کاربر:Hossein/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
خط ۲۲۶: خط ۲۲۶:


==== وزارت اطلاعات ====
==== وزارت اطلاعات ====
در پائيز1358، شوراي انقلاب رژيم طرحي براي سازمان دادن يك تشكيلات اطلاعاتي تصويب كرد و بر اساس اين طرح دفتر اطلاعات نخست‌وزيري به‌رياست خسرو تهراني تشكيل شد.


 در سال 60 به‌دنبال درخواست میرحسین موسوی نخست وزیر طرح تشكيل وزارت اطلاعات در تاريخ 15ارديبهشت1361 در مجلس رژيم مطرح شد، ابتدا اطلاعات سپاه با وزارتخانه شدن اطلاعات مخالفت مي‌كرد ولي نهایتا در جلسهٌ روز پنجشنبه 27مرداد1362 در مجلس رژيم ‌تصويب شد و در تاريخ 3شهريور1362 به تأييد شوراي نگهبان رسيد. محمدي ريشهري به‌عنوان اولين وزير اطلاعات به مجلس معرفي شد.ريشهري با همكاري يك اكيپ 40نفره كه به به‌عنوان مؤسسين وزارت اطلاعات شناخته مي‌شوند به سازماندهي وزارت اطلاعات اقدام كرد. و در 10مهر سال1363 آمادگي وزارت اطلاعات را اعلام كرد. وزارت اطلاعات محور اصلي شناسايي، طراحي و اجراي ترورهاي جمهوری اسلامی در خارج و قتلهاي سياسي در داخل كشور است. اين وزارتخانه از يك‌سو در شوراي عالي امنيت ملي در تصميمگيري سياسي در مورد ترورها شركت مي‌كند و از سوي ديگر با كميتهٌ ويژهٌ عملياتي دفتر خامنه‌اي با ارگانهاي تروريستي ديگر هماهنگ مي‌شود.
سازمان كار وزارت اطلاعات براي ترور و سركوب
وزارت اطلاعات از 16معاونت، 2سازمان، 5ادارهٌ مستقل و 27ادارهٌ كل براي هر استان تشكيل مي‌شود. از 16معاونت وزارت اطلاعات 3 معاونت كه از مهمترين آنها هستند تماماً و مستقيماً درگير صدور تروريسم مي‌باشند.
 معاونت برون‌مرزي به مسئوليت فردي به‌نام محمد حسين  تقوي است كه شعبه‌هاي وزارت اطلاعات در خارج كشور را كنترل مي‌كند و سازماندهي اقدامات تروريستي و به‌طور خاص توطئه عليه مجاهدين و مقاومت ايران را بر‌عهده دارد. نمايندگيهاي وزارت اطلاعات در خارج كشور اساساً تحت كنترل اين معاونت قرار دارند.
اين معاونت داراي پايگاههاي مرزي مي‌باشد كه اصلي‌ترين پايگاههاي آن در استانهاي خوزستان، كرمانشاه، ايلام، آذربايجان‌غربي و كردستان هستند.
معاونت اطلاعات خارجي و امور نهضتها
 وظيفهٌ عملهٌ اين معاونت جمع‌آوري اطلاعات و جاسوسي در كشورهاي خارجي و هم‌چنين به‌كارگيري تروريستها و مزدوران غير‌ايراني است. هم‌چنين اين معاونت نقش فعالي در اقدامات سياسي و بين‌اللملي عليه سازمان مجاهدين دارد . معاونت امنيت اين وزارتخانه يكي از مهمترين معاونتهاي آن مي‌باشد كه تحت عنوان امنيت داخلي به ترور در خارج مي‌پردازد و ارتباط تنگاتنگ با دو معاونت فوق دارد. معاونت خارجي وزارت اطلاعات علاوه بر جاسوسي عليه دولتهاي خارجي، استخدام خارجيان و به‌كار‌گرفتن آنها در كارهاي تروريستي نيز مي‌پردازد. آخوند حجازي در زمان ريشهري معاونت خارجي را بر‌عهده داشت و تلاش نمود كه براي ترور مسعود رجوی و دكتر كاظم رجوي مقامات پليس فرانسه و سوييس را به استخدام در‌آورد.سعيد امامي به‌عنوان مدير كل در اجراي اين ترور با حجازي كار مي‌كرد. سعيد امامي سالها معاونت امنيت اين وزارتخانه را به‌عهده داشت. بعد از سعيد امامي هاشمي‌علوي اين معاونت را عهده‌دار شده است.
معاونت اطلاعات مردمي وزارت اطلاعات به مسئوليت آخوند محمد شفيعي نيز وظيفه‌اش مقابله با نارضايتيهاي اجتماعي و سركوب آنهاست.
معاونتهاي ديگر اين وزارتخانه نيز اساساً در خدمت حل و فصل امور مربوط به معاونتهاي فوق‌الذكر مي‌باشند. ساير معاونتهاي وزارت اطلاعات به‌شرح زير است:
-معاونت ضد‌جاسوسي با‌ مسئوليت سجادي.
 -معاونت فني با مسئوليت فيروزآبادي
 كليهٌ فعاليتهاي فني و تكنيكي جاسوسي از جمله پارازيت روي تلويزيون ملي ايران و راديو صداي مجاهد بر عهدهٌ اين معاونت مي‌باشد.
- معاونت آموزش با مسئوليت بخشي
-معاونت ويژهٌ روحانيت با مسئوليت آخوند باقريان
-معاونت طرح و برنامه با مسئوليت طالبي
- معاونت پشتيباني و امور مجلس با مسئوليت امير تهراني
-معاونت تحقيقات و مطالعات استراتژيك با مسئوليت آخوند كمالي
- معاونت اداري و مالي با مسئوليت كمالي
- معاونت حفاظت اطلاعات
-معاونت بازرسي و نظارت
-‌معاونت فرهنگي
-معاونت اقتصادي
 علاوه بر‌اين، چندين ادارهٌ كل اطلاعات در مناطق مرزي، نقش جدي در پشتيباني صدور تروريسم دارند. از جمله ادارهٌ كل اطلاعات آذربايجان شرقي به‌منظور دخالت در آذربايجان، ادارهٌ اطلاعات كل آذربايجان غربي با ‌مديريت حميد رضايي، براي دخالت در تركيه و عراق، اداره اطلاعات كردستان با مديريت مجيدي و كرمانشاه با مديريت تهراني و ايلام با مديريت حاج ناصر كريمي و خوزستان با مديريت حاجي‌پور براي اقدامات تروريستي در عراق، ادارهٌ كل اطلاعات خراسان براي دخالت در افغانستان و كشورهاي آسياي ميانه و ادارهٌ كل سيستان و بلوچستان براي پاكستان و ادارهٌ كل اطلاعات فارس و هرمزگان براي دخالت در كشورهاي عربي حاشيهٌ جنوبي خليج فارس كار مي‌كنند.
در سال64 دانشكدهٌ وزارت اطلاعات موسوم به دانشكدهٌ امام باقر تأسيس شد و از مهر65 كار خود را رسماً شروع كرد. اين دانشگاه مركز تعليم بازجويان و شكنجه‌گران و تروريستهاي جمهوری اسلامی است.
بودجهٌ محرمانه
بودجهٌ وزارت اطلاعات سري و خارج از كنترل سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كل كشور است. براساس مادهٌ15 اساسنامهٌ وزارت اطلاعات مصوب مجلس شورا مورخ 26مرداد1362، اعتبارات اين وزارتخانه ‌از شمول قانون محاسبات عمومي مستثني و تابع آيين‌نامه‌يي است كه به‌وسيلهٌ وزارت اطلاعات و اقتصاد و دارايي تهيه و به‌تصويب هيأت وزيران خواهد رسيد. طبق مصوبهٌ دي‌ماه73 مجلس رژيم، معادل 50درصد بهاي املاكي كه وزارت اطلاعات در راستاي انجام مأموريتهاي قانوني خود ضبط مي‌كند، تا سقف 5ميليارد ريال در اختيار اين وزارتخانه قرار مي‌گيرد. طبق مصوبهٌ بهمن74 مجلس، فروش اموال و دارايي مخالفان رژيم در اختيار وزارت اطلاعات است.
فعاليتهاي انتفاعي و شركتهاي تجاري
وزارت اطلاعات در زمان وزارت فلاحيان حدود 100شركت در جاهاي مختلف دنيا داير كرد كه حداقل 20شركت بزرگ آن در كشورهاي يمن، زيمبابوه، سوريه، سودان، ايتاليا و... قرار دارد. هدف از آن پوش و محمل تردد و فعاليتهاي مزودران و تروريستهاي اين وزارتخانه به خارج و تأمين و انتقال پول به خارج كشور است. اين شركتها با استفاده از اطلاعاتي كه در اختيار دارند، تجارت بسياري از اقلام را در انحصار خود در‌مي‌آورند و سودهاي ميليوني به جيب مي‌زنند.  
پوشهاي وزارت اطلاعات براي اقدامات جاسوسي و تروريستي
 1) مراكز ديپلوماتيك رژيم در خارج كشور كه مهمترين خصوصيت آن مصونيت ديپلوماتيك است.
2) شركتهاي تجاري و اقتصادي كه مهمترين ويژگي آنها مخفي بودن و عادي بودن مي‌باشد.
مشخصات برخي از اين شركتها ذيلاً آمده است:
- شركتWPT در كلن آلمان: مدير اين شركت فردي به‌نام شرقي است. اين شركت در ارتباط با شركت يك ويك كار مي‌كند و مسئول شمال آلمان است. وزارت اطلاعات در انتقال توپ غول‌پيكر 320ميليمتري که به‌طور ويژه براي وزارت اطلاعات به‌منظور اقدامات تروريستي عليه مجاهدين، ساخته شده بود به آنتورپ بلژيك از پوش اين شركت استفاده كرده بود. شرقي به همراه دو برادر خود اين شركت را اداره مي‌كند و با شركتهاي مختلف آلماني قرارداد دارد و محصولات ايراني و مواد غذايي را در هماهنگي با وزارت بازرگاني رژيم به آلمان آورده و به‌فروش مي‌رساند. تقي‌پور از مديران وزارت بازرگاني با او در ارتباط مي‌باشد.
آدرس و شماره‌تلفن اين شركت به‌شرح زير است:
WPTIMUNDEXPARTGMBH
MARKT STR10
50968 KOLN GERMANY
TEL 0221 382258
FAX 3761728
- شركت حمل و نقل سيروس در هلند: مدير آن سيروس اجاقي است.
 آدرس شركت:
SEROOS
SCHAGKENBOSDREEF 42
3421VE OUDWATER
TEL 0031651702353
FAX 00313458564421
EMIL SOJAGHI@NL PACKADBELL ORG
 شركت واردات و صادرات هومن در دوسلدروف آلمان: مدير شركت فردي به‌نام يحيي درم گزين است و دوتن از كاركنان آن صادقي و جورابچي نام دارند.
آدرس شركت:
HOMAN IM UND EXPORT GMBH
BISMARK STR 89
40210
PH 0211 369159
FAX 369576
- شركت تجاري چاپ و كاغذ در دوسلدورف آلمان: رئيس شركت عماالدين طاهرپور است. اين شركت سرپل ارتباطي وزارت اطلاعات است. آدرس شركت :‌
SCHTZEN STR 35
DUSSELDOF GERMANI
TEL 1649482
- خانهٌ مسكوني در دوسلدورف آلمان متعلق به فردي به‌نام بني‌جاهد: از اين خانه براي سكونت و مخفي‌كردن عناصر وزارت اطلاعات استفاده مي‌شود. آدرس خانه:
PRIENSGEGRG STR 87
GERMANI
TEL 0049211445063
- lبلانش اينترناسيونال : اين شركت در آمريكا و رئيس آن الياس‌نيا نام دارد. او 21سال آمريكا بوده است. براي مدتي امتياز فروش محصولات مواد غذايي يك و يك را در آلمان گرفت و تحت آن پوش فعاليتهايي براي وزارت اطلاعات انجام داد. الياس‌نيا با رازقي يكي از مديران وقت وزارت بازرگاني براي پيشبرد طرح و برنامه‌هايش هماهنگ كرده و امكانات وزارت بازرگاني از طريق رازقي در اختيار او قرار مي‌گرفت. خانم قجري ساكن آمريكا معاون الياس‌نيا در فروش محصولات مي‌باشد. تلفن الياس‌نيا در آمريكا به قرار زير است:
TEL 0014082798444
FAX 0014082972325
 اقدامات تروریستی وزارت اطلاعات در خارج کشور
ترور وزارت اطلاعات از اولين ماههاي تأسيس‌ آن در سال63 به‌كار افتاد:
ترور اعضا و فعالان مقاومت در برابر جمهوری اسلامی در كشورهاي مختلف جهان از جمله كاظم رجوي (ژنو ارديبهشت69)، محمد حسين نقدي نمايندهٌ شوراي ملي مقاومت در ايتاليا (رم اسفند71)، زهرا رجبي عضو شوراي رهبري مجاهدين و عضو شوراي ملي مقاومت (استانبول اسفند74)، علي‌اكبر قرباني نمايندهٌ مجاهدين در استانبول و....
كشتار رستوران ميكونوس و بسياري ديگر از قتلهاي جنايتكارانهٌ مخالفان در خارج كشور
اقدامات تروريستي در خاك عراق عليه مجاهدين و مقاومت ايران
اقدامات تروريستي عليه پناهندگان و گروههاي كرد ايراني در كردستان عراق
ايجاد شبكه‌هاي جاسوسي و اطلاعاتي در خارج كشور و به‌راه انداختن دسته‌هايي تحت نام «اعضاي سابق مجاهدين» وبکارگیری آنها عليه مجاهدين و مقاومت ايران و زمينه‌سازي اقدامات تروريستي
از اقدامات وزارت اطلاعات در خارج كشور است
'''نقش معاونت خارجي وزارت اطلاعات در ترور مسعود رجوی در فرانسه'''
يكي از مهمترين اهداف وزارت اطلاعات از بدو تأسيس ترور مسعود رجوي بود. در ابتداي تأسيس تا سال68 آخوند محمد حجازي معاونت خارجي وزارت اطلاعات مسئوليت اين ترور را بر‌عهده داشت. سعيد امامي به‌عنوان مدير كل در اجراي اين طرح با حجازي كار مي‌كرد. يكي از افسران عملياتي حجازي در فرانسه و سوئيس كه دست‌اندركار اين طرح بود محمود رجبي نام داشت كه در ارتباط با سعيد امامي بود.
محمود رجبي قبل از تشكيل وزارت اطلاعات با اطلاعات سپاه فعاليت مي‌كرد و به‌همراه پاسدار اطلاعاتي ديگري به‌نام رضا طباطبائي در سال1361 با پاسپورت ديپلوماتيك به فرانسه رفته بود. مأموريت اين دو نفر از طرف سپاه طراحي و اجراي ترور مسعود رجوي بود. ابوالقاسم مصباحي يكي از پايه‌گذاران وزارت اطلاعات، معروف به شاهدC در شهادت خود در مقابل مراجع قضايي آلمان و سوئيس تصريح مي‌كند: در 1982 (سال1361) دو عضو سپاه پاسداران انقلاب به‌نام رضا طباطبايي و محمود رجبي با پاسپورت ديپلوماتيك به پاريس رفتند. استفاده از پاسپورت ديپلوماتيك به‌اين منظور بود كه به آنها اجازه دهد كه از موقعيت مصونيت ديپلوماتيك برخوردار باشند. مأموريت اين دو نفر اين بود كه مسعود رجوي را به قتل برسانند اما به‌دليل اقدامات حفاظتي طرح سوء‌قصد در آن زمان تغيير كرد و طباطبايي و رجبي سال84 به ايران بازگشتند. پس از باز گشت محمود رجبي به وزارت اطلاعات منتقل و در معاونت خارجي سازماندهي شد. وي بار ديگر از طرف معاونت خارجي اطلاعات با پاسپورت عادي به فرانسه اعزام شد و درخواست اجازهٌ اقامت دانشجويي كرد كه با اقامت او موافقت شد. شاهدC مي‌گويد «مأموريت رجبي اين بود كه تمامي فعاليتهاي مجاهدين خلق حول برادر رجوي را كشف كند. او تمامي افراد با نفوذ حول رجوي را شناسايي كرد و طرحي از مكانها و جلسات تهيه كرد تا نهايتاً به تهران بدهد».
يك دانشجوي ايراني مقيم فرانسه به‌نام مجيد صفايي كه او را پرويز نيز صدا مي‌زدند در ارتباط با محمود رجبي فعاليت جاسوسي مي‌كرد. شاهدC مي‌گويد: «پرويز صفايي دو منبع خارجي داشت اولين منبع يحيي گوآسمي و دومين آن ژاك سوتلو بود. 
'''طرح ترور مسعود رجوي در سوئيس'''
در بهار 65محمود رجبي كه در آن زمان در ژنو بود، از طريق سوتلو مطلع شد كه مسعود رجوی احتمالاً از طريق سوئيس به عراق خواهد رفت. اين اطلاعات از طريق وزارت اطلاعات به وزارت خارجه داده شد و  سفير وقت جمهوری اسلامی در سوئيس با ملاقاتهاي متعدد خواهان اين شد كه در صورت مسافرت مسعود رجوي به سوئيس انترپل اقدام به دستگيري وي نمايد.
هم‌زمان وزارت اطلاعات محمود رجبي را مأمور كرد تا ترور مسعود رجوی در سوئيس را طراحي كند. رجبي به تهران گزارش داده بود كه در صورت مسافرت رجوي به سوئيس اجراي اين طرح عملي‌تر از اجراي آن در فرانسه است. شاهدC در اين زمينه مي‌گويد: «محمود رجبي به‌نوعي دريافته بود كه فعاليتهاي سياسي مسعود رجوي در سوئيس جريان دارد و قرار است جريان داشته باشد. به اين منظور از سوتلو خواست كه در مورد مكان مسعود رجوي اطلاع كسب كند به‌خصوص كه فكر مي‌كرد حذف رجوي در سوئيس ساده‌تر از فرانسه كه در آن‌جا مقيم است و بيشتر هم تحت حفاظت است مي‌باشد. سوتلو امكانات و منابعش را به‌كار گرفت تا به ايرانيها اطلاعاتي در مورد آمدن مسعود رجوي به سوئيس بدهد. آنها قصد داشتند كه طرح ترور را در سوئيس اجرا كنند. وقتي كه سوتلو به رجبي اطلاع داد كه منبعي نزد پليس سوئيس دارد، وزارت اطلاعات ارزيابي كرد كه بايد مستقيماً با اين منبع وارد ارتباط شود. وزارت اطلاعات اين منبع را به مبلغ 100000دلار آمريكايي از سوتلو خريد.  منبع يك كارمند زن پليس ژنو بود كه سالها در استخدام وزارت اطلاعات بود و در جريان ترور دكتر كاظم رجوي نيز نقش مهمي ايفا كرد.
'''ترور دکتر کاظم رجوی'''
اطلاعات منتشر شده توسط شورای ملی مقاومت ایران نشان می‌دهد که خميني فتواي قتل دكتر كاظم رجوي را در سال65 صادر كرده بود.  از اوايل سال1366 اجراي اين ترور در جمهوری اسلامی استارت خورد. ابتدا اجراي اين ترور در دستور كار واحد اطلاعات سپاه به رياست پاسدار احمد وحيدي قرار داشت. اما از اواسط سال67 به پيشنهاد ريشهري وزير اطلاعات وقت و موافقت رفسنجاني، اين مسئوليت به وزارت اطلاعات سپرده شد. كميتهٌ امور ويژه مركب از خامنه‌اي، رفسنجاني، ولايتي، ريشهري، فلاحيان و پاسدار محسن رضايي طرح ترور را تصويب كرد و بودجهٌ كلاني به آن اختصاص داد. وزیر اطلاعات وقت ريشهري در اسفند سال67  طي نامه‌يي 12نفر از عناصر وزارت اطلاعات را كه جهت اين عمليات در نظر گرفته بود، براي تكميل آموزش به "سرهنگ مسعود مزيني‌راد" مربي آموزشي مدرسهٌ ضدجاسوسي واقع در پادگان لويزان معرفي نمود.ريشهري طي اين نامه نوشته بود كه: به آقايان دانش، عراقي، فاضلي، كمالي، سجاديان و… آموزش كامل بدهيد! در نظر داشته باشيد كه اين 12تَن پس از آموزش بايد به آقاي عمادالدين طاهرپور041 مراجعه كنند، لذا نهايت همكاري را با اين افراد بكنيد…
در ارديبهشت68 اكيپ ويژه‌يي از عناصر ترور وزارت اطلاعات به سوئيس آمدند و مرحلهٌ اول شناسايي را انجام دادند. اما به‌دليل مرگ خميني در خرداد همان سال پيگيري اين طرح چندي به تعويق افتاد. چند هفته پس از مرگ خميني طرح ترور دكتر كاظم رجوی مجددا پیگیری شد. ابوالقاسم مصباحي (شاهدC) در اين باره مي‌گويد: «هدف از حذف رجوي اين بود كه در ابتداي رياست جمهوري رفسنجاني، مي‌خواستند ثابت كنند كه قدرتمنديم و همهٌ امكانات را در دست داريم».
سه طرح آلترناتيو
متعاقباً به‌دستور رفسنجاني (كه هنوز در پست رئيس مجلس بود)، جلسه‌يي با تركيب زير براي ارزيابي شناساييها و طرح ترور تشكيل شد:
- سرتيپ پاسدار احمد وحيدي (معاونت وقت اطلاعات سپاه)
- فلاحيان (قائم‌مقام وقت ريشهري وزير اطلاعات)
- محمدمهدي آخوند‌زاده بسطي ديپلومات (مديركل روابط سياسي و بين‌المللي وقت وزارت خارجه)
- سعيد شاهسوندي عضو بریده مجاهدین به‌عنوان مطلع از وضعيت سوژه
- محمد آزادي از عناصر با تجربه در ترور (كه بعداً در طرح ترور بختيار شركت كرد)
- محمد دانش (جزو تيم ترور)
- محمد عراقي (جزو تيم ترور)
- كاظم دارابي (از عناصر وزارت اطلاعات در آلمان كه بعداً در طرح ترور شرفكندي شركت كرد)
- محسن شريفيان از عناصر با سابقه در ترور
- سرمدي (از مسئولان وزارت اطلاعات و معاونت امنيت وزارت اطلاعات در دورهٌ وزارت دري نجف‌آبادي بود)
در اين جلسه براساس شناساييهاي اوليه سه طرح اوليه براي ترور كاظم رجوي مورد بحث قرار گرفت.
طرح اول: دكتر رجوي را با تمام اعضاي خانواده در خانه قتل‌عام كنند.
طرح دوم: نصب بمب به خودرو دكتر رجوي. اين بمب با بالا‌رفتن سرعت ماشين (در سرعت بيش از 40 كيلومتر) منفجر مي‌شد. طبق اين طرح بمب يا به ترمز و يا به سوييچ ماشين وصل مي‌شد.
طرح سوم: ترور دكتر در حين تردد به خانه و يا از خانه.
تصميم‌گيري نهايي و تخصيص بودجه
پس از برگزاري جلسهٌ فوق، طرحهاي اوليهٌ ترور در كميتهٌ امور ويژه با تركيبي از خامنه‌اي (ولي فقيه)، رفسنجاني (رئيس جمهور)، ولايتي (وزير خارجه) و ريشهري (وزير سابق اطلاعات) و فلاحيان (وزير جديد اطلاعات كه به‌تازگي به اين سمت منصوب شده بود) و محسن رضايي فرمانده سپاه پاسداران مورد بررسي قرار گرفت و تصويب شد. براي اجراي اين طرح  بودجهٌ كلان اختصاص يافت.
متعاقباً در 8شهريور سال68 يك اكيپ به‌رياست  محمد مهدي آخوندزاده بسطي ديپلومات جمهوری اسلامی با پاسپورت ديپلوماتيك به‌همراه سعيد همتي (يكي از قاتلين كاظم رجوی) براي بررسي عملي طرح به ژنو رفتند. براساس ارزيابي اين اكيپ طرح دوم منتفي شد و قرار شد روي طرح اول و سوم كار كنند. 
اعزام تيمهاي ترور
پس از بازگشت اكيپ آخوندزاده بسطي تا ترور کاظم رجوی، جمعاً سه بار تيمهاي ترور وزارت اطلاعات به ژنو اعزام شدند. كه در دو نوبت اول ناموفق به تهران بازگشتند.
اولين تيم ترور در 26مهر68 وارد ژنو شد. اين تيم از جمله شامل يدالله صمدي، صادق بابايي، محمود سجاديان و علي كمالي بود. اين تيم قصد اجراي طرح اول يعني قتل‌عام تمام اعضاي خانوادهٌ كاظم رجوی را داشت، اما اين طرح سوم با سفر كاظم رجوي به پاريس در روز 30مهر ناكام ماند و تروريستها به تهران بازگشتند.
دومين تيم ترور 11بهمن68 وارد ژنو شدند و تا 15بهمن در ژنو بودند. اين تيم از جمله شامل صمدي، بابايي، محمود سجاديان، محمدرضا جزايري و هادوي مي‌شد كه با پاسپورت خدمت به ژنو آمده بودند. آنها اقدام به شناسايي و ارزيابي مجدد كردند. اين تيم در قدم اول به ارزيابي پرداخت كه ضريب موفقيت طرح اول يا سوم كدام بيشتر است. بين اعضاي اين تيم اختلاف پيش آمد و دست آخر مجبور شدند قبل از اين‌كه عمل كنند به تهران بازگردند.
سومين تيم ترور
روز 21فروردين1369، شش نفر از تروريستها با نامهاي پاسپورتي محمد سعيد رضواني، يدالله صمدي، سعيد همتي، محسن پورشفيعي، عليرضا بياني همداني، ناصر پورميرزايي و سعيد دانش با پرواز تهران - ژنو ايران اير با پاسپورت خدمت وارد ژنو شدند.
- محمدعلي هادي نجف‌آبادي سفير ايران در امارات عربي با پاسپورت ديپلوماتيك ايراني شماره006646، در 28فروردين69 به ژنو رفت و  در هتل انتركنتينانتال اتاق625 مستقر شد.
- محمدمهدي آخوند‌زاده بسطي 28فروردين با پرواز ايران اير به ژنو رفت و در همان هتل مستقر شد.
آخوندزاده و هادي نجف‌آبادي نظارت بر عمليات را به‌عهده داشتند و در طول اقامتشان در ارتباط مستمر با تهران بودند و چگونگي پيشرفت طرح را مرتباً با تهران در ميان مي‌گذاشتند و مواردي كه نياز به تصميم‌گيري داشت با تهران مشورت مي‌كردند. هادي نجف‌آبادي بعداز هر بار تماس با تهران با سيروس ناصري (نمايندهٌ وقت جمهوری اسلامی در دفتر نمايندگي سازمان ملل در ژنو) تماس مي‌گرفت.
- تروريستهاي ديگري به‌نامهاي دارابي، علي كمالي، محمود سجاديان، علي هادوي، علي مصلحي‌عراقي، محمدرضا جزايري با پروازهاي ديگر وارد ژنو شدند.
و بالاخره در روز 4ارديبهشت1369 ساعت11و 50دقيقه كاظم رجوي در حالي كه جهت كارهاي بانكي از منزل خارج شده بود مورد تهاجم تروريستها واقع شده و به قتل رسید.
عصر همان روز آخوندزاده و هادي نجف‌آبادي و شماري ديگر از تروريستها، با پرواز ايران اير به تهران بازگشتند.
وزارت اطلاعات پس از این ترور گزارش کامل آن را به اطلاع رفسنجانی رساند.
==== سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ====
==== سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ====
 در اسفند73 خامنه‌اي دستور داد كه با ادغام 5 ارگان ويژهٌ تروريسم و صدور بنيادگرايي، در يك‌سازمان واحد به‌نام «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي»، بر ‌دامنهٌ صدور بنيادگرايي و تروريسم افزوده شود. ‌اين 5سازمان كه تا آن زمان به‌طور جداگانه زير نظر خامنه‌اي فعاليت مي‌كردند، عبارتند از:
 در اسفند73 خامنه‌اي دستور داد كه با ادغام 5 ارگان ويژهٌ تروريسم و صدور بنيادگرايي، در يك‌سازمان واحد به‌نام «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي»، بر ‌دامنهٌ صدور بنيادگرايي و تروريسم افزوده شود. ‌اين 5سازمان كه تا آن زمان به‌طور جداگانه زير نظر خامنه‌اي فعاليت مي‌كردند، عبارتند از:
۱٬۰۲۶

ویرایش

منوی ناوبری