کاربر:Safa/4صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

هیچ تغییری در اندازه به وجود نیامده‌ است. ،  ‏۱۷ اکتبر ۲۰۱۹
اصلاح نویسه‌های عربی، اصلاح ارقام
بدون خلاصۀ ویرایش
(اصلاح نویسه‌های عربی، اصلاح ارقام)
خط ۹: خط ۹:


=== دوره عضوگیری ===
=== دوره عضوگیری ===
  دوره عضوگيري مجاهدين در آن روزگار جز در موارد استثنايي يك الي دو سال بطول مي انجاميد تا از سلامت امنيتي فرد اطمينان حاصل شود و دوران مطالعات اوليه راهم براي عضويت در سازمان به انجام برساند. جلسات اعضاء و مسئولين شان كه ۲ و يا ۳ و يا حداكثر ۴ نفر در برميگرفت در كوهستان يا در خانه هاي آنها برگزار ميشد. اعضاي سازمان  مي بايد در هفته يك روز به كوهنوردي و يك روز هم به جامعه گردي بپردازند و در زندگي شخصي نيز حداكثر ساده زيستي را مراعات كنند.  
  دوره عضوگیری مجاهدین در آن روزگار جز در موارد استثنایی یک الی دو سال بطول می انجامید تا از سلامت امنیتی فرد اطمینان حاصل شود و دوران مطالعات اولیه راهم برای عضویت در سازمان به انجام برساند. جلسات اعضاء و مسئولین شان که ۲ و یا ۳ و یا حداکثر ۴ نفر در برمیگرفت در کوهستان یا در خانه های آنها برگزار میشد. اعضای سازمان  می باید در هفته یک روز به کوهنوردی و یک روز هم به جامعه گردی بپردازند و در زندگی شخصی نیز حداکثر ساده زیستی را مراعات کنند.  


=== دوره تدوین استراتژی ===
=== دوره تدوین استراتژی ===
خط ۱۵: خط ۱۵:


=== ارتباط با الفتح ===
=== ارتباط با الفتح ===
در سال ۱۳۴۸ ارتباط مجاهدين با سازمان الفتح برقرار گرديد و تدريجاً شمار قابل توجهي از اعضاء با اختفاي كامل به پايگاههاي فلسطين در لبنان و اردن و سوريه رفتند و پس از ديدن دوره هاي آموزش نظامي  به ايران بازگشتند .
در سال ۱۳۴۸ ارتباط مجاهدین با سازمان الفتح برقرار گردید و تدریجاً شمار قابل توجهی از اعضاء با اختفای کامل به پایگاههای فلسطین در لبنان و اردن و سوریه رفتند و پس از دیدن دوره های آموزش نظامی  به ایران بازگشتند .


در تابستان سال ۱۳۴۹ تعدادي از اعضاي سازمان در جريان اعزام به پايگاههاي فلسطين در دوبي دستگير شدند و اميرنشين دوبي متعاقباً در صدد بود آنها را به ساواك شاه مْستَرُد نمايد. سازمان مجاهدین با کمک سازمان آزادیبخش فلسطین و یک قاضی فلسطینی در مرحله اول توانست عكسها و مدارك هويت افراد دستگير شده را در دوبي جايگزين نمايد و در مرحله بعد هواپيمايي كه براي تحويل دادن مجاهدين از دوبي به بندرعباس ميرفت ربوده شده و به سوي بغداد تغيير مسير داد. موسی خياباني، رسول مشكين فام و محمد سادات دربندي ازسرنشينان اين هواپيما بودند. به اين ترتيب ساواك شاه متوجه هویت افراد سازمان مجاهدین خلق ایران نشد و  نتوانست به  موجوديت سازمان مجاهدين در آن زمان پي ببرد .  
در تابستان سال ۱۳۴۹ تعدادی از اعضای سازمان در جریان اعزام به پایگاههای فلسطین در دوبی دستگیر شدند و امیرنشین دوبی متعاقباً در صدد بود آنها را به ساواک شاه مْستَرُد نماید. سازمان مجاهدین با کمک سازمان آزادیبخش فلسطین و یک قاضی فلسطینی در مرحله اول توانست عکسها و مدارک هویت افراد دستگیر شده را در دوبی جایگزین نماید و در مرحله بعد هواپیمایی که برای تحویل دادن مجاهدین از دوبی به بندرعباس میرفت ربوده شده و به سوی بغداد تغییر مسیر داد. موسی خیابانی، رسول مشکین فام و محمد سادات دربندی ازسرنشینان این هواپیما بودند. به این ترتیب ساواک شاه متوجه هویت افراد سازمان مجاهدین خلق ایران نشد و  نتوانست به  موجودیت سازمان مجاهدین در آن زمان پی ببرد .  


=== دوره تدارک عمل نظامی ===
=== دوره تدارک عمل نظامی ===
۸٬۶۸۰

ویرایش