۳۰ مهر ۱۳۷۲ سالروز انتخاب مریم رجوی به عنوان رئیس جمهور دوران انتقال: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «در میان مناسبتهایی که مجاهدین خلق ایران از آنها به عنوان سرفصلهای مهم در تحو...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۸ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
در میان مناسبتهایی که مجاهدین خلق ایران از آنها به عنوان سرفصلهای مهم در تحولات درونی سازمانی نام می برند دو مناسبت 26 مهر و 30 مهر از ویژگیهای برجسته یی برخوردار است. درجه اهمیت این دو مناسبت در مجاهدین بحدی است که ایام آن را«هفته سیمرغ» نامگذاری کرده و با جشن گرفتن این ایام به بزرگداشت آن می نشینند. مجاهدین البته معتقدند که این دو مناسبت و بخصوص مناسبت 30 مهر به دلیل آثار گسترده بیرونی و کنش واکنشهای غیر قابل بحث آن صرفا مناسبت درونی شمرده نمی شود و از آنها باید بعنوان دو مناسبت ملی یاد کرد.
{{جعبه اطلاعات رئیس جمهور
| نام رئیس جمهور  = مریم رجوی
| تصویر          = [[پرونده:مریم رجوی.jpg]]
| زادروز          = ۱۳ آذر ۱۳۳۲
| شهر تولد        = تهران
| کشور تولد      = ایران
| نام همسر        =
| فرزندان        =اشرف ابریشمچی
|خویشاوندان سرشناس= محمود عضدانلو(برادر)-نرگس و معصومه(خواهر)
| دین            = اسلام-شیعه
| تاریخ ریاست    = انتخاب شده در ۳۰ مهر ۱۳۷۲
| جناح سیاسی      = رییس جمهور شورای ملی مقاومت ایران
| وبگاه رسمی      = https://www.maryam-rajavi.com/
}}


==26 مهر==
در میان مناسبتهایی که مجاهدین خلق ایران از آنها به عنوان سرفصلهای مهم در تحولات درونی سازمانی نام می برند دو مناسبت ۲۶ مهر و ۳۰ مهر از ویژگیهای برجسته یی برخوردار است. درجه اهمیت این دو مناسبت در مجاهدین بحدی است که ایام آن را«هفته سیمرغ» نامگذاری کرده و با جشن گرفتن این ایام به بزرگداشت آن می نشینند. مجاهدین البته معتقدند که این دو مناسبت و بخصوص مناسبت ۳۰ مهر به دلیل آثار گسترده بیرونی و کنش واکنشهای غیر قابل بحث آن صرفا مناسبت درونی شمرده نمی شود و از آنها باید بعنوان دو مناسبت ملی یاد کرد.
26 مهر - مریم رجوی مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران مریم رجوی در ۲۶مهر ۱۳۶۸ به عنوان مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران انتخاب و معرفی شد. مجاهدین معتقدند او در پی  سالهای طولانی مبارزه در دو دوره شاه و خمینی و اثبات صلاحیت خود در ایفای مسئولیتهایی همچون مسئولیت انجمن دانشجویان، مسئولیت در بخش اجتماعی سازمان مجاهدین و بطور مشخص سازماندهی و هدایت تظاهرات 7 اردیبهشت 1360 معروف به تظاهرات مادران، ایفای مسئولیت در خطرناکترین و پیچیده ترین دوران سازمان مجاهدین در فاز نظامی در پایگاههای مرکزیت سازمان مجاهدین و از همه مهمتر پذیرش نقش پیشتاز در جهش ایدئولوژیکی سازمان مجاهدین با درهم شکستن تمامی تابوهای اجتماعی در زمینه ازدواج و طلاق و اثبات برابری زن و مرد در این زمینه به همراه پذیرش آگاهانه همه تهمتهایی که متوجه او بخاطر این اقدام می شده است به درجه یی از صلاحیت ایدئولوژیکی و تشکیلاتی دست یافت که از طرف دفتر سیاسی و کمیته مرکزی سازمان مجاهدین بعنوان همردیف مسئول اول سازمان مجاهدین برگزیده شد. از نظر مجاهدین قرار گرفتن مریم رجوی در موضع همردیف مسئول اول به مدت ۴ سال آثار رهایی‌بخش خود را در سازمان اثبات کرده و به امری بدیهی و خارج از ذهن تبدیل شده بود. در قسمتی از معرفی‌نامة مسعود رجوی برای معرفی مریم رجوی به عنوان مسئول اول جدید چنین آمده است: «با قرارگرفتن مریم در موضع مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران،‌ انقلاب ایدئولوژیک درونی سازمان به اوج بلوغ و کمال شایستة خود می‌رسد و سرچشمة خیرات و برکات بسا عظیم‌تری برای مجاهدین و خلق محبوبشان می‌گردد. بگذار قید و بندهای استثماری تماما در هم بشکند و نسیم جامعة بی‌طبقة توحیدی که در دل و بر مزار هر مجاهد خلق حک شده به هر سو بوزد و فضای عطرآگین رهایی را بشارت دهد».


مریم رجوی با عهده‌دار شدن مسئولیت سازمان مجاهدین خلق ایران به اقدامات و دگرگونی‌‌های زیادی در این سازمان دست زد، اما در بین همه آنها دو کار او بیش از بقیه کارها برای سازمان سرنوشت‌ساز بود. یکی در عرصه آموزش و تربیت کادرها که به‌‌اختصار از آن به‌عنوان «انقلاب ایدئولوژیک» نام برده می‌شود و به گفته مجاهدین سبب ماندگاری و شکوفایی سازمان در طی سه دهه تا کنون شده است؛ و دیگری تبدیل ارتش آزادیبخش ملی ایران از یک نیروی پیاده به یک ارتش زرهی-مکانیزه، که به گفته مجاهدین با عملیاتهایش در سال‌های پایانی دهه ۶۰ خورشیدی و به‌طور خاص عملیات چلچراغ (شکست لشکر 16 زرهی قزوین حکومت ایران و فتح شهر مرزی مهران تو سط ارتش آزادیبخش ملی ایران)حکومت ایران به‌ناچار تن به آتش بس داد و روح‌الله خمینی با بیان اینکه «جام زهر را نوشیده است» قطعنامه ۵۹۸ ملل متحد را پذیرفت و به این ترتیب به جنگ خانمان‌سوز و هشت‌ساله ایران و عراق پایان بخشیده شد.
==۲۶ مهر==
==30 مهر==
۲۶ مهر - مریم رجوی مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران مریم رجوی در ۲۶مهر ۱۳۶۸ به عنوان مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران انتخاب و معرفی شد. مجاهدین معتقدند او در پی  سالهای طولانی مبارزه در دو دوره شاه و خمینی و اثبات صلاحیت خود در ایفای مسئولیتهایی همچون مسئولیت انجمن دانشجویان، مسئولیت در بخش اجتماعی سازمان مجاهدین و بطور مشخص سازماندهی و هدایت تظاهرات ۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ معروف به تظاهرات مادران، ایفای مسئولیت در خطرناکترین و پیچیده ترین دوران سازمان مجاهدین در فاز نظامی در پایگاههای مرکزیت سازمان مجاهدین و از همه مهمتر پذیرش نقش پیشتاز در جهش ایدئولوژیکی سازمان مجاهدین با درهم شکستن تمامی تابوهای اجتماعی در زمینه ازدواج و طلاق و اثبات برابری زن و مرد در این زمینه به همراه پذیرش آگاهانه همه تهمتهایی که متوجه او بخاطر این اقدام می شده است به درجه یی از صلاحیت ایدئولوژیکی و تشکیلاتی دست یافت که از طرف دفتر سیاسی و کمیته مرکزی سازمان مجاهدین بعنوان همردیف مسئول اول سازمان مجاهدین برگزیده شد. از نظر مجاهدین قرار گرفتن مریم رجوی در موضع همردیف مسئول اول به مدت ۴ سال آثار رهایی‌بخش خود را در سازمان اثبات کرده و به امری بدیهی و خارج از ذهن تبدیل شده بود. در قسمتی از معرفی‌نامة مسعود رجوی برای معرفی مریم رجوی به عنوان مسئول اول جدید چنین آمده است: «با قرارگرفتن مریم در موضع مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران،‌ انقلاب ایدئولوژیک درونی سازمان به اوج بلوغ و کمال شایستة خود می‌رسد و سرچشمة خیرات و برکات بسا عظیم‌تری برای مجاهدین و خلق محبوبشان می‌گردد. بگذار قید و بندهای استثماری تماما در هم بشکند و نسیم جامعة بی‌طبقة توحیدی که در دل و بر مزار هر مجاهد خلق حک شده به هر سو بوزد و فضای عطرآگین رهایی را بشارت دهد».
 
مریم رجوی با عهده‌دار شدن مسئولیت سازمان مجاهدین خلق ایران به اقدامات و دگرگونی‌‌های زیادی در این سازمان دست زد، اما در بین همه آنها دو کار او بیش از بقیه کارها برای سازمان سرنوشت‌ساز بود. یکی در عرصه آموزش و تربیت کادرها که به‌‌اختصار از آن به‌عنوان «انقلاب ایدئولوژیک» نام برده می‌شود و به گفته مجاهدین سبب ماندگاری و شکوفایی سازمان در طی سه دهه تا کنون شده است؛ و دیگری تبدیل ارتش آزادیبخش ملی ایران از یک نیروی پیاده به یک ارتش زرهی-مکانیزه، که به گفته مجاهدین با عملیاتهایش در سال‌های پایانی دهه ۶۰ خورشیدی و به‌طور خاص عملیات چلچراغ (شکست لشکر ۱۶ زرهی قزوین حکومت ایران و فتح شهر مرزی مهران تو سط ارتش آزادیبخش ملی ایران)حکومت ایران به‌ناچار تن به آتش بس داد و روح‌الله خمینی با بیان اینکه «جام زهر را نوشیده است» قطعنامه ۵۹۸ ملل متحد را پذیرفت و به این ترتیب به جنگ خانمان‌سوز و هشت‌ساله ایران و عراق پایان بخشیده شد.
==۳۰ مهر==
[[پرونده:اجلاس شورای ملی مقاومت ایران-رای اعضا به ریاست جمهوری مریم رجوی.jpg|جایگزین=اجلاس شورای ملی مقاومت ایران-رای اعضا به ریاست جمهوری مریم رجوی|بندانگشتی|اجلاس شورای ملی مقاومت ایران-رای اعضا به ریاست جمهوری مریم رجوی]]
اعلام مریم رجوی بعنوان رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت
اعلام مریم رجوی بعنوان رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت