کاربر:Abbas/صفحه تمرین2: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴۴: خط ۴۴:


== نقش مقاومت ایران در جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به بمب اتمی ==
== نقش مقاومت ایران در جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به بمب اتمی ==
یکی از مهمترین و جدی‌ترین موانع دستیابی آخوندها به سلاح اتمی، به اعتراف خودشان، مقاومت ایران و مجاهدین خلق بوده‌اند. این را مقامات مختلف رژیم همین‌طور مقامات آمریکایی و سازمان بین‌المللی انرژی اتمی به کرات گفته‌اند.
یکی از مهمترین و جدی‌ترین موانع دستیابی حکومت ولایت فقیه به سلاح اتمی، مقاومت ایران و مجاهدین خلق بوده‌اند. این را مقامات مختلف جمهوری اسلامی و  همین‌طور مقامات آمریکایی و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها گفته‌اند.


این، البته در شمار افتخارات تاریخی مقاومت ایران و مجاهدین خلق است.
=== اذعان مقامات رژیم ایران به نقش مجاهدین در افشای پروژه اتمی ===


مقاومت ایران و مجاهدین خلق همان‌گونه که با تمام قوا و با گذشتن از جان و  نام خویش، توانستند جام‌زهر آتش‌بس را به کام خمینی ریخته و جنگ را متوقف کنند، (گرچه که بسیار مارک خورده و جاسوس و ستون پنجم دشمن و... نامیده شدند) اما همین افتخار برای مقاومت ایران و مجاهدین بس که در تاریخ این نکته به ثبت رسید که:
==== مصاحبه یونسی وزیر اطلاعات خاتمی  در تلویزیون ====
یونسی در ۲۵اسفند۸۳ درمصاحبه‌ای با تلویزیون جمهوری اسلامی گفت: «در این رابطه سالیان سال هزینه کردیم، هزاران نفر هم تربیت شدند، بودجه‌های هنگفتی هزینه شده تا ما به این‌جا برسیم. آیا ملت به دولت اجازه میده که از این حق صرف‌نظر کنه. نظرسنجی‌هایی که شده، مردم به‌طور قاطع نظر دادن که باید دولت در اعمال این حقش پافشاری بکنه و جالب  اینجاست که تنها نقطه وفاق ملی هم، این است. یعنی حتی مخالفان جمهوری اسلامی بجز گروهک تروریستی منافقین، اکثر گروه‌های مخالف، اون‌ها هم در این جهت به‌عنوان یک حق ملی دفاع می‌کنه از موضع جمهوری اسلامی. در این‌جا فقط این گروهک جاسوسه که نظرش این نیست...»


تنها مخالف جدی و عملی جنگ ضدمیهنی ایران و عراق، حداقل در مقطع خرمشهر، مجاهدین خلق بودند و بس! این را پاسدار علی شمخانی وزیردفاع سابق آخوندها و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی خامنه‌ای به‌روشنی گواهی داده:
==== '''مصاحبه تلویزیونی احمدی‌نژاد. ۱۴سفند ۱۳۸۶''' ====
احمدی نژاد رئیس جمهور وقت جمهوری اسلامی‌ گفت: «یه گروهی از منافقین اومدن یه گزارشایی منتشر کردن از نطنز و اراک و این حرفا، بعد نطنز و اراک و بعد قطعنامه‌های شورای حکام پی‌درپی، پی‌درپی»


'''پاسدار شمخانی وزیر دفاع سابق رژیم - 4مهر 1384'''
==== '''سلامی جانشین فرمانده سپاه پاسداران  ۱۶شهریور ۱۳۹۲''' ====
سلامی در مصاحبه با تلویزیون جمهوری اسلامی: «شما دقیقاً واقف هستید که این‌ها بودند که با جاسوسی در محیط هسته‌یی ما یک فضای خیالی و موهومی و تصنعی در نظام بین‌الملل نسبت به فعالیت هسته‌یی ما ایجاد کردند و هرآنچه که امروز ملت ایران از تحریم، از کاهش تعاملات جهانی و تأثیرات آن می‌بینه همه ناشی از خیانتی است که این‌ها به ملت ایران کردند»


«نگاه کنید، هیچکس هیچکس غیر از منافقین که بعثی بودند، در داخل کشور وجود ندارد که بعد از خرمشهر، اطلاعیه‌یی یا بیانیه‌یی داده باشه که جنگ باید خاتمه پیدا کنه. برخلاف ادعای فعلی احزاب سیاسی. هیچکس. بله بعد از عملیات رمضان وقتی توفیق پیدا نکرد، یعنی بعد از اولین عملیاتی که بعد از عملیات خرمشهر صورت گرفت، بعد شروع کردند به بیان این وضعیت که.. این رو من امروز نمی‌گم. این رو بعد از جنگ من کسی رو فرستادم سراغ یکی از رهبران نهضت آزادی. گفتم سند شما بیارید. نتونست ثابت کنه. هنوز هم من میگم. هیچ سندی وجود ندارد که بعد از اتمام عملیات بیت‌المقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر بوده، گروه سیاسی خواهان وضعیتی باشه که امروز اعلام میکنه.... ».
==== '''مصاحبه صالحی با شبکه یک تلویزیون - ۲۱دی ۱۳۹۳  ''' ====
صالحی در مصاحبه با شبکه یک تلویزیون گفت: «...و اما در خصوص پرونده هسته‌یی خوب عنایت دارید، پرونده هسته‌یی کشورمان از سال ۲۰۰۲ میلادی شروع شده، یعنی الآن تقریباً ۱۳سال ازش می‌گذره یعنی قریب به ۱۲سال، چون وارد ۲۰۱۵ شدیم، سیزدهمین سالش رو داره طی می‌کنه. از آن ابتدا که این پرونده ساختگی شروع شد، مبناش واقعاً بر کذب و مبناش بر ایجاد یک اتهام واهی بود، عنایت دارید چگونه شروع شد به این صورت شروع شد که، منافقین اعلام کردند جمهوری اسلامی ایران در جایی به‌نام نطنز فعالیت‌های سری هسته‌یی داره... و آن‌قدر آنها بلند با صدای بلند این دروغ رو رواج دادن که آرام آرام برای خیلی‌ها جا افتاد، حتی در خود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به‌رغم این‌که آقای البرداعی این رو گفته بود، برخی از مشاوران‌اش تشکیک می‌کردند در این امر که من یادمه آن‌موقع با یکی از مشاوران آقای البرداعی حرفم شد.... بعدش می‌دانید فضای سیاسی آن‌قدر غلبه پیدا کرد که دیگه در مسیر دیگری قرار گرفت، خوب از آن‌موقع این مسأله شروع شد. این مسأله شروع شد تا به امروز رسیدیم


و اگر نبود حرکت میهنی مجاهدین و مقاومت ایران در ایستادگی جلوی آن جنگ ضدمیهنی، ایران باز هم درگیر فاجعه‌‌یی بود که نسل‌های اخیر از آن اساساً بی‌خبر هستند.
==== '''کتاب «امنیت ملی و دیپلوماسی هسته‌ای»  ''' ====
حسن روحانی در کتاب امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای در صفحه ۱۲۰ نوشته: «در سال ۱۳۸۱، فعالیت‌ها در فضایی آرام پیش می‌رفت، ولی به ناگاه و با دستور آمریکا، مجاهدین با ترتیب دادن یک مصاحبه مطبوعاتی و وارد کردن اتهامات واهی سر و صدای زیادی راه انداختند. نظر سازمان انرژی اتمی این بود که تأسیسات نطنز تکمیل و سپس به آژانس اطلاع داده شود تا آن‌ها در برابر عمل انجام شده قرار گیرند و سر و صدای غرب مانع کار نشود، ولی متأسفانه این رویکرد سازمان، برنامه‌های آتی آن را با مشکل مواجه ساخت. کشور در وضعیتی قرار گرفت که به ناچار در همان سال از البرادعی دعوت کرد تا از نطنز بازدید کند. او پس از سفر به ایران و بازدید از نطنز اعلام کرد در حال حاضر ایران دارای توان غنی‌سازی است. بنابراین، اهمیت سال ۱۳۸۱ از یک سو به‌دلیل پیشرفت در فناوری هسته‌یی و از سوی دیگر بین‌المللی شدن موضوع هسته‌یی بود...به‌هرحال پس از مرداد ۱۳۸۱و آغاز جنجال‌های تبلیغاتی، در دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی راجع به این موضوع جلساتی تشکیل شد و در نهایت در آخرین روز دی‌ماه آن سال طی جلسه‌ای در سطح سران نظام، تصمیم نهایی برای دعوت از البرادعی اتخاذ شد. در همان جلسه نیز بحث الحاق به «ترتیبات فرعی» توسط رئیس سازمان پیشنهاد شد. وی استدلال می‌کرد که همه کشورهای عضو پادمان به جز ایران این مقررات را پذیرفته‌اند، پس در شرایط فعلی ضروری است آن را بپذیریم... در آن جلسه پیشنهاد سازمان مورد قبول واقع شد و بر مبنای آن هم سازمان انرژی اتمی در اوایل سال ۲۰۰۳« ترتیبات فرعی» را پذیرفت... بعدها وقتی پرونده هسته‌یی ایران به شورای امنیت ارجاع شد، ایران امضای خود را در مورد ترتیبات فرعی پس گرفت»


== '''مقایسه داستان اتمی آخوندها با داستان جنگ ضدمیهنی ایران و عراق''' ==
=== '''اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نقش مجاهدین''' ===
اما نسل‌های اخیر می‌توانند در یک قیاس ساده به حرکت مجاهدین و مقاومت ایران در ایستادگی‌شان در برابر پروژه ضد ملی و ضدانسانی اتمی خامنه‌ای نگاه کنند و داستان مواضع مجاهدین خلق و مقاومت ایران در آن جنگ شوم را هم حدس بزنند.
سال ۸۱ به‌رغم تکذیب‌های شدید جمهوری اسلامی، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موضوع را جدی گرفت و در اسفند همان‌سال برای بازدید از محل‌هایی که مجاهدین افشا کرده بودند، به تهران رفت.


در ماجرای اتمی آخوندها هم باز این مقاومت ایران و مجاهدین خلق بودند که پیشگام مبارزه سیاسی و مبارزه عملی با ماجراجویی اتمی آخوندها شدند. آنهم هنگامی که هیچ نیروی سیاسی دیگری جرأت و جسارت ورود به این عرصه را نداشت.
سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که به گزارش بی.بی.سی در 15آذر 1382گفت: ایران در حال انجام آزمایشهای متعددی بود.  آنها به'''‌'''عنوان مثال تنها چیزی کمتر از یک گرم پلوتونیوم را به'''‌'''دست آورده بودند و از چند دستگاه سانتریفوژ استفاده می'''‌'''کردند. برای بازرسان، بدون این‌که اطلاعاتی در این مورد داشته باشند، کشف این آزمایشها ساده نبود،  چرا که ایران کشور بسیار بزرگی است و هر قدر هم کار بازرسی دقیق انجام می‌شد، لزوماً نمی‌شد انتظار داشت که این موارد کشف شوند.  ما به اطلاعات نیاز داشتیم و در نهایت از طریق یک گروه مخالف ایرانی،  که به‌عنوان مثال در مورد تجهیزات نطنز و اراک اطلاعات دادند،  این اطلاعات را به‌دست آوردیم. از ماه اوت بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با دنبال کردن این اطلاعات گام به گام پیش رفت و در مورد یافته‌ها از ایران توضیح خواست و جزء جزء این معما را کشف کرد.


== '''جنگ پنهان و نبرد بی‌سر و صدا!''' ==
=== '''اذعان مقامات آمریکایی به نقش مجاهدین در افشاگری‌های اتمی''' ===
در کارزار افشاگرانه برای جلوگیری از دستیابی رژیم به بمب اتمی که آخوندها آن را ضامن بقای حکومتشتان می‌دیدند مقاومت ایران کماکان و مانند آن جنگ ضدمیهنی، باز تنها و تنها بود. مجاهدین در این کارزار  از تمامی حساب‌وکتاب‌های سیاسی درباره «خودشان» و آینده سیاسی خودشان چشم پوشیدند تا مانع از دست‌یابی دشمن مردم ایران به سلاح اتمی شوند.
در تمامی این سالها مقام‌های آمریکایی از رئیس‌جمهور تا وزیر خارجه  و رئیس شورای امنیت ملی، و کارشناسان بارها و بارها بر روی همین حقیقت انگشت گذاشتند.


اینک همگان به‌روشنی می‌دانند این مجاهدین بودند که «پیه» تمامی انگ‌ها و برچسب‌ها و مارک‌هایی هم‌چون «جاسوس» و... را به تن خود مالیدند و بی‌زره و سپر وارد نبردی  شدند که اگر نمی‌شدند آخوندها دور از چشم جهانیان به‌راحتی به سلاح اتمی دست یافته و جهانی را به گروگان می‌گرفتند و پیش از همه و بیش از همه، دمار از روز و روزگار ایران و ایرانی در می‌آوردند.
سخنگوی کاخ سفید آری فلایشر بود که در فوریه سال 2002 گفت: رژیم "ایران به وجود این تأسیسات تنها بعد از این‌که هیچ راه دیگری نداشت اعتراف کرد."  آری فلایشر افزود: " تنها به‌خاطر این‌که یک گروه اپوزیسیون ایران این افشاگریها را کرده بود'''."'''


== '''اذعان مقامات رژیم به نقش مجاهدین در شکست سیاست اتمی آخوندها''' ==
اول بار در 22شهریور سال 83 بود که خانم رایس در مقام مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا،  گفت ما که خبر نداشتیم و فی الواقع یک گروه مخالف ایرانی بود که نیروگاه غنی‌سازی اورانیوم رو در نطنز فاش کرد.  
اعتراف آخوند یونسی وزیر اطلاعات خاتمی در 25اسفند سال 1383در تلویزیون رژیم که به مواضع منحصربه‌فرد مقاومت ایران و مجاهدین در ضدیت عملی با ماجراجویی ضدانسانی هسته‌یی آخوندها اشاره می‌کنند مانند همان اعتراف‌ علی شمخانی به مواضع منحصربه‌فرد مجاهدین در قبال آن جنگ ضدمیهنی است.
 
آخوند یونسی وزیر اطلاعات خاتمی در 25اسفند83 در تلویزیون رژیم در مورد انرژی هسته‌یی و غنی‌سازی اورانیوم گفت:
 
«در این رابطه سالیان سال هزینه کردیم، هزاران نفر هم تربیت شدند، بودجه‌های هنگفتی هزینه شده تا ما به اینجا برسیم. آیا ملت به دولت اجازه میده که از این حق صرف‌نظر کنه. نظرسنجیهایی که شده، مردم به‌طور قاطع نظر دادن که باید دولت در اعمال این حقش پافشاری بکنه و جالب  اینجاست که تنها نقطه وفاق ملی هم، این است. یعنی حتی مخالفان جمهوری اسلامی بجز گروهک تروریستی منافقین، اکثر گروه‌های مخالف، اونها هم در این جهت به‌عنوان یک حق ملی دفاع میکنه از موضع جمهوری اسلامی. در اینجا فقط این گروهک جاسوسه که نظرش این نیست. ولی بقیه گروه‌های برانداز و مخالف و آرام و ساکت، انواع و اقسامشون در این جهت موضع جمهوری اسلامی را دارند و حتی اونها نگران هستند که جمهوری اسلامی نکند در اینجا کوتاه بیاید. بنابراین جمهوری اسلامی یک نقطه بسیار مهمی را پیدا کرده، به‌عنوان این‌که مرکزی است، بهانه‌یی است برای وحدت ملی. یعنی ما می‌تونیم همه در یک نقطه متمرکز بشیم. در این موقعیت که ما رسیدیم، اصلاً حق داریم از این حق صرفنظر بکنیم؟ دولت همچین حقی ندارد، هیچکس حق ندارد...».
 
== '''نتیجه نبرد تا همینجا''' ==
اما به‌رغم تمامی این سخن‌پراکنی‌های تبلیغاتی، سرانجام هنگامی که واقعیت فعالیت‌های اتمی آخوندها توسط مجاهدین برملا شد و جهانیان متوجه خطر قریب‌الوقوع ظهور یک هیولای فاشیستی مذهبی اتمی  با عبا و عمامه آخوندی شدند، مخالفتها با این پروژه هم شروع شد.
 
و به این ترتیب مقاومت ایران و مجاهدین، رژیم را در استراتژی تضمین بقا(با تمسک به سلاح اتمی) پس از 24سال به‌کلی شکست دادند و دیکتاتوری حاکم بر ایران را یک گام بلند به سرنگونی نزدیک‌‌تر کردند.
 
اظهارات صریح سرکردگان رژیم در این باره به اندازه کافی گویاست و نیازمند توضیح و تشریح نیست.
 
در این نوشته بخشی از اعتراف‌های رژیم به نقش مجاهدین در شکست سیاست اتمی آخوندها به اطلاع خوانندگان می‌رسد:
 
'''مصاحبه تلویزیونی احمدی‌نژاد. 4ا سفند 1386'''
 
احمدی‌نژاد: یه گروهی از منافقین اومدن یه گزارشایی منتشر کردن از نطنز و اراک و این حرفا بعد نطنز و اراک و بعد قطعنامه‌های شورای حکام پی‌درپی، پی‌درپی
 
'''پاسدار سلامی جانشین سرکرده سپاه پاسداران  16شهریور 1392'''
 
شما دقیقاً واقف هستید که اینها بودند که با جاسوسی در محیط هسته‌یی ما یک فضای خیالی و موهومی و تصنعی در نظام بین‌الملل نسبت به فعالیت هسته‌یی ما ایجاد کردند و هرآنچه که امروز ملت ایران از تحریم از کاهش تعاملات جهانی و تأثیرات آن می‌بینه همه ناشی از خیانتی است که اینها به ملت ایران کردند
 
'''تلویزیون شبکه یک رژیم صالحی 21دی 1393  '''
 
صالحی: و اما در خصوص پرونده هسته‌یی خوب عنایت دارید پرونده هسته‌یی کشورمان از سال 2002میلادی شروع شده، یعنی الآن تقریباً 13سال ازش میگذره یعنی قریب به 12سال چون وارد 2015 شدیم، سیزدهمین سالش رو داره طی می‌کنه از آن ابتدا که این پرونده ساختگی شروع شد، مبناش واقعاً بر کذب و مبناش بر ایجاد یک اتهام واهی بود، عنایت دارید چگونه شروع شد به این صورت شروع شد که، منافقین اعلام کردند جمهوری اسلامی ایران در جایی به‌نام نطنز فعالیتهای سری هسته‌یی داره...
 
و آن‌قدر آنها بلند با صدای بلند این دروغ رو رواج دادن که آرام آرام برای خیلیها جا افتاد حتی در خود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به‌رغم این‌که آقای البرداعی این رو گفته بود برخی از مشاوران اش تشکیک می‌کردند در این امر که من یادمه آنموقع با یکی از مشاوران آقای البرداعی حرفم شد.... بعدش می‌دانید فضای سیاسی آن‌قدر غلبه پیدا کرد که دیگه در مسیر دیگری قرار گرفت، خوب از آنموقع این مسأله شروع شد. این مسأله شروع شد تا به امروز رسیدیم.
 
'''آخوند حسن روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلوماسی هسته‌ای»  صفحه 120نوشته:'''
 
«در سال 1381، فعالیتها در فضایی آرام پیش می‌رفت، ولی به ناگاه و با دستور آمریکا، مجاهدین با ترتیب دادن یک مصاحبه مطبوعاتی و وارد کردن اتهامات واهی سر و صدای زیادی راه انداختند. نظر سازمان انرژی اتمی این بود که تأسیسات نطنز تکمیل و سپس به آژانس اطلاع داده شود تا آنها در برابر عمل انجام شده قرار گیرند و سر وصدای غرب مانع کار نشود، ولی متأسفانه این رویکرد سازمان، برنامه‌های آتی آن را با مشکل مواجه ساخت. کشور در وضعیتی قرار گرفت که به ناچار در همان سال از البرادعی دعوت کرد تا از نطنز بازدید کند. او پس از سفر به ایران و بازدید از نطنز اعلام کرد در حال حاضر ایران دارای توان غنی‌سازی است. بنابراین، اهمیت سال 1381از یک سو به‌دلیل پیشرفت در فناوری هسته‌یی و از سوی دیگر بین‌المللی شدن موضوع هسته‌یی بود.....
 
بهرحال پس از مرداد 1381و آغاز جنجالهای تبلیغاتی، در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی راجع به این موضوع جلساتی تشکیل شد و در نهایت در آخرین روز دیماه آن سال طی جلسه‌ای در سطح سران نظام، تصمیم نهایی برای دعوت از البرادعی اتخاذ شد. در همان جلسه نیز بحث الحاق به ”ترتیبات فرعی“ توسط رئیس سازمان پیشنهاد شد. وی استدلال می‌کرد که همه کشورهای عضو پادمان به جز ایران این مقررات را پذیرفته‌اند، پس در شرایط فعلی ضروری است آن را بپذیریم........ در آن جلسه پیشنهاد سازمان مورد قبول واقع شد و بر مبنای آن هم سازمان انرژی اتمی در اوایل سال 2003، ” ترتیبات فرعی“ را پذیرفت........ بعدها وقتی پرونده هسته‌یی ایران به شورای امنیت ارجاع شد، ایران امضای خود را در مورد ترتیبات فرعی پس گرفت»
 
'''خبرگزاری مهر 27خرداد 1383'''
 
دبیر کمیته سیاست خارجی شورای عالی امنیت ملی در گفتگو با رویترز:
 
موسویان: ادعای منافقین کذب محض است
 
گروهک منافقین روز گذشته جمهوری اسلامی ایران را متهم کرد در حالیکه مخفیانه به توسعه تسلیحات هسته‌یی می‌پردازد با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بازی موش و گربه به‌راه انداخته است. این اتهام به‌شدت از سوی یک مقام برجسته ایرانی تکذیب شد.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین موسویان دبیر کمیته سیاست خارجی شورای عالی امنیت ملی ایران در یک گفتگوی تلفنی با رویترز گفت: این اتهامات ادعاهای بی‌اساس دیگری در ادامه ادعاهای کذب منافقین است.
 
وی افزود: در طول پانزده ماه گذشته آنها ادعاهای زیادی را مطرح کرده‌اند و اطلاعاتی را در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داده‌اند که  ثابت شد همگی دروغ و بی‌اساس بود.
 
'''خبرگزاری مهر (رژیم) 21تیر 1392  '''
 
عراقچی:   سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن تکذیب ادعای گروهک تروریستی منافقین مبنی بر ساخت سایت هسته‌یی زیرزمینی در منطقه دماوند ایران، گفت: این مطالب ادامه داستان‌سراییهای گروهک ورشکسته منافقین است.
 
در پی انتشار اخباری از سوی گروهک تروریستی منافقین مبنی بر این‌که ایران در حال ساخت سایت هسته‌یی زیرزمینی در منطقه کوهستانی دماوند است و استقبال رسانه‌های غربی و صهیونیستی از این خبر، سید عباس عراقچی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان این مطالب را ادامه داستان‌سراییهای گروهک ورشکسته منافقین خواند. وی افزود: چنین خبری به هیچ‌وجه صحت ندارد و تکذیب می‌شود.
 
'''خبرگزاری فارس (رژیم) 28آبان 1392'''
 
افخم سخنگوی وزارت‌خارجه رژیم به خبرنگاران:
 
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره برخی تلاشهای منافقین در فرانسه علیه مذاکرات تأکید کرد مشخص شدن مخالفان حل پرونده هسته'''‌'''یی خودش دستاوردی برای جامعه بین'''‌'''المللی است.
 
'''خبرگزاری ایرنا (رژیم) 28آبان 1392  '''
 
«بهروز کمالوندی» سخنگوی سازمان انرژی اتمی:
 
بر اساس خبر اعلام شده از سوی بنگاههای سخن پراکنی بین'''‌'''المللی، گروهک منافقین در امتداد ادعاهای مکرر و بی'''‌'''مبنای خود درباره فعالیتهای صلح'''‌'''آمیز هسته'''‌'''ای ایران مطالب بی'''‌'''پایه'''‌'''ای مبنی بر وجود تأسیسات مخفی اتمی در ایران مطرح کرده است که به'''‌'''شدت تکذیب می'''‌'''شود.
 
'''خبرگزاری مهر 28آبان 1392  '''
 
پاسدار دهقان، وزیر دفاع رژیم:
 
نتانیاهو و گروهک تروریستی منافقین که خیانت و دروغگویی از مشخصات بارز آنان به'''‌'''شمار می'''‌'''رود در یک همسویی خباثت آمیز به جعل این خبر کذب روی آورده'''‌'''اند تا شاید به خیال واهی خود دیپلوماسی موفق جمهوری اسلامی ایران را خدشه'''‌'''دار و تحت تأثیر قرار دهند. بی'''‌'''تردید این ترفند جدید و ادعای کذب که آخرین آن نیز نخواهد بود هم'''‌'''چون سایر ترفندها و نقشه'''‌'''های شوم خنثی خواهد شد و این'''‌'''گونه دسیسه'''‌'''ها نمی'''‌'''تواند کوچکترین خللی بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد مقاصد صلح'''‌'''آمیز هسته'''‌'''ای ایران و تداوم منطقی مذاکرات با گروه 1+5 ایجاد کند و طرف مقابل نیز با توجه به سابقه تاریخی که از این جریان شوم و دروغ افکن دارند نباید اعتنایی به این'''‌'''گونه ادعا'''‌'''ها داشته باشند.
 
'''خبرگزاری ایرنا – زاکانی و خرازی- اطلاعات غلط مجاهدین  5بهمن 1393'''
 
علیرضا زاکانی نماینده مجلس رژیم یادآور شد:  
 
اگر قرار باشد به اشتباهات بپردازیم می‌توانیم به کتاب مبانی نظری و مستندات برنامه چهارم توسعه رجوع کنیم، بی‌دلیل نبود که در آن زمان ما دائماًً مورد شماتت قرار می‌گرفتیم. این شماتت به‌دلیل اطلاعات غلط منافقین به غرب و نکته دوم چراغ سبز از داخل کشور به آنها بود.
 
'''خبرگزاری فارس (رژیم) 15تیر 1394    '''
 
جواد جهانگیرزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت'''‌'''وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در خصوص برخی شیطنتهای  منافقین  در جریان مذاکرات هسته'''‌'''یی گفت: عوامل گروهک تروریستی  منافقین  برای ضربه زدن به روند مذاکرات فعال شده'''‌'''اند. وی افزود: عوامل این گروهک در تازه'''‌'''ترین اقدام خود نویسنده آمریکایی نشریه واشینگتن پست را تطمیع و هدایت کرده'''‌'''اند تا مطلبی در خصوص غیرقابل اعتماد بودن ایران برای حصول به توافق در این نشریه درج کند..... وی مقاله را تنها یک نمونه از اقدامات  منافقین  خواند و افزود: انتظار این است که آنها در عرصه'''‌'''های دیگر هم'''‌'''چون خبرسازی و ارائه تحلیل'''‌'''های غلط و حتی انتقال آن به داخل کشور به در مسیر ضربه زدن به مذاکرات یا تشویش اذهان عمومی گام بردارند که این موضوع توجه بیشتر مسئولان کشورمان را طلب می'''‌'''کند.
 
== '''اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نقش مجاهدین در افشای ماجراجویی اتمی آخوندی''' ==
سال 81 به‌رغم تکذیبهای شدید و غلیظ رژیم هم‌چنانکه آخوند روحانی اذعان کرد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موضوع را جدی گرفت و در اسفند 1381 برای بازدید از محلهایی که مجاهدین افشا کرده بودند، به تهران رفت.
 
== '''اذعان عالی‌ترین مقامات آمریکایی به نقش مجاهدین و افشاگریهای اتمی آنها''' ==
نمونه دیگر، سخنگوی کاخ سفید آری فلایشر بود که در فوریه سال 2002 گفت: رژیم "ایران به وجود این تأسیسات تنها بعد از این‌که هیچ راه دیگری نداشت اعتراف کرد."  آری فلایشر افزود: " تنها به‌خاطر این‌که یک گروه اپوزیسیون ایران این افشاگریها را کرده بود'''."'''
 
'''-'''نمونه دیگر، سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که به گزارش بی.بی.سی در 15آذر 1382گفت: ایران در حال انجام آزمایشهای متعددی بود.  آنها به'''‌'''عنوان مثال تنها چیزی کمتر از یک گرم پلوتونیوم را به'''‌'''دست آورده بودند و از چند دستگاه سانتریفوژ استفاده می'''‌'''کردند. برای بازرسان، بدون این‌که اطلاعاتی در این مورد داشته باشند، کشف این آزمایشها ساده نبود،  چرا که ایران کشور بسیار بزرگی است و هر قدر هم کار بازرسی دقیق انجام می‌شد، لزوماً نمی‌شد انتظار داشت که این موارد کشف شوند.  ما به اطلاعات نیاز داشتیم و در نهایت از طریق یک گروه مخالف ایرانی،  که به‌عنوان مثال در مورد تجهیزات نطنز و اراک اطلاعات دادند،  این اطلاعات را به‌دست آوردیم. از ماه اوت بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با دنبال کردن این اطلاعات گام به گام پیش رفت و در مورد یافته‌ها از ایران توضیح خواست و جزء جزء این معما را کشف کرد.
 
-همچنین وقتی شورای ملی مقاومت در اردیبهشت‌‌(مه2003) پروژه ساخت تسلیحات کشتارجمعی در لویزان را افشا کرد  رژیم ابتدا آن را انکار و سپس،  برای ممانعت از رسوایی بیشتر، تأسیسات لویزان را تخریب کرد.  اما متعاقباً بر اثر پیگیریهای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ناگزیر از اعتراف به وجود چنین مرکزی برای  «تحقیقات بیوتکنولوژیک» گردید!
 
در تمامی این سالها مقامهای آمریکایی از رئیس‌جمهور تا وزیر خارجه  و رئیس شورای امنیت ملی، و کارشناسان بارها و بارها بر روی همین حقیقت انگشت گذاشتند.
 
اول بار در 22شهریور سال 83 بود که خانم رایس در مقام مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا،  گفت ما که خبر نداشتیم و فی الواقع یک گروه مخالف ایرانی بود که نیروگاه غنی‌سازی اورانیوم رو در نطنز فاش کرد.


چهار روز بعد از آن وزیرخارجه وقت آمریکا کالین پاول،  در 26شهریور سال 1383گفت بله آنچه که ورق را چرخاند، اطلاعات مخالفان ایرانی بود.
چهار روز بعد از آن وزیرخارجه وقت آمریکا کالین پاول،  در 26شهریور سال 1383گفت بله آنچه که ورق را چرخاند، اطلاعات مخالفان ایرانی بود.
۲٬۳۲۰

ویرایش

منوی ناوبری