کاربر:Poori/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱۷: خط ۱۷:
|-
|-
|سال ۱۳۵۸
|سال ۱۳۵۸
|پیوستن به سپاه و فعالیت در مناطق کردستان و آذربایجان غربی
|پیوستن به سپاه و فعالیت سرکوب‌گرانه علیه مردم در مناطق کردستان و آذربایجان غربی
|-
|-
|زمان جنگ ایران و عراق
|زمان جنگ ایران و عراق
|مسئولیت سازماندهی و اعزام نیرو به جبهههای جنگ؛ جانشینی در قرارگاه قدس و سایر قرارگاهها
|مسئولیت سازماندهی و اعزام نیرو به جبهه‌های جنگ؛ جانشینی در قرارگاه قدس و سایر قرارگاه‌ها
|-
|-
|۱۳۷۶ تا ۱۳۸۶
|۱۳۷۶ تا ۱۳۸۶
|فرماندهی نیروی مقاومت بسیج
|فرماندهی نیروی سرکوب‌گر بسیج
|-
|-
|۱۳۸۶ تا ۱۳۸۷
|۱۳۸۶ تا ۱۳۸۷
|معاون هماهنگکننده سپاه؛ رئیس ستاد مشترک سپاه
|معاون هماهنگ کننده سپاه؛ رئیس ستاد مشترک سپاه
|-
|-
|۱۳۸۷ تا ۱۳۸۸
|۱۳۸۷ تا ۱۳۸۸
خط ۳۲: خط ۳۲:
|-
|-
|تیر ۱۳۸۷
|تیر ۱۳۸۷
|جانشین قرارگاه ثارالله و فرمانده در حوادث پس از انتخابات ۱۳۸۸
|جانشین قرارگاه ثارالله و فرمانده نیروهای سرکوب در تهران در اعتراضات مردمی پس از انتخابات ۱۳۸۸
|-
|-
|۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳
|۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳
خط ۴۲: خط ۴۲:
----
----


== تحریمهای اتحادیه اروپا ==
== تحریم‌های اتحادیه اروپا ==
در اکتبر ۲۰۱۱، اتحادیه اروپا محمد حسین‌زادهحجازی را به دلیل موارد مرتبط با نقض حقوق بشر تحت تحریم قرار داد. تحریمها شامل منع ورود به خاک کشورهای عضو و مسدود شدن داراییهای احتمالی وی در این اتحادیه بود. اتحادیه اروپا نقش وی در محدودیتها و سرکوب اعتراضات در ایران را دلیل این اقدام اعلام کرد. این تحریمها در قالب بسته تحریمهای گستردهتر علیه برخی مسئولان جمهوری اسلامی ایران اعمال شد.
در اکتبر ۲۰۱۱، اتحادیه اروپا محمد حسین‌زاده حجازی را به دلیل موارد مرتبط با نقض حقوق بشر تحت تحریم قرار داد. تحریم‌ها شامل منع ورود به خاک کشورهای عضو و مسدود شدن دارایی‌های احتمالی وی در این اتحادیه بود. اتحادیه اروپا نقش وی در محدودیت‌ها و سرکوب اعتراضات در ایران را دلیل این اقدام اعلام کرد. این تحریم‌ها در قالب بسته تحریم‌های گسترده‌تر علیه برخی مسئولان رژیم ایران اعمال شد.
----
----


== گمانهزنیها درباره علت مرگ ==
== گمانه‌زنی‌ها درباره علت مرگ ==
اطلاعیه رسمی سپاه پاسداران حاکی است که محمد حجازی در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ بر اثر مشکلات قلبی درگذشته است. با این حال، سخنگوی سپاه در اظهاراتی اعلام کرد که علت مرگ ناشی از عوارض جراحات شیمیایی زمان جنگ بوده که سالها بر سلامت وی اثر گذاشته بوده است. برخی گزارشها حاکی از ابتلای وی به بیماری کووید-۱۹ در ماههای قبل از مرگ است که البته بهبود یافته بود. این تناقضها منجر به بروز ابهامات و گمانهزنیهای رسانهای درباره علت دقیق مرگ وی شده است.
اطلاعیه رسمی سپاه پاسداران حاکی است که محمد حجازی در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ بر اثر مشکلات قلبی درگذشته است. با این حال، سخنگوی سپاه در اظهاراتی اعلام کرد که علت مرگ ناشی از عوارض جراحات شیمیایی زمان جنگ بوده که سال‌ها بر سلامت وی اثر گذاشته بوده است. برخی گزارش‌ها حاکی از ابتلای وی به بیماری کووید-۱۹ در ماه‌های قبل از مرگ است که البته بهبود یافته بود.
 
از سوی دیگر یکی از وابستگان حکومتی به نام «محمد مهدی همت» (فرزند ابراهیم همت) در پستی در توئیتر اعلام کرد که علت مرگ پاسدار محمد حجازی «عارضه قلبی نبوده و نیست» و با «شهید» خواندن او، حجازی را «سرباز»ی خواند که «فدا»ی ولی فقیه شده است. این تناقض‌ها منجر به بروز ابهامات و گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره علت دقیق مرگ وی شده است.
----
----


۴۸۰

ویرایش

منوی ناوبری