کاربر:Safa/صفحه تمرین

از ایران پدیا
نسخهٔ تاریخ ‏۲۵ دسامبر ۲۰۱۹، ساعت ۱۵:۴۱ توسط Safa (بحث | مشارکت‌ها)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

در سال‌های پس از پیروزی انقلاب ضدسلطنتی که دوران گسترش سریع جنبش مجاهدین بود، پشتیبانی مالی یکی از محورهای اصلی فعالیت نیروهای مجاهدین در جامعه بود. تمامی هواداران مجاهدین از میلیشیا، تا کارگران، کارمندان، معلمین، بازاریان، مادران و خانواده‌ها، بخشی از فعالیت خود را به‌جمع‌آوری کمک‌های مالی اختصاص می‌دادند و امکانات خود را ـ اعم از پول، خانه، اتوموبیل و... ـ‌ در حداکثر ممکن در اختیار سازمان قرار می‌دادند.

پس از ۳۰خرداد ۱۳۶۰ و شروع مقاومت سراسری، فعالیت‌ها برای تأمین مالی سازمان با جدیت بیشتر ادامه یافت، هر چند که در جمهوری اسلامی مجازات کمک مالی به مجاهدین بسیار سنگین و شکنجه‌های وحشیانه و حتی اعدام است. و این سیاست سرکوبگرانه در تمام ۴۰ سال گذشته ادامه داشته و گروه پرشماری از هواداران، قیمت بذل مال و دارایی خود به‌ مجاهدین را با فدای جانشان پرداخته‌اند. ازجمله غلامرضا خسروی که به‌خاطر کمک مالی به سیمای آزادی چند سال قبل در زندان اوین توسط جمهوری اسلامی بر سر دار رفت و به‌ شهادت رسید.

گلریزان همیاری بیست‌وچهارم با سیمای آزادی، تلویزیون ملی ایران است. آخرین برنامه از این نوع بود که هموطنان کمکی به مبلغ به سیمای آزادی تقدیم کردند.

سیمای آزادی تلویزیون مقاومت ایران، به هیچ دولت یا قدرتی وابستگی ندارد. این تلویزیون نیز مانند تمامی‌ بخش‌های دیگر این مقاومت یک رسانه مستقل است. این واقعیت را کسی باور خواهد کرد که ساعتی به تماشای برنامه همیاری با سیمای آزادی بنشیند تا ببنید که چگونه جمع بزرگ هواداران آزادی ساعت‌ها پشت خط تلفن منتظر می‌مانند تا بتوانند کمکهای مالی خود رااهدا کنند.

مسعود رجوی رهبر سازمان مجاهدین خلق در همین رابطه در پیامی گفت:

«ما از خلقمان گدایی می‌کنیم و به آن مفتخریم تا از دیگری تا از هیچ قدرتی و دولتی گدایی نکنیم و تازه مزدوران نمی‌دانند که پیامبری هم داریم که می‌گفت الفقر فخری، فقر و نیاز و گدایی من فخر من است...

شاید که بهانه کمک‌مالی و پول بود ولی من که چنین چیزی ندیدم خیلی فراتر، چکاچک شمشیرهای فرزندان ایران را دیدم از نزدیکی قطب شمال تا استرالیا از داخل سلول‌های اوین و گوهردشت تا آن‌سوی جهان، که با کلمات و با روح و قلب و دل و احساس و عاطفه خودشان شمشیر می‌زدند علیه رژیم ضدبشری، هر یک به ترتیبی بله این خانواده ماست».(مسعود رجوی ـ ۳مرداد ۱۳۸۹)

استقلال مجاهدین

استقلال قرارگاه‌های مجاهدین خلق ايران در خاك عراق تنها يك  امر قراردادی فيما بين دو طرف (دولت عراق و مقاومت ايران) نبود، بلكه يك موضوع اعلام شده و به رسميت شناخته شده بود. از جمله در هنگام بازرسي تيم‌ها و گروه‌های بازرسی سازمان ملل در عراق، بازرسان ملل متحد فقط با اجازه مقاومت ايران می توانستند به قرار گاههای مقاومت وارد شوند. و دولت عراق هيچ دخالتی در اين موضوع نمی كرد، زيرا قرارگاه‌های مجاهدين همچون سفارتخانه های كشورهاي خارجی، جزو خاك كشور مربوطه محسوب می شد كه دولت عراق بر آن اتوريته ای نداشت. اين واقعيت را بازرسان ملل متحد در عراق نيز گواهی كرده اند. ريچارد باتلر رييس وقت آنسكام در گزارش خود به شورای امنيت در دسامبر ۱۹۸۸ نوشت: «در جريان بازرسي كه در تاريخ ۲۶ نوامبر ۱۹۸۸ صورت گرفت، نمايندگان مديريت ملی بارزسی [عراق] گفتند كه اين محل متعلق به مجاهدين ايران است و تحت كنترل آنهاست. رييس اجرايی (باتلر) تصميم گرفت كه تيم آنسكام را از صحنه خارج كند تا ادعای مربوط به ماهيت ويژه اين مكان حل وفصل شود. در جريان مذاكرات بعدی مستمر با نمايندگان مجاهدين ايران، اين امر به رسميت شناخته شده كه تيمهای بازرسي حق بازرسی از هر نقطه‌يی در عراق را دارند.»(31)

خبرگزاری رسمی عراق به نقل از حسام محمد امين، رييس دفتری كه با بازرسان ارتباط داشت گفت: آنها می‌خواستند وارد مكانی شوند كه «متعلق به يكی از طرف‌های خارجی مقيم عراق است» كه اين كشور هيچ كنترلی روي آن ندارد. چارلز دالفر، معاون  آنسكام در نامه‌يی به تاريخ ۳ دسامبر به شورای امنيت گفت يك تيم بازرسی نتوانست به يك مكان دست يابد. زيرا اين مكان تحت كنترل يك گروه اپوزيسيون ايرانی در تبعيد می‌باشد. امين گفت وقتی آنسكام می خواهد ازمحلی بازديد كند كه در اختيار خارجيان می‌باشد، عراق تمی تواند رسما دخالت كند. او گفت ضوابط مقرر شده با آنسكام ايجاب می‌كند كه تيم بازرسی و مقامات آن طرف خارجی برای ورود به محل مربوطه با يكديگر به توافق برسند.

امين گفت در ۲۵ اكتبر بعضی از بازرسان سازمان ملل نمی‌خواستند وارد مكانی شوند كه تحت اداره تبعيديان ايرانی مجاهدين خلق است. او افزود: طرف عراقی «كاملا طبق ضابطه عمل كرد.» و  در مذاكرات ميان تبعيديان ايرانی و بازرسان دخالت نكرد،»(32).

در جريان بازرسی‌های آنمويك از عراق نيز بار ديگر دولت عراق بر اين حقيقت تاكيد كرد و نماينده دولت عراق طی يك نامه رسمی به آنمویک براین نکته تاکید کرد.

پول از عربستان

پول از آمریکا

پول از اسرائیل

اصل حقوقی به نام اصل برائت: کسی که اتهام میزنه باید ثابت کنه. نه کسی که متهم میشه...

پاسخ دولت فدرال آلمان به پرسش نمایندگان پارلمان: امید نوری پور، کلودیا روت (آوسبورگ)، دکتر کنستانتین فون نوتس، دیگر نمایندگان از فراکسیون حزب سبزها در پارلمان

۵. بر اساس اطلاعاتی که دولت آلمان در اختیار دارد، منابع مالی سازمان مجاهدین برای تامین هزینه فعالیت‌های خودش در آلمان و اروپا کدامند؟

-بر اساس اطلاعات دولت آلمان، سازمان مجاهدین هزینه فعالیت‌های سیاسی خودش در اروپا را از جمله از طریق کمک‌های مالی و نیز از طریق پرداخت از سوی اعضایش تامین می‌کند.

پارلمان آلمان، انتشارات ۱۹/۴۲۷۸ دوره‌ی نوزدهم، ۱۲٫۰۹٫۲۰۱۸

غنائم عملیات چلچراغ

غنائم بدست آمده از دو لشکر جمهوری اسلامی حدود ۲ میلیارد دلار تخمین زده شد.

این غنائم شامل موارد زیر بود:

  • ۵۴ فروند تانک.
  • ۴۸ دستگاه زره پوش.
  • ۳۳ قبضه توپ.
  • سه دستگاه زره پوش مجهز به توپهای راداری شلیکا.
  • انواع سلاح شامل توپ ۱۰۶ میلیمتری، موشک اندازهای کاتیوشا، مالیوتکا و تاو، دراگون و خودروهای حامل انواع این موشک‌ها.
  • صدها دستگاه خودرو مخابراتی ترابری و لجستیکی.
  • هزاران قبضه سلاحهای سبک و نیمه سنگین انفرادی و اجتماعی و خمپاره انداز.