معصومه عضدانلو: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۸: خط ۱۸:
}}
}}


'''معصومه عضدانلو،''' ( زاده‌ی ۱۳۳۸، تهران - درگذشته ۷ مهر ۱۳۶۱، [[زندان اوین]]) در خانواده‌ای متوسط و سیاسی به دنیا آمد. معصومه عضدانلو خواهر کوچکتر [[مریم رجوی|مریم رجوی (عضدانلو)]] است. او از سال اول دبیرستان با مطالعه کتاب‌های مختلف با مسائل سیاسی – اجتماعی آشنا شد و از همان زمان فعالیت‌های سیاسی خود را آغاز کرد. برادرش محمود عضدانلو که عضو [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] بود در سال ۱۳۵۲ دستگیر شد. معصومه عضدانلو در آن زمان نوجوان بود. او درملاقات با زندانیان و هنگام شرکت در جلسات خانواده‌های زندانیان سیاسی، با سازمان مجاهدین خلق آشنا شد. معصومه عضدانلو در در سال ۱۳۵۶، در دانشگاه علم و صنعت تهران در رشته مهندسی به تحصیل پرداخت و در [[جنبش دانشجویی]] فعالیت داشت. معصومه عضدانلو بعد از پیروزی [[انقلاب ضد سلطنتی|انقلاب ضدسلطنتی]] در بخش دانشجویی سازمان مجاهدین خلق بود. در روز سیزده فروردین ۱۳۶۱، [[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی|سپاه پاسداران]] جمهوری اسلامی به محل زندگی او و همسرش (مسعود ایزدخواه) حمله کردند. در جریان این حمله همسر معصومه عضدانلو جان باخت و خود او در حالی که بار‌دار بود، مورد اصابت ۴ گلوله قرار گرفت و در حالت بیهوشی دستگیر شد. معصومه عضدانلو سرانجام پس از تحمل [[شکنجه]]<nowiki/>‌های بسیار، در ۷ مهر سال ۱۳۶۱، در [[زندان اوین]] تیر باران شد.
'''معصومه عضدانلو،''' ( زاده‌ی ۱۳۳۸، تهران - درگذشته ۷ مهر ۱۳۶۱، [[زندان اوین]]) در خانواده‌ای متوسط و سیاسی به دنیا آمد. معصومه عضدانلو خواهر کوچکتر [[مریم رجوی|مریم رجوی (عضدانلو)]] است. او از سال اول دبیرستان با مطالعه کتاب‌های مختلف با مسائل سیاسی – اجتماعی آشنا شد و از همان زمان فعالیت‌های سیاسی خود را آغاز کرد. برادرش محمود عضدانلو که عضو [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] بود در سال ۱۳۵۲ دستگیر شد.  
 
معصومه عضدانلو در آن زمان نوجوان بود. او درملاقات با زندانیان و هنگام شرکت در جلسات خانواده‌های زندانیان سیاسی، با سازمان مجاهدین خلق آشنا شد. معصومه عضدانلو در در سال ۱۳۵۶، در دانشگاه علم و صنعت تهران در رشته مهندسی به تحصیل پرداخت و در [[جنبش دانشجویی]] فعالیت داشت. معصومه عضدانلو بعد از پیروزی [[انقلاب ضد سلطنتی|انقلاب ضدسلطنتی]] در بخش دانشجویی سازمان مجاهدین خلق بود.  
 
در روز سیزده فروردین ۱۳۶۱، [[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی|سپاه پاسداران]] جمهوری اسلامی به محل زندگی او و همسرش (مسعود ایزدخواه) حمله کردند. در جریان این حمله همسر معصومه عضدانلو جان باخت و خود او در حالی که بار‌دار بود، مورد اصابت ۴ گلوله قرار گرفت و در حالت بیهوشی دستگیر شد. معصومه عضدانلو سرانجام پس از تحمل [[شکنجه]]<nowiki/>‌های بسیار، در ۷ مهر سال ۱۳۶۱، در [[زندان اوین]] تیر باران شد.


== دستگیری و شهادت ==
== دستگیری و شهادت ==
۱۳٬۱۲۰

ویرایش