درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Safa (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳۰۵ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]] بمناسبت برگزاری گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ - پیش به‌سوی جمهوری دموکراتیک:با درود و سلام به یاران شورشگر و اشرف‌نشان شما با وفا و پرداخت بها، از شر کثیر خیر عظیم درو کردید-سناریو و طرح مشترک بقایای شیخ و شاه و اصحاب مماشات را برملاو به خود آنها برگرداندید(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


[https://leader.mojahedin.org/i/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B2% سخنرانی خانم مریم رجوی در گردهمایی ایران آزاد] ۲۰۲۶ - روز دوم (۱ تیرماه ۱۴۰۵)


[https://news.mojahedin.org/i/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DB%B2%DB%B0%DB% سخنرانی بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلستان ۲۰۱۹ ـ ۲۰۲۲ و شخصیت‌های سیاسی در گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶] (۳۰خرداد ۱۴۰۵)


* ۱۱شهریور ۱۴۰۴ (۲سپتامبر ۲۰۲۵)، ارسال [[نامه مشترک ۱۰۲ برنده جایزه نوبل به دبیرکل سازمان ملل متحد]]
هزاران ایرانی آزاده در خیابان‌ها و میدان‌های مختلف شهر پاریس از جمله باستیل، ریپابلیک و تروکادرو تجمع کرده و با سر دادن شعارهایی دست به تظاهرات زدند (۳۰خرداد ۱۴۰۵)


* برگزاری [[تظاهرات ایران در بروکسل ۱۴۰۴]]  
دومین روز گردهمایی جهانی ایران آزاد در پاریس - (۱ تیرماه ۱۴۰۵)
فعالیت جوانان شورشگر درشهرهای میهن، در حمایت از [[طرح ده ماده‌ای مریم رجوی برای ایران فردا]] (۱ تیرماه ۱۴۰۵)


* معرفی کتاب [[ایران در شرف دگرگونی: نقش اجتماعی زنان و تجربیات شخصی من]]، نوشته پروفسور ریتا زوسموت
دور نخست مذاکرات مستقیم تهران و واشینگتن در سایه تهدیدهای ترامپ پایان یافت - تهران و واشینگتن «کمیته عالی اجرای تفاهم» تشکیل دادند-میانجی‌ها می‌گویند بر سر نقشه راه ۶۰ روزه با وجود تنش بر سر تنگه هرمز توافق شد(۱ تیرماه ۱۴۰۵)


* برگزاری [[تظاهرات ایرانیان در نیویورک (۱‍۴۰۴)]]
مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)
 
  </div>
*معرفی کتاب [[جنایات رضاشاه به روایت تاریخ]] از انتشارات [[سازمان مجاهدین خلق ایران]]
 
* پیام ۲۷آبان ۱۴۰۴ [[مسعود رجوی]] در صفحه‌ی [[پیام‌های مسعود رجوی]]
 
* آتش‌سوزی جنگل‌های پهن‌برگ هیرکانی، شامل گونه‌هایی مانند بلوط، راش، سرخس و مجموعه‌ای از پوشش گیاهی بومی که بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون سال قدمت دارند، تصاویر ماهواره‌ای ناسا حاکی از آن است که ۱۵۰۰ هکتار از جگلهای هیرکانی در بخش‌هایی از سوادکوه، الیت و آستارا سوخته‌اند.
 
* عیسی کلانتری، وزیر پیشین محیط زیست گفت: «سه میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار جنگل هیرکانی داشتیم که یک میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار آن را آدم‌ها از بین بردند، حالا ۸۰ هکتار آن آتش گرفته و همه به دنبال این هستند که چرا آتش گرفته است.»
 
* ۲۸ آبان ۱۴۰۴ تصویب [[هفتاد‌ودومین قطعنامه سازمان ملل متحد]] به‌خاطر نقض وخیم حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی
 
* ۲۹آبان ۱۴۰۴، شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه علیه [[برنامه هسته‌ای ایران]] را تصویب کرد.
 
* ۱۰ آذر ۱۴۰۴ بازار طلا، سکه و ارز در نخستین روزهای آذرماه دوباره جهش پیدا کرد؛ جهشی که تنها در اعداد خلاصه نمی‌شود،
سکه تا 126 میلیون تومان بالا رفت، طلای 18عیار وارد کانال 12میلیونی شد و دلار در تهران خود را به 118 هزار تومان رساند.
 
 
      </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ ژوئن ۲۰۲۶، ساعت ۰۸:۲۳

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی بمناسبت برگزاری گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ - پیش به‌سوی جمهوری دموکراتیک:با درود و سلام به یاران شورشگر و اشرف‌نشان شما با وفا و پرداخت بها، از شر کثیر خیر عظیم درو کردید-سناریو و طرح مشترک بقایای شیخ و شاه و اصحاب مماشات را برملاو به خود آنها برگرداندید(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

سخنرانی خانم مریم رجوی در گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ - روز دوم (۱ تیرماه ۱۴۰۵)

سخنرانی بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلستان ۲۰۱۹ ـ ۲۰۲۲ و شخصیت‌های سیاسی در گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

هزاران ایرانی آزاده در خیابان‌ها و میدان‌های مختلف شهر پاریس از جمله باستیل، ریپابلیک و تروکادرو تجمع کرده و با سر دادن شعارهایی دست به تظاهرات زدند (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

دومین روز گردهمایی جهانی ایران آزاد در پاریس - (۱ تیرماه ۱۴۰۵) فعالیت جوانان شورشگر درشهرهای میهن، در حمایت از طرح ده ماده‌ای مریم رجوی برای ایران فردا (۱ تیرماه ۱۴۰۵)

دور نخست مذاکرات مستقیم تهران و واشینگتن در سایه تهدیدهای ترامپ پایان یافت - تهران و واشینگتن «کمیته عالی اجرای تفاهم» تشکیل دادند-میانجی‌ها می‌گویند بر سر نقشه راه ۶۰ روزه با وجود تنش بر سر تنگه هرمز توافق شد(۱ تیرماه ۱۴۰۵)

مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)