقی به تحصیل پرداخت. او همچنین در نواختن سازهایی  چون گیتارباس، گیتار کلاسیک، درام تسلط دارد. روزبه عمادزاده از سال ۱۳۷۷ به مدت سه سال در کنسرت‌های متعدد با بندها و خوانندگانی چون عارف، منوچهر سخایی، مرتضا برجسته، عباس قادری و همچنین با بندهای آلمانی کار می‌نواخت اما دغدغه‌ی اصلی‌اش آهنگسازی و تنظیم بود. روزبه عمادزاده در سفر به پاریس با مرضیه و استاد محمدشمس آشنا شد و تصمیم گرفت تحصیل خود را در رشته‌ی موسیقی ادامه دهد اما به رغم پذیرش در یک دانشکده‌ی موسیقی معتبر از آن منصرف شده و به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوست. او در زمستان ۱۳۷۹ به قاهره و سپس به بغداد رفته و به ارتش آزادی‌بخش ملی ایران پیوست. روزبه عمادزاده به دلیل استعداد خاصی که در زمینه موسیقی دارد، در سال‌های حضور خود در سازمان مجاهدین خلق ایران ترانه‌ها و سرودهای بسیاری ساخته است که در سراسر جهان توسط مجاهدین خلق و هواداران آن‌ها و همچنین مردم ایران مورد توجه قرار گرفته است. ترانه‌ی مشهور «براندازم» از جمله ساخته‌های روزبه عمادزاده است.
'''روزبه عمادزاده'''(متولد۱۳ خرداد۱۳۵۹ در فرانسه) آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده، رهبر ارکستر و خواننده‌ ایرانی است. او از  اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران است. روزبه عمادزاده از ۱۱ سالگی نوازندگی پیانو را آغاز کرد و سپس در مدرسه‌ی موسیقی به تحصیل پرداخت. روزبه عماد‌زاده همچنین در نواختن سازهایی  چون گیتارباس، گیتار کلاسیک، درام تسلط دارد. روزبه عمادزاده از سال ۱۳۷۷ به مدت سه سال در کنسرت‌های متعدد با بندها و خوانندگانی چون عارف، منوچهر سخایی، مرتضا برجسته، عباس قادری و همچنین با بندهای آلمانی کار می‌نواخت اما دغدغه‌ی اصلی‌اش آهنگسازی و تنظیم بود. وی در سفر به پاریس با مرضیه و استاد محمدشمس آشنا شد و تصمیم گرفت تحصیل خود را در رشته‌ی موسیقی ادامه دهد اما به رغم پذیرش در یک دانشکده‌ی موسیقی معتبر از آن منصرف شده و به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوست. او در زمستان ۱۳۷۹ به قاهره و سپس به بغداد رفته و به ارتش آزادی‌بخش ملی ایران پیوست. روزبه عمادزاده در سال‌های حضور خود در [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] ترانه‌ها و سرودهای بسیاری ساخته است که در سراسر جهان توسط مجاهدین خلق و هواداران آن‌ها و همچنین مردم ایران مورد توجه قرار گرفته است. ترانه‌ی مشهور «براندازم» از جمله ساخته‌های روزبه عمادزاده است.


== کودکی روزبه عمادزاده ==
== کودکی روزبه عمادزاده ==
بعد از اینکه پدر و مادر او برای ادامه تحصیلات به فرانسه مهاجرت کرده بودند او در شهر Clermont-Ferrand  در استان puy de dome  در تاریخ ۱۳ خرداد ۵۹ بدنیا آمد.
روزبه عمادزاده در شهر Clermont-Ferrand  در استان puy de dome  در تاریخ ۱۳ خرداد ۵۹ بدنیا آمد. پدر و مادر او برای ادامه‌ی تحصیلات به فرانسه نقل مکان کرده بودند. آنها در سال ۱۳۶۰ به صورت حرفه‌ای به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوستند. روزبه عماد‌زاده در سال ۱۳۶۶ به همراه پدر و مادر خود و برادر کوچکترش موسی به عراق رفت. شش سال بعد پس از آغاز جنگ خلیج و بمباران‌ها به دلیل ناامنی شرایط مجددا به فرانسه بازگشت و تحت سرپرستی عموی خود در فرانسه قرار گرفت. در این زمان تمامی کودکانی که به همراه پدر و مادر خود در عراق به سر می‌بردند به دلیل ناامنی شرایط عراق به کشورهای اروپایی منتقل شدند. روزبه عمادزاده پس از مدتی از فرانسه به آلمان رفت و در آنجا به ادامه‌ی تحصیل و فعالیت‌های هنری و آموزش موسیقی پرداخت.
بعد از ۳۰ خرداد سال ۶۰ پدر و مادر او وارد مبارزه حرفه‌ای شدند و به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوستند و او نیز از کودکی در معرض مسائل مبارزه و.... قرار گرفت.
بعد از تاسیس ارتش آزادیبخش ملی ایران در سال ۶۶ او به همراه برادر کوچکتر خود و پدر و مادرش به عراق رفتند و دوره دبستان و یک سال از راهنمایی را در قرارگاه اشرف گذراند.
با شروع جنگ خلیج اول که سازمان مجاهدین همه بچه‌ها را از عراق خارج کرد... او نزد عموی خود در فرانسه رفت
و بعد از یک و نیم سال به آلمان سفر کرد تا زمانی که خودش به مبارزه‌ی حرفه‌ای بپیوندد در آلمان در شهر کلن بود.


== آموزش موسیقی ==
== آموزش موسیقی ==
در آنجا  وقتی که حدودا ۱۰-۱۱ ساله بود به نوازندگی پیانو روی آورد
روزبه عماد زاده از حدود ۱۰ سالگی به نوازندگی پیانو روی آورد. به دلیل علاقه‌ی خاصی که به موسیقی داشت هم‌زمان با تحصیل، در مدرسه موسیقی Rheinishe Musikschule  نوازندگی پیانو و تئوری پایه‌ی موسیقی را بصورت آکادمیک آموخت. وی پس از مدتی درس را به طور کامل کنار گذاشته و به صورت حرفه‌ای به موسیقی روی آورد. روزبه‌ عماد زاده پس از مدتی به دومین ساز خود «گیتار باس» روی آورد. او در پاسخ به اینکه علت علاقه‌ی خاص وی به گیتار باس چیست گفته است:<blockquote>«گیتار باس، نبض ارکستر است، ریتم و هارمونی را یکجا دارد. شما می‌تواند با تغییر یک نت در باس، کل هارمونی را دگرگون کنید»</blockquote>روزبه عمادزاده از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۰ در کنسرت‌های مختلف با بندها و خوانندگان مختلف پاپ ایرانی مثل عارف، منوچهر سخایی، مرتضا برجسته، عباس قادری و همچنین با بندهای آلمانی که موسیقی کاور اجرا می‌کردند به نوازندگی گیتار باس پرداخت. او همچنین مدتی در ۲ نایت‌کلاب نوازندگی پیانو می‌کرد...  
در ادامه در کنار درسش در مدرسه موسیقی Rheinishe Musikschule  نوازندگی پیانو و تئوری پایه‌ی موسیقی را بصورت آکادمیک آموخت...
 
رفته رفته او درس و مشقش را هم کنار گذاشت و تمام وقتش را صرف موسیقی کرد. در همین زمان بود که به دومین ساز خود که گیتار باس بود روی آورد. او در پاسخ به این سوال که چرا گیتار باس را بعنوان ساز دوم شروع کرد گفته است: «گیتار باس، نبض ارکستر است، ریتم و هارمونی را یکجا دارد. شما می‌تواند با تغییر یک نت در باس، کل هارمونی را دگرگون کنید»  
روزبه‌ عمادزاده اغلب این فعالیت‌ها را اجباری برای کسب درآمد و گذران زندگی دانسته و اشتیاق و دغدغه‌ی اصلی خود را در تمامی این سال‌ها  آهنگسازی و تنظیم برای ارکستر می‌داند.
از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۰ در کنسرت‌ها و مجالس مختلف با بندها و خوانندگان مختلف پاپ ایرانی مثل عارف، منوچهر سخایی، مرتضا برجسته، عباس قادری و همچنین با بندهای آلمانی که موسیقی کاور اجرا می‌کردند به نوازندگی گیتار باس پرداخت. همچنین مدتی در ۲ نایت‌کلاب نوازندگی پیانو می‌کرد... ولی همه اینها را بعنوان یک اجبار برای درآورن پول می‌دید و تمرکز و دغدغه‌ی اصلی‌اش آهنگسازی و تنظیم برای ارکستر بود.
 
در سال ۱۳۷۸ در سفری به پاریس با بانومرضیه آشنا شد و مورد توجه مرضیه قرار گرفت و مدتی در پاریس ماند. در همین دوره، در حشر و نشر با مرضیه و محمد شمس موسیقیدان برجسته کشورمان چیزهای زیادی در زمینه موسیقی آموخت
روزبه عمادزاده در سال ۱۳۷۸ در سفری به پاریس با بانو [[مرضیه]] آشنا شد و به دلیل استعداد و اشتیاقش به موسیقی مورد توجه مرضیه قرار گرفت و مدتی در پاریس ماند. او در همین دوران در کار و رابطه‌‌ی نزدیک با مرضیه و استاد محمد شمس، موسیقیدان برجسته ایرانی قرار داشته و از آموزش‌های آن‌ها در مورد موسیقی بهره جست.
بعد از آن بود که دوباره به فکر ادامه تحصیلات موسیقی افتاد و تصمیم گرفت به دانشکده موسیقی برود. او جلسه‌ی اول امتحان برای ارزیابی برای ورود به دانشگاه موسیقی را قبول شد ولی جلسه‌ی دوم را هیچ وقت شرکت نکرد، چرا که این پروسه‌، مصادف شده بود با بالاگرفتن فعالیت‌های سیاسی او و تصمیمش برای پیوستن به جریان حرفه‌ای مبارزه
 
وی پس از این دوران بود که مجددا  به فکر ادامه تحصیل در رشته‌ی موسیقی افتاده و تصمیم گرفت به دانشکده موسیقی برود.  
 
او جلسه‌ی اول امتحان برای ارزیابی برای ورود به دانشگاه موسیقی را قبول شد ولی جلسه‌ی دوم را هیچ وقت شرکت نکرد، چرا که این پروسه‌، مصادف شده بود با بالاگرفتن فعالیت‌های سیاسی او و تصمیمش برای پیوستن به جریان حرفه‌ای مبارزه


== پیوستن به ارتش آزادی‌بخش ملی ایران ==
== پیوستن به ارتش آزادی‌بخش ملی ایران ==