درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۱۴۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
برگزاری [[کنفرانس ایران به‌سوی صلح و آزادی]] در [[سنای آمریکا]] با تمرکز بر نقش مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته (۲۸ فروردین ۱۴۰۵)
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]]:
کینگ‌ مجتبی‌ حاصل همهٔ تجمعات و جنازه‌گردانی با شعارهای انتقام، انتقام را برای تنور جنگ و حفظ هژمونی خودش می‌خواست - تکرار می‌کنیم که بچه خامنه‌ای مثل بچه شاه ادامهٔ جنگ را می‌خواهد. اینان خوب می‌دانند که بدون جنگ آینده و شانسی ندارند - هر بلایی بر سر [[ایران]] و مردم ایران بیاید برای آنها هیچ اهمیتی ندارد.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)


پیام [[مسعود رجوی]] به نیروهای خواهان ارتباط با عنوان «پیام به نیروهای خواهان ارتباط» (۲۸ فروردین ۱۴۰۵)
درگذشت استاد هنرمند [[رضا اولیا]] در ایتالیا و تسلیت خانم مریم رجوی


ادامه فشارهای بین‌المللی بر [[جمهوری اسلامی ایران]] در پی تحولات نظامی اخیر و محاصره تنگه هرمز
۲۵پراتیک انقلابی در اعتراض به دفن خامنه‌ای در [[استان خراسان رضوی|مشهد]] پخش شعار در جریان تشییع جنازه خامنه‌ای در مشهد بازار رضا و خیابان خرمشهر- ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - فعالیت جوانان شورشگر در زاهدان و۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه [[علی خامنه‌ای]]در شهرهای میهن، همزمان با دفـن خامنه‌ای(۱۹ تیر ۱۴۰۵)


ادعای [[دونالد ترامپ]] مبنی بر موافقت [[جمهوری اسلامی]] با تحویل اورانیوم غنی‌شده و نزدیکی به توافق (۲۸ فروردین ۱۴۰۵)
مراسم دفن خامنه‌ای در تاریخ ۱۸ تیر در مشهد- مجتبی خامنه‌ای، در مراسم دفن سیدعلی خامنه‌ای حضور پیدا نکرد. (۱۹ تیر ۱۴۰۵)


آغاز آتش‌بس ۱۰ روزه میان اسرائیل و لبنان و استقبال [[جمهوری اسلامی ایران]] از آن (۲۸ فروردین ۱۴۰۵)
سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)


سفر فرمانده کل ارتش پاکستان به تهران برای انتقال پیام آمریکا و برنامه‌ریزی دور دوم مذاکرات (روزهای اخیر، گزارش امروز)
جیمز کارافانو(مشاور ارشد بیناد هریتیج): بزرگ‌ترین خطر برای جمهوری اسلامی، نارضایتی رو به افزایش مردم ایران است -ژنرال کیت کلاگ: رژیم ایران باید با بازرسی کامل، توقف حمایت از نیروهای نیابتی و باز نگه‌داشتن تنگه هرمز موافقت کند (۲۰ تیر ۱۴۰۵)


محکومیت ادامه سرکوب و اعدام‌های سیاسی توسط رژیم و فعالیت‌های اعتراضی و آکسیون‌های ایرانیان آزاده در اروپا و آمریکا در حمایت از مقاومت و محکومیت رژیم
حساب x [[محمدباقر قالیباف|قالیباف]]: زمانه توافق‌های یک‌طرفه به پایان رسیده است - سنتکام از حمله به ۱۴۰ هدف نظامی جمهوری اسلامی در سومین دور حملات آمریکا خبر داد- خبرگزاری تسنیم گزارش داد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در پاسخ به حملات ایالات متحده، پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی آمریکا در اردن، قطر، کویت، بحرین و عمان را هدف قرار دادند.- نیروی دریایی [[سپاه پاسداران]] اعلام کرد [[تنگه هرمز]] از این پس تا اطلاع ثانوی و تا پایان آنچه «مداخلات آمریکا» در منطقه خواند، به روی همه شناورها بسته خواهد بود.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)
 
</div>
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۹:۱۲

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی: کینگ‌ مجتبی‌ حاصل همهٔ تجمعات و جنازه‌گردانی با شعارهای انتقام، انتقام را برای تنور جنگ و حفظ هژمونی خودش می‌خواست - تکرار می‌کنیم که بچه خامنه‌ای مثل بچه شاه ادامهٔ جنگ را می‌خواهد. اینان خوب می‌دانند که بدون جنگ آینده و شانسی ندارند - هر بلایی بر سر ایران و مردم ایران بیاید برای آنها هیچ اهمیتی ندارد.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)

درگذشت استاد هنرمند رضا اولیا در ایتالیا و تسلیت خانم مریم رجوی

۲۵پراتیک انقلابی در اعتراض به دفن خامنه‌ای در مشهد پخش شعار در جریان تشییع جنازه خامنه‌ای در مشهد بازار رضا و خیابان خرمشهر- ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - فعالیت جوانان شورشگر در زاهدان و۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه علی خامنه‌ایدر شهرهای میهن، همزمان با دفـن خامنه‌ای(۱۹ تیر ۱۴۰۵)

مراسم دفن خامنه‌ای در تاریخ ۱۸ تیر در مشهد- مجتبی خامنه‌ای، در مراسم دفن سیدعلی خامنه‌ای حضور پیدا نکرد. (۱۹ تیر ۱۴۰۵)

سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)

جیمز کارافانو(مشاور ارشد بیناد هریتیج): بزرگ‌ترین خطر برای جمهوری اسلامی، نارضایتی رو به افزایش مردم ایران است -ژنرال کیت کلاگ: رژیم ایران باید با بازرسی کامل، توقف حمایت از نیروهای نیابتی و باز نگه‌داشتن تنگه هرمز موافقت کند (۲۰ تیر ۱۴۰۵)

حساب x قالیباف: زمانه توافق‌های یک‌طرفه به پایان رسیده است - سنتکام از حمله به ۱۴۰ هدف نظامی جمهوری اسلامی در سومین دور حملات آمریکا خبر داد- خبرگزاری تسنیم گزارش داد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در پاسخ به حملات ایالات متحده، پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی آمریکا در اردن، قطر، کویت، بحرین و عمان را هدف قرار دادند.- نیروی دریایی سپاه پاسداران اعلام کرد تنگه هرمز از این پس تا اطلاع ثانوی و تا پایان آنچه «مداخلات آمریکا» در منطقه خواند، به روی همه شناورها بسته خواهد بود.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)