درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳۸ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۴: خط ۴:
   <div class="box-content">
   <div class="box-content">


تظاهرات نوروزی هواداران [[شورای ملی مقاومت ایران]] در شهرهای اروپا (برلین، پاریس، لندن) و آمریکا؛ شعارهای «نوروز آزادی» و درخواست برای به رسمیت شناختن دولت موقت انتقالی در سال جدید (دوم فروردین ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]]: آتش‌بس به‌ويژه توقف حملات به زيرساخت‌ها و تأسيسات مدنی مناسب‌‌ترين تصميم در حساس‌ترين لحظات از طرف آمريكا بود.
پیام مریم رجوی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵: «در چهل و پنجمین بهار سرخ مقاومت، عید نوروز مبارک؛ نوروز واقعی مردم ایران بدون ملا و شاه، بدون استبداد و وابستگی است؛ سال ۱۴۰۵ سال آزادی و انتقال قدرت به مردم خواهد بود» (دوم فروردین ۱۴۰۵)
شعار مقاومت و دولت موقت از ابتدا صلح و آزادی بوده و هست.


روز بیست‌وچهارم جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران؛ حملات هوایی اسرائیل و آمریکا بر تأسیسات باقی‌مانده در استان‌های غربی و شمالی ادامه یافت؛ تمرکز بر مراکز امنیتی و لجستیک سپاه؛ گزارش‌هایی از انفجار در نزدیکی سنندج و ایلام (دوم فروردین ۱۴۰۵ / ۲۲ مارس ۲۰۲۶)
پیام [[مسعود رجوی]]: ۲۱فروردین ۱۴۰۵ در صفحه [[پیام‌های مسعود رجوی]]:بچهٔ شیـخ روی دست بچهٔ شـاه بلند شد! کینگ مجتبی و ادعای ۱۷میلیون «جان‌فدا»


ترامپ در مصاحبه با فاکس نیوز: رژیم ایران در ضعیف‌ترین موقعیت خود قرار دارد؛ توان تهاجمی‌اش به شدت کاهش یافته و ما به سمت کاهش تدریجی عملیات پیش می‌رویم اما اگر رژیم ادامه دهد، پاسخ شدیدتر خواهد بود (دوم فروردین ۱۴۰۵)
روز چهل‌ودوم جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران؛ ادامه حملات محدود هوایی به برخی تأسیسات نظامی در اطراف تهران و کرج (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)


ایران موج جدیدی از حملات موشکی بالستیک به جنوب اسرائیل (مناطق آراد و دیمونا) انجام داد؛ سامانه‌های پدافندی اسرائیل بخش عمده را رهگیری کردند اما ده‌ها زخمی و آسیب به ساختمان‌ها گزارش شد؛ این حملات در پاسخ به حمله به سایت هسته‌ای نطنز بود (دوم فروردین ۱۴۰۵)
گزارش انفجارهای سنگین در غرب تهران و مناطق صنعتی کرج در ساعات اولیه بامداد (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)


قیمت نفت برنت به ۱۱۷.۵ دلار کاهش یافت؛ نشانه‌هایی از آرامش نسبی بازار پس از کاهش شدت درگیری‌ها و ادامه عملیات اسکورت ناتو در تنگه هرمز (دوم فروردین ۱۴۰۵)
اعدام جنایتکارانه چندین تن از شورشگران در [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|اعتراضات سراسری]] توسط رژیم جمهوری اسلامی در روزهای اخیر (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)


عربستان سعودی چهار دیپلمات رژیم ایران را اخراج کرد؛ این اقدام به دلیل ادامه حملات رژیم به خاک عربستان در واکنش به جنگ اعلام شد (دوم فروردین ۱۴۰۵)
فعالیت‌های مقاومت داخل ایران با عملیات [[کانون‌های شورشی]] و آتش زدن نمادهای رژیم در نقاط مختلف کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)


بیش از ۲۰ کشور اعلام کردند برای تضمین عبور ایمن از تنگه هرمز مشارکت خواهند کرد و اقدام ایران در بستن این آبراه را محکوم کردند (دوم فروردین ۱۴۰۵)
تظاهرات ایرانیان آزاده در شهرهای اروپا (برن، اسلو، هایدلبرگ و پاریس) در محکومیت اعدام‌های اخیر و حمایت از مقاومت (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)
 
دیدار نمایندگان قدرت‌های منطقه‌ای در اسلام‌آباد برای بررسی وضعیت پس از آتش‌بس موقت (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)
 
ادامه حملات موشکی محدود حوثی‌های یمن به سمت اسرائیل (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)


مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا: «رژیم ایران دیگر گزینه‌ای جز تسلیم ندارد؛ سال جدید می‌تواند پایان این تهدید باشد اگر رژیم به مذاکرات واقعی بازگردد» (دوم فروردین ۱۴۰۵)
   </div>
   </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ آوریل ۲۰۲۶، ساعت ۰۹:۰۶

از میان خبرها

مریم رجوی: آتش‌بس به‌ويژه توقف حملات به زيرساخت‌ها و تأسيسات مدنی مناسب‌‌ترين تصميم در حساس‌ترين لحظات از طرف آمريكا بود. شعار مقاومت و دولت موقت از ابتدا صلح و آزادی بوده و هست.

پیام مسعود رجوی: ۲۱فروردین ۱۴۰۵ در صفحه پیام‌های مسعود رجوی:بچهٔ شیـخ روی دست بچهٔ شـاه بلند شد! کینگ مجتبی و ادعای ۱۷میلیون «جان‌فدا»

روز چهل‌ودوم جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران؛ ادامه حملات محدود هوایی به برخی تأسیسات نظامی در اطراف تهران و کرج (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)

گزارش انفجارهای سنگین در غرب تهران و مناطق صنعتی کرج در ساعات اولیه بامداد (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)

اعدام جنایتکارانه چندین تن از شورشگران در اعتراضات سراسری توسط رژیم جمهوری اسلامی در روزهای اخیر (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)

فعالیت‌های مقاومت داخل ایران با عملیات کانون‌های شورشی و آتش زدن نمادهای رژیم در نقاط مختلف کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)

تظاهرات ایرانیان آزاده در شهرهای اروپا (برن، اسلو، هایدلبرگ و پاریس) در محکومیت اعدام‌های اخیر و حمایت از مقاومت (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)

دیدار نمایندگان قدرت‌های منطقه‌ای در اسلام‌آباد برای بررسی وضعیت پس از آتش‌بس موقت (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)

ادامه حملات موشکی محدود حوثی‌های یمن به سمت اسرائیل (۲۱ فروردین ۱۴۰۵)