نیما نوری: تفاوت میان نسخه‌ها

۲ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱ نوامبر ۲۰۲۴
بدون خلاصۀ ویرایش
(ویراستاری جزیی)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۳: خط ۱۳:
|شناخته‌شده برای=مردم کرج و ایران
|شناخته‌شده برای=مردم کرج و ایران
|همسر=
|همسر=
|والدین= }}'''نیما نوری''' (زاده ۲۷ فروردین ۱۳۸۳، کرج – درگذشته ۱۲ آبان ۱۴۰۱، کرج) جوان ۱۸ ساله‌ای بود که در جریان برگزاری مراسم چهلم '''[[حدیث نجفی]]''' با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی جان خود را از دست داد. در روز ۱۲ آبان‌ماه، جمعیت انبوهی با پای پیاده راهی مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج بودند. مردم در حین راه‌پیمایی به سمت بهشت سکینه شعار می‌دادند: «امسال سال خونه، سید علی سرنگونه». مأموران امنیتی و نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی راه مردم را بستند و به سوی آن‌ها آتش گشودند. شماری از مردم با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی کشته و زخمی شدند. یکی از این جان‌باختگان نیما نوری بود. مأموران سرکوبگر دو گلوله به پا و سینه‌ی او شلیک کرده‌بودند. نهادهای امنیتی تا ۴۸ ساعت پیکر نیما نوری را به خانواده‌اش تحویل ندادند. آنها خانواده‌ی نوری را تهدید کرده‌بودند که درباره‌ی کشته شدن فرزندشان با هیچ رسانه‌ای مصاحبه نکنند؛ اگرنه ا بازداشت خواهند شد. نیما نوری پیش از جان‌باختنش در حساب اینستاگرامی خود نوشته بود: «من هستم و به‌عنوان یک جوان حاضرم جانم را در این راه بگذارم.»
|والدین= }}'''نیما نوری،''' (زاده ۲۷ فروردین ۱۳۸۳، کرج – درگذشته ۱۲ آبان ۱۴۰۱، کرج) جوان ۱۸ ساله‌ای بود که در جریان برگزاری مراسم چهلم '''[[حدیث نجفی]]''' با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی جان خود را از دست داد. در روز ۱۲ آبان‌ماه، جمعیت انبوهی با پای پیاده راهی مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج بودند. مردم در حین راه‌پیمایی به سمت بهشت سکینه شعار می‌دادند: «امسال سال خونه، سید علی سرنگونه». مأموران امنیتی و نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی راه مردم را بستند و به سوی آن‌ها آتش گشودند. شماری از مردم با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی کشته و زخمی شدند. یکی از این جان‌باختگان نیما نوری بود. مأموران سرکوبگر دو گلوله به پا و سینه‌ی او شلیک کرده‌بودند. نهادهای امنیتی تا ۴۸ ساعت پیکر نیما نوری را به خانواده‌اش تحویل ندادند. آنها خانواده‌ی نوری را تهدید کرده‌بودند که درباره‌ی کشته شدن فرزندشان با هیچ رسانه‌ای مصاحبه نکنند؛ اگرنه ا بازداشت خواهند شد. نیما نوری پیش از جان‌باختنش در حساب اینستاگرامی خود نوشته بود: «من هستم و به‌عنوان یک جوان حاضرم جانم را در این راه بگذارم.»


روز جمعه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۱، مراسم چهلم نیما نوری در آرامستان بهشت علی، واقع در ماهدشت کرج برگزار شد. با وجود جو شدید امنیتی و استقرار نیروهای سرکوبگر در اطراف آرامستان بهشت علی، جمعی از مردم در مراسم چهلم نیما نوری شرکت کردند. پدر و مادر نیما نوری در یک اقدام نمادین ۲ کبوتر را بر سر مزار فرزندشان آزاد کردند.
روز جمعه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۱، مراسم چهلم نیما نوری در آرامستان بهشت علی، واقع در ماهدشت کرج برگزار شد. با وجود جو شدید امنیتی و استقرار نیروهای سرکوبگر در اطراف آرامستان بهشت علی، جمعی از مردم در مراسم چهلم نیما نوری شرکت کردند. پدر و مادر نیما نوری در یک اقدام نمادین ۲ کبوتر را بر سر مزار فرزندشان آزاد کردند.
۱۳٬۱۲۶

ویرایش