درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۶۷ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
کنفرانس در مجلس کانادا – افزایش بی‌سابقه اعدام‌های سیاسی، نقش جامعه بین‌المللی -  پیام خانم مریم رجوی](۷خرداد ۱۴۰۵)
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]]:
کینگ‌ مجتبی‌ حاصل همهٔ تجمعات و جنازه‌گردانی با شعارهای انتقام، انتقام را برای تنور جنگ و حفظ هژمونی خودش می‌خواست - تکرار می‌کنیم که بچه خامنه‌ای مثل بچه شاه ادامهٔ جنگ را می‌خواهد. اینان خوب می‌دانند که بدون جنگ آینده و شانسی ندارند - هر بلایی بر سر [[ایران]] و مردم ایران بیاید برای آنها هیچ اهمیتی ندارد.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)


اعدام [[عباس اکبری فیض‌آبادی]] — پانزدهمین اعدام مرتبط با [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴]] (۵خرداد ۱۴۰۵)
درگذشت استاد هنرمند [[رضا اولیا]] در ایتالیا و تسلیت خانم مریم رجوی


بیانیه ۱۰۰۰جوانان [[نسل زد|نسـل زد]]، ضددیکتاتوری و وابستگی،با چراغ راهنمای ”[https://news.mojahedin.org/i/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87-%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B0-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%B6%D8%AF نه شاه نه شیخ](۷خرداد ۱۴۰۵)
۲۵پراتیک انقلابی در اعتراض به دفن خامنه‌ای در [[استان خراسان رضوی|مشهد]] پخش شعار در جریان تشییع جنازه خامنه‌ای در مشهد بازار رضا و خیابان خرمشهر- ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - فعالیت جوانان شورشگر در زاهدان و۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه [[علی خامنه‌ای]]در شهرهای میهن، همزمان با دفـن خامنه‌ای(۱۹ تیر ۱۴۰۵)


جان باختن دو برادر يارسان شورشگر ميثم و مجتبی ويسی در حمله پاسداران جنايتكار ولايت فقيه به مخفيگاه آنان در دالاهو(۸خرداد ۱۴۰۵)
مراسم دفن خامنه‌ای در تاریخ ۱۸ تیر در مشهد- مجتبی خامنه‌ای، در مراسم دفن سیدعلی خامنه‌ای حضور پیدا نکرد. (۱۹ تیر ۱۴۰۵)


[[شورای ملی مقاومت ایران|NCRI]] درباره موج جدید اعدام‌ها هشدار داد — مقایسه با کشتار۶۷ -عفو بین‌الملل: ایران در سال ۲۰۲۵ بیش از ۲۱۵۰ اعدام داشت — این بالاترین رقم از ۱۹۸۱ می باشد- ۳۰ بازداشتی [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|اعتراضات دی‌ماه]] به اعدام محکوم شدند و ۱۳ نفر مخفیانه اعدام شده‌اند- عرفان شاکورزاده، دانشجوی نخبه در ۱۱ مه اعدام شد.۲۶اعدام در ماه مه- ۱۹۰اعدام درسال ۲۰۲۶-سه نوجوان در خطر فوری اعدام: احسان حسینی‌پور، متین محمدی، عرفان امیری- تأیید حکم اعدام زندانی سیاسی منوچهر فلاح به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران(۲۹اردیبهشت ۱۴۰۵)
سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)


نرگس محمدی از بیمارستان ترخیص شد. پزشکان او اعلام کردند به ۸ماه استراحت نیاز دارد - نرگس محمدی: شهروند افتخاری پاریس شد-شهردار پاریس این عنوان را امضا کرد (۵خرداد ۱۴۰۵)
جیمز کارافانو(مشاور ارشد بیناد هریتیج): بزرگ‌ترین خطر برای جمهوری اسلامی، نارضایتی رو به افزایش مردم ایران است -ژنرال کیت کلاگ: رژیم ایران باید با بازرسی کامل، توقف حمایت از نیروهای نیابتی و باز نگه‌داشتن تنگه هرمز موافقت کند (۲۰ تیر ۱۴۰۵)
  </div>
 
حساب x [[محمدباقر قالیباف|قالیباف]]: زمانه توافق‌های یک‌طرفه به پایان رسیده است - سنتکام از حمله به ۱۴۰ هدف نظامی جمهوری اسلامی در سومین دور حملات آمریکا خبر داد- خبرگزاری تسنیم گزارش داد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در پاسخ به حملات ایالات متحده، پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی آمریکا در اردن، قطر، کویت، بحرین و عمان را هدف قرار دادند.- نیروی دریایی [[سپاه پاسداران]] اعلام کرد [[تنگه هرمز]] از این پس تا اطلاع ثانوی و تا پایان آنچه «مداخلات آمریکا» در منطقه خواند، به روی همه شناورها بسته خواهد بود.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)
</div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۹:۱۲

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی: کینگ‌ مجتبی‌ حاصل همهٔ تجمعات و جنازه‌گردانی با شعارهای انتقام، انتقام را برای تنور جنگ و حفظ هژمونی خودش می‌خواست - تکرار می‌کنیم که بچه خامنه‌ای مثل بچه شاه ادامهٔ جنگ را می‌خواهد. اینان خوب می‌دانند که بدون جنگ آینده و شانسی ندارند - هر بلایی بر سر ایران و مردم ایران بیاید برای آنها هیچ اهمیتی ندارد.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)

درگذشت استاد هنرمند رضا اولیا در ایتالیا و تسلیت خانم مریم رجوی

۲۵پراتیک انقلابی در اعتراض به دفن خامنه‌ای در مشهد پخش شعار در جریان تشییع جنازه خامنه‌ای در مشهد بازار رضا و خیابان خرمشهر- ۳ تصویرنگاری و ۴۳ پراتیک انقلابی - فعالیت جوانان شورشگر در زاهدان و۳۰ عملیات ضداختناق و بدرقهٔ آتشین جنازه علی خامنه‌ایدر شهرهای میهن، همزمان با دفـن خامنه‌ای(۱۹ تیر ۱۴۰۵)

مراسم دفن خامنه‌ای در تاریخ ۱۸ تیر در مشهد- مجتبی خامنه‌ای، در مراسم دفن سیدعلی خامنه‌ای حضور پیدا نکرد. (۱۹ تیر ۱۴۰۵)

سخنگوی مجاهدین:از امثال این مراسم نه فقط به تقویت نظام پوسیده و درهم شکسته ولایت فقیه نمی‌افزاید بلکه بر دامنه و ابعاد جنگ گرگها می‌افزاید.(۱۵ تیر ۱۴۰۵)

جیمز کارافانو(مشاور ارشد بیناد هریتیج): بزرگ‌ترین خطر برای جمهوری اسلامی، نارضایتی رو به افزایش مردم ایران است -ژنرال کیت کلاگ: رژیم ایران باید با بازرسی کامل، توقف حمایت از نیروهای نیابتی و باز نگه‌داشتن تنگه هرمز موافقت کند (۲۰ تیر ۱۴۰۵)

حساب x قالیباف: زمانه توافق‌های یک‌طرفه به پایان رسیده است - سنتکام از حمله به ۱۴۰ هدف نظامی جمهوری اسلامی در سومین دور حملات آمریکا خبر داد- خبرگزاری تسنیم گزارش داد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در پاسخ به حملات ایالات متحده، پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی آمریکا در اردن، قطر، کویت، بحرین و عمان را هدف قرار دادند.- نیروی دریایی سپاه پاسداران اعلام کرد تنگه هرمز از این پس تا اطلاع ثانوی و تا پایان آنچه «مداخلات آمریکا» در منطقه خواند، به روی همه شناورها بسته خواهد بود.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)