درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲۰۸ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]]:
کینگ‌ مجتبی‌ حاصل همهٔ تجمعات و جنازه‌گردانی با شعارهای انتقام، انتقام را برای تنور جنگ و حفظ هژمونی خودش می‌خواست - تکرار می‌کنیم که بچه خامنه‌ای مثل بچه شاه ادامهٔ جنگ را می‌خواهد. اینان خوب می‌دانند که بدون جنگ آینده و شانسی ندارند - هر بلایی بر سر [[ایران]] و مردم ایران بیاید برای آنها هیچ اهمیتی ندارد.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)


ادامه جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران در روز سیزدهم؛ ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد بیش از ۵۰۰۰ هدف نظامی و امنیتی در ایران هدف قرار گرفته و بیش از ۵۰ شناور ایرانی آسیب دیده یا نابود شده است (۲۰ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰ مارس ۲۰۲۶)
درگذشت استاد هنرمند [[رضا اولیا]] در ایتالیا و تسلیت خانم مریم رجوی


دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه‌های خبری اعلام کرد جنگ «کاملاً کامل» و «بسیار جلوتر از برنامه» پیش رفته است اما همزمان بر لزوم دستیابی به «پیروزی نهایی» تأکید کرد و هشدار داد در صورت ادامه محاصره نفتی توسط ایران، حملات شدیدتری انجام خواهد شد.
۲۵پراتیک انقلابی در اعتراض به دفن خامنه‌ای در [[استان خراسان رضوی|مشهد]]  پخش شعار در جریان تشییع جنازه خامنه‌ای در مشهد بازار رضا و خیابان خرمشهر- ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - فعالیت جوانان شورشگر در زاهدان و۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه [[علی خامنه‌ای]]در شهرهای میهن، همزمان با دفـن خامنه‌ای(۱۹ تیر ۱۴۰۵)


[[سپاه پاسداران انقلاب اسلامی]] تهدید کرد تا پایان حملات آمریکا و اسرائیل، هیچ نفتی از منطقه خارج نخواهد شد؛ این اقدام منجر به اختلال شدید در ترافیک نفتکش‌ها در تنگه هرمز و جهش قیمت نفت به بالای ۱۰۰ دلار شده است.
مراسم دفن خامنه‌ای در تاریخ ۱۸ تیر در مشهد- مجتبی خامنه‌ای، در مراسم دفن سیدعلی خامنه‌ای حضور پیدا نکرد. (۱۹ تیر ۱۴۰۵)


ایران حملات موشکی و پهپادی جدیدی به اسرائیل و برخی کشورهای خلیج فارس انجام داد؛ سامانه‌های پدافندی اسرائیل اکثر پرتابه‌ها را رهگیری کردند اما برخی خسارات و تلفات گزارش شده است.
سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)


[[مجتبی خامنه‌ای]] به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی پس از کشته شدن [[علی خامنه‌ای]] در حملات اولیه معرفی شد؛ این تغییر رهبری در میان ادامه درگیری‌ها رخ داد.
جیمز کارافانو(مشاور ارشد بیناد هریتیج): بزرگ‌ترین خطر برای جمهوری اسلامی، نارضایتی رو به افزایش مردم ایران است -ژنرال کیت کلاگ: رژیم ایران باید با بازرسی کامل، توقف حمایت از نیروهای نیابتی و باز نگه‌داشتن تنگه هرمز موافقت کند (۲۰ تیر ۱۴۰۵)


تجمع گسترده هواداران [[شورای ملی مقاومت ایران]] و [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] در واشنگتن در حمایت از دولت موقت انتقالی ایران و محکومیت رژیم فعلی (۲۰ اسفند ۱۴۰۴).
حساب x [[محمدباقر قالیباف|قالیباف]]: زمانه توافق‌های یک‌طرفه به پایان رسیده است - سنتکام از حمله به ۱۴۰ هدف نظامی جمهوری اسلامی در سومین دور حملات آمریکا خبر داد- خبرگزاری تسنیم گزارش داد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در پاسخ به حملات ایالات متحده، پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی آمریکا در اردن، قطر، کویت، بحرین و عمان را هدف قرار دادند.- نیروی دریایی [[سپاه پاسداران]] اعلام کرد [[تنگه هرمز]] از این پس تا اطلاع ثانوی و تا پایان آنچه «مداخلات آمریکا» در منطقه خواند، به روی همه شناورها بسته خواهد بود.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)
 
</div>
اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا در سخنرانی خود رژیم ایران را به دلیل سرکوب داخلی و اقدامات منطقه‌ای محکوم کرد و اظهار داشت حتی یک قطره اشک برای آن نباید ریخته شود.
 
فرانسه و برخی متحدان ناتو برای مأموریت تدافعی جهت باز نگه داشتن تنگه هرمز آماده می‌شوند؛ مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد پایان مأموریت علیه رژیم ایران جهان را امن‌تر خواهد کرد.
 
بازارهای جهانی واکنش نشان دادند: قیمت نفت پس از افت اولیه به دلیل اظهارات ترامپ مبنی بر پایان قریب‌الوقوع جنگ، نوسان داشت؛ سهام جهانی عمدتاً افزایش یافت اما نگرانی از بحران انرژی ادامه دارد.
 
وزیر دفاع آمریکا پیت هگست در کنفرانس خبری صبحگاهی وضعیت عملیات نظامی علیه ایران را تشریح کرد و بر ادامه فشار تا دستیابی به اهداف اعلام‌شده تأکید ورزید.
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۹:۱۲

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی: کینگ‌ مجتبی‌ حاصل همهٔ تجمعات و جنازه‌گردانی با شعارهای انتقام، انتقام را برای تنور جنگ و حفظ هژمونی خودش می‌خواست - تکرار می‌کنیم که بچه خامنه‌ای مثل بچه شاه ادامهٔ جنگ را می‌خواهد. اینان خوب می‌دانند که بدون جنگ آینده و شانسی ندارند - هر بلایی بر سر ایران و مردم ایران بیاید برای آنها هیچ اهمیتی ندارد.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)

درگذشت استاد هنرمند رضا اولیا در ایتالیا و تسلیت خانم مریم رجوی

۲۵پراتیک انقلابی در اعتراض به دفن خامنه‌ای در مشهد پخش شعار در جریان تشییع جنازه خامنه‌ای در مشهد بازار رضا و خیابان خرمشهر- ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - فعالیت جوانان شورشگر در زاهدان و۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه علی خامنه‌ایدر شهرهای میهن، همزمان با دفـن خامنه‌ای(۱۹ تیر ۱۴۰۵)

مراسم دفن خامنه‌ای در تاریخ ۱۸ تیر در مشهد- مجتبی خامنه‌ای، در مراسم دفن سیدعلی خامنه‌ای حضور پیدا نکرد. (۱۹ تیر ۱۴۰۵)

سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)

جیمز کارافانو(مشاور ارشد بیناد هریتیج): بزرگ‌ترین خطر برای جمهوری اسلامی، نارضایتی رو به افزایش مردم ایران است -ژنرال کیت کلاگ: رژیم ایران باید با بازرسی کامل، توقف حمایت از نیروهای نیابتی و باز نگه‌داشتن تنگه هرمز موافقت کند (۲۰ تیر ۱۴۰۵)

حساب x قالیباف: زمانه توافق‌های یک‌طرفه به پایان رسیده است - سنتکام از حمله به ۱۴۰ هدف نظامی جمهوری اسلامی در سومین دور حملات آمریکا خبر داد- خبرگزاری تسنیم گزارش داد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در پاسخ به حملات ایالات متحده، پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی آمریکا در اردن، قطر، کویت، بحرین و عمان را هدف قرار دادند.- نیروی دریایی سپاه پاسداران اعلام کرد تنگه هرمز از این پس تا اطلاع ثانوی و تا پایان آنچه «مداخلات آمریکا» در منطقه خواند، به روی همه شناورها بسته خواهد بود.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)