درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴: خط ۴:
   <div class="box-content">
   <div class="box-content">


[[مسعود رجوی]] : پیشنهاد به ”کینگ مجتبی“ و ”شمس وزیر“ (پزشکیان) برای خروج از بحران: روزانه ۵ میلیون لیتر از سپاه، از بسیج، از اطلاعات و از انتظامی کم کنید - جمعاً می‌شود ۲۰ میلیون لیتر، دیگر کمبودی نیست و ۵ میلیون لیتر هم اضافه می‌آورید! والا بدانید که در هر حال:آتـش قیـام خلـق و سرنگونـی نظـام در پیـش اسـت (۲۶مرداد ۱۴۰۵)  
[[مسعود رجوی]] : پیشنهاد به ”کینگ مجتبی“ و ”شمس وزیر“ (پزشکیان) برای خروج از بحران: روزانه ۵ میلیون لیتر از سپاه، از بسیج، از اطلاعات و از انتظامی کم کنید - جمعاً می‌شود ۲۰ میلیون لیتر، دیگر کمبودی نیست و ۵ میلیون لیتر هم اضافه می‌آورید! والا بدانید که در هر حال:آتـش قیـام خلـق و سرنگونـی نظـام در پیـش اسـت (۲۶مرداد ۱۴۰۵) [[پیام‌های مسعود رجوی|بیشتر بخوانید...]]


[[مریم رجوی]] برگزاری درخشان سی‌امین برنامه همیاری را به عموم هموطنان عزیزی که در داخل و خارج ایران با شرکت در این گلریزان، برای استقلال و آزادی مردم و میهن اسیر به‌پا خاستند، تهنیت گفت - ۳۰ شعله همیاری شورشگران در سی‌امین گلریزان همیاری با سیمای آزادی تلویزیون ملی ایران (۲۴مرداد ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]] برگزاری درخشان سی‌امین برنامه همیاری را به عموم هموطنان عزیزی که در داخل و خارج ایران با شرکت در این گلریزان، برای استقلال و آزادی مردم و میهن اسیر به‌پا خاستند، تهنیت گفت - ۳۰ شعله همیاری شورشگران در سی‌امین گلریزان همیاری با سیمای آزادی تلویزیون ملی ایران (۲۴مرداد ۱۴۰۵)

نسخهٔ ‏۱۷ اوت ۲۰۲۶، ساعت ۱۰:۵۹

از میان خبرها

مسعود رجوی : پیشنهاد به ”کینگ مجتبی“ و ”شمس وزیر“ (پزشکیان) برای خروج از بحران: روزانه ۵ میلیون لیتر از سپاه، از بسیج، از اطلاعات و از انتظامی کم کنید - جمعاً می‌شود ۲۰ میلیون لیتر، دیگر کمبودی نیست و ۵ میلیون لیتر هم اضافه می‌آورید! والا بدانید که در هر حال:آتـش قیـام خلـق و سرنگونـی نظـام در پیـش اسـت (۲۶مرداد ۱۴۰۵) بیشتر بخوانید...

مریم رجوی برگزاری درخشان سی‌امین برنامه همیاری را به عموم هموطنان عزیزی که در داخل و خارج ایران با شرکت در این گلریزان، برای استقلال و آزادی مردم و میهن اسیر به‌پا خاستند، تهنیت گفت - ۳۰ شعله همیاری شورشگران در سی‌امین گلریزان همیاری با سیمای آزادی تلویزیون ملی ایران (۲۴مرداد ۱۴۰۵)

رژیم آخوندی روز ۲۵مرداد شورشگر قهرمان شهرام صادقی را در کرج اعدام کرد- خانم مریم رجوی با محکوم کردن اعدام جنایتکارانه شهرام صادقی و با یادآوری محکومیت‌های جهانی اعدامها در ایران، شورای امنیت ملل متحد را به اقدام عاجل و عملی برای وادار کردن رژیم ایران به توقف اعدامهای ضدانسانی فراخواند.(۲۵مرداد ۱۴۰۵)

تشدید فشار علیه زندانیان سیاسی بند۷ زندان اوین ، در گرمای بالای ۴۰ درجه بدون وسایل سرمایشی (۲۴مرداد ۱۴۰۵)

برگزاری میز کتاب و نمایشگاه عکس شهیدان قتل‌عام سال ۶۷ توسط هواداران سازمان مجاهدین در مونیخ، پاریس، یوتوبوری، کپنهاگ، استکهلم وتورنتو کانادا(۲۳مرداد ۱۴۰۵)

وال‌استریت ژورنال گزارش داد جمهوری اسلامی هم‌زمان با مذاکرات با آمریکا، سپاه و گروه‌های نیابتی را برای افزایش حملات منطقه‌ای و تحمیل هزینه‌های بیشتر به واشینگتن و متحدانش آماده کرده‌ است. (۲۶مرداد ۱۴۰۵)